Last news in Fakti

19 Май, 2019 21:14 4 966 64

ГЕРБ са като зомбита от "Живите мъртви"

  • герб-
  • избори

Подобна нелепа маса няма нужда от политически послания точно както сбирката на мафиотско семейство

ГЕРБ са като зомбита от "Живите мъртви" - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ГЕРБ страдат от удивителна липса на въображение. Колкото повече се срастват като тумор с властта, толкова повече заприличват на някаква костюмарска каста, еклектична сбирщина от жадни за власт кариеристи, алчни до побъркване за луксозни жилища и къщи за гости, една мътна маса от нелепи печалбари от обществени поръчки и интелектуални калинки във всякакви модификации. И събитията им винаги протичат по строго определен ред в който участват едни и същи хора. Това написа във Фейсбук Александър Симов.

Първо думата ще вземе я Цветан Цветанов, я Томислав Дончев, след това Фандъкова, след това някой друг кмет, а най-накрая и самия Борисов. И няма никакво значение какво ще кажат, защото тази сбирка не е политическа. Това е събрание на акционери, които искат да се уверят, че партията е здрава, стабилна и продължава да бъде фабрика за пари, мутри и разпределяне на интереси.

Подобна нелепа маса няма нужда от политически послания точно както сбирката на мафиотско семейство не се нуждае от идейна основа. Всяко събрание е важно за тях, за да ги увери, че никой няма да им пипне мезонетите, че ще оставят на мира банковите им сметки, че терасите колкото футболни игрища ще продължат да бъдат само техни до края на дните. Заради това на такива събития няма нужда от дискусии, размяна на мнения и политическа дискусия.

Алчната номенклатура отива там само, за да ръкопляска, за да стене при вида на Манфред Вебер и да си представя похотливо как продължава да бърка в кацата с меда под благосклонния поглед на висшия десен птеродактил от ЕНП. Нямам представа кога тези хора, събрани като стадо в "Арена Армеец" са можели да минат за нещо ново, различно и вдъхновяващо, но днес приличат на зомбитата от сериала "Живите мъртви". И понеже самите те нямат абсолютно нищо за предлагане, заради това са решили да унищожат и страната в която живеят.

Съсипаха малките градове, унищожиха медиите в отровните си плюнки и прегръдки, откраднаха каквото можаха. Защото могат да виреят единствено и само в такава среда, която да прилича на тях. Такава вампирска бърлога се нуждае от един лъч слънчева светлина. Понякога толкова малко е необходимо, за да може създанията на мрака да се притеснят и да им секне апетитът за ръкопляскане. Номер 18. Необходимата светлина!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    60 28 Отговор
    Ние сме надеждата,изберете нас.

    Коментиран от #27, #54

  • 2 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    51 25 Отговор
    Ние сме надеждата,изберете нас.

    Коментиран от #44

  • 3 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    43 26 Отговор
    Ние сме надеждата,изберете нас.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 град козлодуй

    19 3 Отговор
    дами и господа живи мьртви няма няма и зомби иначе има психични болести нозомбита само на кино
  • 6 992

    134 16 Отговор
    Ми така е! - Статията я намирам за доста правдива. А вече като вида Борисов желанието да му строша кратуната на този кучи син и пиявиците около него става все по- силно. Поради тази причина ще спра до гледам новини.

    Коментиран от #47

  • 7 Боне крайненеца

    30 18 Отговор
    НОМЕР 18 ??!!??!!!??? КОИ СТЕ?
  • 8 Doni Brasko

    101 14 Отговор
    Точно в десятката е този материал.
  • 9 Batushka

    77 3 Отговор
    Хихихи ми така е ама те и дребните акционери на държавна службица са много ....цялата страна е като село Корлеоне...туморът е в мозъка на тоя народ ....
  • 10 Усмивката

    67 5 Отговор
    Точно.На времето имаше една пирамида „Галакси”.Обработват те и ставаш зомби.йерархията е като американска секта.И навърхът и е полуидиот,дребен шмекерджия противно на очаквания и схващания.
  • 11 ДО ТЕЗИ НА СНИМКАТА...

    97 7 Отговор
    БОЙКО , ЦЕЦО, ЛИЛЯНО и др. ДАНО БЛАТОТО , което СЪЗДАДОХТЕ ВИ ПОГЪЛНЕ И СПОМЕНА ЗА ВАС ДА ОСТАНЕ КАТО КОШМАРЕН СЪН...!!!
  • 12 Гост

    20 91 Отговор
    Пък тоя тумбак Симов пръска слюнки като болен от бяс чакал
  • 13 Абе

    79 7 Отговор
    Няма кво да се говори разстрел по стадионите и се оправят нещата. В друга държава досега такива като бойко и костов да са напълнили някой трап а тука само дето не са им направили паметници да ги ева.

    Коментиран от #29

  • 14 Гост

    55 12 Отговор
    Потресаващо вярно! Гласувам за антидот No:18

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 модерен ляв

    17 10 Отговор
    Светлината в тунела,се оказала насрещен влак.
  • 17 Кумонисти

    21 64 Отговор
    А вие комунисти освен няколко пъти да фалирате държавата друго неможете и само да плюете. Кой окраде пенсиите на хората и приватизира всички предприятия вие мръсни комуняги !!!

    Коментиран от #59

  • 18 Гост

    18 38 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Трябваше потресаващо просто преди да избием гербаджийте като живите мъртви, да бяхме избили ония червени мижитурки и големи специалисти като р. гечев, р. овч. курнела приватизаторката и други червени плазмодий

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Мирен преход Да ама НЕ

    20 1 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Има ли в света-"мирен преход" ?
  • 21 Мислещ

    17 17 Отговор
    Тъкмо да излажа похвала за написаното и стигнах до финалното изречение. Значи лицемерните приказки ма поредните кандидат-лапачи, които и да сте - не е нужно дори да проверявам.

    Коментиран от #37

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ИМПЕРИАЛИСТ

    15 36 Отговор
    Симов, една от грешките на прехода от „социализъмът” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщините Ви.
  • 24 Scout for funn

    10 43 Отговор
    ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА КАЖЕШ ЧЕ МАНЧЕТЪР ЮНАЙТЕД СА СЕЛСКИ КЛУБ .ЖИВИТЕ ЗОМБИТА СА БСП И ТОВА Е НАИСТИНА НАЙ БЛИЗКОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ТЯХ ....БСП..... ЖИВИТЕ ЗОМБИТА ....ФАКТ,....ТЕ СА ЖИВИ ЗОМБИТА .
  • 25 ГЕРБ ДАЙТЕ ПЪТ НА

    34 2 Отговор
    ГЕРБ ДАЙТЕ ПЪТ НА ЗАВОДИТИТЕ ИНВЕСТИЦИИТЕ И ОБРАЗОВАНИТЕ ХОРА
  • 26 нервен

    6 4 Отговор
    Ооо пак сте ме изтрили ...парадокс ли е че искате да продавате тениски рекламирайки се като свободна медия ..а в същото време не знаете свобода на словото какво е ..в крайна сметка не съм псувал ...нито рекламирал бюлетина номер 18 ...
  • 27 Димитърдд

    10 29 Отговор

    До коментар #1 от "БЮЛЕТИНА НОМЕР 18":

    Бих ви препоръчал бюлетини номер 12 и номер 13. Да гласуваш за руската партия на олигарсите и милионерите БСП, ДС и ДПС е престъпление.
  • 28 Анти джендър

    35 3 Отговор
    Евала на човека! Много ме кефи този коментар! Ужасно точен и верен! Браво на пича! Само така! 🤘
  • 29 Димитърд

    9 30 Отговор

    До коментар #13 от "Абе":

    Абе руско зомби коя е единствената партия която е осеяла с трапове цялата страна.? Трапове пълни с труповете на беззащитните и невинни жертви ? Партията БКП и ДС дошла на власт с помощта на съветските войски, окупирали България и заедно с комунистите избили цялата българска интелегентция. Абе руско зомби коя партия хранеше свинете с човешки трупове в концлагера Белене през 60 години? За премиера Костов ще има да си мечтаем още много години.
  • 30 Димитърд

    6 27 Отговор
    Абе руско зомби коя е единствената партия която е осеяла с трапове цялата страна.? Трапове пълни с труповете на беззащитните и невинни жертви ? Партията БКП и ДС дошла на власт с помощта на съветските войски, окупирали България и заедно с комунистите избили цялата българска интелегентция. Абе руско зомби коя партия хранеше свинете с човешки трупове в концлагера Белене през 60 години? За премиера Костов ще има да си мечтаем още много години.
  • 31 Войн

    5 24 Отговор
    Малко закъсняхме с решенията на проблемите но в тая страна няма как да се решат. По стадионите в Чили се разстрелваха тези които подкрепяха червеното движение.Тези разстрели ставаха с благословията на САЩ.Ако не бяха се случили сега Чили щеше да бъде Куба.По същия начин се получи и в др.страни от латинска Америка.Те бяха подкрепени от СССР и др. соц. страни. Нашите пари от вноски за автомобили,апартаменти които,чакахме по 20 години за келева "Лада" или за скапана панелка къде мислите,че отиваха. Нито ГЕРБ нито БСП ще се справи с положението докато сме с това болно мислене, к'во било преди и колко било хубаво.Не може да разстреляме виновните по стадионите нито да отворим лагерите изпуснахме момента 1990г. Остава второто решение както Мойсей е водил евреите 40 г. през пустинята да умре и последния със съзнанието на роб и тогава да влязат в обетованата земмя така и тук докато още има хора които помнят комунизма няма да оправим.На тия, които въздишат по комунизма и четат тъпи статии на измислени герой им предлагам да прекарат месец два по времето на комунизма да видят какво е.Празни магазини опашки да ги гони милицията за тъпотии, като слушане на западна опадъчна музика , носене на дънки дълги коси къси поли и още хиляди простотии.Младите 20-30 годишни трябва да го видят и преживеят поне един месец и тогава да говорим ще слушат ли болни изповеди на корумпирани и изцапани с кръв политици и техните наследници. Статията е тъпа и подвеждаща.

    Коментиран от #38

  • 32 ха ха ха

    30 6 Отговор
    Симов обаче ги кове във въздуха - винаги ги поставя в правилната категория :D
  • 33 345

    8 21 Отговор
    Сашко си верва,че му верват.
  • 34 onq s konq

    9 26 Отговор
    Има доста Елементарни хорица сред населението,които поради недоброто си финансово състояние ПРЕГРЪЩАТ КРЕПКО И С НАДЕЖДА подобни словоизлияния като във въпросната статия.НЕ ЧЕ НЯМА МНОГО ИСТИНА В РЕПЛИКИТЕ-няма как да не се признае "с ръка на сърцето",но уловката е ...КОЙ ГИ РЕДИ ТИЯ ЯДНИ СЛОВА?!Лошо няма - в предизборна кампания сме и всякакви изявления са позволени БЕЗ ЗАДРЪЖКИ,но повече от желателно да се премисли КАКВО ЩЕ ДОНЕСЕ НА БЪЛГАРИЯ еветуално тая "бюлетина18"?А достатъчно е да се обърнем към "Богатия опит" натрупан през годините с Тая партия - Първо ще подменят ТОТАЛНО управлението със "свои хора",после Еврофондовете ЩЕ БЪДАТ СПРЕНИ защото ЗАКОНОМЕРНО политиката на Бг ще бъде пренасочена КЪМ РУСИЯ,безработицата драстично ще скочи.И когато се появят първите протести на гласоподавателите "Ама защо така-вие друго приказвахте и обещавахте...",отговорът ще бъде ДО БОЛКА ПОЗНАТОТО "А вие знаете ли какво "гадно наследство" ни оставиха ГЕРБ?ГОДИНИ ще ни трябва да излезем от батака"!!!След което ще почнат денонощните протести пред НС,излизане на ГЕРБ от Парламента и съответното му блокиране.А да питам ли С КОГО ЩЕ УПРАВЛЯВА БСП,защото сама няма да има мнозинство?Е няма да питам.

    Коментиран от #42

  • 35 Пиночет

    13 6 Отговор
    Би се справил с тази шайка за часове като почне от глафната мутра тиква до пъпеши из целия бостан и преди да ги избие ще им вземе откраднатото от народа
  • 36 Иван

    6 12 Отговор
    Който и да изберем все е тая, няма да се оправят нещата...
  • 37 Ели

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Мислещ":

    Разбира се, че няма. Терминът е измислен за заблуда на заблудените защото другите знаят, че такова животно нема.
  • 38 Усмивката

    8 9 Отговор

    До коментар #31 от "Войн":

    С благословията на СССР в България се разстрелваха български светила и интелигенция.Защо да се стига до разстрели.Просто който е крал или съдействал при ограбване ,да влезе в затвора.Има ли политическа воля от сега управляващите.Очевадно няма.И не само Съвсем очевадно е допусната циганската разюзданост с цел отвличане вниманието на хората от къде къде по големите зулуми на пол. ни елит.Безкръвните революции са най доброто и желано.Но посочи къде е ималопоне една такава и успешна?
  • 39 123

    9 1 Отговор
    Боклуци и крадци
  • 40 Ники

    24 1 Отговор
    Заради тях загубих 3 часа да заобикалям Цариградско шосе да си свърша работа в Изгрев близо до техните бункери и тераси.Това и по бай тошово време го нямаше.Да затвориш 8 ленти на цариградско.Простете се с нашия ГЛАС.

    Коментиран от #51

  • 41 Западните Балкани

    5 8 Отговор
    Извод: Гласувайте за малките партии извън парламента. ГЕРБ, БСП, ДПС, ОП се изредиха да упраляват и разлика няма. Надеждата е в тези извън парламента (без АБВ, разбира се).
  • 42 нервен

    6 4 Отговор

    До коментар #34 от "onq s konq":

    Ха ....добре мислех че само аз си давам сметка за евентуално избиране на БСП ..сега съм спокоен че не съм сам

    Коментиран от #45

  • 43 Кинокритик

    5 4 Отговор
    Сашето го е яд, че го шкартираха за евролистата, затова е толкова жлъчен. А ако използваме филмовите заглавия за БКП /БСП е най подходящо Мумията.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Не си

    5 7 Отговор

    До коментар #42 от "нервен":

    Не си сам, много сме! БСП са огладнели, ама много. Скоро ако не докопат власт, ще се разпаднат като СДС. Аксиома: АЛКОХОЛИЗМЪТ НЕ СЕ ЛЕКУВА С ПИЕНЕ - ПРЕХОДЪТ НЕ СЕ ПРИКЛЮЧВА С БСП НАЧЕЛО!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Бай Благой

    3 1 Отговор
    Ще ходя за гъби на 26 Май - май.....
  • 49 Тръмп

    2 6 Отговор
    Симов-вербалната клоака на БСП и Нинова!!!:):):)А също плюе повече и от двугърба камила от Иран!!!:):):)Симов-символът на комуноидните дебили с мръсна,долна и злобна фразеология на болшевик срещу заплащане!!!:):):)
  • 50 сергей

    2 6 Отговор
    симов с тия глупости и лъжи разкриваш образа на целото ви бсп това са ви възможностите другарю комунист като матросовци сте на госпожа курнелия най голямата лъжа в историята на българия
  • 51 943

    0 3 Отговор

    До коментар #40 от "Ники":

    Разплака ме.
  • 52 Слави Славов

    7 1 Отговор
    По-скоро направиха народа живи мъртъвци!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Сатаната

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "БЮЛЕТИНА НОМЕР 18":

    Кои сте с този номер?
  • 55 ФАКТ

    2 7 Отговор
    Започнаха и тук във ФАКТИ да си правят реклама , разните партии!!! С Какво сте по-добри от ГЕРБ ???? Какво направихте за обикновения българин ????? Само се плюете едни на други,а какво правите за хората ????

    Коментиран от #56

  • 56 gnom

    5 2 Отговор

    До коментар #55 от "ФАКТ":

    А можеш ли да кажеш, какво точно направиха ГРОБ за ХОРАТА??? И защо трябва да ги подкрепим??
  • 57 Матей

    5 1 Отговор
    Хищната сбирщина ГЕРБ се развихри,сякаш ще правят конкурс за мизерабъл,гад на гадовете,антипатяга.Какви ли нови изборни финтове са намислили,ум да ти зайде,закъде са без тях.Опиянени са от своите безчинства и след тези избори се очаква да обявят открита мафиотска диктатура.
  • 58 Един от стадото.

    6 2 Отговор
    Чакам 26ти май.
    Пукнете се, за Нинова ще гласувам само да ви е гадно и да си ходите най сетне. В крайна сметка Нинова ни уреди президент като слънце, на Бойко ако чакахме щяхме на мамата да целуваме апартамента. Нинова само да можеше да шитне Станишката и разни Герговци.

    Коментиран от #64

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Истината

    4 1 Отговор
    Аз също не съм за споменати разстрели и други подобни неща.Но в нашата държава няма честен главен прокурор,няма точни исериозни съдии,които да въведат ред тая държава.Всички важни институции от прокуратурата са се сраснали с престъпно то управление
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Бамби

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: целувката, само защо е човек, от който може да се вземе много - иначе старата хиена /адвокатката на Сушито/ нямаше изобщо да поеме този случай.Там мисленето е такова - ако има какво да се вземе- действаме безпощадно и безкрупулно.Не го оправдам, но целувка за 1 секунда в момент на еуфория и опиянение не е чак толкова ужасен грях, нали?А колко ще струва - това американският съд ще реши.Щом е българин -скъпо.Ако беше бездомник от улицата и беше сторил същото - нищо.Честта на госпожица Голото Суши щеше да е опетнена безплатно. А що се касае до г-н Борисов - зъ съжаление твърде добре се е окопал във властта със съмишленици и хора, които много са се облагодетелствали по време на неговото управление, компрометирани и ще го крепят до последно - иначе и те рискуват да загазят.Не, не от българският "справедлив и независим" съд, а от себеподобни, които ще се нахвърлят върху тях при първи удобен случай за да йм отнемат откраднатото - в своя изгода.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Свиленски

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "Един от стадото.":

    Направо ми се пукна лявото мъ-д-о за теб и кака ти кури и цялата паплач около нея!