Last news in Fakti

4 Май, 2024 16:42 1 770 11

Мелодрами в последните епизоди на "Ергенът": Валерия с откровения през сълзи пред Алек

  • ергенът-
  • валерия-
  • мелодрами-
  • сълзи

"Нямам уважение към мъжката фигура.", призна сексапилната красавица

Колкото повече се приближава финала в "Ергенът", толкова повече сълзи и мелодрами се разиграват. Наскоро Екатерина се оказа поредната, която си тръгва от шоуто със сълзи на очи, но преди това Валерия избухна в плач, докато споделя съкровени неща за живота си пред Алек.

Това се случи в последната лична среща за този сезон, на която милионерът реши да покани именно младата моделка. Двамата се забавляваха, пяха и споделиха романтични моменти, докато Валерия не реши да се отвори пред Ергена по време на вечерята им.

"Реално аз никога не съм имала спокойно и сплотено семейство, което да е пълно с любов. Именно за това мечтая аз и не е само защото съм го нямала до този момент, а просто това е целта на живота - откровена е студентката. И призна още:

"Майка ми е единственият най-близък човек, който съм имала до себе си. Това означава, че баща ми просто го няма. Мислех, че това не ми тежи, но на моменти осъзнавам, че няма как да нямам травма от това нещо", изповяда се брюнетката. И продължи да разкрива още за баща си.

"Той дори не е в България. Живее си живота и си има нова жена. Не се интересува от мен. Точно заради това така се получи и с моите бивши партньори. Те не са се държали добре с мен, както баща ми. Нямам уважение към мъжката фигура. Нямах до този момент, защото ти си човекът, който ме накара да имам", заяви през сълзи Валерия.

Алек видимо се възмути от разказаното, след което попита моделката дали ще даде втори шанс на баща си.

"Той не е показвал това за над 20 години, но е единственият ми корен. Аз мога да не усещам липсата му. Да си мисля, че нямам нужда от това да разговарям с него, но всъщност, ако му звънна и му кажа тези неща, ще ги възприемам по друг начин. Така ще ми олекне. Мислела съм си да му се обадя. Сега при първа възможност ще го направя и ще му кажа как се чувствам", отговори Валерия.

В крайна сметка никоя от дамите не си тръгна от предаването. Алек трябваше да избира на коя да даде последната роза между Йоана и Маги, като Ергенът пожела да му се даде още една роза. Така и двете блондинки остават в надпреварата за сърцето му, пише show.blitz.bg.

Източник: www.marica.bg


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман вече

    11 5 Отговор
    Валерия е Драма-куин (кралица на драмите), вке драматизира, все се оплаква, все хленчи и реве, това е отблъскващо! Нито е единствена израстнала без баща, нито пък с трудно детство. Да отива на психолог и да не занимава хората със своите проблеми. Давайте нещо позитивто и оптимистично. Стига с тази вечна оплаквачка. Разваля настроението на всички, все се прави на жертва, все да я съжаляват, да се грижат за нея! Манипулаторка от класа.

    Коментиран от #2

  • 2 Хлъц

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "Аман вече":

    Хляб и зрелища, това е режисурата.
  • 3 Илиев

    6 5 Отговор
    Валерия е една гьозбояджийка,която е на малко години като живот,но със солиден опит в свободния си живот. Идва края на "Ергенът",хитрушата започва обикновения си театър."Тъжна усмивка",съпроводена със сълзи и сополи,говорейки на ергена като за последно,все номера от трагико комедийна пиеса. Целе устремена, артистката не забелязва присъствието на другите "моми".
  • 4 Най - нормалното

    6 5 Отговор
    Момиче беше Екатерина и този я отсвири ,всички тези който останаха са пълен ужас Да му е честито
  • 5 Зайо Байо

    10 4 Отговор
    ПРедлагам едно РАДИКАЛНО нещо ! За да бъде най-гледано това шоу , в следващия сезон да поканят в ролята на ЕРГЕН не кой да е , а ..........Бойко Борисов !
    Човекът си е ЕРГЕН , сам е / уж , ако не броим Мис Бикини / , интелектуално и физически би привлякъл голям брой мераклийки / и то не само от ГЕРБ-Лелки / , а и има чекмеджета с кюлчета !
    Как да не го харесат ? Кажете !
    ГЛЕДАЕМОСТ ще има дори и зад граница ! Рейтингът - в космоса !

    Коментиран от #6

  • 6 уртумурдук

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "Зайо Байо":

    Дали Мата Хари ще се запише тогава ? Със снимки в ръка !
  • 7 Първо ги кани на среща..

    1 5 Отговор
    ..на следващия ден ги изпраща за дома им.
    Явно е дошъл реда на Валерия.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бай Иван

    6 5 Отговор
    Според мен най-хубавата и нормална жена бе Екатерина (тази с монголски гени), а този глупак я изгони! Останалите са пълна щета!
  • 10 Идън

    4 5 Отговор
    По време на срещата с Надежда екипът си събра кабелите и апаратура и се изнесе от ливадката... На церемонията нямаше и следа от прическата и.... но не беше щастлива.
  • 11 ами,

    5 5 Отговор
    Това е нейната версия,баща и може да има друга.Никой не знае какви са били отношенията между родителите и.Валерия има сестра от друг мъж на майка и,която е отглеждана от него.Така,че и да реве и да не реве явно и липсват първите седем години на възпитание.Личи по държанието и.Трагедия е смъртта на майка и но дори да не беше починала Валерия пак щеше да си е същата както сега.