Last news in Fakti

29 Април, 2024 11:16 1 588 13

Ева Лонгория и съпругът ѝ Хосе Бастон се местят в Испания

  • ева лонгория-
  • съпруг-
  • испания-
  • имение

Преместването е само временно

Ева Лонгория и съпругът ѝ Хосе Бастон се местят в Испания - 1
Снимка: Shutterstock

Ева Лонгория и съпругът ѝ Хосе Бастон временно се местят в Испания.

Тя ще прекарва много време там, работейки през втората половина на тази година”- казва източник пред Page Six, като отбелязва, че преместването не е постоянно.

Докато 49-годишната Лонгория и 56-годишният Бастон се подготвят да се преместят в чужбина, те вече имат своя ваканционна къща в Марбея, Испания, която купиха в началото на 2023 г.

Това е моят оазис, моят рай,” каза актрисата по време на интервю за Hello! през януари 2024 г. “Когато не съм тук, работя нонстоп.”

Тогава актрисата показа част от имението, което е изпълнено с “много спални” за случаите, когато цялото ѝ семейство я посещава.

Това е ваканционен дом и в него идват майка ми, сестрите ми и техните деца,” обясни тя.

Във всичките ми домове имам кухня с огромен остров, където всички могат да седнат заедно и да изпият по чаша вино и хапки, докато готвя. Обичам кухнята – тя винаги е сърцето на къщата. А тази тук е най-добрата от всички."

Имотът включва също градина и плувен басейн за нея и 5-годишния им син Сантяго.

Любимата ѝ част от дома обаче може да бъде просто съблекалнята ѝ, която тя призна, че сега побира целия ѝ гардероб.

“Невероятно е, с много пространство. Мислех си: "Няма да ми трябват много тоалети, ще нося само бански костюми. Но в Марбея има много социален живот,” разказва Лонгория пред изданието. “Така че в крайна сметка всичките ми дрехи са тук.”

Лонгория обясни, че е закупила имота, след като е прекарала “пет години” в търсене на идеалното място, където семейството ѝ да живее на непълен работен ден.

Когато за първи път дойдох в Марбея преди две десетилетия, това беше любов от пръв поглед. Казах си: ‘Някой ден ще живея тук’”, каза тя.

Когато за първи път видяла имота да се предлага на пазара, той бил точно това, което търсела, освен че се нуждаел от малко ремонт.

След като закупила имота, тя елегантно обзавела дома си с бежови, кремави и бели мебели, които да съответстват на светлите цветове на екстериора и интериора.

Временното преместване на родената в Тексас красавица в Испания може да бъде приятна почивка от обичайния ежедневен трафик в Лос Анджелис, тъй като тя обясни, че двете места „не могат да бъдат по-различни“.

В Лос Анджелис винаги съм много заета – всъщност не е толкова бляскаво. Или съм на снимачната площадка, или съм на среща, или съм заседнала в задръстване… има толкова много трафик“, каза тя.

Междувременно имението на Лонгория и Бастон в Бевърли Хилс все още остава на пазара, въпреки спада на цената от $22,888,000 на $18,988,000 през последната година.

Имотът разполага с осем спални, 5 бани, луксозни функции, включително сауна, домашно кино, фитнес зала, тенис корт и винарна с контролирана температура.

Местоположението на имението предлага изобилие от уединение, тъй като се намира на широк парцел и е покрит от всички страни с дървета.

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хи Хи Хии

    0 1 Отговор
    Че малко ли Бастуни си имат в Испания, че тая им завела още един..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.