Last news in Fakti

6 Юни, 2019 14:00 16 275 82

Защо всички мълчат, когато Бойко Борисов говори неверни неща?

  • бойко борисов-
  • индустриална държава

Боже мой, как могат да се твърдят подобни неща, когато е известно, че макар преди Втората световна война страната ни да не е най-бедната европейска държава, все пак тя е на 18-то място от 24 държави, пише проф. Баева

Защо всички мълчат, когато Бойко Борисов говори неверни неща? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Проф. Искра Баева

Всъщност може би неверни неща трябва да се заменят с по-точното „глупости” или „лъжи”, но някак си не върви така да се коментират думите на „най-успешния премиер” в съвременната българска история.

Защо медиите само регистрират продължаващите да се леят като нападналите ни напоследък проливни дъждове неверни твърдения на Борисов без коментари или реакции? Това е въпрос, на който ми е трудно да отговоря еднозначно, но е факт.

Последният словесен изблик на премиера Борисов се разрази вчера (4 юни 2019 г.) на срещата му с КРИБ (Конфедерация на работодателите и индустриалците в България). Дали защото говори пред новите български индустриалци или защото още е в еуфорията на поредната си изборна победа, но Борисов каза следното:

„Много впечатлен съм от обиколките по заводите – мога да кажа, че България пак се завърна като една индустриална държава – както е била преди 1945 г. Където минете – завод до завод”.

Оставям настрана твърдението, за „завод до завод”, което би трябвало да ни изуми в светлината на факта, че стотици хиляди българи бях принудени да заминат на „гурбет” в чужбина, за да могат да изхранват себе си и семействата си.

Но не мога да премълча думите за завръщането на България в ролята си на индустриална държава, „каквато е била преди 1945 г.”. Боже мой, как могат да се твърдят подобни неща, когато е известно, че макар преди Втората световна война страната ни да не е най-бедната европейска държава, все пак тя е на 18-то място от 24 държави. А производството и износът ни се състои най-вече от тютюн (повече от 50 % от износа), следван от зърно, яйца, плодове, маслодайни продукти, кожи, птици. И толкоз. Останалото – текстил, каучук, въглища, захар е само в добивната и преработвателната селскостопански продукти. Това ли е индустриализирана България?

Даже не мисля, че допълнителен коментар е нужен!

По-важният въпрос е защо всичко това минава покрай ушите на познавачите на историята и на икономиката?

Дали защото вече са свикнали и не обръщат внимание? Дали защото не искат да воюват с вятърни мелници? Дали защото се страхуват от трайния монопол на Борисов?

На тези въпроси не мога да отговоря, но ми се струва, че колкото по-дълго той говори така и колкото по-дълго специалистите мълчат, толкова повече българите, разбирай гласоподавателите, ще живеят във фалшива реалност както за миналото, така и за настоящето и бъдещето. Което е в основата на продължаващото господство на Борисов и неговите хора.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    50 310 Отговор
    Поредната "професорка" след "професора-дебил" и "професора-икономист" в редиците на бспедерастите... Затова ни е на това дередже образованието - всеки агент на ДС с титла "професор".

    Коментиран от #3, #7, #24, #33, #36, #42, #50

  • 2 СссереМ

    44 268 Отговор
    Червените бяс ги хваща когато някой им говори истината.

    Коментиран от #4, #9, #45

  • 3 абсурд

    245 20 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    завод до завода, хахаха. Този България ли е обикалял?

    Коментиран от #40, #44, #55

  • 4 абсурдистан

    121 12 Отговор

    До коментар #2 от "СссереМ":

    Много си зле с историята, малечко-палечко!

    Коментиран от #66

  • 5 баба Зоя

    21 113 Отговор
    Студент към професора Баева
    - Обяснете моля ви значението на думата "Дилема?"
    - Представете си, че лежите гола, по средата на голямо легло. В ляво от вас лежи страхотна гола мацка, а в дясно от вас як и гол манаф. Представихте ли си? Сега към дилемата, към кого ще си обърнете з*дника?

    Коментиран от #15

  • 6 Българин

    164 8 Отговор
    Сега вече и тютюн няма да не говорим за плодове и зеленчуци„рупаме продукция на гърци и турци
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Пинокио

    201 20 Отговор
    Борисов е позор за България!

    Коментиран от #61, #78

  • 9 Его

    45 12 Отговор

    До коментар #2 от "СссереМ":

    И ти ще побеснееш като ти наблъскам комина на завода ми за деца
  • 10 Pedro

    130 17 Отговор
    Само закоравели комунисти (като Борисов) могат да си затварят очите и да си повтарят мантрата всичко и ок.България е на първо място по корупция,по смъртност,по бедност,по неграмотност и тн.Търпяхте бай Тошо сума години ,е ще търпите и неговия охранител толкова.
  • 11 Невярното нещо...

    109 8 Отговор
    Професор Баева,имате право никой не смее да каже “гък”пред НЕГО.Даже историците(вашите колеги) не намират за необходимо да го правят.А би трябвало точно Вие(професорите) да сте на предните редици и да ограмотявате хората (с истински ,реални несправедливости а не локумени лакърдии).Вашето призвание би трябвало да е :отваряне на очите на хората (а не в Университетите да промивате мозъка да нивото поколение).

    Коментиран от #14

  • 12 Госあ

    68 13 Отговор
    Това е хубав въпрос, но отговора е много прост - защото Б.Б. е министър председател на Република България

    Коментиран от #16

  • 13 bbb

    23 122 Отговор
    Комунистическите чугунени глави не могат да повярват че може да има истински пазарноориентирани предприятия за разлика от техните социалистически недонсчета и мегаломански измишльотини

    Коментиран от #21

  • 14 Госあ

    54 8 Отговор

    До коментар #11 от "Невярното нещо...":

    Много от професорите се оказаха едни маскари, които на всичкото отгоре вместо да говорят за наука на студентите политиканстват и си сменят цветовете като хамелеони. Много от тях, действително имат съмнителна експертиза като онзи хубавец от нов български дето беше и министър и много от тях задушават младите пробутвайки разни парашутисти и отклонявайки всякакви средства само за тях самите. Последното наистина е голям проблем,но е въпрос на законодателство и изпълнителна власт. Същите тези неща заради които е абсурдно България да мисли за Шенген
  • 15 Кумчо Вълчо

    31 4 Отговор

    До коментар #5 от "баба Зоя":

    Не ни будалкай,студентите не знаят какво значи манаф,баш си дърт бунгур ,знаеш какво значи нали?
  • 16 Госあ

    78 6 Отговор

    До коментар #12 от "Госあ":

    Искам да допълня нещо много съществено и трагично-и защото в Република България на никой не му пука за истината. Затова и този субект е най "успешният" премиер в новата история.
  • 17 злобар

    81 8 Отговор
    Абсолютно вярно е цитата на жената "завод до завода" но беше до преди "Демокрацията" . СДС е.а мамата на всичко чрез ликвидационните съвети.
  • 18 НАТО ВЕЦ

    66 3 Отговор
    Добре че не си затваря устата "миличкият", иначе кой ще го разбере колко е пр*Зд.
  • 19 гес

    61 4 Отговор
    Тикво тикво ..-пълна си с бръмбари.
  • 20 от 113 то место

    54 1 Отговор
    Защо всички мълчат, когато Бойко Борисов говори неверни неща? Щото много вдига кръвното и сервилните медии мислят за здравето МУ !!!!
  • 21 хамсал

    14 8 Отговор

    До коментар #13 от "bbb":

    Разсъжденията ти са, като на политрук на ТКЗС!
  • 22 Биде

    62 3 Отговор
    Оле!!! Бате Бойко хване ли го логореята стой и слушай всякакви бисери ! А иначе халюциногените които взима му помагат да вижда възстановена икономика, гора от заводи и една процъфтяваща държава!!!

    Коментиран от #79

  • 23 Баш бай Брадър

    48 5 Отговор
    Защото Българскив народ е най тъпия народ живял някога на земята затова и го търпим о цялата пасмина мошеници о магаре да върже пак ще го изберат той сам го казва мазна проста свиня.Оправия няма поне още 100000 години.
  • 24 гост

    42 2 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Шшш, капацитет, можеш ли направи паралел между национализацията след 44-та, ликвидацията след 89-та и състоянието на икономиката на България 20 години по-късно. Интересно ми е доколко живееш в паралелна реалност, обратна на действителната. Всъщност, от гледна точка на нацията корените на двете думи са много точно описващи случилото се - национализиране след 44 и ликвидиране след 89 на икономика, селското стопанство, армията, държава, население.
  • 25 гост

    38 3 Отговор
    Като чете човек писаниците тука, не е трудно да се разбере защо всички мълчат на Б.Борисов когато говори неверни неща ,по точно глупости.
  • 26 Трън

    45 2 Отговор
    Борисов е единствения политик осъден за лъжа.
  • 27 Щот са заети с кражби😂😂

    26 1 Отговор
    И нема време за приказки
  • 28 Фактолог

    31 0 Отговор
    Завод до завод, успех до успех, а Борисов ни е само един... Като казваше едно време Бай Тошо: "Да ни е честит завод, днес за полупроводници, утре за цели!" ... Та, да ни е честит утрешния Борисов!!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 проф. антрополог

    9 24 Отговор
    Туй нещо на снимката като какво е? Не мога да го определя. Прилича на хуманоид, обаче... Да не би да е малкото на "Биг фут", Снежния човек!?
  • 32 АЗ ПОСЕРКО ТО Б. Б

    34 7 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ Е ТОРБА СЪС СВИНСКИ ФЕКАЛИИ И Е СРАМ

    Коментиран от #47

  • 33 От мен

    34 5 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Борисов е пълен невежа и социопат!
  • 34 месара

    7 30 Отговор
    тая да отива в телевизията на техноимпексова! що не каже че хората почнаха да напускат България след разграбването и от бсп?

    Коментиран от #43

  • 35 Старото

    22 3 Отговор
    Госпожо Баева, това, което наблюдавате е древен български похват, наречен със сладката думичка "успиване". Народът не мълчи, а му говори мъдро: " Тъй, тъй!"Боко, нали е тиква, отдавна е изнесъл парите си с наивната надежда да се скрие, а не се досеща, че някой пак тихичко си говори: "Тъй, тъй!"
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Гошко

    7 32 Отговор
    След поредната изборна победа на Бойко все що има рубладжия се изреди да се изхожда и да се прави на голям анализатор. Факт е, че брутния ни вътрешен продукт е 2 пъти по-голям от времената на зрелия социализъм. В днешно време мизерстват само мързеливите и душевно болните. Пенсионерите дс се отблагодарят на комунизма.
  • 38 Milovrab4e

    31 5 Отговор
    Бойко е тъп като пън, вожд на племе, което на моменти даже се възхищава на тъпотата и арогантността му.И пак и отново си го избира.Изводите всеки сам може да си ги направи.
  • 39 Kейн

    11 5 Отговор
    Защото толкова сте учени бе Баева,защото четвърт век не се намери професор да обясни на др.Живков,че се казва-социализма,а не социализЪмът,та и сега така-щом Бойко е казал-цитирай и пренаписвай учебника,тя пък Историята една наука,може и тако и вако,вие се молете Баце да не обърне взор и слово къмто Математиката,не е рекъл 2 и 2 равно на 6,не е станало,те по Морето даже вече така си смятат.
  • 40 Български гражданин

    9 13 Отговор

    До коментар #3 от "абсурд":

    Около Пловдив е завод до завод ,защо трябва да ги обикаля . Не достига работна ръка ,тъпанар такъв

    Коментиран от #46, #72

  • 41 Български гражданин

    8 28 Отговор
    А госпожа Баева ,да си гледа старините ,да е жива и здрава и да остави на младите хора да определят бъдещето си . ЯСНО ЛИ Е Г-ЖО БАЕВА ?!!!!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Колкото и да обикаля

    17 2 Отговор

    До коментар #3 от "абсурд":

    Колкото и да обикаля,едва ли ще намери тък там някой завод,камо ли един до друг наредени едвали не. Простащината му няма граници и норми,въздъх под налягане в кратуната му банкянска 😡
  • 45 Милен Илиев Минков

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "СссереМ":

    Буди-хората,....

    Да- те-будят, и- теб,.....
  • 46 Милен Илиев Минков

    5 5 Отговор

    До коментар #40 от "Български гражданин":

    Българинът,.....

    Няма- достъп, до- жена,....

    - Няма- и, достъп,...

    До, работа,....

    Той- е, по- доло,...

    От, болен- ром,....
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Розата

    14 2 Отговор
    ЯВНО БАЦЕ Е ПРОСТИНАЛ,ЩОТО СПИ НА ТЕЧЕНИЕ ИЛИ ГО ЗАВИВАТ С МОКРИ ВЕСТНИЦИ ТА РЪСИ ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ. ТО И МЕДИИТЕ ПЕЕВСКИ СА ТОЛКОВА НАЯСНО КАКВА Е БИЛА БЪЛГАРИЯ ОРЕДИ 45 ГОДИНА. СРАМ МЕ Е,ЧЕ ИМАМЕ ЗА ПРЕМИЕР ЕДИН НЕГРАМОТЕН СЕЛЯНИН ОТ БАНКЯ. .
  • 49 Иф9944

    7 1 Отговор
    АЛОО,ОБЛИЧАЙТЕ МУ ПО ЕДНО САКО,ЧЕ ПЛАШИ ХОРАТА С ТИЯ СЕЛСКИ НОСИИ!!!
  • 50 Байно

    5 17 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Браво! Точно така! Червените тролове съскат! Ми хайде и сега да изнасяме тютюн и яйца, но искам червените кратуни да копаят на полето! Това, което става сега е просто закъсняло, но по-добре от никога! Червените тролове тук могат само да хейтят на сянка вкъщи. Марш на полето, бъдете ударници!

    Коментиран от #59

  • 51 Ставрю

    12 1 Отговор
    Ще мълчат щото у него е сиренето и ножа. Мутрата пожарникар има власт навсякъде след Пеевски. Калашник братя друго нищо няма да я оправи тая държава.
  • 52 Анонимен

    5 0 Отговор
    Замислих се и си зададох един въпрос проследявайки фактите в историята на човека такава каквато ни е представена-Защо от както съществува човека е имало управляващи и тълпата винаги ср е подчинявала на тях и това до ден днешен не се е променило?
    Явно тълпата е едно стадо с робско съзнание и благодарение на парите се поддържа този ред на управление защото всеки подчинен на висок пост от страх да не загуби работата си и своето възнаграждение е служил на тези над него,колкото и да вижда,че нещо не е наред и днес човек на някаква държавна служба си спазва задълженията и слуша шефовете си за да не остане без работа и пари.
    Страхът е движещ от хиляди години и изборите си човек я повечето случаи ги прави от мисли,които са породени от страх,а не от любов.
    За това и колкото и славно минало да имаме и да учим на история младите днес,ясно е,че има един владетел и това р Бойко Борисов.
    Странно нещо е човека,от години наред живее по един и същи начин и спазва едни и същи правила,ходи на избори и си мисли,че има право на избор,но на какъв?
    Сменяме само тези,които ни управляват и всичко друго си остава същото,ездача колкото и да го сменяме умрелия кон народа си остава умрял и използван.
    Парите вечно не стигат,всяка седмица се увеличават цените,всичко има в изобилие,само пари няма,а най-интересното е,че те се печатат.Кой държи властта и контрола на човешкото съзнание чрез тях и този недостиг?
    Нужно ли е някой да ни управлява и да живеем яде така без да не носим
  • 53 Реалист

    9 1 Отговор
    Едно време да лъжеш и да крадеш беше срамно и унизително.Сега е модерно-лъжеш,крадеш и живееш като се нагаждаш според обстановката нищо че е фалшива.И не се страхуваш от БОГ,защото той е големият съд,всичко земно е временно и всеки ще отговаря според делата си.

    Коментиран от #63

  • 54 Кукуриго

    2 9 Отговор
    Едно си Искра знае, едно си Искра Баева.
  • 55 Кой?

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "абсурд":

    Защото така.8
  • 56 ФАКТ

    2 7 Отговор
    Професоре,не заблуждавайте народа пак !!! Комунистите трябваше да въведат НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ след 80-години !!! Те НЕ ГО направиха !!!! Старите заводи се закриха,защото произвеждаха ненужна остаряла продукция !!!! А ПРИВАТИЗАЦИЯТА напълно съсипа ИКОНОМИКАТА на България !!!! Масови съкращения и уволнения през 90-години !!! Вместо заведения и дискотеки,комунистите НОВИТЕ ЗАВОДИ и ФАБРИКИ трябваше да направят !!!! Сега НЯКОЙ ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН !!!! При -БСП избягаха българите,защото вместо да ГРАДЯТ ,те РАЗГРАБИХА ВСИЧКО !!! Това е ИСТИНАТА!!!!! ИСКАМЕ да ги видим комунистите в ЗАТВОРА !!!
  • 57 ФАКТ

    2 7 Отговор
    Професоре,не заблуждавайте народа пак !!! Комунистите трябваше да въведат НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ след 80-години !!! Те НЕ ГО направиха !!!! Старите заводи се закриха,защото произвеждаха ненужна остаряла продукция !!!! А ПРИВАТИЗАЦИЯТА напълно съсипа ИКОНОМИКАТА на България !!!! Масови съкращения и уволнения през 90-години !!! Вместо заведения и дискотеки,комунистите НОВИТЕ ЗАВОДИ и ФАБРИКИ трябваше да направят !!!! Сега НЯКОЙ ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН !!!! При -БСП избягаха българите,защото вместо да ГРАДЯТ ,те РАЗГРАБИХА ВСИЧКО !!! Това е ИСТИНАТА!!!!! ИСКАМЕ да ги видим комунистите в ЗАТВОРА !!!
  • 58 ФАКТ

    2 9 Отговор
    Г-жо,Баева !!! ЗАЩО няма ОСЪДЕНИ комунисти за ОГРАБВАНЕТО на държавата,след 89-година ??????? И защо не построиха новите заводи,още преди 30-40 години ???? Не заблуждавайте младите хора във България !!! Майките и бащите им ЗНАЯТ кой съсипа България !!!!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 РЕАЛИСТ

    12 1 Отговор
    Истинската индустриализация я направиха "гадните комунисти"! Те направиха и тунела за Люлин и много заводи, които и до днес не могат да окрадът и да нарежат за желязо!
    Аз знам в какво време съм живял, знам какво съм правил и какво съм видял!
    Онези , модерните сега псевдо демократични амеби, да не се опитват да подменят историята!
    И друго - 30 години процъфтяващ капитализъм, а българина все още се връща към комунизма с носталгия.... Изводите си правете вие!
  • 61 Друс друс

    1 5 Отговор

    До коментар #8 от "Пинокио":

    Ти си от червената тиня на България!
  • 62 Таско

    1 5 Отговор
    Зора се дава трибуна на червени бабички?
  • 63 Съд за червените дяволи!

    2 6 Отговор

    До коментар #53 от "Реалист":

    Корнелия Нинова е шампион в сферата!
  • 64 Бай Иван

    6 2 Отговор
    Той се изказал абсолютно точно, вие какво не разбрахте?България преди 44 няма индустрия производство и население.Точно това казва нали?Постигнахме България такава каквото беше преди 44 (следвоенна разбита държава).Аз не виждам исторически неверни неща.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Сеесерем

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "абсурдистан":

    Може да съм зле с историята , за това пък съм добър в лъжите , лошото е ,че вече не останаха такива идиоти да ми се хващат.
  • 67 токо

    1 5 Отговор
    Човекоподобна маймуна със бела коса .... При това на челото и пише аз съм джендар ! Тая обратна маймуна кой я слуша въобще !?
  • 68 анализатор

    4 0 Отговор
    Много точен и навременен коментар. Аз си мисля, че на въпроса на проф. Баева в края на статията прилягат и трите отговора, които дава. Но има и още някои. Единият се крие в 111-то място по свобода на словото, което заема страната ни. Другият е свързан с дълбоко генетично вкорененото чувство на страх и овчедушие в голяма част от народа ни. Третият можем да го видим в разрушената ценностна система на българите през 30-годишния "преход" на разрухата - икономическа, духовна, морална, което води до апатия и стремеж за спасяване поединично. Още мога да изреждам, но и тези стигат.
  • 69 Шоп

    5 0 Отговор
    То няма народ ,имало завод до завод.А кой работи в тези заводи,като има само 5 града в България?Глада и мизерията нямат партия и цвят,жалко на такъв народ такава управа.
  • 70 Майкъл джексън

    2 4 Отговор
    Червен кукумицин изкукуригала отвсякъде

    Коментиран от #71

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Цв. Цв.

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Български гражданин":

    Явно си трол герберски и не си от Пловдив иначе щеше да знаеш, че не липсва работна ръка ами липсват роби дето са съгласни да работят за без пари
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 koceto

    1 0 Отговор
    малко останаха да казват истината
  • 75 Парашика

    0 2 Отговор
    До баева и дърева,поздрави от велко парашика
  • 76 ФАКТ

    1 3 Отговор
    И пак се стига до фразата-"Крадецът вика -дръжте крадеца !!!!! Тия същите от БКП,съсипаха БЪЛГАРИЯ !!!! Много хора са все още заблудени !!! Властта ВИНАГИ е била в ТЕХНИТЕ ръце !!! Техните наследници ни управляват и СЕГА !!! Всички партии след 89-година,са създадени от Комунистите ! НОВИТЕ технологии НЕ бяха въведени,обаче те се облагодетелстваха с високи пенсии и заплати !!!! ОКРАДОХА каквото имаше и най-важното,че техните наследници станаха РАБОТОДАТЕЛИТЕ във България !!!! Даваха мизерни заплати по хотели,заводи,фабрики !!! НАРОДЪТ обедня и спасението беше в другите държави !!! Най-трудните години,бяха при БСП,затова НИКОГА повече БСП !!!!
  • 77 ФАКТ

    1 1 Отговор
    И пак се стига до фразата-"Крадецът вика -дръжте крадеца !!!!! Тия същите от БКП,съсипаха БЪЛГАРИЯ !!!! Много хора са все още заблудени !!! Властта ВИНАГИ е била в ТЕХНИТЕ ръце !!! Техните наследници ни управляват и СЕГА !!! Всички партии след 89-година,са създадени от Комунистите ! НОВИТЕ технологии НЕ бяха въведени,обаче те се облагодетелстваха с високи пенсии и заплати !!!! ОКРАДОХА каквото имаше и най-важното,че техните наследници станаха РАБОТОДАТЕЛИТЕ във България !!!! Даваха мизерни заплати по хотели,заводи,фабрики !!! НАРОДЪТ обедня и спасението беше в другите държави !!! Най-трудните години,бяха при БСП,затова НИКОГА повече БСП !!!! Ако не се вдигат заплатите,тия работодатели,сами да си РАБОТЯТ !!! Те са свикнали да не дават пари ,но българите не са роби !!!!

    Коментиран от #81

  • 78 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пинокио":

    Защо не виждам портретите на великите членовете на политбюро нали при тях живеехме много хубаво нали имаше курорти като белене ловеч и др имаше луксозни панелки границите бяха затворини да не се присели някои от запада че ни беше много хубаво. На някой партиен другар
  • 79 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Биде":

    Какво е приватезирала нинова ако нямаше заводи проф иска да каже няма заводи няма приватезация намерете един умён комунист та да гласувам за него
  • 80 Мисия Лондон 2

    1 0 Отговор
    ИСТИНАТА ВИНАГИ БОЛИ!
    БЪЛГАРИЯ ОТ ГОДИНИТЕ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА", В ПРЕХОДА СИ КЪМ "ПАЗАРНА" ИКОНОМИКА И С НАВЛИЗАНЕТО НА ЗАПАДНАТА ХАЛТУРА/ЗАЩОТО НЕ ВЗЕХМЕ ДОБРОТО ОТ ТАМ/
    СЕ ПРЕВЪРНА В ТЕРИТОРИЯ С МАЛКИ ЛИЖЕЩИ ПУДЕЛИ, КОИТО КАТО ГИ ПОГАЛИШ ПО ГЛАВИЧКАТА СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО.
    ТЕ ПУДЕЛИТЕ ОПРЕДЕЛЯТ ДНЕВНИЯТ РЕД НА ТЕРИТОРИЯТА И ШОКОВАТА ТЕРАПИЯ, КОЯТО С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН СЕ ПРЕВРЪЩА В ШОКОВА АГОНИЯ, САМО И САМО ДА УГОДИМ НА "ГОЛЕМИТЕ ПУДЕЛИ" ОТ ЗАД ОКЕАНА.
    Роберто Савиано: България е мафия с демокрация вътре.
    Светът обича ПУДЕЛИТЕ, но само за забавление и атракция !
    Както лъвът се счита за цар на животните.
  • 81 Хампи

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "ФАКТ":

    И кой беше ПРИВАТИЗАТОРЪТ ПО ОНОВА ВРЕМЕ?
    ХИМИКЪТ - БАНКЕР
  • 82 Онзи

    0 0 Отговор
    Лъжец ,номер 1.Това е Б.Б.
    Ще ни доведе в най скоро до
    национална катастрофа.