Last news in Fakti

29 Април, 2024 12:16 5 894 20

Албена Михова: След като родих, Слави ме уволни

  • албена михова-
  • труден живот-
  • слави трифонов

Актрисата разказа за обратите в своя драматичен живот

Албена Михова: След като родих, Слави ме уволни  - 1
Снимка: bTV

След като родих, от "Шоуто на Слави" ми казаха, че вече нямат работа за мен. Тогава от притеснения се разболях от Хашимото. Това разказа актрисата Албена Михова в предаването "Животът по действителен случай" по bTV.

Михова всъщност обясни, че със Слави Трифонов имат две раздели. Първо я отрязали, когато родила. След това обаче не успели да ѝ намерят заместник и за известно време Албена Михова се върнала в Шоуто. По-късно, когато отново останала без работа, актрисата била на квартира и без доходи.

Когато малкият Мартин е на 5 месеца тя остава и самотна майка. Тогава ѝ откриват Хашимото. Пред водещата на "Животът по действителен случай" Алекс Сърчаджиева Михова си спомни за момент от болницата:

"Майка ти (Пепа Николова бел ред.) и Руслан Мъйнов дойдоха с един огромен букет да ме утешат".

Комедийната актриса има много драматична съдба. Тя губи майка си от рак, когато е на 13 години, малко по-късно си отива и баща ѝ. Нейни съседи ѝ стават настойници.

"Беше ми тежък животът и така реших да се занимавам с комедия", обясни още Албена Михова.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    3 30 Отговор
    Щото не си му дала да нагушка бебето..
  • 2 играта на хазарт стимулира спорта

    2 25 Отговор
    38 вида спортове . Да търка картони . Да пичели .
  • 3 фарс

    68 5 Отговор
    Нормално, Славчо е злобен надут пуяк.
  • 4 родител

    69 6 Отговор
    Това е истинското лице на дългият , който уби две поколения млади с чалгата !
  • 5 БАРС

    47 5 Отговор
    ИЗЛИЗА ЧЕ,СЛАВИ Е ГАДЕН ШОУМЕН.А ЗАЩО НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ КАК ТАКА СЛАВИ Е ЗАБОГАТЯЛ И ПОСЛЕ Е РЕШИЛ ДА ПРАВИ СВОЕТО ШОУ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПЪРВИТЕ ПАРИ.ДА СЕГА ИМА ПАРТИЯ А НИКОЙ НЕ ПИШЕ КАК ЩО КАК ТАКА Е ЗАБОГАТЯЛ.ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ Е ВРЪЗКАР А МОЖЕБИ АНДРЕЙ ЛУКАНОВ МУ Е ПОМОГНАЛ С КУФАРЧЕ НАЛИ СА ОТ ЕДИН ГРАД.А АЛБЕНА СИ Е ПРЕКРАСНА АРТИСКА БРАВО НА НЕЯ СЪЧУСТВАМ И ЗА НЕЙТА СЪДБА .НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ АЛБЕНА САМО НАПРЕД.

    Коментиран от #13

  • 6 рррр

    20 40 Отговор
    Ами жалко, но никой не е длъжен да я държи на работа, само защото тя е имала финансови проблеми. А и ако е била толкова добра актриса, щеше да си намери работа другаде. Животът е суров. Хиляди хора остават постоянно без работа. Ако се наложи, ще стане и продавачка в магазин. Като реве по телевизията нищо няма да постигне.

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 вдовец

    5 27 Отговор
    добре, че не се е разболяла от мацакуро !
  • 9 Наблюдател

    47 5 Отговор
    Дългият е морален урод. Преди 15-20 години Любен Дилов му написа автобиографична книга "За стърчането". На там плюеше по всички, с които беше започнал заедно-Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Мартина Вачкова и другите от екипа. Морален урод е Славчо!
  • 10 Продължаваме Промяната

    14 35 Отговор

    До коментар #6 от "рррр":

    Правилно! Тулупа който "яде филийка с мас" накара хората да си мислят, че някой им е длъжен. От къде на къде Слави да е длъжен да се съобразява с шишкави новородили майки? Не го харесвам чалгаря, защото е лицето на мафията в България, но за това си решение е прав. Тиквата е по-вреден от бившия певец

    Коментиран от #19

  • 11 Епа

    23 5 Отговор
    И другите напуснали от Слави,много са не е зле да кажат ,защо.
    Може би както и гражданите го напуснаха,СУВЕРЕНЪТ, дрън,дрън за пари.
  • 12 Оператор на права лопата

    32 10 Отговор
    Това да се разпечата, да се сложи в рамка и да се изпраща на всички онези, дето пишат колко добър бил плевенският селинджър, как правел дарения и помагал на болни деца и хора, и прочее глупости и лъжи! Понеже се начетох на всякакви глупости от разни платени клакьори!

    Коментиран от #20

  • 13 ПоКУРко

    26 7 Отговор

    До коментар #5 от "БАРС":

    Обади се на Вдовицата на Васил Илиев и тя ще ти разкаже подробно кой, кога и защо създаде Славиту! Това и децата го знаят!

    Коментиран от #16

  • 14 Тъно

    10 28 Отговор
    Тази цоцолана креслива и тя се сетила да реве срещу Слави. Докато са пти него и ги направи известни му лижеха обувките, после лош бил. Пак, че някой се е жертвал да и направи дете на тази противната.
  • 15 Само

    16 16 Отговор
    не разбрах, каква е вината на работодателя, когато не получи от работника орофисионално отношение. Слави държи много на професионалното отношение, за да го има това шоу повече от 25 год, трябва да си взискателен. Много хора през год си отвориха очите и забогатяха покрай Слави..
    И още едно нещо, как точно преди избори, всички партии и лидери освен Гpоб и Дпc се пускат по медиите подобни и др упреци, жълтени и алабализми към престъпления. Но за Тиквyн и Шишo дума няма...
  • 16 БАРС

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "ПоКУРко":

    ДОБРЕ ДЕ НО ТОВА НЕ Е ОТГОВОР ТО И ДЕЦАТА ГО ЗНАЯТ.НАДАЛИ НЯКОЕ ДЕТЕ ГО ЗНАЕ НО ТИ НАПИШИ БЪДИ МУЖИК .АЗ НАИСТИНА НЕ ЗНАМ

    Коментиран от #17

  • 17 шмарс

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "БАРС":

    една черна найлонова торбичка те чака
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Хахахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Продължаваме Промяната":

    Лицето на мафията! Вие деца ли сте бре? Неумнотията вече удря опасни граници!
  • 20 Факт

    0 4 Отговор

    До коментар #12 от "Оператор на права лопата":

    И дарения прави и помага на много хора Слави!