Last news in Fakti

19 Март, 2024 12:28 2 413 8

Шакира опроверга слуха, че е разбрала за изневярата на Пике по бурканче сладко (ВИДЕО)

  • шакира-
  • слух-
  • изневяра-
  • жерар пике-
  • развод-
  • раздяла-
  • конфитюр-
  • сладко

Слуховете тръгнаха заради песента на колумбийската звезда "Te Felicito", която тя пее как ще намери "истината в хладилника"

Шакира опроверга слуха, че е разбрала за изневярата на Пике по бурканче сладко (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Шакира изясни популярен слух за раздялата с бившия си съпруг Жерар Пике. В ново интервю за The Sunday Times 47-годишната певица даде кратък и точен отговор на въпроса дали предполагаемата изневяра на бившия ѝ дългогодишен партньор е била разкрита чрез бурканче с конфитюр, от което било ядено, докато певицата не си била у дома.

“Не е вярно”, каза тя на изданието.

Припомняме, че когато Пике и Шакира се разделиха в интернет пространството се разпространи мълвата, че когато Шакира се прибрала в дома си след дълго отсъствие, забелязала, че някой е ял от бурканчето ѝ конфитюр. Това се сторило особено подозрително на звездата, понеже нито децата ѝ, нито съпругът ѝ обичали сладко, твърдеше слухът.

Шакира и 37-годишният Жерар Пикé публично прекратиха 11-годишната си връзка с бурна раздяла през юни 2022 г. Те имат двама сина - Милан, на 11 години, и Саша, на 9 години. Доста скоро след раздялата на двойката бившият футболист започна да се среща с Клара Чиа Марти, с която имаше връзка още преди официалния край на брака си.

Само два месеца преди Шакира и спортистът да се разделят обаче, тя издаде песента и клипа към "Te Felicito" с Раув Алехандро.

Във видеото се вижда как певицата търси нещо в хладилника си, като кадрите предизвикаха спекулации как колумбийската суперзвезда може да е разбрала за връзката на Пике и Клара.

В интервюто Шакира съобщи, че е погледнала в хладилника, "за да намери истината", както гласи и текстът на песента, добавяйки: "Това се отнася единствено за момента, в който намирам главата на Раув Алехандро там."

Публикацията се позовава и на интервю за испанското телевизионно предаване Socialite, в което се твърди, че изпълнителката на “She Wolf” е разбрала за предполагаемата изневяра на Пике след като се прибрала от пътуване и забелязала, че част от сладкото ѝ липсва.

Въпреки че не е било лесно да се проследи предполагаемото интервю, феновете на Шакира поддържат теорията жива чрез социалните мрежи с множество туитове и забавни колажи, свързани с липсващия конфитюр.

В неотдавнашното интервю за The Sunday Times обаче изпълнителката на хита “Beautiful Liar” твърди, че не знае за какво става дума.

Освен за изневярата и края на връзката си, в интервюто тя обсъжда как е поставила като приоритет любовта пред кариерата в онези години.

“Дълго време сложих кариерата си на заден план, за да бъда до Жерар, за да може той да играе футбол,” тя заяви пред The Sunday Times. “Имаше много жертви заради любовта."

Нейният последен албум Las Mujeres Ya No Lloran (Жените вече не плачат) е изцяло на испански език и ще бъде издаден в петък от Sony Latin.

Той ще представлява “трансформация на болката в творчество, на разочарованието в продуктивност, на гнева в страст, на уязвимостта в устойчивост,” каза Шакира пред The Sunday Times.

“Имаше толкова много парчета от живота ми, които се разпаднаха пред очите ми и трябваше да се възстановя по някакъв начин, събирайки частите от пода и сглобявайки ги отново," продължи тя. "А лепилото, което държеше всичко това заедно, беше музиката.”


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цъцъ

    4 2 Отговор
    Не топила му орхчетата в леген с вода и по закона на Архимеда е разбрала!
  • 2 Пич

    5 1 Отговор
    Е , а не се ли е сетила , че може и самият Пике да е подредил така нещата , та тя да разбере ?!
  • 3 майстор

    3 2 Отговор
    Жерар Пике просто вече не я е искал до себе си. Нещо го е предизвикало.
  • 4 Умирам от смях

    6 5 Отговор
    Браво на Пике. За какво му е на готин пич това трътлесто джудже?
  • 5 Мисля

    5 1 Отговор
    Пике е ял сладко ама от по-малкото бурканче.
  • 6 фАНТОМасс

    1 2 Отговор
    А кой е ял от бурканчето сладко на Бойко ? Че се наложи раздяла със скритата му изгора мис Бикини !
  • 7 Майк Алън Патън

    1 0 Отговор
    А може би Пике е искал да яде не от едно БУРКАНЧЕ , а от цалата етажерка с различни буркани ?
  • 8 "... раздялата с бившия си съпруг..."

    0 0 Отговор
    Теа коги се бракувáa, коги се разведоа, та Пикето да ѝ е бивш съпруг🤔?