Last news in Fakti

8 Март, 2024 13:45 2 756 1

Новолуние в Риби на 10 март – мечтайте смело

  • новолуние-
  • риби-
  • 10 март-
  • мечти

Това е период от няколко седмици, в който преодоляваме страховете си, за да можем да започнем да проявяваме нещата, за които сме си мечтали

На 10 март ни очаква новолуние в знака на зодия Риби, тъй като вече сме в сезона на тази зодия. Новолунието винаги е време за ново начало, а когато то се случи в Риби, ние сме по-вдъхновени да си представим бъдещето, което искаме. Това е период от няколко седмици, в който преодоляваме страховете си, за да можем да започнем да проявяваме нещата, за които сме си мечтали.

Новолунието в Риби също е период на дълбоко изцеление. Ако сме били наранени емоционално или духовно, това е моментът, в който ще се съсредоточим върху своите съжаления, гнева си, несигурността и съмненията си. Периодът е подходящ за медитация, разходки из природата. Това ще ни помогне отново да се свържем със себе си.

Новолунието в Риби е мечтателно и романтично. Енергията на този зодиакален знак ни помага да творим, да проявим своите таланти, възможности, пише az-jenata.bg. Около това лунно събитие има подкрепяща енергия за творческа работа и способността ни да се проявяваме ще бъде висока. Ето защо е важно да използваме тази енергия, за да зададем намерения и да визуализираме това, което искаме да призовем в живота си.

Според западни астролози, това е едно от най-мощните новолуния, които ще имаме през цялата година за работа по визуализация.

По време на новолунието можем да добавим в ежедневието си различни аромати под формата на етерични масла, аромалампа, дифузер, като добавка към ваната, под формата на чай, ароматни свещи (но от качествен восък), специални връзки за кадене на дома.

Например:

Белият градински чай се използва от векове за изчистване и освещаване на пространството.

Чампака, наричано още индийска магнолия се среща под формата на етерично масло, ароматна свещ и други. За аромата му се смята, че облекчава стреса и напрежението, подобрява спокойствието и вдъхва радост.

Салвията е билка, която привлича положителни настроения и елиминира нежеланата енергия.

Розмаринът е една от най-старите билки и се смята, че носи изцеление, защита и пречистване. Той подобрява яснотата, енергизиращ е и ободряващ. Билката също така привлича и любовта.

За здравеца, който също може да се намери под формата на етерично масло, като добавка към ароматни свещи и други се смята, че прочиства ауричното поле и засилва чувството на любов. Представлява истината, силата и мъдростта и привлича просперитет. Също така облекчава безпокойството и тъгата.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахах

    2 0 Отговор
    Нещастнички