Last news in Fakti

2 Май, 2024 08:32 862 2

Ден, в който трябва да се изяви любовта

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Добър за контакти, за съпружески отношения

Ден, в който трябва да се изяви любовта - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Водолей до 21:53 ч.

Луната във Водолей е противоречив, но благоприятен период. Има усещане за вътрешна свобода и самочувствие. Не е подходящо време за рутинни и скучни неща. По време на лунния период във Водолей хората може да изпитват необяснима нужда да пътуват, да търсят нови впечатления и преживявания. Това е период на вдъхновение и творчество. Засилва се интересът към всичко ново, необичайно. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят сходни на вашите интереси. Във фитнеса се препоръчват само общо укрепващи упражнения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените, очите, нервната система.

Луната се движи на празен ход от 12:30 ч. до 21:53 ч. В този период не е добре да се купува или започва нищо важно. В 21:53 ч. Луната преминава в знак Риби, където ще остане до 23:42 ч. на 4 май.

Лунен календар: 24 лунен ден от 03:33 ч. на 2 май до 04:00 ч. на 3 май

Неутрален и спокоен ден. Днес Луната ни дава свобода на избора. Но разумът остава доминиращ, хората са в състояние да контролират своите желания и чувства. Символите на този ден са Мечката и Шива. Днес мъжката енергия царува върховно. Всичко старо рухва и възниква ново. Ден за съзидание и активност. Енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек също идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Добре е да се възползвате от засилената енергия на деня и да решите всички двусмислени и сложни въпроси, но да се вземе под внимание времето на празния ход на Луната. Планове по-добре да не правите, а да живеете свободно, доверявайки се на интуицията и случайността. Обръщайте внимание на всички символични знаци.

Благоприятен период за всякаква домакинска работа. Ремонтът, пренареждането на мебелите, почистването ще бъдат лесни и няма да оставят умора. Можете да изхвърлите стари ненужни неща - така ще изчистите енергийното пространство на къщата.

Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, униние, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е лечението чрез билки. Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности.

Ден, в който трябва да се изяви любовта. Добър за контакти, за съпружески отношения. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Днешното подстригване или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Идън

    1 0 Отговор
    Какъв Шива... Сега е страстната седмица..Зачеването и подстригването след Великден!