Last news in Fakti

16 Март, 2024 17:44 1 562 9

Шоколадови бонбони в български кутии получиха звездите на Оскарите

  • шоколадови бонбони-
  • оскарите-
  • кутии-
  • произведено в българия

Те са произведени в българската печатница „Офсет“, основана през 1993 година

Кутии за шоколадови бонбони са българската следа на тазгодишната церемония за наградите „Оскар“ в Лос Анджелис, която се състоя на 11 март. Кутиите са произведени в българската печатница „Офсет“, основана през 1993 година. Днес тя е част от печатарския сектор както в България, така и Европа.

В печатницата разбират, че кутиите им ще отпътуват за Холивуд, когато младата веган шоколатиерка Фиона Макартър споделя, че шоколадовите ѝ бонбони са селектирани за подаръчните пакети на „Оскарите“.

Това беше изключително вълнуващ момент за целия ни екип“, сподели за рубриката „БГ Свят“ на БТА Валентин Кръстев – собственик и управител на „Офсет Груп“.

„Въпреки че не знаем конкретно в домовете на кои артисти и режисьори са отишли тези кутии, знаем, че те са били подарени на номинирани звезди, което само по себе си е огромно признание за нашата работа“, заяви той пред БТА.

В процеса по създаването на кутиите екипът на печатницата работи в тясно сътрудничество със самата Фиона Макартър. Изработени са 38 кутии за 24 броя сладки.

Тя се свърза директно с нас, след като е чула за нашата работа от предишни клиенти и нашето онлайн присъствие, което подчертава качеството и уникалността на нашите продукти“, разказа Валентин Кръстев.

В процеса на работа вземат участие около десет души от екипа на печатницата, включително дизайнери, печатари и специалисти по сглобяване на опаковки.

Работата по тази поръчка беше особена, защото изискваше изключително внимание към детайлите и спазване на конкретните изисквания на Фиона за дизайна - златно и черно, както и за екологичността на материалите. Възприехме този проект като възможност да покажем нашата адаптивност и иновативен подход към производството на опаковки“, обясни Кръстев.

Обратната връзка от Фиона беше изключително позитивна. Тя беше впечатлена от качеството на нашата работа и вниманието, което обърнахме към всеки аспект на поръчката. Това за нас беше потвърждение, че сме на прав път“, добави той.

Собственикът и управител на „Офсет“ разказа още, че печатницата работи с някои от най-големите имена в различни индустрии, включително „Байер“, „Нестле“, „Сканя“, „Хародс“, „Тед Бейкър“, „Харви Никълс“ и много други.

Нашата ангажираност към иновациите и качеството на продукцията е призната с десетки награди както от България, така и от чужбина. Също така сме горди да споделим, че притежаваме няколко защитени световни патента, което подчертава нашата лидерска позиция в разработването на уникални и иновативни опаковъчни решения“, коментира Валентин Кръстев.

Относно бъдещите планове на печатницата той сподели: „Планираме да продължим да разширяваме нашето присъствие на международни пазари и да инвестираме в нови технологии и материали, които да ни позволят да предлагаме още по-иновативни и екологични опаковъчни решения. Нашата цел е да продължим да надграждаме и да създаваме продукти, които не само отговарят, но и надхвърлят очакванията на нашите клиенти“.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ял съм ги

    7 1 Отговор
    нищо особено

    Коментиран от #9

  • 2 и кутиите

    6 2 Отговор
    не са особено хубави
  • 3 Щом са български

    7 6 Отговор
    качеството ще е по-лошо от китайско
  • 4 Тази година само

    12 2 Отговор
    кутии догодина може и цели бонбониери да изработваме.
  • 5 Гост

    13 1 Отговор
    Никоя от звездите НЯМА ДА ЗАБЕЛЕЖИ, хич не се фръцкайте!
    Добре, че вие си се хвалите, иначе НИКОЙ не ви има за слива
  • 6 Костинброд

    15 1 Отговор
    Това нищо не е, нашата печатница може да печата попълнени бюлетини. Страшен бизнес, много добре се котират на пазара тези бюлетини
  • 7 Име

    4 0 Отговор
    Сега пък кутии от бонбони, доскоро - авто-части - климатици - леле.
  • 8 Дълго_Име

    8 1 Отговор
    Еха, блазе им на "оскарите"! Предполагам, забравили са за бонбоните като са видяли опаковката. Да им е сладко, не е като да ядеш швейцарски шоколод!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.