Last news in Fakti

29 Април, 2024 14:46 2 249 12

Нумеролог с интересна прогноза за предстоящите избори у нас

  • нумеролог-
  • избори-
  • партии-
  • война-
  • русия-
  • украйна

Михаил Ковачев каза и кога ще приключи войната между Русия и Украйна

Нумеролог с интересна прогноза за предстоящите избори у нас  - 1
Снимка: Shutterstock

"2024 година е кармична, а изборите са във вибрацията на числото 5. Като съберем числата, излиза 4, което е кръстово число. Ако между 4 политически сили не стане консенсус, трябва да повторим изборите", коментира предстоящите избори пред репортер на Plovdiv24.bg нумерологът, астролог и херолог Михаил Ковачев.

Те ще се състоят на 9 юни 2024 и ще бъдат две в едно.

"Подредбата на числата започва с 9-тка на Марс, което е мъжкото начало, последвано от 6-цата на Венера. Даже в Кама Сутра има поза 69, тоест 6 и 9 са чревоугодното приплъзване на по-силните към по-слабите.

Има възможност два от четирите най-силни политически елемента, коалирайки се, да получат консенсуса за бъдещ период от време."


Астро-нумерологът даде своето мнение и за лидерите на политическите партии у нас и техните закодирани успехи.

"ДПС ще се ползва с голям афинитет, заедно с техните лидери в годината на Дракона. Имат шанс да се да се възползват и да бъдат с още по-голям брой депутати.

Госпожа Нинова, която носи господарско число, може да претърпи загуба. Дано да се класират и да влязат в новото статукво на времето.

ГЕРБ ще съумеят със своя лидер да пробият и в настоящата година. Тази година Драконът му помага. Кирил Петков е с вибрацията на диктатора - творец и трябва да намери изход. Той трябва като един творец да живее с възгледите на хората над него и след това трябва да показва диктат, за да защити себе си въпреки губещи каузи.
"

Той бе категоричен, че твърдият електорат на ГЕРБ и заедно с Пеевски, като лидер могат да поемат правителството и да изкарат спокоен период от един мандат. Според него опозицията в лицето на Нинова и Костадин Костадинов трябва да подадат ръка на ПП.

Ковачев изказа предположение, че войната между Русия и Украйна трябва да приключи тази година.

"Путин е с число на живота 7, което е число на божествената грижата и закрила. Той е роден на 7 дата. Тази година му се получават три седмици и е най-силната и емблематична за него. Възможно е Русия да спечели войната с Украйна. Путин е зодия "Везни". Той трябва да уравновесява пространството, а не да го предизвиква. Силите са изравнени и всеки, който желае мир, може да го получи в годината на Дракона. Иначе догодина при змията ще трябва да изчиства пространствата."


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа шегаджия 🃏

    15 2 Отговор
    Казвам, че тази година може да няма редовно правителство, но може и да има, 50:50, може да се оженя, може и да не се, пак 50:50, голям оракул съм

    Коментиран от #8

  • 2 На тоя

    14 0 Отговор
    хастролог, кой ли му плаща?
  • 3 Даже и Путин участва

    8 0 Отговор
    Какъв ярък компот от няколко "логии" само, за да ти обърнат внимание.
  • 4 Много точна прогноза

    9 0 Отговор
    И пак "ако" и "възможно е". И баба Пена казва същото, като се чуди дали ще вали, или няма да вали. Ма тя май повече познава, щото много й е видяла главата.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Българин

    6 0 Отговор
    От статията и от коментарите ЛЪХВА "цифровата" простотия на българина ! Цифрово - при 39% гласували, този който печели изборите с 25- 26% от тезу 39, излиза, че българите ги управляват едва 10% ( десетина) от имащите право на глас, да не говорим за 5-6 % от цялито население ! Каква 94-95 % простащина на българите ! Какви цифри А ?
  • 7 Диамантената ръка

    4 0 Отговор
    Мдаа, работата е 69 отвсякъде...
  • 8 Едно е сигурно

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа шегаджия 🃏":

    Комисията по намагнитването не чете прогнози!
  • 9 Гост

    1 0 Отговор
    Това нумеролог ли е или астрологичен гадател? Нема нужда да съм нумеролог за да ви кажа, че активността ще е под 25%.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.