Last news in Fakti

7 Март, 2024 13:58 974 26

Отново разследват Жерар Депардийо по нови обвинения за сексуално насилие

  • жерар депардийо-
  • актьор-
  • обвинение-
  • сексуално насилие-
  • сексуално посегателство-
  • разследване

Френският актьор продължава да твърди, че е невинен

Отново разследват Жерар Депардийо по нови обвинения за сексуално насилие - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Започна ново разследване на Жерар Депардийо след жалбата на декораторка, че той ѝ е посегнал сексуално по време на снимките на филма "Volets verts" през 2021 г., съобщи АФП, позовавайки се на парижката прокуратура.

Това е третият случай, по който 75-годишния актьор е разследван. Срещу него бяха повдигнати обвинения през 2020 г. за изнасилване и сексуално посегателство над актрисата Шарлот Арнулд. Започна и разследване след жалбата на асистентка, която го обвини в сексуално посегателство през 2014 г., припомня БТА.

Ищцата, която се казва Амели, е подала жалба на 23 февруари. Тя е на 53 години. Жената се е оплакала от сексуално посегателство и тормоз, както и сексистко поведение от страна на Жерар Депардийо по време на снимките на филма Volets verts. Пред сайта Медиапар тя разказва, че актьорът я е "сграбчил брутално" и я е "хванал за кръста, корема, стигайки до гърдите". Действията му са били прекъснати от бодигардовете.

Актрисата Анук Гринбер, която е участвала във Volets verts, разказа днес пред АФП за "гадното му поведение" от сутрин до вечер по време на снимките. От своя страна Жерар Депардийо настоява, че никога не е посягал на жена.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хохо Бохо

    14 4 Отговор
    Добрите сили го репресират и преследват само и единствено защото харесва Русия. Навални а? Жерар ако го финансира Русия и прави във Франция да създава партия против макарона до сега на кол публично щяха да го набият и да твърдят, че е в името на демокрацията.

    Коментиран от #4, #8

  • 2 Гориил

    15 2 Отговор
    Това е примитивно отмъщение за руски паспорт.И за създаването на Белгия. Депардийо е един от онези, които формално стоят в основата на белгийската държавност.Пиратите не прощават това.
  • 3 Ако ви прави впечатление,

    14 1 Отговор
    всички обвинявани мъже са богати. Как пък не се оплака някоя от обикновен, с нормални доходи мъж. Продуценти, холивудски актьори, порноактьор, шефове от най-висок ранг (напр. МВФ) президенти (2-ма на САЩ) , бодигард, обаче той пък насилван от богатата Марая Кери. Трябва закон за някаква давност. Не може да се оплакваш от 91-годишния Дж. Буш-старши, че те опипвал преди 30г. по време на снимка. Не ги помня всичките, но докато правили кариера не подбирали къде и с кого, а сега се сетили, че били опипвани или им били правени нечисти предложения (и то само от сега богатите). Аз бих предложил един срок от 7 дни, достатъчно време поне да заявиш за сексуален тормоз и след това - минала е давността - да не си мълчала.
  • 4 Никога ама никога не четан трочиките

    1 9 Отговор

    До коментар #1 от "Хохо Бохо":

    Жерар Депардийо заяви, че престоят му в Русия го е убедил, че е французин по душа. Депардийо допълва, че ще дари всички средства от предстоящите си концерти на украинския народ.
  • 5 Никога ама никога не четан тролчиките

    0 9 Отговор
    Жерар Депардийо заяви, че престоят му в Русия го е убедил, че е французин по душа. Депардийо допълва, че ще дари всички средства от предстоящите си концерти на украинския народ.

    Коментиран от #12

  • 6 За тия дето

    14 1 Отговор
    били насилвани от продуценти, режисьори, Катрин Деньов направи следното изказване(цитирам по памет):
    "Ако продуцентът ти те покани на кафе в хотелската си стая, ти отидеш и той ти отвори вратата по слипове на какво се надяваш ако влезеш. После ти дава главната роля, печелиш Оскари, милиони, а след 20г. тръгваш да обясняваш, че те е насилил, да искаш дело и парично обезщетение. Не е ли доста меркантилно момичета?"
  • 7 То е ясно !

    10 1 Отговор
    Понеже е фен на Путин,всякакви жидове ще го плюят за някой шекел.

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дааа ...

    1 7 Отговор
    Жерар Депардийо:
    " Престоят ми в Русия ме убеди, че аз съм французин. Няма какво да правя в тази страна. Апартаментите ги продадох, за да си излекувам нервите след престоя в страната на идиотите"😂
    А какви, ако не дебили са тези, които се възхищават у нас от "страната на идиотите"😡
  • 10 Депардьо да беше

    2 6 Отговор
    прочел сънародника си писал преди 180 години. “Когато се почувстваш нещастен, иди в Русия. Всеки, който опознае тази страна, ще разбере, че е истинско щастие да живее в което и да е друго кътче на света.” Казал го е известният френски пътешественик, журналист и писател маркиз Астолф дьо Кюстин в книгата си “Русия през 1839”. Маркизът е поканен от руския император Николай I да посети Русия и я опише, за да излъска имиджа ѝ, значително пострадал в Европа след жестокото потушаване на полските бунтове от руските казаци. Императорът обаче яростно захвърля книгата след като прочита в нея, че Русия е “затвор за народите”.

    Коментиран от #13, #18

  • 11 Никога ама никога не четат тролчиките

    0 8 Отговор

    До коментар #7 от "То е ясно !":

    Жерар Депардийо заяви, че престоят му в Русия го е убедил, че е французин по душа. Депардийо допълва, че ще дари всички средства от предстоящите си концерти на украинския народ.
  • 12 456

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Никога ама никога не четан тролчиките":

    Какви концерти те гонят? Депардьо е артист. Само по това си личат тЪпотийте ти.

    Коментиран от #14, #15

  • 13 Ти да беше помислил

    0 7 Отговор

    До коментар #10 от "Депардьо да беше":

    Книгата е писана за Русия през 1839т. От къде да знае маркиз Астолф дьо Кюстин, че ще има имитатор на сатрапа сталин и сега сме путлерско време 2024г.

    Коментиран от #24

  • 14 Смех

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "456":

    Сигурно е друсан и Депардьо го чете като Депеш мод 😂

    Коментиран от #16

  • 15 Никога ама никога не четат тролчиките

    0 5 Отговор

    До коментар #12 от "456":

    Да знаеш бард Владимир Висоцки и кой пее песните му във Франция? По това личат тЪпотийте и неграмотността ти. Научи се да пишеш грамотно.
  • 16 СМЕШКО ЛИ СИ ИЛИ ФЕЙСА ТИ Е ТАКЪВ

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Смех":

    Сигурно си друсан за да пишеш "Депардьо" 😂

    Коментиран от #19

  • 17 Някой

    7 1 Отговор
    Оставете го бе, това е 75 годишен дядка, не помни какво е закусвал, а вие искате да го наказване за нещо отпреди 20-30 години, което може и да е било от взаимна изгода и по взаимно съгласие.
  • 18 Де пърдьош

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Депардьо да беше":

    Пише се Депардийо.

    Коментиран от #23

  • 19 Смех

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "СМЕШКО ЛИ СИ ИЛИ ФЕЙСА ТИ Е ТАКЪВ":

    На френски е едно и също 😂 Това с двойно и е глупост !

    Коментиран от #20, #21, #22

  • 20 Явно не само фейса ти е смешко

    0 3 Отговор

    До коментар #19 от "Смех":

    Ами и междуушните ти електрони са хванали гората и правиш нескопосани обяснения, като пишеш нова българска граматика.
  • 21 Ха,ха,ха

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "Смех":

    Депардьо и Депардийо било едно исъщо? Какво се казва на такъв като теб знаеш ли? гьонсурат.
  • 22 Не се хили като пача а се учи

    0 5 Отговор

    До коментар #19 от "Смех":

    На български: Жерар Ксаве Марсел Депардийо, на френски: Gérard Xavier Marcel Depardieu; на руски: Жерар Депардьё. Искаш да го докараш на руски. Явно си маскал и искаш българската граматика да я направиш маскалска.
  • 23 Благодаря за

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Де пърдьош":

    забележката, мерси боку (Merci beaucoup).
  • 24 Много е прав

    0 3 Отговор

    До коментар #13 от "Ти да беше помислил":

    дори маркиза. Сатрапите са други, но Русия не се е променила, това неговото е велико предсказание. Депардийо е стигнал до същия извод, не знам дали е чел Астолф дьо Кюстин.
  • 25 Айде сега

    0 1 Отговор
    френските ценности тръгнали да съдят?
  • 26 БРАВО

    2 0 Отговор
    Еххх, Жерар, поне да беше ги ...б@л...!