Last news in Fakti

22 Март, 2024 15:15 2 464 5

4 зодии, които ще бъдат на крилете на любовта през април

  • зодии-
  • любов-
  • април-
  • пролет-
  • астрология

Ето кои са те

4 зодии, които ще бъдат на крилете на любовта през април - 1
Снимка: Shutterstock

Няма как пристигането на пролетта да не докосне у нас струните на нежността. Без значение дали имате партньор или не, вижте дали през следващия месец ще се понесете на крилата на любовта.

Овен

Любовта и страхът съществуват едновременно, Овни. Такъв е законът на дуалността. Такъв е начинът, по който животът протича в тази времева и пространствена реалност. Но винаги имате възможност да изберете второто. Да се изправиш пред сенките със смело сърце и да останеш отворен отново и отново. Нещо ни подсказва, че сте напът да изпитате любовна алхимия от най-висок клас. Пътуването и движението също могат да бъдат тема за някои от вас.

Искате да се свържете с партньора си на по-дълбоко ниво, но не знаете как? Помислете за престой на място, което и двамата изследвате заедно за първи път, съветват от az-jenata.bg. Самотните Овни също се насърчават да се впуснат в собствено приключение. Казват, че любовта има способност да ни намери по най-неочакваните начини.

Телец

Има нарастващо чувство на разочарование, скъпи Телци. Непреодолимото усещане, че това не е изживяването, за което сте си мечтали. Вместо да отхвърляте това, което идва, приемете го спокойно, с вътрешното съзнание, че Вселената ви предоставя точните преживявания, от които се нуждаете, за да се развивате на духовно ниво.

Вие сте източникът на вашето блаженство и щастие. Ако се научите как да създавате своя собствена отвара за щастие, това ще ви направи по-прощаващи към недостатъците на вашия партньор. Неомъжените представители се насърчават да участват в ритуали за пролетно почистване. Като се освободите от виждането, че любовта и копнежът са едно и също, ще можете да освободите място за пълноценно партньорство. Специален човек, който прегръща всички вас и ви кара да се чувствате забелязани по начин, по който никога не сте се чувствали.

Близнаци

Мантрата „Първо приятели и след това любовници“ важи за вас този месец. Чувствате се вдъхновени да опознаете партньора си извън спалнята. Разбирате кой е той в неговата същност и какво е онова, което запалва душата му. Не забравяйте да покажете вашата уязвимост и да споделите и истории от миналото си, които досега сте крили. Ако покажете на човека до вас кои сте били, преди да го опознаете, ще отворите изцяло нов портал на любов и интимност.

Необвързаните Близнаци може да открият, че силно си падат по някого, когото са познавали. Определен човек, с когото не са имали шанса да изследват нещата преди. Влезте в новото с широко отворени очи. Стилът на комуникация (или липсата на такъв) ще ви каже всичко, което трябва да знаете за потенциала на това партньорство.

Риби

Да си с тях е някаква магия! Не знаете коя версия от тях ще се появи на следващия ден и това е, което поддържа мистерията жива. Ето обаче уловката: незнанието може също да породи чувство на несигурност, което е нещо, с което може да се сблъскате през идните седмици.

Възможно ли е историите, които са ви разказвали за любовта, да са причината да не можете да приемете даровете, които ви се поднасят? Дайте възможност на потенциален партньор да бъде такъв, какъвто е, като решите и вие да направите същото. Порталът на дълбоката интимност чака да бъде отворен.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехаааа

    3 0 Отговор
    Тия наши журналистки всички астрология май са учили! Коя от коя по начетена и по знаеща!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.