12 Ноември, 2018 20:35 16 192 92

Обичам Ви, прекрасни и свободни български медии

  • протест-
  • горива-
  • бензин-
  • дизел

Сега да видим как днешните вестници отразиха вчерашните протести

Обичам Ви, прекрасни и свободни български медии - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не знам дали сте разбрали от медиите, че вчера имаше масови протести в цялата страна. Ако сте гледали новините, сигурно сте разбрали – протестите бяха отразени в новините на големите телевизии. Друг е въпросът – как. По принцип съм забелязал, че когато репортерите отразяват по празниците, така нареченото от тях - „Голямо прибиране“, влагат повече апломб. Вчера ми се сториха някак обрани. Забелязах и още нещо – когато телевизиите показват прибиращите се българи от Гърция, винаги включват на живо репортер от Кулата, който да покаже колоната от автомобили. Вчера обаче, когато протестиращи затвориха с часове Кулата, там нямаше нито един репортер. Бяха на километри от Кулата. Бяха на километри и от Благоевград. Само ни информираха, че и там нещо се случва и че има жандармерия. Казаха, че камион се е врязал в група протестиращи. На БНТ, например, това им беше една от водещите новини. Викам си – ако се е врязал камион в протестиращи, това ще е нещо страшно. Пострадали не видяхме. Какво точно се е случило – не видяхме. Репортери на мястото на събитието – не видяхме.

Вчера през деня пък търсех из каналите дали някоя телевизия предава протестите на живо. Тръгнах да търся ТВ 7 – не можах да я открия. Викам, чакай да цъкна „BiT“ - те пускаха такива работи. Цъкнах – нищо на живо, никакви новини, цял ден повторения на стари предавания. В 8 часа вечерта вървеше точно такова предаване с водещ Венета Райкова. Горе-долу като свърши, си казах: „Чакай да цъкна на bTV“. Цъкнах и там почна предаване с водещ... Венета Райкова.

И неделната сутрин ми беше интересна. Викам: „Ще пусна Нова телевизия, може Ани Цолова да каже нещо за организираните протести по повод високите цени на горивата, за новите данъци, за „Бонус-малус“.

Пуснах, Ани Цолова я нямаше, имаше някаква умърлушена водеща, която интервюираше... разбира се - професор Михаил Константинов.

Бях се затъжил за него, отдавна не го бях виждал по телевизиите, има – няма от един-два дена. Той беше поканен именно по темата, по която и аз очаквах, ама още с първото си изречение професорът зави другаде. Изнесената информация от Михаил Константинов - професорът по математика, но по душа – професор по всичко, много ме притесни, даже си я записах, за да алармирам от негово име. И така, внимание, цитирам проф. Константинов: „Зимата ще бъде неприятна и по друга причина, за която все още малко се говори. Очертава се изключително сушава зима. В момента нивото на високопланинските езера за първи път спада с около метър – в Рила и в Пирин. Хората не помнят такова нещо. Ако водата силно намалее, това ще удари реколтата и тогава вече може да говорим за повишаване на цените на храната.“ Алармирах. Точка.

И тази сутрин се събудих с Нова телевизия, и по-точно с предаването „На кафе с Гала“. Та, в днешното предаване водещата Гала попита своите гости как са си изкарали през почивните дни. Пръв отговори Юлиан Константинов, оперен певец, по-известен като брат на Пламен Константинов. Софиянецът Юлиан разказа как се е прибирал вкъщи. Цитирам: „От центъра до нас, което по принцип са 10 минути, станаха 45. Имаше някакви протестиии...голям майтап!“ Край на цитата.

После се обади и другият гост – Илиян Любомиров – поет. Той каза следното: „Аз забелязвам покрай тия протести, че има един нов феномен – „протестиращи кифли“. Това са хора, които ходят, снимат се за 5 минути или пускат лайв видео от протестите и се прибират...“

И аз така – пуснах си 5 минути от Гала и после спрях телевизора, ама за да изляза.

Сега да видим как днешните вестници отразиха вчерашните протести.

На първата си страница вестник „Труд“ излиза с позиция за протестите. Труд-позицията е озаглавена: „Миш-маш протест“. В нея пише: „Ще им се на някои да запеят „Пожарът на бунта гори...“ Какво гори? Нещо като тюрлюгювеч, забравен в горещата фурна на българския преход.“

Това ми е предостатъчно. Сега да ви попитам: Да си спомняте кой използва думата „тюрлюгювеч“ по повод на едни протести, искащи една оставка? Да, използва я Валери Симеонов. И сега, вижте колко интересно и колко изненадващо – вестник „Труд“ ползва стилистиката на Валери Симеонов, т.е. използва стилистиката на управляващите, за да се подиграе на граждански протести.

Всъщност, вестник „Труд“ отделя по-малко от страничка на вчерашните протести. Повече място във вестника получава обаче новина от страница 7. Там с големи букви е новината: „Пуснаха веян паламуд по 12 лева на килограм“.

Какво мога да добавя? „Труд“ явно се хвърлят като Матросов на амбразурата. Но, слабичко. Сигурен съм, че „Труд“ могат да са още по-всеотдайни и ще им дам съвет да побързат – че току-виж и те станали седмичник като вестник „Стандарт“.

Отиваме към вестник „Телеграф“ - На 5-та страница във вестника пише „Протести затапиха големите градове“. Хубаво, така е. Но толкоз. Вестникът е отделил само половин страница на протестите. Половин страница – толкова в днешния брой е получила и момичето на броя... Мая, по цици, на 26 г., от Плевен. Браво, дъ ге!

Всъщност, най-всеотдаен е моята любов Недялко. Аз затова го обичам. Щото е всеотдаен. Вчера неговият сайт написа: „Незаконен метеж блокира София“. А днес пусна следното бомбастично заглавие:„Извънредно в ПИК! Ето ги лицата на метежа – рокери, ултраси и мутри с джипове блокираха България!“

Обичам те, Недялко!

Всъщност, като казвам: „Обичам те, Недялко“, аз искам да кажа: „Обичам ви, прекрасни, свободни български медии.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    222 15 Отговор
    В ЦЕНТРАЛНИТЕ НОВИНИ ПО БНТ НИТО ДУМА
    ЗА ДНЕШНИТЕ ПРОТЕСТИ
    В НОВА И БТВ
    ПРОТЕСТИ ЗАРАДИ ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА.
    Иначе всичко друго е Ок🤗
    МЕДИЙТЕ ВЕЧЕПНЕ СА ПОЛЕЗНИ НАРОДА СЕ УСЕТИ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ БАЛАМОСВА.
  • 2 ХА ХА

    80 203 Отговор
    славиииии ,ТИ КАКВА ДОЛНА ШАНТОНЕРКА СИ,ПОНЕ СИ ПРИЗНАЙ КОЛКО АБОРТА ИМАШ ОТ първанов,цветан василев ,и доган.ЖАЛКОТО Е ЧЕ ТИ СЕ ВРЪЗВАТ МЛАДИТЕ ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДОЛНО,ДИВО И КИТНО СЕЛСКО ПАРВЕНЮ СИ.
  • 3 бай кръстан

    142 45 Отговор
    Слави , вземи и направи една партия , да гласува народа за теб и да бъдем омагьосани поне дестина години , както тиквата ни омагьоса!

    Коментиран от #14, #34

  • 4 Иван

    144 41 Отговор
    Всички са на хранилка-от правителството, от Той как искате да пишат г-н Трифонов.Чакаме да се включите по-активно.Губим надежди и във Вас .Направете необходимото с Вас сме.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 хъм

    121 35 Отговор
    Не мисля, че Слави, ако седне на стола на Боко, ще е по различен, същия еднолично управляващ тоталитарен самогъзник ! Иначе относно отразяването е прав, медиите се пестят и неглижиратстачките, но все пак ръката Бокова ги храни, а ако не слушат другата ги шамари ! Някой да е изненадан ?
  • 7 505

    125 19 Отговор
    Протестите бяха антиправителствени а горивата и гражданската беше само част от недоволството!! Днес извъртяха че протеста бил само зарафи гражданска отговорност!! Туй е платената работа в България. Днес приятелчето ви Джамбазки на кой много му се радвахте беше рамо до рамо с Цецо Цветамов да брани политиката на ГЕРБ!!
  • 8 азСЬМ

    92 11 Отговор
    всичко вече по фейса.новините са доста назад и им казват кое и как.сега се е завьртяло колелото и нетрябва да спира .ако го изпуснем ще ни смачкат тотално.
  • 9 Guðmundsson

    60 95 Отговор
    Ходи пей чалгата и не се обаждай!
  • 10 Робот

    69 51 Отговор
    Трифонов и Борисов са двете страни на една монета! Поредния селски хитрец, който ще измами дебилите.
  • 11 ттт

    85 7 Отговор
    Не виждам ясна алтрнатива . На всички ни е ясно ,че така не може да се живее вече,ясно ни е и против какво се борим ,но нямаме цел.Президентска република ли ? Двукамерен парламент с по 30-40 депутати ?
  • 12 Фен

    54 68 Отговор
    Тоя селяндур само си търси повод за изява...
  • 13 123

    80 55 Отговор
    Слави смачкай ги защото те смачкаха Бългсрия
  • 14 охо бохо

    63 73 Отговор

    До коментар #3 от "бай кръстан":

    Тоя чалгар кръв пика от напън да се уреди във властта. Скапаняк !
  • 15 никси

    50 18 Отговор
    г-н слави Трифонов защо се учудвате нали знаем че журналистите главен командир им е правителството те им говорят какво трябва да отразяват кьде да гледат как да застанат много ние пре делно ясно иначе не слушат ли в слушалката кво им се говори ще напипат портало както ани цолова даже няма да си вземат и последната заплата тоест затвори вратата отвьн поздрави от мене джингиби много ме кефи
  • 16 Зиско

    57 35 Отговор
    Хайде бе Слави какво чакаш, сега или никога!
  • 17 Давид

    27 38 Отговор
    Господин Слави Трифонов е човек , който не може да има семейство . Затова неговото такова е ДС . Ахмед Доган , Бойко , Сергей с какво са по различни . Те имат огромни фамилии от хора с проблеми разпръснати тук и по света с еднакви проблеми . Това са те . Обикновенни като мен и вас . Но натруфени като дядо Коледа по холивудски . И с медийна подкрепа като Ал Бънди по американски нали сме в тази орбита . И как тогава с техния речник : един комбайнер ще събере огромен брой хора - хиляди в Лондон за да рекламира един голям черен и неграмотен зад-- Ник като на Азис , който години наред рекламираше в своите ранни уж културни мероприятия от мазета и накрая стигна до ума на нацията , синонима на Дякона Левски - почетния краде , апропо почетен пре цакател на мохамедани и българи от бг произход Ахмед Доган ?
  • 18 Ванката

    32 49 Отговор
    Плишив яловец

    Коментиран от #20, #30

  • 19 никси

    27 25 Отговор
    слави не обрьщаивнимание напростаци то сие за тяхна сметка това са едни долни сьществаниесме с теб за щото нема такава дьржава сьс плюене на става трябва да деистваме по това показват тея измикяри дето се подиграват колко са бьлгари

    Коментиран от #24, #25

  • 20 Avlado

    17 5 Отговор

    До коментар #18 от "Ванката":

    Гледам от далеч и се надявам ДАНО БГ НАРОДЕ
  • 21 Давид

    32 4 Отговор
    Ние губещите , тук в България , не се предадохме или предаваме на капитализма или католицизма , както и на врачките идващи от фалшивия Израел в най бедния край на родината обединител на световния мир и прероден цар в името на православната светиня . Тук сме заради вас - силни братя и сестри . Да докажем засвидетелстване на православните устои . И Бог с нами - амин .
  • 22 жжж

    36 33 Отговор
    главният чал гар и развратник да говори за морал? остави.
  • 23 Гост

    43 25 Отговор
    Има една приказка - Га яде кюфтетата мълча ! Сега га свърши марфата ревеш ! Та този гологлавия се опитва да яхне вълната и да се пише стожер на демокрацията и защитник на народа ! Свърши кинтите,навряха го в маза да си предава безличното шоу и сега търси нови спонсори. Който даде най-много,ТОЙ ще е човека на Славчо !

    Коментиран от #56

  • 24 Гост

    28 9 Отговор

    До коментар #19 от "никси":

    Ако всички са грамотни като теб. Опазил ни БОГ от такива като вас !
  • 25 Статист

    27 19 Отговор

    До коментар #19 от "никси":

    Напълно неграмотен си , типичен фен на Слави Трифонов .
  • 26 Ежко Бежко

    26 20 Отговор
    Слави, макар и все още да си далече, лека-полека се доближаваш до Големия в нашата журналистика - Кеворк Кеворкян. Когато започниш да съобщаваш фактите с тънка смесица от ирония и презрение ще си още по-близо...На прав път си, писането е един от начините за борба и изобличаване на властта, но като премахнеш нюанса на популизъм, ще си перфектен...А онези които лаят по тебе нека да опитат те да работят за подобрение на нещата. Вке пак докато не се издъниш си чист...

    Коментиран от #27

  • 27 Бат Колю

    34 7 Отговор

    До коментар #26 от "Ежко Бежко":

    Поздравления за смисления пост. Казано точно и формулирано правилно - това са и моите мисли общо взето. Слава богу, тук има и хора мислещи, НЕтролове.
  • 28 112

    23 11 Отговор
    Колко тролове пишат тук, ама и те като медиите са на хранилката на управляващите. И аз не харесвам Слави но понякога е толкова прав...
  • 29 Диана Митова - Лондон

    15 3 Отговор
    Да попитам този сайт защо рекламира сайта Адам и Ева ? Това законно ли е ? Използвам истинското име на жена от България , работеща в Англия , която е била компаньонка а сега склонява децата на много български семейства . За нея знае ГДБОП , ДАНС и много общински съветници и държавни служители участващи в схемата , но вече и доста разузнавателни агенции , които имат интерес от случващото се в момента . Инфото е подадено от информатор от село Хайредин . Който има ум да проследи паричния поток .
  • 30 ванката

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ванката":

    колега не се заяждам пиша от доста време в тоя сайт и ти пишеш с моето име ако е възможно добави някаква корекция да не се дублираме освен главната буква благодара за разбирането ако има такова ако не остани си със здраве
  • 31 само минавам от тук

    44 10 Отговор
    Ей, прост народ сме! Погледнете обективно какво казва Слави- пресата, меко казано неглижира протестите, това коментирайте, а не Слави. За каквото и да протестираме, това трябва да продължи, разберете. Може би тези протести ще поставят началото на края на всички безчинства на сегашните управници. Да не оставяме да затихнат безславно нашите искания.
  • 32 md beddah zombinacia

    23 3 Отговор
    има биг брадър, на кафе и планета това е достатъчно да ни държи зомбирани
  • 33 БаиСтаври

    22 8 Отговор
    Боко Цвъки и всички сладки герберчета чакам ви милички аз съм строг но справедлив ще останете доволни
  • 34 Ttt

    9 15 Отговор

    До коментар #3 от "бай кръстан":

    Страх го е, че ще загуби от Бойко!!!
    Когато БСП не преминат бариерата от 5%, ще огрее друго слънце в БГ! До тогава трябва да почистим плевела, за да поникне расада !
  • 35 тИлИвизор

    16 3 Отговор
    БТВ са боклуци!
  • 36 Тръмп

    17 14 Отговор
    А Слави Тюфлеков за какво протестира?За майките с деца,каквито няма?Че му е скъп бензина или не му харесва да е в БТВ???:):):)Славчо Гювечов сам ще си падне от некадърност и без някой да протестира!!!:):):)
  • 37 Тръмп

    15 7 Отговор
    Слави говори за обич, само като ходи до тоалетната!:):):)
  • 38 ПОЗНАВАЧ

    13 15 Отговор
    Славчо, тия мрънканици Кеворкян отдавна ги патентова ...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Николай Методиев

    12 6 Отговор
    Ох не знам кога тази държава ще се, оправи аз работя и живея в Германия напуснах България защото ми писна от тези управници който искат да смачкват българският народ просто не искам да се, връщам там.

    Коментиран от #46

  • 41 Николай Методиев

    6 0 Отговор
    Просто нямам думи.
  • 42 Ахаха

    18 3 Отговор
    ПИКладжиите затова спрях да ги чета, защото са адски гнусни продажници!!!
  • 43 Манаф

    18 3 Отговор
    Славчо , обичам Те борецо за свобода и справедливост ! Обичам сценаристите , които ти пишат изхожданията ! Обичам оркестъра , балета , дори Ванката !
  • 44 Зрител

    18 4 Отговор
    С този поглед , вперен надалеч , вляво и нагоре ми напомня статуя на В.И.Ленин .
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хиена

    10 1 Отговор

    До коментар #40 от "Николай Методиев":

    Направил си най-лесното - събрал си си чукалата и си си избягал! Спасил си се! Но на кой оставяш родината?! На безбожни, безверни, аморални политици - престъпници, шайка крадци, продажници, получовеци, комунистическо-герберска сган, антибългарски, изроди, боклуци и кой ще се бори за промяна и по-добро бъдеще тук за нас и децата ни?! Кой?! Нали ние издържаме ония 240 лумпели, които са зависими от нас и нашите данъци, а не ние от тях! Те трябва да работят и да се грижат за нас, не ние за тях! Като не стават за това - да хващат гората, кой от къде е, но да върнат парите, които са окрали и после в кауша за няколко годинки!

    Коментиран от #51, #75

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Българин

    11 4 Отговор
    Тази година на 113-то място по свобода на словото догодина на 150-то място.Все пак трябва да изпреварим русия и турция по несвободни медии и да бъдем първи в Европа,но отзад напред!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Здрав разум

    10 1 Отговор
    Ако човек не може да каже дори само по изкривената му от злоба уста (И изказ) що за човек е тоя индивид, то той няма сърце, а най-вероятно и мозък.
  • 51 Зайко Байко многознайко

    7 5 Отговор

    До коментар #46 от "Хиена":

    Там, където живееш и си мислиш, че си много напред, как е с отношенията, възпитанието и т.н. изпълняваш и не мърдаш, миеш чинийките и пак не мърдаш. Кажат ти нещо, което не ти харесва и мълчиш, като пукал, защото собственото ти мнение не знаеш, как ще го интепретират. Не ти завиждам и материялно да си добре, духовно си депресиран роб. Може би си във възраст в която материялните достижения са приоритетни. Когато обаче стигнеш до определена възраст и имаш капацитета да мислиш нормално ще установиш, че си заплатил изключително скъпо за материялните си желания.
  • 52 Пако Ръбан

    11 7 Отговор
    Славчо не ти вярвам. Ако толкова искаш да научиш нещо за протестите ,обади се в централата на БСП на Позитано. А ако дочакаш и телевизията на БСП ,накрая ще ти писне от отразяване на протести.
  • 53 Ибно

    10 10 Отговор
    Ей не свършиха ли тез пари за протести.

    Коментиран от #55

  • 54 Мишо

    12 3 Отговор
    На този с восъчната глава,учиндолският селяк няма ли някоя да му бутне.Яко го е ударил хормона,щом започва да обича всички наред и да плещи глупости.
  • 55 Гост

    4 5 Отговор

    До коментар #53 от "Ибно":

    Нямат свършване , Путя дава ...
  • 56 Гост 13

    12 2 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Съвет към всички българи в чужбина , ако ви налегне носталгия гледайте "шоуто" на Славчо. Гаранция , че поне 6 месеца няма да помислите за връщане в татковината, проверено !!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Сссерем

    8 13 Отговор
    И за какво да отразяват тези лумпенски протести,най ми е странно как така започват в 16:30.... точно тия дето реват в момента трябва да са на работа,за какво протестистират-за двайсетачката от дондуков1 ли?
  • 59 Народа и парламента да бутне

    9 1 Отговор
    Тези 240,така са се закотвили,че пак ще си останат,нагла история...
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ГЛЕДАЩ И СЛУШАЩ

    12 1 Отговор
    СМЯТАМ ЧЕ НЕЗАСЛУЖЕНО СА НА 113то МЯСТО /по обективност/ НАЩЕ ....МЕДИИ , ТРЯБВА ДА СА НА ....1111то МЯСТО /по обективност/ И НА 1во МЯСТО ПО .......СЕРВИЛНОСТ !!!!
  • 62 АНТИКОМУНИСТ

    6 7 Отговор
    Поредния комунистически боклук ни учи на морал !!!!!
  • 63 Българин-родолюбец

    5 5 Отговор
    До като и последния продажен рубладжия не умре България не я чака нищо добро
  • 64 Курнела крадлата

    5 5 Отговор
    Кога ще почваме пак със кражбите ,нямам търпение парите от Техно Импекс взеха да намалят .
  • 65 Гост

    6 0 Отговор
    Да им спрем субсидиите. Не желая да плащам субсидии.................
    Тогава и медиите ще станат по истински.
  • 66 коментатор

    8 2 Отговор
    нова тв. и бтв трябва да се забранят със закон и всички техни служители да се изгонят на трудовата борса !
  • 67 Ташко Мъдев

    6 2 Отговор
    Да, медите от доста време не са свободни.Има и класации че сме достигнали равнището на африкански държави по отношение на тази свобода. Макар че това се оспорва от повечето партийно представени партии.
    Но защо Учиндолският медиатор и демократ днес се сети за това? Защото му пука за свободата на медиите и т. н.?
    Не, просто е популист, похлупака на всяко обществено гърне, на което иска да е говорителят. И да не забравяме, че и партийно проектче си има.Пак такова популистко и обслужващи неясни интереси.
  • 68 Дидо

    8 6 Отговор
    Много тъжни коментари Господа! Поне не си губете времето да ръсите отрицателна енергия! Слави е пич, както и да го гледате. Вие какво сторихте? Съществувате или живеете? кой ви знае?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Къде е курск ?????

    5 11 Отговор
    Още един продажен рубладжия се кани да фалира България е до кога ще търпим тези боклуци да ни продават за една шепа рубли ?????
  • 71 Пеньо

    15 2 Отговор
    И накрая изводът: журналистическата гилдия е най-проституиращата гилдия у нас, дори повече от атакистите!
  • 72 москвич-ГОЛЯМА БРАКМА

    9 7 Отговор
    Този ако беше нормален до сега да има внуци а той ерген дядо ,той ли ще ни реши проблемите хо хо хо хо
  • 73 Бг.реалност

    7 0 Отговор
    Боко-диктатора и НЕГОВАТА диктатура в абсурдистан !
    ОЩЕ ли не вярвате,че всички ние ЗАЕДНО живеем в реална диктатура?!
    Или само защото вече всеки магазин е кореком и диктатура няма.Тъпо и наивно до болка.
    Време е да си поизчистим доказаните престъпници които ни управляват 30-ет год.и се ГАВРЯТ умишлено и в пълно съзнание с бг.данъкоплатец.
    Над 2-ма милиона и половина са избягалите и спасили се от геноцида в бг.
    На 20-ет абитуриента продължаващи с висше 15--ет го продължават в чужбина.....ЗАВИНАГИ !
    Издевателства над българи от родната полиция и в същото това време прикриване от същата тази полиция на тежки престъпления извършвани от циганорската пасмина.
    Спекулации и рекет на държавно ниво с цени и надценки далеч не само на горивата.
    Докато убитата Виктория с извадени очи лежеше мъртва и обезобразена в моргата на окръжна болница-Русе,същите тия бг.държавници търсеха начин да укрият мангала-изверг в Германия.
    И това всичко заради кого?ДО КОГА ???
    Време е да сложим край и да си изградим ако не друго,то ПОНЕ стандарта на живот като в една Румъния.
  • 74 Тръмп

    5 1 Отговор
    Долу БСП/ДПС,долу БТВ,долу Трифонов!!!!:):):)
  • 75 AK47

    5 2 Отговор

    До коментар #46 от "Хиена":

    Наивен,тъп и ограничен начин на мислене пропит с псевдопатриотизъм.
    В какво убеждаваш човека точно?
    Да се превърне в жертва ли?
    След 9-ет год живот в Германия аз се върнах тук.Всеки ден се опитвам да променя нещата около себе си към по-добро.Да намеря някой който да ме подкрепи.
    НИКОЙ !
    Българина не е борец.Той е сейрджия !
    Дори когато се бориш И в интерес на останалите около теб,за нещо по-добро ПАК се намират не един и двама които те дърпат назад,забиват ти ножа в гърба и те предават по най-гнусният възможен начин.
    Така,че спести си патоса,огледай се и понаучи нещо за бг.народопсихология и чак тогава го избивай на патриотизъм.
    На бългърина му е добре когато му е зле.Иначе нямаше 28 години да търпи всичко това.

    P.S.Шапка свалям на всички спасили се от чалгария.
    Дори не помисляйте да помислите връщане обратно тук.
  • 76 Ха ха ха

    6 0 Отговор
    Нация неспособна да се управлява сама.
    Следват къде трийсетина години доказателства 😂
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Тръмп

    5 1 Отговор
    Вие г-н Трифонов сте Безчувствен Сребролюбец и никого не ще убедите,че Обичате нещо или някого!!!:):):)Дори и чалгата я правите за пари,а не заради чалгата!:):):)
  • 79 Тръмп

    7 1 Отговор
    Трифонов няма право да говори за Свобода,защото е Заложник на спонсорите си!!!:):):)
  • 80 На кой да вярвам вече незнам

    5 1 Отговор
    Славчо ако те изберем и ти ще бъдеш същия капут.............
  • 81 Госта

    3 1 Отговор
    Политиката на медиите е същата като политиката на шоуто. Един дава заповедите и заплатите. Затова преди да се прави на велик, въпросният шоумен да погледне в собствената си кочинка и да реши дали и той не е цензор. А за политиката-да се пробва. Още един шоумен в парламента няма да е новина.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 ХанкоБрат

    3 2 Отговор
    Продажните журналисти поне в националните медии, трябва да бъдат разстрелвани. Те са гласът на народа, но откакто Боко е на власт главно му лапат джуджето. или си журналист или си проститутка, а в момента журналисти няма.
  • 84 Само Слави

    1 1 Отговор
    Хайде Слави, време е да регистрираш партия за вота догодина и да ги отвееш тези партийци-комсомолци от ГЕРБ, БСП, ОП и ДПС. Вземи 40% от гласовете и да подтичват след теб.
  • 85 Баш Майстора

    1 2 Отговор
    Браво Слави давай !!!
    Включвай се и ти , разбутайте тези ментърджийи и имитатори.
    Вижте докъде стигнаха другите бивши соцдържави , а ние тъпчем на място .
    Само ШМЕНТИ КАПЕЛИ , И НИКАКВИ РЕФОРМИ И НАПРЕДЪК .
  • 86 Усмивката

    2 0 Отговор
    И друго умотворение бах чул ,не помня от кого ,че повишението на данъците ,по неведоми за нас простолюдието пътища, видиш ли по некви заобиколи хиперболи,въртейки се подобно бумеранг ,след има няма няколко месеца ,дори ще доведе до повишаване доходите ????на българина.Дори ядях,спрях да дъвча ,помислих да не ми от монотонното бумтене на да съм получил звуково наслагване ...но не .Въпросната госпожа все така настойчиво,настървено излагаше тоталната новина на онемялата за момент ТВ водеща.Но имаше и нещо положително .Свитият ми стомах отказа да приеме повече храна с което се започна и покачването ,макар и косвено повишаване на доходите смятам

    Коментиран от #88

  • 87 Славчоууу....

    2 1 Отговор
    ....ти хубаво си се сетил да се възмущаваш и тн.но само не забравяй,че ТИ СЪЩО си част от тия
    Бг.медии !!!
    Неможе когато не ти изнася да ги плюеш и да се дистанцираш от тях все едно работиш в БАН,а когато прибираш бруталните хонорари и СЪЩИТЕ тия медии ти рекламират чалгията да СИ видиш ли сега пък част от тях.
    ВЪТРЕ СИ моето момче и ВИНАГИ ще си вътре ! ! ! !
    Не искаш да плащаш цената....
    НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ !
    Всяко нещо си има цена и всички ние я плащаме по един или друг начин така,че спри с етюдите по актьорско майсторство.
    И без това няма кой да ги оцени или да се впечатли.
  • 88 Реалист

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "Усмивката":

    Разбира се.
    Тази неистова наглост и гавра с бг.данъкоплатец е съвсем умишлена и целенасочена.
    Геноцид и диктатура!
    Това е и така ще е докато народа не се надигне на принципа на масово гражданско неподчинение.
    Управляващите знаят,че няма контрол в/у тях и всичко което правят е със 110% гарантирана безнаказаност.
    Единственото от което държавата трепери са МАСОВИ щети на държавно имущество и масови ,,безредици"
    Блокиране на магистрали и играене на хора.....сериозно ли?
    Отнякъде трябва да се почне ама нека поне това с хората и песните да остане в средата на 90-те.
    Общините в огън и атака към вездесъщият град-държава софия.
  • 89 изгризан морков

    1 1 Отговор
    Слави ,ако знаеш повечето хора дето те коментират ,що за гюбрета са,ще кажеш , за а каква кауза работя аз....?!Най лошото е ,че се правят на умни!!!!!!!

    Коментиран от #90

  • 90 Хер Отто Флик

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "изгризан морков":

    Слави да си играе кючеците и гьобеците! Да каже, че мъжът на курнела е замесен. директор в руския Лукойл!

    Коментиран от #92

  • 91 Хер Отто Флик

    1 1 Отговор
    Аз съм и АД и рай, господар съм и съм роб.... Кът човешка длан земята, Шат на патката главата.... Оп са, оп са айдеее слави чшай шукарие.... Да изберем славчо за министър председател, азис за министър на кОлтурата и Милчо мустака за президент! Ех че чалгария ще бъде хубава!
  • 92 изгризан морков

    1 0 Отговор

    До коментар #90 от "Хер Отто Флик":

    Между Чалгария и порнография между ,,мъже,,няма хич разлика,както и вечния и болен пенсионер,който се сеща само за заден двор,за нищо друго...........!