Last news in Fakti

13 Март, 2024 12:32 1 696 5

Кание Уест събра бившата си Ким Кардашиян с новата си жена Бианка Ченсори (ВИДЕО)

  • кание уест-
  • бианка ченсори-
  • бивша съпруга-
  • ким кардашиян-
  • парти-
  • съпруга

Ким и Бианка присъстваха заедно на парти за новия албум на Кание - Vultures

Кание Уест събра бившата си Ким Кардашиян с новата си жена Бианка Ченсори (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ким Кардашиян и Бианка Ченсори бяха заснети една до друга по време на парти, на което Кание Уест представи песните от новия си албум Vultures във вторник.

Появата на двете дами, стоящи рамо до рамо, определено шокира интернет потребителите, които се чудиха от дълго време какви точно са отношенията между жените в живота на рапъра.

В момента 29-годишната Бианка е омъжена за 46-годишния противоречив рапър, докато 43-годишната Ким беше омъжена за него от 2014 до 2022 г.

В клипа от събитието се вижда как Бианка е с розов топ, докато снима изпълнението на телефона си, а Ким е застанала до нея. Двете бяха заснети да си говорят и да обсъждат впечатленията си от изявата на Кание.

 

Смята се, че Ким Кардашиян е в приятелски отношения с Бианка, но се твърди, че не е фен на това тя да дефилира с разголените си тоалети пред четирите деца на Ким и Кание, които често са в дома на баща си.

"Ким инструктира Кание никога да не позволява на Бианка да се облича така около децата им", сподели преди време запознат източник пред DailyMail. "Тя е истински изненадана, че Кание би позволил на съпругата си да излезе от къщата по този начин."

Родената в Австралия Бианка Ченсори е снимана в множество главозамайващи тоалети, откакто се омъжи за 46-годишния Кание през декември 2022 г. – по-малко от месец след финализирането на развода му с Ким.

На Супербоул тя беше заснета в оскъдно облекло, което едва покриваше гърдите и задните ѝ части, което беше осмивано онлайн, че прилича на "черупка от тако", а само няколко дни преди това излезе в прозрачен дъждобран без нищо отдолу. Тя се разходи и по улиците на Париж преди дни единствено по прозрачен чорапогащник.

Но на снимките с децата на Ким тоалетите на Бианка са по-сдържани. Когато е покрай наследниците на Кание, Бианка е покрита от глава до пети с плътни и нормални дрехи.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Цъцъ

    11 0 Отговор
    Ротира ги и двете! 😉 Ротацията е на мода!
  • 3 Сигур

    5 0 Отговор
    че праат тройка...

    Коментиран от #4

  • 4 Звездата

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сигур":

    С Устата и Софка ..
  • 5 Казуар

    2 1 Отговор
    Какъв хубавец с пари.