Last news in Fakti

13 Март, 2024 04:46 1 644 5

Изненада: Опитната Радка Булман се изложи и отпадна от Hell’s Kitchen 6

  • радка булман-
  • шоу-
  • hell’s kitchen 6

Победителката от кулинарно шоу се представи най-зле заедно с певицата Бони

Изненада: Опитната Радка Булман се изложи и отпадна от Hell’s Kitchen 6 - 1
Снимка: NOVA PR
Звездният отбор в сезон 6 на Hell’s Kitchen се раздели със своя първи участник, предаде dariknews.bg.

За изненада на всички, това беше дамата с най-много опит в кухнята сред златните - победителката от кулинарно предаване Радка Булман. В звездното предизвикателство за оставане тя се представи най-зле, заедно с поп фолк певицата Бони. След сериозно обмисляне, шеф Виктор Ангелов реши, че Радка напуска Кухнята на Ада, а звездният отбор я изпрати със сълзи на очи.

В седмичното предизвикателство сините победиха жените в изпитание на лед за приготвяне на десерти. Провалът на червените предизвика конфликт при дамите. Един от лидерите в женския отбор - опитната Никол, порица брокерката Симона за представянето ѝ. Зрителите станаха свидетели на заформящия се романс между Мони и Димитър от сините. Това не се хареса на Никол, според която нейната съотборничка трябва да се фокусира върху състезанието.

Кой ще напусне Кухнята на Ада днес и как ще се развият отношенията между Симона и Димитър?

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen в сряда, 13 март, от 20:00 по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Офанзивен дефанзиф

    9 4 Отговор
    Попадал съм няколко пъти на това т.нар. шоу... Едно нещо винаги ме е поразявало - как е възможно нормален човек да реагира толова жалко и малоумно, когато ангелов крещи, обижда и хвърля храна?! Не знам колко пари взимат за участието си там, но дано да си струват! Иначе не виждам как някой ще позволи такова държание - все пак малко достойнство няма ли някой?! Колкото и да е нагласено това "шоу", ако участвам в него и тоя ... се държи с мен по тоя начин, ще получи един тиган по главата! И ако има късмет, няма да има вряла мазнина в него!...
  • 2 Тв критик

    8 0 Отговор
    Това вече ми е скучно 1 сезон ми стига .
  • 3 ВИП?

    13 1 Отговор
    Поредната циганка с чужда фамилия издигната в култ. Закривай

    Коментиран от #4

  • 4 Сексуален Козирог

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "ВИП?":

    То остана ли нещо за закриване?
  • 5 Опитната Радка Булман,

    4 0 Отговор
    която не познаваше продуктите, но "победи" в шеф черпак. Дали сбъдна мечтата си да си отвори "капанче на морето с пържена цаца". Баш гурме щеше да прави, даже щеше и да е пуФкаво, ама родата опукаха парите и пратиха Радка пак да се излага.