Last news in Fakti

17 Март, 2024 07:00 3 609 0

Дневен хороскоп за 17.03.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Радостна неделя за Скорионите

Дневен хороскоп за 17.03.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Март преполви, но сякаш ви зареди с повече сила и вдъхновение. Пролетната умора е само оправдание за ленивците, за вас е време за активност и действие. Ще усещате как кръвта ви кипи и ви вдъхновява за подвизи. Най-чудно ще се чувствате в планината днес.

Телец

Ясно, точно и конкретно ще си представяте нещата, които очаквате. Увереността в плановете и в собствените ви умения ще ви даде и силата да действате. Днес отделете още малко време, за да си представите как ръководите собствения си свят. Вие сте неговият център и вие го задвижвате натам, накъдето пожелаете.

Близнаци

Малко по-напрегнат ден за вас, защото ще трябва да се концентрирате, да се организирате и да следвате една цел. Ако тази цел е правилната и вдъхновяващата, няма да имате проблем, просто съберете всичките си интереси на едно място. Може да се получи доста интересна компилация.

Рак

Трудно ще се разбирате със света днес, вълненията и чувствата ви ще бъдат внимателно анализирани и изследвани. Контролът срещу емоцията, интересна дилема, с която ще трябва да се справите. Възпитание на чувствата е задачата ви за днес.

Лъв

Днес ще имате желание за празници и развлечения, но не пропускайте поне да си запишете идеите, които ви минават през главата. Музите ви посещават през днешния ден, така че ги послушайте преди да ги заведете на театър или на скъп ресторант.

Дева

Практичност и чувства на пръв поглед нямат нищо общо, но чувството за практичност е нещо, което ще ви даде ясна представа по отношение на любовта. Е, не обяснявайте прекалено дълго, а направете нещо по същество, любовта се състои в дела, а не в думи.

Везни

Днес е по-скоро ден за вглеждане в себе си. Неотложните семейни дела ще трябва да разрешите по някакъв начин, опитайте се да е дипломатически, а не юридически.

Скорпион

Една радостна неделя, която ще ви даде точната информация, която ви е нужна, ще ви срещне с правилните хора. Съвсем на шега ще ви заведе до онова, от което имате нужда. Това е силата на разпускането и непринудеността.

Стрелец

Отново ще се наложи да правите фокуси с парите, дано успявате да ги умножите. Не бива да прекалявате с храната и най-вече с напитките, наблегнете на витамините и ако ви е възможно се хванете за зелено.

Козирог

Използвайте обзелото ви вдъхновение за конкретни задачи с дългосрочен характер. Не очаквайте бързи резултати, но пък очаквайте самодисциплина и добра организация на времето.

Водолей

С лека доза разсеяност и с подобаваща доза чар и остроумие ще изпълните днешния ден. Доверете се на интуицията си и направете щурите неща, които тя ви подсказва. Дори да не ви хрумнат гениални идеи, най-малкото ще се почувствате леки и свободни.

Риби

Съдбата ви е във Вашите ръце. Дано сте добри организатори, че иначе ще си пропилеете времето в празно философстване. Не се опитвайте да из кръшкате от домашните си задължения или поне измислете достатъчно уважителна причина, за да го направите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА