Last news in Fakti

5 Май, 2024 14:49 2 293 6

Бритни Спиърс се сби с приятеля си (СНИМКИ)

  • бритни спиърс-
  • приятел-
  • парамедици-
  • сбиване

Певицата обяви, че се мести в Бостън

Бритни Спиърс се сби с приятеля си (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бритни Спиърс е "в безопасност у дома", след като парамедици реагираха рано сутринта в четвъртък, 2 май, на сбиване между поп звездата и нейния приятел Пол Ричард Солиз в хотел в Лос Анджелис, съобщиха два източника, близки до Спиърс.

Спиърс е наранила крака си и не е била лекувана от медицински персонал, който е бил извикан в Шато Мармон, казаха източниците, добавяйки, че Спиърс си е тръгнала със собствена охрана и без приятеля си, съобщи NBC News.

В Instagram в четвъртък следобед Спиърс каза, че е усукала глезена си и парамедиците се появили на вратата ѝ "незаконно".

Те не влезли в стаята ѝ, каза тя, но се почувствала "абсолютно тормозена" и добави, че се мести в Бостън.

Представители на Спиърс не отговориха веднага на искане за коментар относно този конкретен инцидент.

Говорител на пожарната в Лос Анджелис не идентифицира Спиърс като гласът от обаждане на 911 в Шато Мормон, но потвърди, че парамедиците са били изпратени в хотела в четвъртък сутринта след съобщение, че жена е ранена, предава "Фокус".

Обаждането е получено в 00:42 ч., според говорителя Брайън Хъмфри.

Хъмфри каза, че не е ясно дали парамедиците са се натъкнали на лицето, което според съобщенията е било ранено, както и дали са предложили медицинска помощ.

На адреса не са били извикани служители на реда и парамедиците са напуснали в 1:17 сутринта, каза Хъмфри.

Той каза, че пожарната на Лос Анджелис няма незабавен коментар относно публикацията на Спиърс в социалните медии.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Елтееника

    10 3 Отговор
    Не знам кое е по-лошо? Пияна жена, или надрусана жена. Обаче тая е пияна и друсана, учудвам се че не е съборила хотела. Оня не е трябвало да я бие, трябвало да и поръча 5 от тъмните да и стихнат напрежението. Щото чини ми се, високо е било, един елтееник немой да го събори.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Един

    12 2 Отговор
    Скоро и тази звезда ще отиде при Джако,Елвис,Джордж Майкъл,Кърт Кобейн и още много подобни на които белия прах не прости.
  • 5 мъкаааа

    9 2 Отговор
    Явно не е добре това момиче.
  • 6 Била ли е на черешата ?

    5 2 Отговор
    Или е шмъркала........