Last news in Fakti

8 Октомври, 2018 13:00 6 769 38

Наглостта на Зоран Заев няма граници! Иска да реже парче от нашата история

  • зоран заев-
  • българия-
  • македония-
  • история

Сега става ли ясно защо гърците скачат по площадите на Атина и Солун по проблемите с Македония?

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Боян Чуков във „Фейсбук“

Самуиловата държава е първа за ревизия в учебниците по история в Македония и България".

Наглостта на Зоран Заев и хората около него нямат граници.

Цар Самуил умира на 6 октомври 1014 г., вероятно от сърдечен удар, който получава при вида на войниците си, ослепени след битката при Беласица.

Този, който ослепява българските войници, гърците го наричат Василий II Българоубиец (на гръцки: Βασίλειος Β΄ Βουλγαροκτόνος). БЪЛГАРОУБИЕЦ!!!

Зоран Заев иска да реже парче от нашата история. Какво ще ревизираме на Самуиловата България?

Сега тези в София, които се прегръщаха със Зоран Заев да отговорят публично, защо позволяват въобще да се пренаписва и адаптира нашата история към конюнктурния момент.

История, която е неразделно свързана с националната ни идентичност? Ще се откажем ли след време да се наречем българи?

Сега става ли ясно защо гърците скачат по площадите на Атина и Солун по проблемите с Македония?


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валя

    99 8 Отговор
    Ще реже, защото всички ние позволихме това да се случи! С премиер мутра, който има единствено голямо его, че е номер 1. Това е.

    Коментиран от #4, #12, #30, #38

  • 2 Мършата

    16 35 Отговор
    ЗПБ Западните Покрайнини на България ДА МЪЛЧАТ! На референдума предадоха НАТО! Предадоха ДЕМОКРАЦИЯТА!

    Коментиран от #8, #33

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    18 36 Отговор
    Поредната АКТИВИРАНА МУРЗИЛКА! Копи-пейст: "...През 1981 г. Боян Чуков става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва.[6] ...."
    ".........агенция „Блумбърг“. "Москва е силно обезпокоена от разширяването на НАТО и Европейския съюз в Югоизточна Европа и заради това в Кремъл се готвят за противодействие. Русия губи позиции в стратегическия регион, който свързва Европа с Азия и Африка, пише още медията....Според медията руският президент ПУТИН Е ДАЛ ЛИЧНО ПОРЪЧЕНИЕ НА БИВШИЯ ДИРЕКТОР НА ИНСТИТУТА ЗА СТРАТЕГИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ РЕШЕТНИКОВ ДА ОГЛАВИ РАЗРАБОТВАНЕТО НА ПЛАНА ЗА ДЕЙСТВИЕ...."

    Коментиран от #20, #25, #37

  • 4 продадени сме много отдавна

    55 3 Отговор

    До коментар #1 от "Валя":

    Да.Така е.Премиерът-мутра и неговия приятел-Ердоган.Та нима турското РОБСТВО да не се превърна в турско ПРИСЪСТВИЕ?Какъв е проблемът сега,че да не Уйдисаме и на Зайо Байо?Целта е една и съща.
  • 5 Фен на България

    48 3 Отговор
    Тия малолитражки македонци се взимат много на сериозно.
  • 6 някой

    43 3 Отговор
    Тези, след като станат член на ЕС ще ни стъжнят не само историята. Ще го ядем недодялан, защото апетита им идва с яденето. Но нали гледаме да угодим на господарите, така ще е.
  • 7 гост

    22 2 Отговор
    Зад Македонизма, се крие Германия и нейните планове за икономически контрол Балканите и изход към Егейско море, по енергиини причини. Ако е необходимо, в бъдеще смята да използва страната Македония за "освобождението на окупираните си територии" от Гърция и България.
  • 8 Хи их хи

    25 3 Отговор

    До коментар #2 от "Мършата":

    Льохман, Големия брат ни е наредил да мълчим, като тутки, ти плещиш за НАТО и демокрация! Льольо!
  • 9 VickieMichalik

    0 21 Отговор
    Аз правя $ 86 на час, работейки от дома. Бях шокиран, когато съседът ми каза, че средно е $ 95, но виждам как работи сега. Сега чувствам толкова свобода, че съм мой шеф.

    Това е, което правя >>>>>> www.InfoPay9.com

    Коментиран от #34, #35

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ххххх

    33 2 Отговор
    И Заев ще успее, ако продължаваме да избираме неграмотни престъпници във власта. Ако ще си сменяме името, предлагам МИЗИЯ, че е най-близо до мизерниците каквито станахме за 30г хаос.
  • 12 ГосТ

    30 2 Отговор

    До коментар #1 от "Валя":

    Така е, докато трафикант на дрога и рекетьор,бивш охранител на лидера на БКП управлява държавата нищо хубаво не я чака. Поне за това престъпление срещу държавата,би трябвало да се организира протест по подобие на гърците. Видях обаче какво се случи с онзи протест по подобие на румънците та изобщо не съм оптимист...
  • 13 ХанкоБрат

    28 1 Отговор
    Това вече е прекалено. Кои са тези, че да казват какво ние, българите ще пишем в учебниците си по история. За разлика от тях сме държава от няколко века и макар да сме бедни и едва да оцеляваме, няма да късаме учениците, заради прищевките на разни селски кравари!
    Да се криминализира всякаква помощ за македония, защото каквото и да правят продажните ни правителства , предатели там винаги ще ни мразят. То наглостта на тези селяци минава всякакви граници, така че се спира дипломатическите контакти с тази така наречената държавица, докато не се осъзнаят.
    Май ще направят доста българи макемразци с огромните си претенции, затова им пожелавам да използват в скоро време албанската история за тяхна и да забравят, за съществуването на България. Никакви паспорти повече за макета, дори да се отнемат раздадените им 300 000. Нека стават албанчета.

    Коментиран от #22

  • 14 Минка

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Ти си Българин?????? Не смей да петниш името Българско .

    Коментиран от #15, #19

  • 15 Българин

    4 19 Отговор

    До коментар #14 от "Минка":

    Руско мекере като Чуков бърза да изпълни поръчките на Москва по сатанизирането на Заев и предотвратяването на членството на Македония в ЕС и НАТО.
    А на русоблизката Минка искам да кажа, че именно руски подлоги като нея чуков петнят името на България.
  • 16 Българин

    2 15 Отговор
    Руското мекере Чуков много добре знае, че не Заев е инициатор на тия безумия а македонска комисия оглавяване от проруски идиоти от македония. Но въпреки това настройва общественото мнение в България срещу Заев и желанието му да вкара страната в ЕС и НАТО.
  • 17 Лошо

    10 5 Отговор
    Македонската любов към България е издигната с паметник в гр. Щип"В памет на загиналите македонци от българските окупатори"
  • 18 Русофилски лъжи

    7 6 Отговор
    Проруската комунистическа пасмина , която първа призна македонска нация и език и принуждаваше българите да си сменят националността в македонска продължава с лъжите си и отново работи против българските интереси.

    Коментиран от #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Асковлията

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "Русофилски лъжи":

    И къде ти , разбирач, видя в кражбата на Българска история, български интереси?
    Нещо не мога да ти схвана логиката!
    Според теб, това че бюрм-ите се гаврят с историята ни, е в наш интерес ли?
    Странно!

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Русофилски лъжи

    2 8 Отговор

    До коментар #21 от "Асковлията":

    Няма кражба руско подлого. Просто македонските русофили вдигат топката на българските путлерасти като Чуков за да се саботира приемането на името и да се осуети членството в НАТО.

    Коментиран от #24

  • 24 Асковлията

    10 3 Отговор

    До коментар #23 от "Русофилски лъжи":

    Попитах учтиво, а ти започваш да ме обиждаш.Ясно е ,че си трол.
    Да те светна нещаснико- живея в Лондон от години, и ако за теб съм руска подлога, значи си тотален лузър,седнал да драска срещу някой сороски миризлив долар.Съветът ми е, да не обиждаш безпричинно, защото мога да те намеря!

    Коментиран от #26, #27, #28, #29

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Русофилски лъжи

    2 9 Отговор

    До коментар #24 от "Асковлията":

    И в Лондон живеят руски подлоги бе путлераст. Но ти си сигурно в Каснаково или Черноконьово и допълваш военната пенсия като руски трол.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Русофилски лъжи

    1 8 Отговор

    До коментар #24 от "Асковлията":

    Да не спря тока в Лондон, та не отговаряш или смяната ти свърши руски троле?
  • 30 уау

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Валя":

    и многомилиарден влог от св нас
  • 31 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 8 Отговор

    До коментар #20 от "Ахмак":

    Много сте елементарни, бе мурзилки. Ето още един герой - Слатински...Образование: Висше образование - механика - Харков, Украйна (тогава СССР), Държавен университет, Факултет по математика и механика, 1975-1979 г. Доктор по математика (Кандидат на математическите науки), Харков, Украйна (тогава СССР), Държавен университет, 1982-1986 г., Механика на непрекъснатите среди, дисертация "Някои вискознопластически течения на намагнитващите се среди" Доцент по международна и национална сигурност – 2002 г. Професор по международна и национална сигурност – 2012 г. ..............................................Ама разбира се, че не е МУРЗИЛКА!!!
  • 32 стоян георгиев

    1 4 Отговор
    в македонската историческа наука ако може да се нарече такава има версия и тя не е от сега ,а от бая време ,че в българия при размириците след идването на руснаците при смъртта на цар петър у нас зпочнала гражданска воина при която македонеца самуил овладял българската държава.тва е накратко,но тва не почива на историческа истина в нито един аспект.основна градивна единица на хипотезата им е че самуил издига за патриарх нов свещенник въпреки че в същото време има български патриарх.вижте патриарсите дамян и герман.та тва е целия цирк.лошото е ако българските историци позволят да се влезе в полемика по темата и после приемат нещо от лъжливата македонска хипотеза.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 раптър

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "VickieMichalik":

    А от Карлуково защо не са те прибрали още??
  • 35 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "VickieMichalik":

    Модераторите, коментар №9 си е чист спам!!! Защо не го триете, както пише по-долу че спама се трие?
  • 36 срам

    0 0 Отговор
    едно неграмотно джурнале водещо телевизия изказа мнение да се съгласим със смяна на историята за добруване с макетата?
  • 37 Уча се !

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Има логика !
  • 38 Къде е правдата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Валя":

    Много си категорична !

    Защото му позволихме !?

    Никой нищо не му е позволил, той просто е келеш, възпитаван от малък чрез лъжеистория !

    Глупостите, които прави, са си за негова сметка !

    Но ние не трябва да се караме помежду си, защото сме един народ !

    Не се правете на велики и не си мислете, че противопоставянето, ще донесе ползи за когото и да било !

    Не обвинявайте българския премиер, че иска разбирателство и не се правете на всезнайковци, щото не сте !