Last news in Fakti

29 Април, 2024 04:29 2 019 5

Провал: Маргарита и Кристиян от Мрамор напуснаха "Един за друг"

  • един за друг-
  • маргарита-
  • кристиян-
  • телевизия

Те не успяха да спечелят отборното предизвикателство и не получиха достатъчно позитивни гласове

Провал: Маргарита и Кристиян от Мрамор напуснаха "Един за друг" - 1
Снимка: NOVA

Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на “Един за друг” - полицаите Маргарита и Кристиян от Мрамор, са поредната двойка, напуснала любовната надпревара, предаде dariknews.bg.

Те не успяха да спечелят отборното предизвикателство, а при повторното си появяване на телевизора не получиха достатъчно позитивни гласове в своя полза и се простиха с мечтата си за финал в най-позитивното романтично риалити.

Отборното изпитание тази седмица беше многокомпонентно и изискваше сила, смелост, ловкост, тактическо мислене и физическа издръжливост. Влюбените участници трябваше да се състезават едни срещу други в редица дисциплини, сред които балансиране върху клатеща се греда, ходене по тънка греда със завързани очи и скоростно разбиване на белтъци. Инфлуенсърката София и съпругът ѝ Тихомир завоюваха нова победа в игрите за двойки и оглавиха временното класиране. Първи от Игрите на любовта бяха елиминирани фотографите Дилян и Петя, за които това означаваше и първи елиминационен съвет.

Позитивният вот се проведе под влиянието на тлеещите конфликти между двата лагера във Вилата на любовта. Органите на реда в любовното имение Маргарита и Кристиян се превърнаха в седмата елиминирана двойка този сезон.

"Един за друг” продължава и тази седмица с нови музикални, забавни и любовни изненади за малки и големи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост666

    6 2 Отговор
    Ако ще и земята да напуснат не ми дреме за тези непознати същества .
  • 2 Тв критик

    6 2 Отговор
    Поредните участници в тъпо шоу.
  • 3 Мм-даа

    1 0 Отговор
    Направо не знам как ще го преживея
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.