Last news in Fakti

7 Май, 2024 08:56 2 544 11

Големите деца на Никол Кидман се отказаха от нея заради секта

  • никол кидман-
  • деца-
  • сциентология-
  • секта

Изабела и Конър са погълнати от сциентологията и късат всички връзки с актрисата

Големите деца на Никол Кидман се отказаха от нея заради секта - 1
Снимка: БГНЕС

Актрисата Никол Кидман получи престижната награда за цялостно творчество на Американския филмов институт, но церемонията мина под мрачната сянка на сектата на сциентолозите.

Кидман се появи в целия си блясък на червения килим в компанията на съпруга си Кийт Ърбан и двете им дъщери Съндей Роуз и Фейт Маргарет. На събитието обаче липсваха другите две деца на актрисата - Конър и Изабела Круз. Кидман отказа да отговаря на въпроси за отсъстващите и дори не ги спомена в благодарствената си реч.

Отсъстващите

Изабела и Конър са двете осиновени деца от брака ѝ с Том Круз, който приключва със скандален развод през 2001 г. След многократни неуспешни опити да заченат собствени деца двойката осиновява две. Бракът на Кидман с Круз е минавал изцяло по правилата на сектата на сциентолозите. В един момент Кидман решава да скъса. При развода децата изненадващо избират да останат с баща си. Двамата са подложени на специално възпитание в сектата с цел да забравят майка си. Кидман не се отказва от борбата, но в крайна сметка печели Круз, а тя получава забрана да контактува с тях.

Актрисата се омъжва втори път – за музиканта Кийт Ърбан, и най-сетне успява да стане майка на собствени деца. Тя не забравя Изабел и Конър, които обаче са погълнати от сциентологията и късат всички връзки с Кидман. На церемонията през седмицата звездата за първи път не спомена в списъка с благодарности имената на големите си деца, пише "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така

    26 0 Отговор
    Става с всички религиозни идиоти ! Техните " духовни " водачи ги разглеждат само като овце за стригане !
  • 2 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    21 2 Отговор
    Същите неNORмалници ще станат като дребния си осиновител - Том Круз...
  • 3 Констативно

    19 2 Отговор
    Родителите са свързани генетично с децата си. Кръвта вода не става. Но, когато децата са осиновени това не важи. Манипулирани и откъснати от нея. За радост тя си има нейни, които и носят радост и дават любов. Красива е секси, да е жива и здрава.

    Коментиран от #10, #11

  • 4 Истината

    5 1 Отговор
    Това са щатите секти и наркотици!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 1122

    1 1 Отговор
    Страни с наркомани и секти-сащ, Канада, Франция,Англия, Окраина, Белгия Холанзия/червените фенери/Швеция, Брюксел,Германия/урсула и три деца наркомани/.
  • 10 Идън

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Констативно":

    Не вярвай на всичко написано. И на снимката няма подобно написано на английски- пише с какво са облечени на церемонията. Том Круз отдавна е скъсал със сциентологията - за да може да се вижда с дъщеря си Сури- от брака му с Кейти Холмс. Децата останали с Том нямат собствени доходи- а тази сектантска църква е капан за наивни богаташи. За да влезе в нея го е примамила първата му съпруга преди години... през 80-те.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.