18 Декември, 2018 22:50 48 284 132

Слави Трифонов: Произвол! Диктатура! Наглост!

  • слави трифонов-
  • произвол-
  • диктатура-
  • наглост-
  • коледа-
  • нова година-
  • закони

"Дойде ли Коледа и Нова Година, политиците, разчитайки на празничното ви настроение, приемат закони и извършват действия, които обикновено са нагли, недемократични и жестоко ни ощетяват."

Слави Трифонов: Произвол! Диктатура! Наглост! - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Забелязал съм, че в последните 10 години, дойде ли Коледа и Нова Година, политиците, разчитайки на празничното ви настроение, приемат закони и извършват действия, които обикновено са нагли, недемократични и жестоко ни ощетяват нас, гражданите на България. Тази година, за съжаление, не прави изключение. Заваля сняг, започнаха да се пеят коледни песни и политическите простотии достигнаха пика си, а това, уважаеми зрители, засяга лично всеки един от нас.

И така:

Вчера Европейската комисия наложи глоба на България в размер на над 77 милиона евро, за това, че Българският Енергиен Холдинг налага монополно владение на пазара на газ и така нарушава европейското антимонополно законодателство. Ужасното е, че Министерски съвет и министър-председателят ни убеждават колко хубаво било, че ни глобяват само 77 милиона евро. При положение че глобата можеше да е нула, ако управляващите просто спазваха законите. От три години е имало предупреждения за това и…нищо. На всичкото отгоре и енергийният министър и министър-председателят наговориха купища лъжи, че глобата е, защото не сме били приватизирали Булгаргаз. А истината е - и то я има написана в основанието на Европейската комисия, че е наложена такава глоба, защото монополистът БЕХ не е допуснал до газопреносната мрежа в България други икономически субекти. А това, на един пазар да има различни търговски субекти, се нарича пазарна икономика. Другото е монопол. И ако у нас свикнахме управляващите да нарушават българските закони и това да им се разминава, то след като сме членове на Европейския съюз, нарушаването на европейските закони не може да им се размине.

Тук ще ви кажа две неща. Първо – министър-председателят лъже. Не му е за първи път, но конкретно тази лъжа струва 77 милиона евро. И второ, ако си мислите, че тази глоба от 77 милиона евро не ви засяга лично, ще ви кажа – засяга ви. Засяга ни. Защото тази глоба ще я платим всички ние – българските граждани. Защото Българският Енергиен Холдинг е държавен. А държавата, това сме ние. И тази глоба ще я платим всички ние.

Продължавам с нещата, които ви засягат лично. Засягат вас, вашите пари и вашите семейства. Искам да ви припомня колко пари ще трябва да платите заради некадърността и неморалността на управляващите през изминалите три години. Освен тези 77 милиона евро, през 2016 година държавата в лицето на Националната електрическа компания, която е държавна, бе осъдена да плати 620 милиона евро на руската компания “Атомстройекспорт” заради спирането на проекта АЕЦ–Белене. А през септември тази година, държавата, пак в лицето на Националната електрическа компания, бе осъдена да плати нови 32 милиона евро на фирмата "Уорли Парсънс" отново заради едностранното прекратяване на проекта Белене.

Да сметнем - 77 милиона евро, плюс 620 милиона евро, плюс 32 милиона евро е равно на 729 милиона евро. 729 милиона евро само за три години. Това са милиард и половина лева наши пари. Хвърлени на боклука от сегашното правителство.

Пари, които ще платим. Все си мисля, че е време и те да си платят.

Още нещо, което ви засяга лично. Миналата седмица Народното събрание прие поправки в Наказателния кодекс. Поправки, за които председателят на парламента Цвета Караянчева се кле тук, в това студио, че нямало как да минат, защото били антидемократични. Отново нагли, безсрамни лъжи. Защото миналата седмица депутатите приеха, че всеки български гражданин може да бъде арестуван и до 48 часа да не бъде уведомяван никой за този арест. Нито семейството, нито близките, нито адвокати, нито никой. И което е още по-скандално – могат да бъдат арестувани деца и 24 часа този арест може да остане в тайна. Тоест, родителите 24 часа няма да знаят какво се е случило с тяхното дете.

Това е напълно репресивен, антидемократичен и античовешки закон. Така само с един акт Народното събрание унищожи 29 години демокрация в България. Това вече не е демокрация. Това е произвол. Това е диктатура. Как мислите, това засяга ли ви лично?

Обичате ли свободата си? Ако е така, чуйте това. Преди няколко дни управляващите предприеха уникална промяна в Антикорупционния закон. Според тази поправка процедурата по отнемане на имущество може да продължи, дори ако човекът, който е обект на тази процедура, се окаже невинен в хода на съдебното производство. На практика органът КПКОНПИ получава правото да иска конфискация на имуществото на всеки, без да е длъжен да доказва, каквато и да е връзка с незаконна дейност. Тоест, може да сте невинен, може да сте доказали това в съда, но въпреки всичко репресивен орган в държавата да ви вземе имуществото.

И сега какво си мислите, уважаеми зрители? Това демокрация ли е или е нещо достойно за диктатура? Това засяга ли ви?

Продължавам. Ще ви кажа един факт. Тази седмица излезе докладът на Партията на Зелените в Европейския парламент, който определя България като най-корумпираната страна в Европейския съюз. И ако си мислите, че депутатите ще работят за премахване на корупцията - лъжете се. Напротив. Депутатите искат да се узакони корупцията. Искат и го правят.

Вчера депутатите на ГЕРБ и ДПС предложиха общинските съветници да се извадят от антикорупционния закон и за тях да отпадне задължението да декларират имущество, несъвместимост и конфликт на интереси. Тоест предлага се легално, напълно законно, общинските съветници да използват служебното си положение за лично облагодетелстване. Чуйте само с какъв безумен довод се предлага това. Причината била, че броят на общинските съветници в държавата бил около 5400 души и това били твърде много хора, за да бъдат проверявани и контролирани.

Значи да очакваме, ако се приеме този закон, един огромен брой престъпници да се опитат да станат общински съветници, защото така, чисто законово ще избегнат закона.

И така, уважаеми сънародници, засяга ли ви лично, че ще пращате хора в местната власт, които ще могат да крадат законно?

Сега ще ви кажа още нещо лично. Преди няколко дни се навършиха две години от трагедията в Хитрино. На 10 декември 2016 година влакови цистерни се взривиха на гарата в Хитрино – седем души загинаха, десетки бяха ранени, а множество домове – разрушени. След трагедията започна кампания за набиране на средства в помощ на Хитрино - 20 милиона лева отпусна Европейската комисия, правителството даде от наше име 10 милиона лева. Въобще правителството, като дава пари, да не си ги вади от джоба? Бойко Борисов да не си ги вади от портфейла си? Те затова са избрани да управляват парите на държавата. А държавата, уважаеми зрители, за стотен път казвам – това сме ние. Но да се върнем на темата. 10 милиона държавни пари, пак ние, българите, дарихме и над 2 милиона лева, само че със есемеси, а Камарата на строителите пое ангажимента да възстанови безвъзмездно 11 къщи. И след всичко това, уважаеми зрители, преди дни общината от Хитрино поиска от пострадали жители да връщат пари... за сложена дограма. Причината – първоначално на къщите на пострадалите е поставена нова дограма, а впоследствие тези къщи са били напълно съборени от общината, за да се построят нови. Но пък били съборени с новата дограма – и сега хората трябва да връщат – парите или дограмата. Или 2-3 хиляди лева, или дограмата - това иска кметът Нуридин Исмаил. Кметът, който, между другото, беше изключен от ДПС заради непрозрачност при харченето на получените средства. А ще повторя - средствата са над 32 милиона лева.

Уважаеми зрители, жителите на Хитрино минаха през истински ад - загубиха свои близки, загубиха и домовете си. Това е невъобразима трагедия. Днес общинските власти, дали от немарливост или от безподобна алчност, правят така, че част от тези жители да загубят и още нещо – да загубят достойнството си. Тези жители, вместо да получат безрезервна подкрепа и съпричастност от своите служители в общината, всъщност са накарани да се чувстват като абсолютни престъпници.

И всичко това се случва, докато истинските престъпници и истинските виновници за взрива в Хитрино са на свобода. Мислите, че вече има осъдени? Не, няма!

Даже ще ви кажа още нещо – на последното дело съдът прие експертиза, че причината за взрива е... печка! Печка, бе, печка – горяща печка, близо до гарата.

Това е, уважаеми зрители, престъпникът е печка, а да - и онези нещастни хорица с дограмата. Или и това не ви засяга лично?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пища Хуфангел

    195 50 Отговор
    Той изобщо не проведе смешните си интервюта! Това е било някакъв монтаж и някакъв който мн. е приличал на него но не е бил той! Хахахаха цирк

    Коментиран от #37, #129

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Б.МЕТОДИЕВ. Б.

    306 67 Отговор
    СлаФчо сам се компрометира, и от тук на сетне каквото и да кажеш и напишеш, ние си знаем че си гербераска патерица !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ежко Бежко

    314 47 Отговор
    Славчо, драги...Да, вярно е всичко това,но.....При положение,че сам се компрометира и 1000 истини да кажеш трудно ще увлечеш някого, а и твърде вероятно е никой да не ти повярва. Защото вече никой не ти вярва, че искаш да променищ статуквото.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Боко и Слави двете страни на монетката

    268 29 Отговор
    Така си е Боко е лъжец и ни цака жестоко всдеки ден, но едно голямо НО, кой Славчо му се подложи и надупи от екрана пред цял народ ???? Кой а Славчо....Тииии, ти колко си долен... ! Че и паметта ти къса не държи вече! Аве ти и Бюрека по безочие, ще биеш!
  • 14 Будалата

    175 43 Отговор
    И аз балама тире Будалата го казвам:дългун за нищо не ставаш! Жена нямаш(демек семейство) дете и чеп за зеле не става от теб. Вярвай ми.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гост

    102 41 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    Искаш ли да хванем с теб бас, че с един удар ще ти сваля минимум три зъба, боклук?

    Коментиран от #24, #34, #90

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Язе

    75 14 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    Наистина може да правиш само това, което указва никът ти. А както виждам, ще си го правиш и без зъби :)
  • 19 .......

    147 6 Отговор
    Не знам за интервютата но това което пише си е СТРАШНО
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Жан

    75 10 Отговор
    Славчо патриотчето
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Иванов

    158 23 Отговор
    Това не Е трифонов, някой му е написал тикста и понеже Боеко отново е далеч в чужбина, Славчо намери кураж да го прочете. Предполагам, че го е чел няколко пъти пред камерата, като в началото е фъфлел и се е потял като Веско Маринов.
  • 26 Защо

    163 14 Отговор
    Защо, тогава направи това слагаческо интервю с ББ, бе човек????
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Зрител

    164 10 Отговор
    Славчо едвам го прочети по ауто-кюто , това творение на сценаристите му ! Жалък опит да му върнат ореола на Справедливия Спасител на България !!
  • 29 Фърфълак

    136 16 Отговор
    Слави, ти си един нагъл популист. Ела, пиле, в политиката да видим кой ще ти пише сценариите, смешник!

    Коментиран от #94

  • 30 Усмивката

    146 12 Отговор
    Слави ...защо не му го каза тогава ,когато ти бе на гости в шоуто....ще ти кажа.Защото и ти си част от шоуто.Или поне стана неволен участник.Знаеш ли колко хора им се ще да имат твоя шанс ,да ае срешнат лице в лице с тоя......думите са безсилни.За да изразят в един жест чувствата си.Мощно,дет се казва ,от пети ,да го заплюят в гьонсурата..Останалото друг ще свърши работата.....
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Усмивката

    91 9 Отговор
    Слави ....пеопусна и ти нещо да споменеш.За тихомълко внесената пръдня и приета предполагам на първо четене...за застраховките на нашите колки.А те както знаеш са много.Сега вече ,честита коледа,държиш в гаража ,в двора кола която не желаеш да караш по скапаните улици,плащаш и застраховка.Предполагам от метеоритен вятър.Това е последното умотворение ,поели ангажимент към народното добруване,на НАШИТЕ законотворци.Това силно ни натоварва лично.И разтоварва застрахователят на Булгария,.... Бойко Методиев Борисов.
  • 33 Мислещ

    85 13 Отговор
    Ами така ще е, като няма опозиция, а само долни продажници като теб.
  • 34 Губиш баса!

    55 14 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Този само простотии фъфли, явно е щърбав и най-много да има до два зъба. 😂
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Калинко Гербалджийски

    125 7 Отговор
    Съвършенно прав си Слави,това ние го знаем,защото това става пред очите ни,управляващите Опг смятат,че са недосегаеми отдавна,но ти не набра смелост да поставиш белио генрал на мястото му когато ти се отдаде тази възможност, намери за уместно да се репчиш на Десислава Радева,тъжно,брат,тъжно.

    Коментиран от #100

  • 39 ДОКО

    57 15 Отговор
    ДЪЛГО ДЕТЕ ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ БЪЛГАРИНА НЕЩО Е ДЕФЕКТЕН..И ПОНЕЖЕ ПЛЕМЕТО НИ Е ТАКОВА ВЕРОЯТНО И ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ В БЪДЕЩЕТО..КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГО НАВЕЖДАТ БЪЛГАРИНА ПО ДОБЪР СТАВА И ДАЖЕ СТАВА КАТО ТИХИЯТ АНГЕЛ..ЛЕВСКИ БОТЕВ САМО СА ДИ ГУБИЛИ ВРЕМЕТО С ТАЯ РАЯ..МУУ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ БЪЛГАРИ ЛАПАЙТЕ БАХУРА ПИЙТЕ ВИНО И СИ МИСЛЕТЕ ЧЕСТЕ В РАЯ..АМА ПОКРАЯ..
  • 40 Като какъв се вживява Славуца

    72 15 Отговор
    Тренира за пред новогодишни речи ли, нали ще става "президент"!? За всякакви глупости се е сетил, за най важното и дума не споменава. Защо не надига глас за това, че насила ни навряха в един пагубен за България военен съюз - НАТО? Някой питал ли е народа дали иска да членува в такъв съюз, нали уж сме вече в демокрация. Това ли е демокрация? Днес ще решават в парламента, през България да преминават войски на НАТО, без специални разрешения, т.е., турската армия вече ще може да си влиза в България, без някой да се съпротивлява!?Не си помним историята и затова отново ще я повторим. Докато още не е късно, трябва незабавно да се проведе референдум за членството ни в НАТО, докато още ни има!

    Коментиран от #46, #66

  • 41 Антей

    108 5 Отговор
    Славчо, Славчоооооо...., ми защо бе чадо не попита бат си Бойко, кат беше при тебе....., га лапаше кюфтетата ти беше арно....😂 Нашият н
    арод има поговорки : - "След дъжд, качулка" или "Късно е моме за жалба". Рибата ти беше в ръцете....., изтърва питомното, сега гони Михаля..... Смешен си...., макар че има истина и резон, но първо намери себе си и от коя страна на барикадата стоиш. Иначе си един обикновен фукльо и профан...../нищо лично/
  • 42 Луд

    92 5 Отговор
    Що не му каза, че лъже когато ти беше в предаването
  • 43 Крипли

    35 5 Отговор
    На думи всичко е хубаво, ама след това?
  • 44 ГОСТ

    65 12 Отговор
    ТЪП ИМПОТЕНТЕН ПЛЕШИВ ЕРГЕН.ПОДЛОГА
  • 45 Generalissimo FRANCO

    31 23 Отговор
    Поздравления за точния анализ ! Лидерската партия (ГЕРБ) всъщност ражда еднолична власт (докато има мнозинство , макар и крехко, в парламента)..... За съжаление, подобна тенденция (като лидерска партия) забелязвам и в БСП след избирането на Корнелия Нинова за нейн председател през 2016-та, да не говорим за ДПС с неговия "почетен" председател Ахмед Доган.... И след като трите основни политически партии носят в зародиш бацила на авторитаризма (не коментирам другите политически формации, доказали до момента своето безсилие), какво можем да очакваме, дори ако има предсрочни парламентарни избори? Слави със своята гражданска трибуна е необходимия коректив на политическата ни система, но тази му роля следва да се поеме от опозиционните партии - БСП & ДПС, а те очевидно не са на висотата на доверието, което им се оказва! Слави (нека ми прости това сравнение) е : " Один в поле войн"....

    Коментиран от #47

  • 46 Усмивката

    11 38 Отговор

    До коментар #40 от "Като какъв се вживява Славуца":

    Говориш големи глупости.Като един голем комунист.Турската армия е едно.Въоръжените сили на НАТО съвсем друго.Бегай се числи в червената армия тогава на по сигурно .

    Коментиран от #53, #119

  • 47 Дела, дела

    53 5 Отговор

    До коментар #45 от "Generalissimo FRANCO":

    По делата му, ще го познаеш! Къв коректив, е Слави? Написаното му четиво го знае всеки българин, без сенилните и децата до четвърти клас.

    Коментиран от #49

  • 48 Нннннн

    61 4 Отговор
    Е това се нарича страхливец, да това което казва е вярно, ама като ти беше на тепсия защо мълча като.... УТКА и му за даваше само удобни въпроси.
  • 49 Generalissimo FRANCO

    34 3 Отговор

    До коментар #47 от "Дела, дела":

    ".....го знае всеки българин...". Ако бяхте прав, площадите и кръстовищата щяха да бъдат пълни (въпреки студа) със "жълти жилетки", като във Франция..... За съжаление, нямаме силна политическа опозиция, нито здрави профсъюзи, които да организират ефективен протест (с парламентарни и извънпарламентарни) средства....Съгласен съм с Вас, че изказаното от Слави се споделя от мислещите хора, но кой да ги организира? Слави поставя въпроса (макар и завоалирано) за ефективността на парламентарната република у нас - без да я отрича, както наскоро направи (за всеобщо недоумение) президента Радев, който я нарече: "атрофирала" !
  • 50 Дълъг

    33 9 Отговор
    Жалък смешник!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Цар Вул

    51 2 Отговор
    Слави,пише ти един твой бивш съгражданин!Президент съм на КФ"Осъм"Бацова махала от чието име /на Селото/ти се възползва и създаде героя си Гацо Бацов!Много ти бях ядосан!!После на референдума гласувах САМО за един от въпросите ти/субсидиите на партиите/!Беше ПРАВ!После не гледах интервюто ти с Бойко Тиквоча,защото е .....Е ти знаеш какъв!!А за Географичката и другите въобще не исках да коментирам/ноу комент/Разочаровах се от теб/тогава/Всеки човек греши/или се поддава на някакъв натиск/!Явно при тебе е бил много ама много ЯК/както казват внучките ми/!Но когато има грешка има и прошка!Първо трябваше да се извиниш на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД за твоите интервюта/пълни боклуци/!Нищо....И сега не е късно!Сега за тази писаница ТИ СВАЛЯМ ШАПКА!!ЕВАЛА!Но след онези издънки ми се струва,че е малко КЪСНО!КЪСНО Е ЧАДО МАНДАЛОТО ХЛОПНА!Но...поне се опитай да хванеш последния влак!Имаш много време!!Опитай и дай на народа си СВОЕТО ИСКРЕННО ИЗВИНЕНИЕ!!той ще ти повярва и дано ТИ ПРОСТИ!!!
  • 53 Глупак турската армия е гръбнака на НАТО

    44 11 Отговор

    До коментар #46 от "Усмивката":

    Мислиш, че ако стане напечено с Русия, САЩ ще дойде да ти спасява задника!? Боже какви наивници има между нас. Забрави ли, преди време тези главочи от ГЕРБ, начело с тъпият им главатар(какъвто си и ти), бяха съгласни турски самолети да ни пазят въздушното пространство? С този овчи мозък как ще помниш!? Хайде викайте ура на НАТО, ще видим докъде ще я докарате. Докато бяхме с Русия бяхме добре въоръжени, сега сме в НАТО и сме въоръжени с прашки, сега се чува, че ще внасяме военен скрап от САЩ, някакви стари самолети за паметници по градинките!?
  • 54 no name no face no number

    23 6 Отговор
    Както казах : Само смяната на долната капиталистическа система на упраеление може да промени нещата. Референдуми за всичко с национално и международно значение, народни представители около 20 човека без парламент, безмандатно избиране и ежедневен народен контрол, незпартийни избори. тва е са модераторите да си заврът крастаеичка у........
  • 55 GHOST 1

    53 3 Отговор
    ИЗГЛЕЖДА СЛАВЧО ВЕЧЕ НЕ ГО БОЛИ ГЪРБА ОТ ДЪЛГОТО И НЕУДОБНО НАВЕЖДАНЕ И ПАК ИЗВАДИ НОЖ НА УМРЯЛО КУЧЕ. СЛАВИ, ПРАВИ СЕ НА МЪЖ КЪДЕТО И КОГАТО ТРЯБВА, НО ВСЕ ПАК НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ ТОЛКОВА ПАМЕТТА НА ХОРАТА.

    Коментиран от #72

  • 56 ВЪЗРАСТЕН

    26 2 Отговор
    ИМАШЕ ПРЕДВИД ТВОЕТО ПРЕДАВАНЕ , НАЛИ?
  • 57 Левски

    41 3 Отговор
    Ех българино мисли малко защо един човек като него ще се изложи с интервютата които чакахме с нетърпение?Държава нямааа в ръцете на Мафията сме!Ако и ваз ви заплашат и ви връчат листчето с въпросите и отговорите за интервюто,както направи Джаро в Под прикритие,какво бихте направили?Никой не обича смъртта.Заслужаваме си го положението в което сме!Един въшкав метеж не можем да направим ммъърша....

    Коментиран от #116

  • 58 и още

    32 7 Отговор
    Простотия! Чалга! Продажност!
  • 59 Бай оф

    30 2 Отговор
    Абсолютно така е даже ни изклецаха с гражданската.Лобитата и те са взели коледни.И бат Боко си трае щот са негови ора.И с водата и с тока ни клецат. Било прието.А печатането на хартии от избраните не е измамама а инфлация.
  • 60 Bulgari

    21 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Засяга ни. Защото тази глоба ще я платим всички ние – българските граждани. Защото Българският Енергиен Холдинг е държавен. Такъв и трябва да си бъде, а на "великите" европейци да не ни се месят. Друг е въпросът дали нещата вътре в страната са уредени добре - не, не са. И не, изобщо не защитавам управляващите, а просто независима България.
  • 61 Петър

    40 5 Отговор
    Г-н Трифонов, покането го пак в шоуто ви и го попитайте. Доколкото си спомням той изяви желание да ви гостува пак. Първият мач беше за премиера,интересно ще ми е да видя реванша!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Тинтири минтири

    28 7 Отговор
    -„Ало Бойчи, за колко да те оплюя”?-Дай за 10 20 000 едно коментарче!Хора казвам ви всички са заедно в кражбите!Плювачите като Слави Корнелии Валери ДПСТа Президе нти Пррзиденши Елени и всички други който сега играят опозиция служат за одушници дават тон за песен и ние започва изускаме парата като поплюеме в нета малко се здъвчеме по между си и готово!Ония си лапкат милярдите окопават се все повече и така
  • 64 чичо

    31 6 Отговор
    Г-н Трифонов,ако мислиш да влизаш в политиката,пиши какво ти ще направиш,а не какво или не са направили другите.Ако не влизаш в политиката,гледай си шоуто бе човек,защото да управляваш държава и решаваш човешки съдби не е като да правиш скечове.Държавата,тоест НИЕ, както казваш-и си прав-не сме шоу.Камъкът си тежи на мястото.Има вярно в това което си написал,но има и невярно-сиреч и ти послъгваш.Тогава с какво се различаваш.Днес, ако те питам защо се скарахте с Борисов,сигурно няма да помниш,защото ти си против него, именно заради това,а не защото по принцип си прав,а това,според мен,е .....За това си тежи там на мястото.
  • 65 Гост

    19 8 Отговор
    Жалкото малко чалгарче славчо да ге
  • 66 Мисесака Датешибам

    12 13 Отговор

    До коментар #40 от "Като какъв се вживява Славуца":

    В комуноидния рашистки пърделник
  • 67 БАЦЕТО

    13 19 Отговор
    Червена подлога
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Гого Л

    32 4 Отговор
    Слави да си изкопае някоя дупка и сам да се зарови в нея.
    И той е част от порочния модел!
  • 70 Дядото

    26 2 Отговор
    ...За 20 години се наслушах на лозунги,..... призиви..., речи..., изявления...., декларации оправдания... извинения... обещания..обвинения... и още купища ГО ВНА в скапаната ни държавица със страхлив народец!!! 20 ГОДИНИ !!! Аре СТИГА -ПИСНАХТЕ МИ НА.... ! Искам да съм достоен родител в очите на децата си! С труд и постоянство!!! Тука не става и само ДЕБИЛ БИ ОСТАНАЛ ДА ЧАКА С НАДЕЖДА....!! Австрия... Надявам се да оцени повече усилията ми да живея нормално и с правила за всички!!!
  • 71 Т. Т.

    21 4 Отговор
    Ако го проверят чалгаря колко и как е забогатял, тия по който плюе пасти да ядат.
  • 72 Абе дълго чеве

    16 8 Отговор

    До коментар #55 от "GHOST 1":

    Абе дърта червена подложа и ти си бил мишка
  • 73 лаборант

    29 3 Отговор
    Празни приказки на празен човек.
    За кое, по-точно, от всичко изброено Сл.Трифонов попита сикаджията в шумно промотираното си "интервю"?
  • 74 вуйчо Ваньо

    25 7 Отговор
    От коментарите се разбира, че всички са съгласни с нередностите които изброява автора, и виновен за всички беди в България е Слави.
    Слабите интервюта на Славчо са по вредни от решенията на депутатите.
    Браво продължавайте все така и чакайте да се оправим.
    Поздравявам Слави и сценаристите за позицията която отстояват.

    Коментиран от #111

  • 75 tonazi

    11 17 Отговор
    Може би наистина дойде в момента г-н Трифонов да участвате не само с думи в политиката но и с дела,време е да влезете в политиката защото наистина друга алтернатива няма и така кучетата ще си лаят кервана ще си върви
  • 76 Viktor

    26 4 Отговор
    Ха, ха балъци вече няма. Осребряването приключи, мамин убавец и бунтар.
  • 77 Garrincha

    23 11 Отговор
    Добър или лош, Слави казва истината и това е важното ! 90% от коментарите са на партийни тролове ! Съжалявам, че съм се родил в педерастки времена - в един друг, варварски свят щяхме да сме си решили проблемите с всичката измет, наречена "политици", и щяхме да живеем, ако не по-добре, то поне с по-чисти души !
  • 78 Некой

    20 6 Отговор
    Славун ке ни опрае, ахъъъ вервайте му бре..........
  • 79 един

    22 12 Отговор
    Аз: Трифонов - чалгаджийство, простащина, отвратително поведение, издевателство над участниците в шоуто му, втръсване до непоносимост, отдавна не се интересувам от артистичните му изяви, никога няма да му повярвам! Доказа се и то от цяла вечност като червен слугинаж и нищо повече! Имахме възможност да заживеем много по-културно, наистина да бъдем европейска държава. Само че от такива като Трифонов сме в това положение. Защото привържениците на чалгата му вярват. А за съжаление те никак не са малко. В парламента някои припяват хитовете му. Не го понасям!
  • 80 Истина

    12 21 Отговор
    Лайте по Славчо кучета! Лайте, защото заради такива като вас кервана си върви! Много смелост се крие зад екран и клавиатура, но така или иначе ще плащате и вие! Дори да сте платени за подобни коментари, лайте, защото и във вашият джоб ще бръкнат! Лайте, защото всички знаем, че куче, което лае, не хапе!
  • 81 Окото

    33 6 Отговор
    Славчо,още не ти е зараснало дупето и пак навири глава.Гледай сега да спасиш затъпяващото си шоу,че фактор се става с топки,не със свалени гащи.Опротивя на хората за една нощ.Трай си,че ставаш само за т...шак.
  • 82 незнайко

    23 8 Отговор
    Докато ни управляват отвън а именно ЕС, нищо не можем да направим.
    Защо постоянно се месът във вътрешните ни работи и даже искат да им плащаме ? Заблудата, че получаваме помощи от ЕС е голяма-огромна. Всичко си плащаме ние, даже с лихвите. Надпреварват се кой да ни продаде СКАПАНИТЕ си изтребители !!! НАЛИ СМЕ В НАТО, ЗАЩО ДА ГИ КУПУВАМЕ ??? Не знам, но дойде времето наистина да се осъзнаем, КАКВО НИ ПОМАГА ЕС ???
  • 83 Народния съд

    20 3 Отговор
    Абе тая министърка на "енергетиката" до кога ще и гледаме издънките ??? Тая другарка си няма и Хаберлеррр от работата....
    да отива да прехвърла хартия в някой канцелария.. а не да и повдигаме егото тука на цена 77 милиона !!!!!!!!!!!
  • 84 ИСТИНА ЗЛА

    20 5 Отговор
    СЛАВИ НИКОЙ НЕ ТИ ВЯРВА ВЕЧЕ !!!!
    ТИ СИ ГЕРБЕРСКА ПАТЕРИЦА !!!
  • 85 Иван Пенев

    24 0 Отговор
    32 млн. за 20 къщи???някой правил ли е ревизия за вложените средства?Тухлите сигурно са били позлатени.
  • 86 Българин

    22 1 Отговор
    Слави,
    Като си казал А, кажи И Б!
    Законите, които си пракарват "невинните общинари" покрай Коледа, са само видимата част на айсберга.
    Нали знаеш коя част на айсберга е по-голямата ! Ще бъде още по-интересно, ако се разрови по-надълБОКО. Да се изкара наяве закрепостяването на "останалите в България" , все още живи селяни,Нивото на корупция по най-ниските етажи на властта. Дефакто земята на България е в "ръцете" на съвременните кулаци или по-точно, на съвременните феодали. Не можеш да си представиш нивото на корупция в "коалицията" на "невинните общинари" и "местните феодали". Разрови в което избереш "процъфтяващо феодално владение", но внимавай, разровиш ли, ЩЕ МИРИШЕ !
  • 87 Мишо

    8 6 Отговор
    Комунистически мръшляци.
  • 88 Гого

    22 2 Отговор
    Това интервю е за проверка на общественото мнение, а то е видимо. Слави вече не е заплаха за никоя политическа партия. Той е политически труп. Само не е преценил как това ще се отрази на шоуто му, което и без това се е изчерпало и е към края си. Кой ще му отиде на концерт и ще си плати билета. Дано поне да е осребрил добре омазването си. Май някой му обеща нещо, но го излъга и сега отново започва да реве. Вече си сам и хората не са зад теб. Ха, ха! Маската!
  • 89 антисоросоид

    12 12 Отговор
    Слави, прави партия. Нямаш време. Но се дистанцирай от нашите десни защото те са купени от Сорос и работят за неговите интереси срещу България. Бъди самостоятелен и много хора ще гласуват за теб включително и аз.
  • 90 Язе

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Хващам се на бас, че и един няма да му свалиш, ако аз съм го срещнал първи !
  • 91 бббббб

    10 2 Отговор
    БОК-УК
  • 92 комунист идиот

    20 4 Отговор
    НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.Някой казва истината каквато е.Има смелост.Не е мишка като повечето от нас и въпреки това повечето коментари плюят именно този човек.Тъп народ сме.Чукундури.С един човек революция не става.Блатото сме ние.На протестите бяхме десет човека някои ни псуваха.НИКОГА, НИКОГА НЯМА ДА СМЕ ПО-ДОБРЕ.
  • 93 Един

    20 2 Отговор
    Прав си напълно Слави, но явно всени народ си заслужава управниците. Дакато не изтрепем "народните си представители" с павета и не ги изритаме от парламента все такива "народоугодни " закони ще творят!!!!!!
  • 94 Димитър Георгиев

    8 1 Отговор

    До коментар #29 от "Фърфълак":

    Ти от политикатааа,сигурно каквото и да хапнеш има вкус на Бойковия к_р:)))))
  • 95 Mimi

    16 0 Отговор
    Това,което са му написали да прочете е вярно!!!Но...............драгите зрители спят и ще продължават така,защото много са лъгани и вече на никого не вярват!
  • 96 Димитър Георгиев

    16 0 Отговор
    Замъкнах цялата си рода ,за да се подпише и после да гласува за референдума,което въпреки безочливото навеждане в ефир си остава положително деиствие за Бг.
    Язък,че целия ти живот мина да градиш рейтинг и народна любов,като с едно инетрвю ги срина със земята!
    Никога няма да се промени нищо към по-добро, заради мършата,която остана тук и се нарича народ. Само лаят из форумите, злобеят,избират такива ,като Бойко и мишкуват на дребно.Избяга читавото и освободи ниша за тези,които и мохите не ги кацаха. "Замък с керпич не става"!!!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 локомотива

    9 5 Отговор
    тоя плешивия дългуч се осра в предаването си и сега е наи- добре да се сниши и да изчака да отмине време а не да коментира тъпотии.
  • 99 Иво 68

    8 4 Отговор
    Трифонов ви- ШОУ предаване-ли водите или провеждате ПолитАгитация??? То всичко става и се случва по Коледа и Нова Година от много години, а не 10 години насам? Така си бе и по Татово време-важните решения........... Не се вживявай на гуру, а си оправи предаването че изпростяхте тотално...... Честити празници.....
  • 100 Ваня

    15 2 Отговор

    До коментар #38 от "Калинко Гербалджийски":

    Не Слави а ние трябва да ги поставим на мястото им А ма така ще е докато чакаме все някой друг да свърши нашата работа Затова сме на тоя хал Не може всички да си стоят на топличко в къщи
  • 101 Пешо

    8 15 Отговор
    ЧАЛГАРЯ Е ЕДНА КУХА КРАТУНА.ГОВОРИ И РАЗПРОСТРАНЯВА ЛЪЖИ, КОИТО ГИ ГОВОРЯТ ФУРАЖКАТА И НИНОВА.
  • 102 Бивша почитателка!

    11 8 Отговор
    Слави,ще си позволя да се обърна към теб с име,ти обичаш да говориш със събеседниците ти на ти....!Аз не обичам да говоря голословни дълги и празни слова...!Всичко което казахте го знаем ....да не кажа като какво...!От всичко казано ,най много харесвам думите наглост и лицемерие...!Всички тук които написаха коментарите са лицемери и нагли ....!Не им се обиждайте,защото у много малко българи,можеш да намериш доброто...!Колкото и да те обиждат ,ти си една известна личност и ако влезеш в политиката ,аз съм за теб....!Весели празници и на теб....!!!!!!
  • 103 От морето

    15 0 Отговор
    Така е- Слави се ос.ра на интервютата му с Власта! Но това не значи,че сега казаното не е истина и не Ни засяга ЛИЧНО, да се оправи мисленето ни като цяло,ще е невъзможно ако постоянно се хващаме за малките не чак толкова значителни неща. А законите който ще приемат или са приели са против на гражданите! Това е факт! И да плюете по Слави, това няма да промени законите:) Със здраве!
  • 104 Марко

    7 4 Отговор
    Липсата на ЧАСНА собственост възпита българина в БЕЗСТОПАНСтВЕНОСТ! Та помислете от кога е корупцията?
  • 105 Дорка Радева

    5 8 Отговор
    Защо не заставане открито с имената си,а само плюете срещу Слави.Той или някой от екипа му да са Ви обещали ,че ще правят партия? Това,че изразяват гражданска позиция не означава ,че ще застанат начело на народа и Слави ще бъде НОВИЯ СПАСИТЕЛ . А що се отнася до интервюто с Б Б ,не бих искала да бъда негов адвокат,но него ден беше ЕДНА ГОДИНА ОТ СМЪРТТА на БАЩА МУ.
  • 106 Умрел

    11 0 Отговор
    На това му се вика ГЕНОЦИД!
  • 107 ФАКТ

    9 4 Отговор
    Комунистите от 1944-гидина ТОРМОЗЯТ българският народ и ги ограбват !!!! Кой може да прочисти държавата от всички тези мутри ???? Читавите политици да направят нещо по въпроса,защото гласът на НАРОДА не се чува !!!!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Боко

    7 1 Отговор
    Ако искаш..., покани ме пак
  • 110 Ivan

    12 2 Отговор
    Доста глупости прочетох. Но Слави е прав докато малчим така ще е. Слави приеми едно мнение НЕ СЕ ОТКАЗВАИ
    А доколкото мн. Мнеения тия хора които пишат маи ядат от партиини пари.
  • 111 Павката от Ямбол

    7 2 Отговор

    До коментар #74 от "вуйчо Ваньо":

    Вуйчо, по писането те познах.Ваньо,като се изплюеш в лицето на народа,после и с жива вода да го миеш файда няма!
  • 112 Centurion

    9 3 Отговор
    Това е така,и го знаят дори децата,но ти подлоги управленска нямаш право да говориш за това и да се правиш на Прометей.Ти приключи с интервюто!!!
  • 113 Patriot

    12 5 Отговор
    Никой вече не ти вЕрва на приказките фурнаджийска лопато... интересува те само собственият интерес - всичко останало са само приказки!
  • 114 Бай Шиле /в Русия съм/

    9 2 Отговор
    Г-н Трифонов,по полека с правните "анализи". Защитаваш тезата,че Х имайки три милиона активи,не е редно да покаже от къде ги има.А не е ли закононарушение,че не си е платил триста хиляди данък? Това,че съдът оправда бившия и настоящия резиденти на чуждестранна структура не значи,че те не трябва да си платят данъците.Излиза,че ако наркотрафикант бъде хванат да продава,то съдът може да постанови конфискация на куфар с пари.Ако на другия ден бъде открит само куфара,а трафикантът си пие кафето НИЩО? Не виждаш ли,че това е разработка на военните.
  • 115 Гост

    3 1 Отговор
    Личи си,че мадам Злата я образоват!Друго е да си имаш образована жена.....!!!!!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Язе

    8 2 Отговор
    Мехур от сапун.
  • 118 Гост

    13 1 Отговор
    Абе като хулите Трифонов не разбрахте ли, че сам си го заби с поканата към Всевишния. Щото Баце обича по принцип публично да го милват и... Слави направи стратегическа грешка, че го покани. Негово Светейшество е приел, но с едно голямо, НО! "Ще лафим по мой аршин"! Как да се отметнеш? Министър-председател все пак е това. Биг Бос-а на всички българи. Винету на всички лилави получовеци в БГ. Само с такива стойностни "разбивки"-публикации Трифонов може да позавърне доверието, ама без много-много странично бля-бла. Просто чисти ФАКТИ!
  • 119 Много си смешен

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "Усмивката":

    Много си смешен.
    Турция нали е член на НАТО бре.,
  • 120 Нереза

    6 0 Отговор
    От всичи само юлиян вучков говори истината а мусе пидиграват останалите всички са продажници
  • 121 Jwater

    5 3 Отговор
    Всички, които коментирате така свирепо и нагло или сте троловете на Тери Пратчет, на които в студа им се активира силицевия мозък, или сте просто Фафладжии на които им е скучно и малко подтиснато от реалността, която трудно възприемате. Как така всички знаете това което казва Слави(а то си е реалността) го обиждате. Хем знаете, че управляващите причиняват някакви злини, ама хем обиждате Слави, който ги казва. За силициевия ви мозък май трябва още малко да се понижат температурите. Как не задал въпроси, а как говорил. Никой от вас не се замисли, че с това интервю може би е искал да ви покаже същността. Но за това трябва мисъл, а не животински инстинкти. Пожелавам Ви здраве г-н Трифонов и продължавайте да изстудявате силициевите мозъци. Весели празници на всички!
  • 122 хаха

    3 0 Отговор
    този човек наистина не знае какво е сътворил и къде се намира спрямо нашия хоризонт.
  • 123 Ваня

    0 3 Отговор
    Слави само така НАПРЕД И НАГОРЕ Пожелавам ти на теб и на целия ти прекрасен екип ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
  • 124 Браво, пич,

    0 3 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    добре им го каза на путин-цата, на много тъпите русифилистични гъзоблизачи!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Ралица Малкоданска

    0 0 Отговор
    Хората и акъла си загубиха...
    Слави си е Слави...
    България винаги ще е във ла.....та....
  • 127 Хари

    1 0 Отговор
    Слави прави партиа че до две години няма да има хора в България
  • 128 ПЕТЪР НЕДЕЛЧЕВ

    3 0 Отговор
    БЯХ ДОБРОВОЛЕЦ НА РЕФЕРЕНДУМА! ТОГАВА - ДРУГАРЯТ СЛАВИ ТРИФОНОВ МНОГО ЯКО НИ ИЗЛЪГА И ПОДВЕДЕ. АБСУРД БЕШЕ ДА СЕ ПРОВЕЖДА ТАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ ... ПРЕДИ ДА БЪДЕ ПРОВЕДЕНА ЛУСТРАЦИЯ, КОНФИСКАЦИЯ, КАКТО И СЪД, И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ ПРЕХОДА! ДРУГАРЯТ ТРИФОНОВ Е НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ СЕГАШНОТО СТАТУКВО! МАМИН СЛАВЧО ... АМА НИКОГА НЕ ГОВОРИ ЗА МНОГО РАДИКАЛНИ ПРОМЕНИ! ЛЪЖЕ, МАЖЕ, МАНИПУЛИРА...ЗА МАНГИЗИ И КИНТИ... ЕДНА ДУЗИНА БИВШИ АГЕНТИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ МУ СЕ ИЗРЕДИХА В ПРЕДАВАНЕТО! РЕЗИЛ!
  • 129 ЛОГИЧНО Е

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пища Хуфангел":

    Така е защото невежите и наивни избиратели гласуват в мнозинството си за БСП и ГЕРБ,без да осъзнават че това са двете лица на комунистите от БКП.Да избираш между тях е все едно да избираш между Путин и Медведев,дето периодично си менкат президентския и премиерския пост.
  • 130 Грую

    1 0 Отговор
    Сега, аз предлагам да им вземем парите, които откраднаха от нас и да платим глобата ;)
  • 131 Борис

    2 0 Отговор
    И този път Сларви чете и пише както дяволът чете евангелието. Държавата сме ние, т.е народа на страната, но не и ти като личност имаш право да говориш от имлето на народа- не ми известно някои да те е избирал и оторизирал за това. За мен Слави все повече се проявява като един нахален егоцентрист.
  • 132 Гзт

    1 0 Отговор
    Я па тоя "великия" все знаещ .Добре че са сценаристите иначе , няма и уста да отвори. И кой го гледа и слуша ,само тъпи гости,смешки исмукани от пръстите. А музика ужас само за кръчма. И балет гола вода .