Last news in Fakti

27 Март, 2024 12:15 2 479 6

„Скрита самоличност“ - нов световен формат в ефира на NOVA

  • скрита самоличност-
  • nova-
  • герасим георгиев-геро

Герасим Георгиев-Геро ще бъде водещ

Нов световен хит ще завладее българския телевизионен ефир съвсем скоро. Като новатор в програмирането и пионер в налагането на много международни формати, NOVA ще представи за първи път в България най-новото телевизионно предаване – „Скрита самоличност“. То е създадено в САЩ през 2006 г. под името Identity и досега е излъчено в над 20 държави, като в Италия се превръща в истинска сензация с 12 сезона и над 1000 епизода до момента.

Шоуто ще изпита инстинктите и способността за безпогрешно първо впечатление и на българската публика, а рамо до рамо в разследването на участниците ще бъде любимият актьор и водещ Герасим Георгиев – Геро.

Във всеки епизод един играч се изправя пред осем мистериозни персонажи и списък с техните професии или други интересни факти от техните биографии. Участникът трябва да прецени кой факт или професия за кого се отнася в преследване на голямата награда от 100 000 лева. По време на разследването най-важните оръжия, необходими за победата, ще бъдат логиката и интуицията. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкова повече нараства паричната награда, която може да спечели. Но по регламент може и да загуби, ако не разпознае съответния участник. Всичко това превръща „Скрита самоличност“ в едно увлекателно телевизионно разследване, на което дължи и огромния си зрителски успех.

Продуцент на „Скрита самоличност“ е продуцентска компания „Глобал груп“, която стои зад успеха на хитовите предавания „Като две капки вода“, „Маскираният певец“, „С Рачков всичко е възможно“, „Х Фактор“, „Господари на ефира“ и много други.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    8 1 Отговор
    Това някакво шоу на прокуратурата и МВР ли ще да е?

    Коментиран от #3

  • 2 Боб марли

    3 0 Отговор
    С логото на Бразерс. Чак сега ще има думкане на живо в ефир.
  • 3 Ко речи?

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сила":

    Не на, а за - да се учат.
  • 4 Язе

    3 0 Отговор
    Реших, че ще пускат Naked Attraction...
  • 5 Димчи

    2 0 Отговор
    Е как не измислиха нещо всичко е копи пейс ???????
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.