Last news in Fakti

14 Март, 2024 11:45 2 847 6

След 7 години брак: Кечистът Мирослав Барняшев и съпругата му се разделиха

  • мирослав барняшев-
  • раздяла-
  • съпруга-
  • кечист

Според информацията отношенията между Миро и Си Джей приключили още в края на миналата година

Българската звезда на световния кеч, Мирослав Барняшев, се раздели със съпругата си Катрин Джой Пери, позната още като Си Джей, след повече от седем години брак. Това съобщиха световните осведомителни агенции.

Според информацията отношенията между Барняшев и Си Джей приключили още в края на миналата година.

Двойката се ожени през 2016 г. в родния град на кечиста - Пловдив. "Двамата с Миро взехме трудното решение да се разделим. Решихме да продължим напред като приятели и се надявам, че някога пак ще бъдем пред камерите заедно", коментира Пери пред таблоида TMZ, предава dir.bg.

Изданието твърди, че причина за раздялата не е скандал или изневяра. Проблемът бил отдалечаването с годините между двамата. Смята се, че Миро се е прибрал в България след краха на отношенията си с американката.

Мирослав Барняшев проби в най-известната организация на световния кеч World Wrestling Entertainment (WWE) и първоначално бе представян като руснак. А Си Джей му бе колежка и се подвизаваше под името Лана.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 1 Отговор
    Някоя Наташка от Омск го е развела.
  • 2 Ха ха ха

    2 1 Отговор
    Преместих го хи хи
  • 3 Лорд Минчу

    4 1 Отговор
    Жена му да де запише в Ергена 4 😅
  • 4 Патил от жени

    6 4 Отговор
    Взела му е парите и всичко каквото може и му е била шута по типичният женски начин с традиционните женски номера да съботира връзката и накрая на него, като му е писнало да и каже, че се разделят все едно той е лошият и в него е причината, а жената е жертвата. Този филм са ми го играли...

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Един на 55

    1 0 Отговор
    Прочетете Лана на обратно и ще ви стане ясно!