Last news in Fakti

3 Януари, 2017 17:14 14 930 7

Честит Ви нов Динко

  • динко-
  • ангел джамбазки-
  • първото бебе за годината-
  • 2017-
  • бебе

15-годишен сополанко прави дете на 13-годишно дете

Честит Ви нов Динко - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Честит Ви нов Динко.

Така започва коментарът на заместник председателя на ВМРО Ангел Джамбазки по повод раждането на първото бебе за 2017 г. в държавата ни. Той публикува своя коментар на страницата си в социалната мрежа Фейсбук.

Новата 2017 година започна с „новината“, че първото новородено в България дете се казва Динко. И ако някой си мисли, че е кръстено на прочулия се fast food доброволец по всички национални и вселенски въпроси, вероятно греши. Защото малкият Динко очевидно не е рожба на пренапрегнат родолюбив повик, а резултат от „детските“ игри на 15-годишен баща и 13-годишна майка. И ще живее в циганската махала в Сливен.

Първите думи на гордата рода пред националните медии очаквано са „държавата да даде…“. Свекървата, каза че „може да дадат бебешко креватче, за да не се харчим“, свекърът не мисли и не си играе на дребно, направо поиска апартамент. Да му дадем. Наглец.

Това е тя, истинската циганската интеграция в действие. Бруталната истина за циганската интеграция. За лъжата, двуличието и откраднатите милиарди. Резултатът от тази циганска интеграция – 15-годишен сополанко, който я може, я не да си напише името, който със сигурност не може да пише, чете и осмисли средно дълъг текст, прави дете на 13-годишно дете.

Това е интеграцията, която започва по този начин от циганската махала в Сливен и завършва с ритници в берлинското метро.

Родителите им реагират незабавно – „държавата да даде“, „да дадат, че да не се харчим“. Родителите, за които образованието очевидно не е ценност. Които не знаят значението на думата „отговорност“.

Които не са обяснили на сина си, че му е много, ама много рано да си играе с пишката, а трябва да набляга на книжките. Защото не е изкарал достатъчно пари в живота си, за да се грижи нормално за „жена“ си и сина си. И няма никаква идея какво значи това.

Родителите, които не са обяснили на 13-годишната „родилката“, че раждането на дете не е шега, не е като игра с кукла, че е отговорност и задължение. Че сега ѝ е времето да се образова и да се превърне в пълноценен гражданин.

Тези хора са виновни, без всякакво съмнение. Заради тях се появява човешки живот в риск. Появява се нов човек, който е обречен да повтори безумния, дивашки, нецивилизован обществен модел на поведение на своите невръстни родители и безотговорни прародители. Модел, който е и ще бъде тежест за обществото ни. Модел на паразитно съществуване върху чуждия труд, усилия и пари.

И сега младите баба и дядо искат „да им дадем“. Да носим тежестта, отговорността и задължението по изхранването, обличането, отглеждането и издържането на Динко. На Динко, който техните невръстни деца са си направили като на шега. Нагличко.

Предлагам да „дадат“ от БХК и цялата останала фалшива псевдо-правозащитна пасмина. Те трябва да осиновят и Динко, и родителите му, които спокойно могат да са му братя и сестри, че и техните оправни и чевръсти родители. Да им дадат. Да ги настанят в своите апартаменти, да им купят със свои пари креватчета, памперси, че и някоя ракия за дядото, ей така да се почувства и той горд родител на славно потомство.

Да дадат всички нагли двулични лицемери, който паразитират върху така и неслучилата се циганска интеграция. Да дадат и да продължават да дават. От грантовете, които откраднаха, легендирайки фалшивата интеграция. Да дават и обяснения в прокуратурата. За откраднатите пари от циганската интеграция и своята роля в нейния провал.

Сега да помислим какво светло бъдеще очаква младенеца Динко. Средата, в която ще расте, здравеопазването, което ще получи. Културните, цивилизационните, образователните традиции, които ще наследи. Начинът, по който ще гледа на света и на нас, българските граждани. Дали ще расте с любов към книгите, знанието, труда, усилието, успеха? Надали. Много по-вероятно е да гледа на държавата и обществото като дядо си. Като на ничие, тоест свое. Като на някой, който му е длъжен. Който трябва да му дава. Да му даде креватче, да му даде апартамент, да му даде социални помощи…

Но всъщност едно е вярно. Държавата трябва да дава в такива случаи. Трябва да дава бързо и по много. Трябва да дава присъди. Тежки осъдителни присъди. Защото правенето на дете на 12-13 годишно дете си е престъпление. Престъпление, а не традиция. Поне в тази част на света, към която принадлежим. И трябва да се наказва.

Държавата сега трябва да даде справедливите присъди на виновните лица и да отнема. Трябва да бъдат издирени и наказани всички фалшиви цигански интегратори, „медиатори“ и прочее грантови НПО, които се мотаят из циганските махали и усвояват средства, уж за да не се случват такива неща.

Трябва да отнеме Динко от безотговорните му родители. Да не говорим, че трябва и да отнеме родителите му от техните родители, но за това май вече е късно. В света на „европейските ценности“, които фалшивите интегратори твърдят, че изповядват, тези клети наглеци нямаше да дават интервюта по телевизиите, а щяха вече да пишат обяснения в прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангасария

    55 1 Отговор
    Като за начало държавата трябва да даде на бащата едно апаттаментче с прозорци на квадратчета и врата, която се отваря само отвън !
    После социалните да го вземат това дете и да го дадат в приемно семейство последователи на Меркел и БХК !
    Аз не мога да разбера, как слаба икономически държава, кат нашата успява да отглежда такива милиони паразити, които само ядат, пърдят, крадат и се множат!? Затва пенсиите ни са най-ниски в целия ЕС, явно отиват за 12, 13 годишни "пенсионери" без 1 ден трудов стаж!?

    Коментиран от #2

  • 2 Георги

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мангасария":

    Ами, "социална политика". Ние все сме наобратно на европейците - помощи - дал Господ тука. Няма лошо разбира се, само дето в болшинството от случайте те хич не отиват при детето. Иначе майчинските през втората година няма да увеличаваме, нищо че вдигаме минималната работна заплата. Да не отварям темата пък за данъците - по-нов и екологичен автомобил = по-висок данък. Ще плаща гражданина, нали има пари да си купи нова кола. Останалите държави насърчават покупката на нови с облекчение, ние толерираме вноса на 14-15 годишни автомобили. А на малкия Динко - "успех в живота", както беше казал един бивш участник в Сървайвър и нали, да почерпи за новия х'апартамент
  • 3 Електорална единица

    15 1 Отговор
    Какво може да се случи в държавата на Златките, на патките,на силикона ,на мутрите ,мутресите ,манекенките и т.н. Циганите ли са виновени или обшеството ,което ги издържа и поддържа неграмотни ?Управляващите имат нужда от прости и неграмотни малцинства , за да има от къде да си купуват гласове.Неграмотния човек лесно се манипулира и може да служи за оправдание,ако върхушката се провали...Когато порасне Динко ще бъде неграмотен, няма да знае английски ,няма да знае даже български , всъщност ще бъде тъп като галош и ще има да връща милиарди евра(ако все още има такава парична единица) на западните си връстници ...Какъв ще стане Динко когато порасне?
  • 4 един ядосан

    14 3 Отговор
    добре апартамент но да е по голям а не е лошо държавата да им подари и един по голям автомобил или по добре ван защото докато станат пълнолетни със сигурност ще го напълнят......а документ за правоуправление на сополанкото и без това не му трябва полицията в българия не ги закача за такива глупости.
  • 5 мантртите на готянити

    6 13 Отговор
    Ачо, връзкарче, нали се уреди в Европарламента да бараш голямата пара, от тая камбанария всеки може да приказва, каквото му е кеф, а ти само приказваш.
    От приказки до ДЕЛА разликата е от тук до края на Вселената.
    Затуй, барай парата и спри да говориш ОБЩИ приказки, тия неща може да ги каже и едно дете 5-6 клас и то много по-добре ще ги каже.
  • 6 стар европеец

    15 0 Отговор
    Такива били традициите?!!! Моята традиция повелява гаврата с дете да се наказва със рязане на..............органа на извършване на престъплението. Аз трябва ли да я спазя?!!!!!
  • 7 Някой,плащащ данъци

    9 0 Отговор
    Ромарио ,като всяко диво животно разбира само от грубата сила.Смачкай му тъпата тиква,вкарай го в затвора и като те види на улицата вече ще ти прави път.Това е единственият начин плюс кастрация.