Last news in Fakti

6 Март, 2024 16:32 1 567 14

Мадона си говорила с Бог, докато била в 4-дневна кома (ВИДЕО)

  • мадона-
  • певица-
  • турне-
  • концерт-
  • бог-
  • кома

Певицата разказва, че е искала да живее и отново да бъде пред публика

Мадона си говорила с Бог, докато била в 4-дневна кома (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Днес Мадона е изключително благодарна за здравето си. По време на размисъл на сцената на първия от петте разпродадени концерта от световното ѝ турне Celebration World Tour в "Киа Форум" в Лос Анджелис кралицата на попа разказа за хоспитализацията си миналата година след сериозна бактериална инфекция.

"Това шоу всяка вечер всъщност не е толкова тежко за мен физически. Тежко ми е емоционално, защото наистина ви разказвам историята на живота си. Разголвам си душата" каза тя. "Падала съм от много коне и съм чупила много кости... но нищо не може да ме спре."

Припомняйки здравословното си състояние миналото лято, певицата го нарече "близко до смъртта преживяване" и разкри, че "първата дума", която е казала, била "Не", след като се е събудила от 4-дневна изкуствена кома.

"Почти съм сигурна, че това беше Бог, който ми каза: "Искаш ли да дойдеш? Искаш ли да дойдеш с мен?" Отговорих: Не", разказва Мадона, предизвиквайки смеха на публиката.

По-късно тя си спомни за разговора, който е провела с дългогодишния си мениджър Гай Осери, докато е била в болницата. "Той каза: "Е, кога мислиш, че искаш да се върнеш на турне?" Аз извадих кислорода от носа си. Погледнах го и казах: След два шибани месеца!", сподели на публиката тя, като допълни: "Просто го казах. Понякога просто трябва да кажеш нещо и да го пуснеш във вселената. И това се случва."

Мадона също така отправи благодарност към един от своите лекари, който присъстваше на концерта.

"Обаждах се през ден и питах моя лекар защо нямам никаква енергия, кога ще се върне енергията ми? Кога щях да се почувствам отново като себе си? Кога ще мога отново да отида на турне?" Всичко, което той казваше, беше: "Излез навън на слънце" ... Беше ми толкова трудно да отида от къщата си до задния двор и да седна на слънце. Знам, че звучи налудничаво, но ми беше трудно.", спомня си Мадона.

Поп звездата разказа на феновете си, че страшното изпитание я е принудило да забави темпото. "Странно е най-накрая да не се чувствам така, сякаш контролирам ситуацията, и това беше моят урок: да се отпусна."

В крайна сметка именно близките ѝ са ѝ дали сили да се върне на сцената.

"Децата ми са това, което наистина ми помогна да се справя, защото те работиха толкова усилено. Не исках да ги разочаровам, затова просто си определих дата. И тази дата се превърна в реалност," каза тя.

Както и по време на цялото ѝ турне, децата на Мадона показаха талантите си на сцената по време на шоуто.

През октомври миналата година 65-годишната носителка на "Грами" даде старт на дългоочакваното си турне в лондонската зала O2 Arena, където разказа и за пътя си обратно към сцената.

"Не мислех, че ще успея да го направя. Нито пък лекарите ми. Събудих с всичките си деца, които седяха около мен," каза тя за децата си Лурдес, 27 г., Роко, 23 г., Дейвид, 18 г., Мърси, 18 г., и близначките Стела и Естер, 11 г. "Но ангелите ме закриляха и децата ми бяха там. И децата ми винаги ме спасяват."

Мадона има планирано турне до края на април, когато ще завърши последния си музикален спектакъл с пет концерта в Palacio De Los Deport в Мексико сити.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чиста

    16 2 Отговор
    Сатана е тази

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дяволът

    8 1 Отговор
    Че с кой друг да си говори ?!
  • 4 Богохулство

    14 2 Отговор
    Това извратено нещо се кръстило Мадона.

    Коментиран от #12

  • 5 Сатанаил

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Чиста":

    Че ти не разбра ли че аз победих!

    Коментиран от #6

  • 6 ХА ХА ХА

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "Сатанаил":

    Победил си клошарите от централна гара, копие на калин врачански , вечно пиян и усвидетелстван, къде витаеш не знам
  • 7 Анонимен

    6 0 Отговор
    С кой ,с ротативка?
  • 8 Да,да

    2 3 Отговор
    Ако иска, може да си говорим. Бабата е добра.
  • 9 Цеко сифоня

    8 1 Отговор
    Апа президента на УСА, всеки ден говори с него. И даже го чува да му отговаря.
  • 10 123

    5 0 Отговор
    Тая е говорила с демони щото си е продала душата на Сатаната.
  • 11 ганю

    3 2 Отговор
    с мафията си говори а не с бок
  • 12 Тони Пендельов

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Богохулство":

    Сатанистка е иначе ама за пред хората е...каквото там се е писала.

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.