Last news in Fakti

22 Януари, 2014 12:38 1 140 0

Бионсе и Джей Зи ще пеят заедно на наградите Грами

  • сащ-
  • грами-
  • награди-
  • бионсе-
  • jay z

На 56-ата церемония ще има и други звездни тандеми

Бионсе и Джей Зи се включват с общо изпълнение в церемонията на наградите "Грами", съобщава британското издание „Мирър“.

Голямата новина беше обявена, когато имената им се появиха в реклама на събитието тази година.

Звездното семейство ще изпълни съвместното си парче "Drunk In Love" още през първия час на церемонията, която ще се състои на 26 януари в Стейпълс Сентър, Лос Анджелис, съобщи телевизионният канал Си Би Ес, който ще излъчва церемонията на живо.

Звездното семейство е само част от списъка с изпълнители за 56-ата годишна церемония. Сред другите имена са Пол Маккартни и Ринго Стар от "Бийтълс", които също ще забият заедно. Музикантите от легендарната банда ще бъдат отличени със специална награда за огромния си принос към музиката. "Бийтълс" ще бъдат почетени с изпълнения на техни колеги, сред които и "Юритмикс", които се събират специално за събитието.

Дафт Пънк също се включват в церемонията със съвместно изпълнение със Стиви Уондър, Фарел и Найл Роджърс.

И Металика ще свирят на наградите "Грами" заедно с китайския пианист Ланг Ланг. Последният път, в който рокаджиите излязоха на сцената на наградите за изпълнение на живо, беше през 1991 г.

Сред другите имена, които ще зарадват музикалните фенове по време на церемонията, са Тейлър Суифт, Лорди, Майкълмор и Раян Луис, Кейти Пери, Кендрик Ламар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА