Last news in Fakti

1 Май, 2024 16:16 3 808 8

Надя от "Ергенът" разкрива тайни от шоуто в тефтер, пусна го на томбола

  • надя-
  • ергенът-
  • тайни-
  • тефтер-
  • томбола

Освен истории, който не са станали публично достояние, в тефтера са записани и стратегии как да се стигне до финала на романтичното реалити

Надя от "Ергенът" пусна на томбола свое тефтерче, в което си е записвала тайни и съвети за успех в "Ергенът".

Една от последните останали в имението на гръцкия остров Родос е имала специална стратегия, за да стигне почти до края. Сега, след края на шоуто, Надя е решила да направи този малък наръчник публично достояние. Тайният тефтер е пуснат на томбола на инстаграм страницата на ергенката. Всички, които искат да се докопат да тайните на шоуто, могат да пробват късмета си.

В томболата вече са се включили над 200 души и Надя ще избере на случаен принцип само един, който ще узнае всичко за това какво се случва зад камерите на шоуто. Освен истории, който не са станали публично достояние, в тефтера са записани и стратегии как да се стигне до финала на шоуто.

Като например: "Сформирай група около себе си, излез от зоната си на комфорт, увери се, че харесваш Ергена, а не го правиш заради нещо друго".

Факт е, че следвайки собствените си съвети, ергенката стигна максимално напред в шоуто. Самата Надя признава, че се е подготвила за това предварително. Най-вече като внимателно е изучавала първата победителка на "Ергенът" - рускинята Виктория Капитонова. Тя често е взимала пример от нея - като поведение, но и като външен вид, което се е оказало добра тактика, пише "България днес".

Сега Надя иска да помогне на бъдещите участнички, като им даде готово четиво със съвети. Дали тефтерът ще отиде при някоя такава мома, или просто при любопитен зрител, предстои да се разбере.

Подобен наръчник не е нещо ново. Елена от миналия сезон разказва как във версиите на "Ергенът" в една от другите страни, където тече шоуто, едно момиче е направило много подробен наръчник за това как да победиш във формата. Надя обаче ще е първата, която ще го направи това за нашето шоу.

Тефтерчето изглежда като нормална тетрадка, но със сигурност освен съвети тя крие множество отговори на загадки.

В малкото розово дневниче вероятно са споменати и обяснени всички неща, за които се говори разгорещено в този сезон на риалитито.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сила

    0 0 Отговор
    Росен Тахов
  • 5 Ко речи?

    6 1 Отговор
    Давам 5 мл. бяло сладко директно в касичката й.
  • 6 Еее

    6 0 Отговор
    Дyпето няма ли да пусне на томбола да се запишем🤣
  • 7 От предаването

    4 0 Отговор
    Каквото им кажат по договор, това правят. Жалък ПР за популяризиране на предаването
  • 8 абе,

    6 0 Отговор
    Абсолютни безсмислици.Надето и тя с ринопластика и фотошопирани снимчета.Алек дори не пожела да я целуне и тя сама му налетя да го мляска.Да се вземат с нейната дружка по клюки и провокации стюардесата.Много си отиват и допълват.Като стари моми клюкарки на пейка у парка.