Last news in Fakti

25 Октомври, 2018 14:34, обновена 25 Октомври, 2018 14:43 3 329 27

Как разлаях кучетата

  • юия ал-хаким-
  • медии-
  • протест-
  • журналистика

След ГЕРБ медийната обстановка ще се нормализира

Как разлаях кучетата - 1
Снимка: Поглед.инфо
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вчера взех участие в протеста на майките с деца с увреждания и снимката ми предизвика интереса на агенция ПИК, заради тапета с надпис: "Фактор", Блъсков, ПИК, нали знаете, че след ГЕРБ кранчето спира?!" Последва гневна статия от тяхна страна и възмущение от моя лозунг.

Странно, защото в него няма никаква заплаха, а най-нормална надежда, че когато преодолеем ГЕРБ, медийната обстановка ще се нормализира и агенции тип бухалка ще станат излишни. ПИК избуяха като ешерихия коли във фекалните води на Лозенец именно в мафиотизираната атмосфера на ГЕРБ, но БСП винаги е имала различен подход към медиите. Каквито и грехове да има, БСП никога не е закривала телевизии, не е сваляла неудобни политически предавания, не е уволнявала или заплашвала журналисти, нито се е държала с тях като с проститутки на повикване. По време на “кръволока” Орешарски в телевизионните студия нон стоп шестваха хора, несъгласни с управлението му, та даже не можеше да се чуе алтернативен глас от тях. Така че поради голямата демократичност на БСП, поръчковите медии винаги са й били излишни, съжалявам, ако тази перспектива плаши ПИК и сие .

Получих покана да гостувам в студиото на госпожа Беновска, за трети път. Най-учтиво смятам да й откажа. Аз не съм член или говорител на БСП, нито съм оторизирана да говоря от името на майките. Аз съм най-обикновен данъкоплатец, който иска да знае защо управляващите намериха 20 милиона за тъпия ремонт пред Седмочисленици и 43 милиона за Гергов, а за онкоболните им се досвидяха 30 милиона и защо разиграват с месеци майките. Ако госпожа Беновска иска да осветли проблема, нека покани не мен, а някоя от майките на площада!

И последно, хайде да приключим с герберската опорка, че БСП се опитвала да яхне протеста на майките. Навсякъде в нормалния свят партиите трупат дивиденти и печелят електорат в ситуация като тази. Защото когато възниква проблем, те отиват на място, запознават се подробно със същината му, разговарят с хората и изготвят свое предложение как да се реши проблемът. Накрая печели партията, която предложи най-доброто решение и най-добре е разбрала хората, а не тази, която е стояла далеч от протеста им. Майките имат искания към всички партии и всички партии са длъжни да отидат при тях. Това е нормалният начин за печелене на избори в цивилизования свят. Не е нормално да печелиш избори като ГЕРБ, като фалшифицираш бюлетини, купуваш гласове от ромските гета, държиш половин милион души в администрацията и техните семейства като феодално зависими или заплашваш бедните по селата, че няма да получат дърва за зимата. Съжалявам, че някои хора не харесват Корнелия и БСП, но Корнелия и БСП не са виновни, че ГЕРБ са некадърници, които седем месеца мотаят майките и само чакат те “да им се махнат от главите”. Обещаха, че ще вкарат в НС законопроекта за хората с увреждания през септември, а вече е краят на октомври и законът още не е вкаран. Всеки допълнителен месец за тези изтерзани жени е мъчение, но хора, които десет години крадат и с г@за си, няма как да разберат това.

Автор: Юлия Ал-Хаким

Източник: Поглед.инфо


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил В

    41 22 Отговор
    Много добре казано! БРАВО !!
  • 2 Сатаната

    32 16 Отговор
    Некадърни и некомпетентни са, няма как да не се съглася и ко праим ся?
  • 3 Бай Благой

    40 15 Отговор
    Добра статия.Казва доста истини.
    Само бих добавил че освен Некадърни и некомпетентни ГЕРБ са и крадливи.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Защо Защо

    16 5 Отговор
    Защо??? нито една от партиите, които не са парламентарно представени, но получават субсидии не взеха страна? Защо нито един от лапачите не каза тези са прави, другите грешат? Защо не ни се предлага алтернатива на сегашното и миналите управления?
  • 6 Кочо

    17 14 Отговор
    Тая не е ли жената но оня плешо Симов от Бесепето?

    Коментиран от #10

  • 7 БРАВО

    12 0 Отговор
    Квазимодо бновска да седи мокра и непоръбена!
  • 8 Ники

    23 17 Отговор
    Добре де , аз не харесвам Валери Симеонов .. доста е селтак .... ама не подкрепям .. протеста на майките ... разбирам , че им е много трудно но си имам особенно мнение по тоя въпрос ... НЕ ме кефи хич това изнудване , то проблеми има на много места не са само те ... смятам , че е грозно това дето правят .. те си смятат , че не е хубаво ма нямат друг избор ... Ок ... само дето има и други хора доста дето познавам и не ги подкрепят ... ама ... смееш ли да гъкнеш .. нямаш право да имаш друго мнение ... как та това са майки с деца с увреждания как така ще имаш друго мнение .. значи си някакъв зъл и нечовек ... и ги обиждаш ... Ако искайте ми вярвайте но на тези хора дето протестират там .. това им харесва ... харесва им да са фактор .. харесва им да са значими харесва им да имат кауза да са обединени .. да са част от нещо ... е да ама аз имам право това да не ми харесва ...
  • 9 месара

    19 12 Отговор
    тая ал...... някаква си, като каква се явява?! била данъкоплатец, и аз съм данъкоплатец, и не искам на такива като тая да и се плаща и от моите пари!
  • 10 Наблюдател

    20 10 Отговор

    До коментар #6 от "Кочо":

    То\но жената на червения плазмодий сашко симов е. Търкулило се гърнето та си намерило похлупака. сашето вадеше па над 10 000 лева на година само от хонорари от ПИК, явно не ги харесва и иска да му ги повишат. Затова е цялата дандания.
  • 11 Byg

    20 11 Отговор
    Не само бсп , дпс и другите затихващи партийки са яхнали майките , ами и такива кухи лейки като тая са се метнали на гърба им. Ако може и мен да ме пльоснат някъде по медийките да разлая овцете. Патка
  • 12 Пеньо

    23 10 Отговор
    Юле, считам че ти просто се надяваш да се отвори другото кранче. Ще се аргументирам: "БСП винаги е имала различен подход" само като видя такава драсканица и веднага разбирам че вие сте говорител на БСП, В това няма нищо осъдително, но отричайки го вие влизате в лъжа. Положението на всички болни в България не е никак розово и това не е от вчера. Затова искам да ви попитам: КОГАТО БСП БЕ НА ВЛАСТ ОСИГУРИ ЛИ 30 МИЛИОНА ЗА ОНКОБОЛНИТЕ? БСП РЕФОРМИРА ЛИ ЗДРАВНАТА СИСТЕМА? ИЗОБЩО БСП НАПРАВИ ЛИ НЕЩО ТРАЙНО ПОЛОЖИТЕЛНО В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО?
  • 13 Пеньо

    19 11 Отговор
    Юле, горното го написах без да прочета другите коментари. Но сега ги прочетох и проверих, вие наистина сте съпруга на Александър Симов и да ви кажа пасвате си идеално! Искрено ви пожелавам дълъг и щастлив семеен живот, но за мен и двамата сте журналисти, които нямат нищо общо с истината.
  • 14 Ива

    15 7 Отговор
    Само като видя как искат да се докопат до властта без никъкав морал не се трогват от собствените си грешки а само гледат властта ме плаши
  • 15 Българин

    17 9 Отговор
    Докато се дава трибуната на на червени изроди като Ал. Симов, които в миналото са лизали американски задници а днес за пари лижат руски нормална обстановка в медиите няма да има . За незнаещите Ал. Симов е съпругът на тази женица.
  • 16 Само питам

    17 7 Отговор
    Защо те отбележите, че тази "разлайвачка на кучета" всъщност е съпруга на дресирания русофилски пинчер , червения депутат и изливач на словесна помия по медиите Александър Симов?
  • 17 Morgoth

    14 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: хайде да приключим с герберската опорка, че БСП се опитвала да яхне протеста на майките ........... Е как да приключим, като тази статия е написана именно с такава цел???
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Браво!!!

    6 3 Отговор
    Чиновниците са новите СС войски и трябва незабавно съкращение на 50% от чиновници и агенции, и 100% спиране на държавни пари за НПО-та. Чиновниците са 500 000 плюс техните деца и роднини стават 2 милион. Като добавим купените цигани излиза, че тези държат над 51% от избирателните гласове. Това означава Герб и НФСБ да са вечно на власт, защото останалия народ нямаме достатъчно гласове да ги победим на избори. Долу чиновниците! Долу Далаверковците!

    Коментиран от #23

  • 20 Тръмп

    9 3 Отговор
    Семейство Гнусни пак повръщат в пространството!:):):)
  • 21 бай Тодор

    3 5 Отговор
    ЕВАЛА!!!
  • 22 Олян Кудряев

    5 2 Отговор
    Не разбрах ,уж тази гуша не била от БСП , а пък само БСП и е в устата.
    Като толкова се е загрижила за майките ,що не пита какво направи БСП за тях през предишните години. Айде бе ГЕРБ фалшифицирали бюлетини ,Печелили от ромите , всички разбраха ,че БСП е циганска Партия ,дори в тяхната коалиция има мангалски представители ,някои от които ги осъдиха включително и за купуване на гласове. Ами кой се готви да прави партийна телевизия , май БСП ,не съм чул Герб да прави такава.
  • 23 Колю Мисирков

    6 2 Отговор

    До коментар #19 от "Браво!!!":

    Ама ти да не си Симовица ,на онуй нервно неврастениче ,което подскача като ужилено като го затапят. Брей ,брей виж как всичко излиза на яве. Горкичката ,тя е " независима " от БСП , а от мушмурока Симов независима ли си.
  • 24 бббббб

    4 0 Отговор
    Преди време по телевизията депутат от някаква малка партия каза,че много закони не се приемат защото там няма далавера.ФАКТ!!!
  • 25 депутатино ми драги

    0 2 Отговор
    Ал-Хаким ???????????????????????Симовв,Симооооооов,Симов.....
  • 26 С.В.

    0 0 Отговор
    Много гениална журналистка бе, че тя знае какво са направили БСП още като е била дете. Разлаяла е ама само в главата й.Да го разправя на такива като нея,дето нямат представа какво са правили БКП/БСП. Ако бяха толкова праведни защо ги издухахме и въпреки напънит е не могат да изкарат и един мандат. Жалка, некадърна и продажна журналистка.
  • 27 гощо

    0 0 Отговор
    Сестро като си иде ГЕРБ и тяхните медии иде детето чудо,бизнесмена грух с неговите медии и то в позиция на власт имащи. Сети уИ се?!!?