Last news in Fakti

10 Май, 2024 11:46 1 797 9

Лили Алън иска да я погребат с телефона и вибратора ѝ

  • лили алън-
  • телефон-
  • вибратор-
  • ковчег-
  • погребат

„Те трябва да са в ковчега, дори мен да ме няма там.", допълва певицата

Лили Алън иска да я погребат с телефона и вибратора ѝ  - 1
Снимка: БГНЕС

Брутално признание за интимния си живот направи известна певица. Лили Алън признава, че иска да бъде погребана с телефона си, така че никой да не вижда нейната история на търсене на интернет порно, пише "Телеграф".

38-годишната певица разкрива, че гледа „тъмно“ съдържание и ще бъде ужасена, ако някой види телефона ѝ.

В много откровен разговор Лили казва в подкаста Where There's a Will, There's a Wake, че когато умре, иска всичките ѝ електронни джаджи, включително вибратора и телефона ѝ, да бъдат положени с нея. Лили отива дори по-далеч, като допълва: „Те трябва да са в ковчега, дори мен да ме няма там“.

Хитмейкърът на The Smile, която сега е омъжена за актьора от Stranger Things Дейвид Харбър, на 49 години, планира да остави всичко на децата си, когато умре, включително таен годежен пръстен.

Лили разкри, че е направила тайното бижу, което да замени това, което първият ѝ съпруг Сам ѝ купи, когато тя реши, че неговият диамант е малък.

“Когато първият ми съпруг ми предложи брак, той ми подари прекрасен диамантен пръстен, който по онова време не смятах, че е достатъчно голям”, признава певицата.

Пикантното признание на Лили идва, след като миналата година тя разкри, че секс играчките са част от основния ѝ багаж, когато заминава в чужбина.

Появявайки се в подкаста на Алън Кар Life's A Beach, звездата призна, че вибраторът е абсолютно необходим - въпреки че може да доведе до неловка ситуация на летището.

Позовавайки се на собствения си съвместно проектиран вибратор Liberty, комикът попита Лили дали опакова своя Womanizer за многото си пътувания.

Обсъждайки дали аксесоарите трябва да бъдат в багажното отделение или в ръчния багаж, Лили обясни: „Мисля, че тъй като имат литиеви батерии, не трябва да ги слагате в ръчния си багаж.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СаТан

    23 6 Отговор
    Сатанински ценности наречени: потребителско капиталистическо общество...

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Плъмфоун

    12 0 Отговор
    Ако някой си мисли, че мизериитв на телефона му са голяма тайна и не могат да бъдат изкопирани всички контакти, снимки, логове и история на търсенията, това е много жалко. Просто на никого не му пука.
  • 4 Сталин

    14 3 Отговор
    Извратена еврейска ш@франтия
  • 5 Дика

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "СаТан":

    Друго си е викаш в Сибир, Северна Корея, външна тоалетна, самогон от антифриз, тук там телефон с шайба и т.н.
  • 6 Джон

    5 9 Отговор

    До коментар #1 от "СаТан":

    Е, да, друго си е болшевишките ценности да се вземе на хората земята и да им се съсипе живота.

    Коментиран от #8

  • 7 сбъркан свят

    5 1 Отговор
    Там нито едно от двете няма да и потрябва.
  • 8 мдаа

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Джон":

    Комунистите са робовладелци. За тях робите не трябва да притежават нищо. Дават им само колкото е необходимо да преживяват.
  • 9 ганю

    1 0 Отговор
    Всеки има свободата на собствения си избор
    това е правилно ,демократично и лично
    не е ваша работа нито да обсъждате нито да съдите
    явно и е писнало от идиоти