Last news in Fakti

1 Април, 2019 09:59 6 455 52

Нидал Алгафари: Пулев лепна петно на всички нас

  • пулев-
  • кобрата-
  • целувка

Никой няма право да нахлува в личното пространство без съгласие

Нидал Алгафари: Пулев лепна петно на всички нас - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Приятели, прочетох много коментари относно поведението на български боксьор след боксова среща в Калифорния и се възмутих, за това ще споделя някои мисли с вас.

Има две гледни точки. Едната е според правилата за дадена страна, а втората е според възпитанието.

И двете се обединяват около едно, личното пространство е неприкосновено. Всеки може да допусне всеки в личното си пространство и това е негово право. Никой няма право да нахлува в личното пространство без съгласие, но явно мутренското поведение от преди години, че момиче, отишло да се забавлява и танцува в дискотека, значи е отишло да си търси секс. Много мутри благодарение на грубата си сила, охранителите около него и безнаказаността, си позволяваха да дърпат момичетата по тъмните кьошета или в тоалетните и да ги насилват. Онези мутри тогава, си въобразяваха, че облечената сексапилно, изглеждащото красиво момиче е длъжно да задоволи нагоните им. За тях всяко такова момиче е "Курва" и разпоретина, каквото и да означава това.

Обяснението, че някой имал адреналин в повече, защото до преди малко се е бил и е логично мачовски да мляска репортерка е нелепо. Гледали сме много спортисти след боксови мачове и други гладиаторски битки, но не съм виждал Джошуа да се нахвърля по този начин. Ако адреналина след мача е причината, то е логично щом свърши играта такива да ги затварят в клетки докато не им мине мерака.

И вместо да се извини боксьорът за постъпката си, която е срам за цялата ни нация, той и екипът му решиха, че ще покажат от частното си парти, как репортерката се весели и колко е лъжлива в завеждането на делото, че е златотърсачка, долен парцал, и нашите мачовци я нарекоха "курва".Ще обясня каква е причината за направеното от нея. След излъчването на прословутата целувка, вероятно много хора в цивилизованите страни са се възмутили и са я упрекнали, защо е позволила това. За да се защити от упреците в онези държави е длъжна да поиска компенсация. Нещо както преди години е предизвиквало дуели. Сега дуелите за обида се решават в съда.

Това, че отишла на партито след това, това е работата ѝ като репортер. Там тя има право да седне в скута, на който си поиска, защото тялото е нейно и тя преценява на кой ще го отдава. Явно в случая боксьорът не е бил онзи, който тя е поискала.

И така стигаме до правилата. Когато си в държава, в която има такива правила си длъжен да ги спазваш. Не можеш да закачаш, дърпаш, целуваш, насилваш никой, даже да си именит боксьор. За подобни случки кандидат за президент на Франция бе осъден. За подобни действия няколко боксьора в САЩ бяха осъден и лежаха в затворите. Нямаше ли кой да обясни на боксьора ни тези правила? Нямаше ли кой да му подскаже, че обяснението с първичността му, емоционалността му, адреналина му са още по-обидни.

Мисля, че той трябваше да се извини и да намери начин да изчисти петното върху себе си, което се лепна и на всички нас.

Коментар на пиар експерта Нидал Алгафари във „Фейсбук“


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    37 42 Отговор
    Целувката е нещо нормално. За какво лично пространство става въпрос?

    Коментиран от #38, #41, #45

  • 2 подозрителен

    35 23 Отговор
    Ти от ЧАЛГАР, друго очаквал ли си? А когато ковра и чалгар се помиришат, то со е ясно, че остава "петно"! Не се пениш достатъчно аргументирани, че да изпереш петното. То по тая няма какво да дръпнеш, тя почти гола, той тръгнал морал и възпитание да обяснява - будиш подигравки Ал Джафари )))
  • 3 681

    57 23 Отговор
    Педал, отивай си в Афганистан
  • 4 джими

    38 28 Отговор
    колкото и да съм против преекспонирането на "сексуалното посегателство" и как нещата се изродиха в последните години и всеки търсо под вола теле, съм напълно съгласен с Нидал. Не затова, че е лепнал петно на цялата нация, а че трябва да си посипе главата с пепел, да направят с неговите адвокати някакво извънсъдебно споразумение, да си плати за тъпотията и "да продължи напред".
  • 5 Ядеитн

    39 24 Отговор
    Я па тоя! Агент Наско зе че си поверва, че е голема работа! Кубрат го знае цел свет и шапка му сваля. Кво сте го подфанали заради некаква стара риба.
  • 6 жойг

    45 6 Отговор
    Че нашия постъпи идиотски е факт, но пък чак да го съдят, все пак това е просто целувка. Ок да го накарат да се извини ама да се водят дела за хиляди долари обезщетение е прекалено.ащото така ще излезе, че не е накърнена а просто златотърсач
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тръмп

    28 7 Отговор
    Червени или бели петна е лепнал Пулев на Алгафари и жена му???:):):)
  • 9 Давид

    29 3 Отговор
    Стига с тези маловажни новини . Давайте повече за кражбите на ГЕРБ и осталите . Нека народа да се отврати от политиците . Не между нас . Такива новини целят разделение между хората. А бандите крадат .
  • 10 абе пор смотан

    32 5 Отговор
    откога стана толкова чувствителен по правата? Ку.рвата си е ку.рва дори с микрофон или друго в ръката. И повярвай, знам каква е разликата между бо.клук с разголени ц.ици и нормалните жени. Тази си е златотърсачка от най-долен клас. Ако Пулев влезе у нас и ме награби - това е лично пространство. Ако седя с с гол за.дник в 3 часа през нощта с боксьори - това е ПРОФЕСИЯ.
  • 11 Чавдар войвода

    25 7 Отговор
    Филипинската проститутка ще бъде осъдена да плаща, ще видите. Въпреки злобната и сутеньорка, пардон адвокатка.
  • 12 Иванов

    13 10 Отговор
    Пулев не се изложи с целувката, а с коментарите си.
  • 13 Глупости

    24 6 Отговор
    Кубрат е този който е мъж. Той прави първата крачка. И без това тя е се ебеше до 6 сутринта. Ако беше свестна щеше да върви в къщи да си спи. Какво ми хленчите тази крава. Значи Кубрат е целунал не да унижи нас и бг и него а нея. Да се види каква курва е таз осойница. Но ако беше обратното ако тя го беше целунала пръв щеше ли да я съдите и такоз? Не нали. Това не е джендър равенство а феминизъм. Затова Кубрат Пулев го направи. Да видите що за жени са жените.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ddddd

    28 4 Отговор
    Нидал Алгафари , айде сега пък срам за цялата нация? стига глупости, Нидалчо. Това е индивидуален акт. И това е една целувка , не е като да хвърлиш атомна бомба два пъти върху цивилни обекти - градове с деца и жени.
  • 16 българин

    23 6 Отговор
    Алгафари за пореден път се излага публично.Тази курва първо се облича предизвикателно,и второ как така се възмути от целувката на Кубрат Пулев не веднага,а на другата сутрин?!Дори след емоционалната целувка на Кубрат Пулев след победата му благодари,и се засмя .Ясно и отчетливо се чу thank you и беше ухилена до уши.Как така е била в компанията същата вечер на братя Пулеви и техните приятели и се забавляваше сексуално с един от приятелите им???Алгафари отговори си на тези въпроси,а не се прави на феминист и защитник на насилваните сексуално жени.

    Коментиран от #48, #50

  • 17 Смях

    14 13 Отговор
    Повечето от коментарите обясняват думите на Живков за недоразвитото общество.Това не беше целувка!Целувка би било,ако не я беше хващал за лицето,така че да не може да реагира и беше я целунал внимателно-приятелски,както твърди чалгарът.Дали е лека или тежка няма никакво значение.Лошото е,че дори и да излезне чист от ситуацията,което няма да стане,ще има дългосрочни последствия за българския народ и имиджа му.Но все пак,за да разбереш това се иска определен интелект.Също се иска и елементарна култура,за да се запознаеш с културата на определена държава преди да я посетиш,за да не обидиш домакина.Има и една друга дума,нарича се Етика,която определя отношенията между хората,но това са дълбоки води за повечето българи,от което аз лично се срамувам.Не се чудете,защо цяла държава е на това ниво.Имало е и една Мария Магдалена,която Христос приел и опростил греховете й,без да мисли,как и защо е била с много мъже.Кубрат се изложи и нямаше мъжкото достойнство дори да се извини,а пистъпи като примитив и се опита да компроментира дамата-истински примитив.Можеше да се извини като нормален човек и професионален спортист,но постъпи като чалгар.Негов избор.

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бачо Киро

    14 6 Отговор

    До коментар #17 от "Смях":

    Абе ще има последствия за българския народ ... на баба ти хвърчилото ... Ако теб разни олигофрени те преценяват по поведението на безмозъчен боксьор, проблемът си е твой ... Шматка ... Кой целувал - целувал, кой еВал - еВал ... Ще си плати за тъпотията, понеже е забравил в коя страна се намира и толкова ... И не за друго, а защото е на интервюто, затова и се намеси работодателят на пачата. Другото, в скута на следващия примат е все тая, то е частна работа. Всеки си плаща за гяволъка, да е мислил ... Е, не всеки, но в случая ще си плати ...

    Коментиран от #22

  • 20 Генерал

    23 3 Отговор
    Леле, някои четат морал, както дявол чете евангелието!
    Насилена жена(след въпросната целувка) би ли стояла по своя воля с мъже цяла нощ?
    Една невинна целувка и изведнъж наказания, изключвания, глоби, отнемане права...
    Нечистоплътният "мачо" от Брюксел -Жан-Клод Юнкер, олигави жените и мъжете на цяла Европа с прегръдки и целувки и някой нещо да му е казал, или написал за непристойно държание? Този Юнкер има ли право да нахлува в личното пространство без съгласие, или Алгафари няма топки да пише за това?? Но виж, има задник да пише за само българските "мачовци".

    Коментиран от #51

  • 21 Адвокат

    12 2 Отговор
    Адвокат съм на този, на който беше седнала в скута после на партито. Всички кинти, които ще смъкне от Пулев, директно й ги прибираме. Клиентът ми се е почувствал сексуално малтретиран и не е давал съгласие тази да му сяда на...
  • 22 Смях

    9 6 Отговор

    До коментар #19 от "Бачо Киро":

    Изглежда не си излизал от твоето село.Всяка държава следи изявите на спортистите си на международните събития.Чалгрът играе под български флаг,не като едноличен представител.Ако за теб няма проблем,това издава нивото ти,с риск да те обидя.
  • 23 256

    12 4 Отговор
    Каквото и да си говорим - става въпрос за пари! В тъпата Америка всичко е възможно! Недоумявам, когато излезе "новина", че еди кой си / разбира се известен дали артист, режисьор, политик и пр./ преди 20-25 години упражнил сексуално насилие срещу някоя си!?!!?? И едни коментари, едни празни приказки.......
  • 24 Смях

    5 9 Отговор
    Искам да си представите, по възможност,в България хората да получават по 2-3хил лева заплати и да им се даде свобода.Ще се самоунищожат с този манталитет.Свободата не е свободия,а отговорност.
  • 25 Критерии

    14 2 Отговор
    Жена , която се чука за кеф е мурва.Такава , която го прави за облаги-проститутка.Явно тази е от вторите.
  • 26 скъперника

    4 5 Отговор
    Някой яко е хързулнал нашия, най-вероятно от щаба му, усетили са, че ене е никаква кобра, а най-елементарен селски смок и ще му приберат паричките.
  • 27 Ами като

    9 1 Отговор
    никой няма право да нахлува в личното пространство на другия без да пита Шуши питала ли е всичките тея момчета дето им седи у скута и се търка у тях дали може да им се сложи?

    Коментиран от #28

  • 28 до#27

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "Ами като":

    Питала ги е.

    Коментиран от #31

  • 29 Клин

    10 2 Отговор
    Самият факт, че от това нещо се направи такъв проблем говори за доста сериозни психически проблеми - само хора с такива, и то сериозни биха реагирали по подобен начин.
  • 30 мохтар ибн Амар

    13 4 Отговор
    Нидал ! Ти нали си сириец и муслим?! Не знаеш и,че според Корана не мъжът,а предизвикателно-облечената жена е виновна?! Винаги! Затова и онези се покриват с хиджаб,та да спазват предписанията на своя си бог. В случая ми звучиш като Бил Клинтън,който навремето тръгна да се извинява и на баба си. По нашите географски ширини не е така садик ! Ша я цалуни,па ша има и нещо по-кораво,ако са дърпа,а тя не само не са е дърпала,ами и върти трътка в нечий скут. Отделен въпрос е,че наш Ганьо тръгнал да цалува този филипински шебек.Ама,че вкус.
  • 31 Ами как

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "до#27":

    ти вярвам само.и ти не си вярващ нали
  • 32 Боб

    9 0 Отговор
    Единствен Възмутени са Педалите, нима когато награждават победителя в колоезденето две момичета целуват победителя
  • 33 Гост

    9 13 Отговор
    Бедни сме, защото сме прости или сме прости, защото сме бедни?! Абсолютна простотия от страна на Пулев! А като гледам коментарите - никак не е сам! Може и партия да си основе! Има потенциал да се конкурира с ГЕРБ! Г-н Алгафари, прав сте, но за жалост, малко останаха хората, които разбират за какво говорите!Липса на елементарно възпитание и етика!
  • 34 Morgoth

    10 2 Отговор
    Сушито беше поставена в кофти ситуация. От една страна е Кобрата и целувката, която определено не и беше неприятна и най-вероятно тя самата нямаше да направи проблем от нея. От другата обаче са феминистките - едната пише възмутена статия в същото издание, а друга директно се кандидатира да я представлява в съда. Ако им откаже тя вече не е със силните на деня и кой знае какви обвинения ще се посипят към нея самата. Ако и тя и Кобрата бяха подходили разумно, неемоционално и неприбързано можеше да се разминат с някакво извинение. Само дето нашия я почна още с първото интервю, че си била искала и нещо повече. Сега поне единия от тях ще го отнесе, а може и двамата.
  • 35 999

    6 0 Отговор
    Прав си но това е в раздел много дребно хулиганство и е с цена ИЗВИНЕНИЕ И СКЪП ПОДАРЪК а не 1000000$ защото иначе намирисва на постановка
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бай Шиле

    7 2 Отговор
    Ей Нидалчо,напишини ги тези пусти евроатлантически правила,че вече се объркахме.Оня ден се ръкувах с една американка веган.Май я стиснах по силничко.Може ли да ме съди,та на стари години да лежа в Синг Синг.То нашите магистрати веднага ще ме екстрадират,каквато е практиката.
  • 38 782

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Явно е ,че това ти е с повишена трудност.
  • 39 ААА

    10 4 Отговор
    Проблема на Кубрат е ,че го е направил в сбъркана държава ,на която главното божество са парите,и безпардонните средства за тяхното придобиване. На този индивид от женски пол ,може цял живот да са му правили сра.ето песен ,но при удобен случай ,и грешка на богат мъж ,може да му раз.они фамилията.Същото се случи скоро с Кристиано Роналдо. Аз ако не съм бил правил първите крачки да целуна пръв жена- щях да си умра девствен. Жените не ги берем по дърветата ,и не се материализират от самосебе си в леглата ни , ходим да ги търсим ,ухажваме ,целуваме завоюваме , и после ,ясно какво.
  • 40 Балъка от BG

    7 1 Отговор
    Съгласен съм , че се касае за права , но си спомних като ученик по програма посетихме френско село и там за здрасти се изцелувахме със цялото село според местни норми!

    Коментиран от #46

  • 41 stanislav

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    "Целувката е нещо нормално. За какво лично пространство става въпрос?" Ще попитам даващите коментари от подобен род, ако дойде и ви целуне Азис, как ще се почувствате? Да, досещам се, че по-вероятно ще ви хареса, но поне ще сте наясно, какво е лично пространство.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Емил

    4 0 Отговор
    гост-Травестит ако това за теб е нормално-много си зле ама много
  • 44 Помнещ

    2 1 Отговор
    А какво би станала с тази ,, журналя" във твоята пра - родина Господин Алгафари?Бой с камъни , от зори до здрач!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 vasik atanasova

    2 0 Отговор
    прав си
    сега ще кажат че всички българи сме диви селяни
    айде отиди и ги убеждавай в друго
  • 48 диди

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "българин":

    Според теб всяка жена която се облича предизвикателно трябва да бъде насилвана и целувана , защото излиза ,че един вид си го търси . Просто нямам думи колко прости сте някой мъже.
  • 49 читателка

    2 0 Отговор
    Аз съм виждала снимка на която Нидал Алгафари се целува с мъж.
  • 50 На нищо не се учудвай!

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "българин":

    Браво,Българин!
  • 51 На нищо не се учудвай!

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Генерал":

    Здраве желаем,г-н Генерал!
  • 52 Сами

    0 0 Отговор
    СВОБОДАТА НА ИЗБОРА - кОрва или не, тя решава с кой, къде, кога, всичко останало е НАСИЛИЕ, както в случая. Ако беше я целунал в 3 ч. през нощта докато е в скута му - не бих го осъдила, но докато тя е на работа и взема интервю от него пред цялото общество - това е недопустимо