Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 09:35 14 558 96

Ицо Хазарта: В „Ъпсурт“ вече нямате човек

  • ицо хазарта-
  • демократична българия-
  • избори-
  • политика

Подкрепях ги без стотинка и ме мислеха за луд. И сега ме плюят?

Ицо Хазарта: В „Ъпсурт“ вече нямате човек - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Христо Петров* за „Е-вестник“

Не знам дали да адресирам това, което ще напиша, към лидерите на „Демократична България“, или към симпатизантите. Ако съдя по резултатите от вчера – може би двете са едно и също.

Бих искал да призная своята вина за загубата на арх. Игнатов. Въпреки несъмненото обаяние на лидерите Христо Иванов и генерал Атанасов, ключова роля в отлива на гласове изигра моят концерт в Самоков пред транспарант на ГЕРБ.

Нека ви разкажа една история.

През 2013-а осъзнах, че не е редно почти всички артисти в България да си мълчат относно ставащото в политиката в страната ми. Заявих публично на доста места подкрепата си към ДСБ, после – и към Реформаторския блок. Давах интервюта заедно с лидерите им, те идваха по концертите на „Ъпсурт” и се снимаха с мен, и си качваха снимките по социалните мрежи, и ме цитираха под път и над път. Хората приеха, че съм един от тях. Когато ги атакуваха – защитавах лидерите им по интервюта, по медии и по социални мрежи. Никога не поисках и стотинка за това, понеже за мен то не е бизнес, и съвестта ми не го позволи – това половината хора не го повярваха, а другата половина казаха, че съм луд.

Естествено тая работа не мина без последствия. Намразиха ме доста хора, с други се изпокарах. „Уикенд“ и „Пик“ се редуват да пишат лъжи и клевети за мен. Милионите, които ГЕРБ и БСП харчеха в кампаниите си, позволиха на доста мои „колеги“ да опознаят скъпите коли и апартаментите с изглед към Витоша. Когато от тези партии идваха и при мен – аз учтиво им посочвах вратата.

След простотиите на „Да, България“ и на моите избраници през 2017-а аз, както хиляди други хора, останах изумен как е възможно това да се случи. Имаше два варианта – тези или са нереално тъпи, или просто играят роля в нечии сценарий. И двете не ме устройваха, но реших, че не е редно да обиждам и да преча. Прецених, че трябва да замълча – все пак там има много мои приятели, защо да ги насаждам така… дай да си гледам моята работа и да не се излагам.

Миналата седмица приех да пея на концерт, организиран от ГЕРБ в Самоков. Поставих условие да не агитирам, да не се снимам с кандидат – кметове и да не използват името ми за политическа пропаганда. Отивам, пея си песните и си тръгвам. Хората приеха тези мои условия и ги изпълниха.

Отказвам площадни мероприятия в големите градове – не би било честно спрямо хората, които дават пари за билет в залите, или за вход в заведенията, в които пея. В повечето малки градове в България обаче концерт на площада е единственият начин да имаш концерт, и който твърди друго – лъже, или просто си приказва.

Свободолюбив художник на заплата в „Булгаргаз“ качил снимка от концерта в Самоков и коментирал как духам. Една госпожа писала за двете ми лица. Видях,че десетки хора споделят тези постове и коментират моята продажност. Нещо веднага ми направи впечатление – тези хора бяха фенове или членове на „Демократична България“, виждаше се на профилните им снимки. Разбирайки, че с моята постъпка съм ги обидил, седнах и написах пост, в който обясних защо съм бил на този концерт. Извиних се на всеки, който се е почувствал засегнат от решението ми да бъда там.

Като обясниш – тоя кво се обяснява, гузен е. Като си мълчиш – тоя що си трае, гузен е…

Реших да потърся в интернет как стоят нещата с други изпълнители. Най-великият български певец Васил Найденов в същия ден пее в Ямбол на концерт на кандидат-кмет, подкрепен от ДПС. D2 са в Смолян, на концерт на „Новото време”. Миро от „Каризма” – на концерт на партията на Марешки в Пловдив, а предишния ден – в Плевен на концерт на ГЕРБ :) И доста други, списъкът е дълъг.

И – как да го кажа – леко се позачудих… Наистина ли точно тези, на които най-много помогнах, сега седят и ме плюят с такова вдъхновение?

Пичове, ако бях на мястото на Бойко Борисов – милиони бих ви давал, за да продължите да сте такива, каквито сте, и да играете ролята на опозиция.

Аз, гласувайки за вас, ви давам моята подкрепа – да разпределите данъците ми, да водите България напред, и да пазите моя интерес пред хищници като Ердоган или Путин. Как точно ще ми пазите интереса пред хора от тоя калибър, като за най – дребни неща не умеете да се разберете помежду си, и все някой друг ви е виновен.

Сега Борис Бонев ви е виновен, а не това, че издигнахте три месеца преди изборите един човек очевидно способен, но тотално непознат на хората в нашия град. В политиката вие от години сте това, което е „Гошо от Почивка” в моята сфера. Една десета от провала ви през тия години да имах – бих запалил с триста към някое село и не бих се показал никога повече.

На хора, които искат по-високи доходи, по-добри пътища и по-малко празни приказки – вие им говорите за Истанбулската конвенция, за тротинетки и за права на гейовете. Всичкото това – докато седите из софийските кафенета, цъкате с телефоните и тъжно обяснявате как София се е напълнила със селяни.

Няма да стане.

И накрая – по повод двете ми лица. С едничкото си лице искам да застана пред вас и ясно да ви кажа – знам, че каквото и да обяснявате, винаги търсите възможност навсякъде да имате човек.

Е, в „Ъпсурт” вече нямате.

– –

* Това е истинското име на рапъра с псевдоним Ицо Хазарта. Освен изпълнител, той е автор и на текстовете на песните си и някои го смятат за един от най-оригиналните съвременни поети.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 68 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво господине

    184 3 Отговор
    Много истини.... за жалост!!!
  • 2 321

    129 4 Отговор
    Не съм му фен, но е прав за много неща, особено как една добра идея бързо се изражда, когато стане въпрос за политика. И най-вече изречението характерно последните няколко години за всички партии - "Нa хoрa, кoитo иcкaт пo-виcoки дoхoди, пo-дoбри пътищa и пo-мaлкo прaзни прикaзки – виe им гoвoритe зa Иcтaнбулcкaтa кoнвeнция, зa трoтинeтки и зa прaвa нa гeйoвeтe."
  • 3 Браво бе, момче

    98 7 Отговор
    Добре си им го казал на тези гейове за гейовете и селяните! Те наистина са толкова интелектуални, че чак анални!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Анти милиционер

    14 92 Отговор
    Прост соросоид.

    Коментиран от #80

  • 6 гощо

    84 8 Отговор
    Ицо е голям и много прав! Нека църкат мишките в кракат му,там им е мястото!
  • 7 Политическо зомби

    20 31 Отговор
    Ппц Ицо Хазарта (не му знам името) изглежда интелигентен, уж го играе критичен, но някак си подкрепя най-големите душмани на човешката цивилизация - първенюта "интелектуалци", които са се помислили за нещо специално, а дори чеп за зеле не стават. Най са ми смешни и жалки тия, които прочели две книги и се помислили за интелектуалци. Чудно ми е как Хазарта ги подкрепя? Защото всеки певец е длъжен да е политически защитник за да има участия и спонсори, или просто е политически невеж?
  • 8 Арефостата

    25 6 Отговор
    Птаво в гъзъ Ицо. аТака🤪🤓🤣
  • 9 Тръмп

    19 20 Отговор
    ДеБъ са джендърско сбирщина на заплащане от Сорос и до един са генитално Зависими!!!:):):)Тръмп
  • 10 Коментар📝

    21 54 Отговор
    Ицо НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ ПРОДАЛ СИ СЕ НА ГЕРБ.
  • 11 Byg

    45 3 Отговор
    Честно казано , въобще не ме интересува кой за кого и за коя партия праши концерти. Ако концерта на някой ми определи мнението значи тотално съм изпляскал и поглей утре и за Славчо мой да се объркам да гласувам. Иначе като изпълнител Ицо Хазарта , един от най добрите .
  • 12 Ивайло

    70 6 Отговор
    Ицо Хазарта е голям човек и единствения истински рапър в България!!! Човек, винаги говорещ истините за всичко - открито и без цензура!!! Ице, Р Е С П Е К Т !!! В мое лице имаш човек!!! ;)

    Коментиран от #17

  • 13 Ганю

    18 3 Отговор
    ”Кирилиметоди” на българския рап! Евала Ицо!
  • 14 Човек

    27 3 Отговор
    Остани такъв какъвто си сега, в България са много малко с твоето мислене, иначе сме загубени.
  • 15 фен

    34 2 Отговор
    От истината боли, както и когато да я кажеш. Пича пее, това може - това прави. За да има смислена музика, трябва да си плащаш сметките. Много точно е цитирал колегите си - всеки ходи по участия.
  • 16 Софиянец

    15 1 Отговор
    Правят много грешки след грешки, а сега поредната с липса на подкрепа, както и със теб вероятно.
  • 17 И Спенснята е там

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "Ивайло":

    Да не го забравяме
  • 18 Някой

    16 2 Отговор
    Добре,бе-насра ги.Евала
  • 19 ??????

    6 29 Отговор
    Теб кой те брои за човек, ако не е някой като теб, с тия просташки песни....................... !
  • 20 Гоуст

    9 21 Отговор
    Ицо отдавна се е продал на статуквото. Само чуйте какви бози прави. Прави ги, защото това се слуша и има кинти. Истински яките му песни бяха от ранните му години ама нямаше пари (де*** тия мп3-ки)
  • 21 Прав

    7 10 Отговор
    Прав е. И какво излезе Бойко е най-точен от всички.
  • 22 Гошото

    16 0 Отговор
    В СДС-тата открай време е пълно със стари агенти на ДС то ,а сега агенти на всеки който киха кешовица
  • 23 Хай Хой

    21 2 Отговор
    Респект, Ице! Гоуем си! Да го духат джендърите от "проДАй България"!
  • 24 Бесен Язовец

    5 17 Отговор
    Настанаха времена и палячовците да се мислят за важни!

    Коментиран от #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ПСИХОЛОГ

    4 16 Отговор
    "моя интерес пред хищници като Ердоган или Путин" И ТОЯ НЕ ГО СЛУША ГЛАВАТА... КАКВО ГО ВЕЛИЧАЕТЕ? НА ФИЗИОНОМИЯТА МУ Е ИЗПИСАНО - МАЛКО ЧЕЛО И УСТИЧКА...

    Коментиран от #28

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Седесар

    3 11 Отговор
    Тоя пу.. какво квичи?

    Коментиран от #33

  • 30 Коментара

    14 2 Отговор
    Еваларката за позицията, за съжаление е прав от А до Я.
  • 31 ПСИХОЛОГ

    4 6 Отговор

    До коментар #28 от "ебльо":

    ЛИЧИ СИ СИ ЧЕ НЕ СИ СИ ВЗЕЛ ДОЗАТА ОЩЕ, ДРОГО

    Коментиран от #39

  • 32 Бесен Язовец

    5 13 Отговор

    До коментар #25 от "кухи парчета":

    Ицко е едно селянче от кв. Надежда - София. Разни седесарчета където са аут от всякъде го четкат и той реши, че нещо важно! Сега е модерно да се правиш на жертва.

    Коментиран от #36, #37

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Наблюдател

    5 5 Отговор
    Само наркоманчета го подкрепят ицака
  • 35 Бесен Язовец

    4 7 Отговор

    До коментар #27 от "кухи парчета":

    Спец съм аз във сянка, соец съм в натриване на гамбите на такива въздухари като теб!

    Коментиран от #45

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ПСИХОЛОГ

    4 7 Отговор

    До коментар #32 от "Бесен Язовец":

    ЛИПСВА МУ МЪЖЕСТВО. И СИ МИСЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ГИ КОМПЕНСИРА С ПСУВНИ. ИМА НЕЩО ХОМОСЕКСУАЛНО В НЕГО ОПРЕДЕЛЕНО

    Коментиран от #41

  • 38 лейтенант Обрейков

    3 4 Отговор
    Още от 2001 г. с "Боздуган" го слушам, децата ми същото имат цензурирана плейлиста, вероятно и ще продължа, обаче лошото впечатление остава! Изплю си се в лицето...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 777

    5 1 Отговор
    Като стрида в маршрутките ти си сам в държавата на проститутките. ..
  • 43 ПСИХОЛОГ

    3 3 Отговор

    До коментар #39 от "ебльо":

    ВМЕСТО ДА ОТРИЧАШ ПРОБЛЕМА СИ, ПОСТЪПИ В КЛИНИКА
  • 44 ПСИХОЛОГ

    4 6 Отговор

    До коментар #39 от "ебльо":

    Дрогите са по твой вкус и по вкуса на Ицко-Хазартчето от кв. Надеждата!!! ХАХАХА

    Коментиран от #49

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Бесен Язовец

    3 3 Отговор

    До коментар #41 от "ебьло":

    А ти си 1000% мъж който си купува женски дрехи от пазара,, Илиенци "

    Коментиран от #57

  • 47 Hui

    7 5 Отговор
    Има истини каквито казва, но има и друго нещо.. Като го играеш критичен към властта, недоволен от бремето и политиците в дъжавата, защо се съгласи да пееш на концерта? Можеше просто да откажеш, но сумата е биша добра, не случайно и Миле Китич дойде да пее в Пернин, а пред парата мн хора свалят гащите! Един стойнострн човек не си плюе на името за пари, без значение за каква сума става въпрос, а това са хора като Ботев, Каравелов и Левски, а вече такива няма! Света не ражда такива хора вече и няма и да роди! Парата е всичко в днешно време! Малцина не се блазнат от нея, всичко друго са приказки за наивници!

    Коментиран от #52

  • 48 453

    6 3 Отговор
    само остарели тийеджъри слушат още тая група.не са фактор за ничия победа или загуба
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Доктор Фройд

    3 3 Отговор

    До коментар #49 от "ебльо":

    100 лв ле е тарифата ти джендьооо?

    Коментиран от #54, #58

  • 51 Бай Брадър

    5 3 Отговор
    А спомняте ли си изцепките на хазарта в биг Брадър? Лесно му беше да псува кака му Камелия, която му затвори устата с 2 приказки, а сега се обяснява като ученичка в интернет
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Надежданец

    3 5 Отговор
    Цяла Надежда познава Ицо Хазарта като Ицо-дълбоката
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 незнайко

    3 4 Отговор
    Христо Христов Петров или казано по рапърски Ицо Хазарта ! Замислял ли се е някой от писалите досега за прякора му ? Когато разберете, тогава ще узнаете какъв човек е той . Певец и писател или "нещо" друго !!!
  • 56 КироП

    9 1 Отговор
    "Нa хoрa, кoитo иcкaт пo-виcoки дoхoди, пo-дoбри пътищa и пo-мaлкo прaзни прикaзки – виe им гoвoритe зa Иcтaнбулcкaтa кoнвeнция, зa трoтинeтки и зa прaвa нa гeйoвeтe. Вcичкoтo тoвa – дoкaтo ceдитe из coфийcкитe кaфeнeтa, цъкaтe c тeлeфoнитe и тъжнo oбяcнявaтe кaк Coфия ce e нaпълнилa cъc ceляни"

    Право в 10-ката!!! Два пъти съм гласувал за тях (втория с отвращение) ама либерал-соросоидските им простотии ми идват в повече.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Бесен Язовец

    10 2 Отговор

    До коментар #57 от "ебльо":

    Ти мойто момче си оригинал MADE IN ,, Илиенци пазара"
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 onq s baqtiq

    1 2 Отговор
    се сетиш, Ицеее....:)
  • 62 ПСИХОЛОГ

    6 1 Отговор

    До коментар #57 от "ебльо":

    ПО-ДОБРЕ ИНВЕСТИРАЙ В ЛЕЧЕНИЕ НА НАРКОЗАВИСИМОСТТА СИ, ОТКОЛКОТО В ЛЪЖИ ЗА 'ЛУКСОЗНО' СИ ОБЛЕКЛО

    Коментиран от #72

  • 63 Уди Кълвача

    8 1 Отговор

    До коментар #57 от "ебльо":

    Ти си бил бесния чалгар бре момко : якето ми е Армани.... Бухахахахаха!

    Коментиран от #71

  • 64 Наблюдател

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "Hui":

    Не е така! Той е лизал г на герб, но го е направил с отвращение
  • 65 5377

    6 2 Отговор
    Че десните се карат за щяло и нещяло всички го знаем. Но да се прави на толкова пък чак обиден заради негов си гаф, айде не мерси. Пял си за герб - ако се разграничаваш кажи го на самия концерт и направи нещо, с което да покажеш, че не си се навивал на подобно нещо. В противен случай кажи, пях си на герб и готово.
    Човек в "Абсурд" не съм търсил и сега разбирам, че вече нямам човек там, който не съм знаел и че имам.
  • 66 Маринов

    3 2 Отговор
    Написал е самата истина. Българина само знае да плюе.
  • 67 gggw

    2 2 Отговор
    и тоя ли е путинофоб? аман от заблудени демукрати
  • 68 Ицо Селтака

    5 1 Отговор
    Ас сам момче човек нещат да ме оценяват в Демократична България затова минах от ГЕРБ
  • 69 Едоган

    4 1 Отговор
    Ице, искам да те клецам интереса. Приятелят ми Бойко каза че си податлив
  • 70 Шляп

    0 0 Отговор
    Винаги трябва да има критична маса от хора,които са в противовес със системата на управление.То е като карането на уиндсърф,трябва умело да държиш платното по посока на вятъра,иначе дъската се обръща.
  • 71 ебльо

    1 3 Отговор

    До коментар #63 от "Уди Кълвача":

    Ти явно не си виждал истинско Армани, прилича на обикновено яке, само в единия край има една малка табелка армани, по нищо друго не му личи, че е армани.
    Кое му е чалгарското?

    Коментиран от #73

  • 72 ебльо

    2 3 Отговор

    До коментар #62 от "ПСИХОЛОГ":

    Що пишеш с големи букви бе, комплексар?

    Коментиран от #74, #76, #77

  • 73 ТТт

    4 0 Отговор

    До коментар #71 от "ебльо":

    Пускай Преслава и не се обяснявай

    Коментиран от #83

  • 74 ПСИХОЛОГ

    2 1 Отговор

    До коментар #72 от "ебльо":

    ЗА ДА ТИ ВЛЕЗНАТ ПО-ДЪЛБОКО НЕЩАТА, КОИТО ПИША.
  • 75 onq s konq

    5 1 Отговор
    XA-XA Тоя ч@лгар дето не е пял от доста време и тои ли иска да става месия на България ? Cега трябва да обещае че ще направи пътища и магистрали.. и ще гласуваме за него !
  • 76 ПСИХОЛОГ

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "ебльо":

    ЗА КЬОРАВИ СЕЛТАЦИ КАТ ТЕБ ДА ГО ВИДЯТ ПО ЯСНО, ЗА ТУЙ!!!!!!

    Коментиран от #84

  • 77 оня

    4 0 Отговор

    До коментар #72 от "ебльо":

    MMм да прави са хората, чалгата ти е промила мозъка, и сега е колкото на патка!
  • 78 Възрожденец

    3 0 Отговор
    Ицо го дава типично по български - предал е своите, а сега плюе по ръката, която го храни
  • 79 стоян георгиев

    0 3 Отговор
    ицо респект към поста ти.като теб се чувстваме много хора в тази страна и затва и не гласуваме .просто няма за кои.веднъж е да го направим за статуквото което не ни устроива ,втори път е за разни дребнави аматьори с обратна сексуална ориентация!

    Коментиран от #81, #94

  • 80 Гаргамел

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Анти милиционер":

    Не обиждай човека. Напиши аз съм прост путиноид. Така ще те разберем до някъде.

    Коментиран от #82

  • 81 Ерво рома

    5 0 Отговор

    До коментар #79 от "стоян георгиев":

    Не гласувайте, те ромите го правят вместо вас

    Коментиран от #85

  • 82 Анти милиционер

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "Гаргамел":

    Много си двоичен, неандерталец. Ако не лапаш на Сорос, ще е на Путин.
  • 83 ебльо

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "ТТт":

    Ех, бедняко завистлив, никога няма да си купиш армани, щото си прост, за това си и беден.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 бивш Мнооого тъмносин

    0 0 Отговор
    Браво!
  • 87 KOC

    1 0 Отговор
    браво, браво господине се4 по Дъ Бъ
  • 88 Евро рома

    4 0 Отговор

    До коментар #85 от "ебльо":

    Виждам, че и ти си от нашата боя, бате! Благодаря за подкрепата! И аз харесвам Армани, но повече си купувам гучи
  • 89 Миризлив пор

    0 0 Отговор
    Вместо да се пъне да пише, да седне да прочете наръчника за избори от Алеко Константинов "бай ганьо прави избори" и да намери разликите. Иначе е прав, докато се дърлят "десните" не са никаква опозиция а само банда вдигаща аларма. Просто му е писнало на човека и се е оттеглил. Колкото до гишето от Почивка как да кажа, този има доста дълга кариера с която малко рапъри могат се похвалят.
  • 90 Кореняк

    1 0 Отговор
    Провинциалистът Игнатов, който не може да говори български без варненски диалект, не може да бъде кмет на София.Това е обида за всички кореняци софиянци, които някога избираха СДС, ДСБ и ДБ.
  • 91 Мая Фандъкова

    0 0 Отговор
    Споко,бе, малък
  • 92 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    1 0 Отговор
    Този рападжия ....., Ше опрайме работата!Имаме много сериозен човек там!Имам хора навсякъде!
  • 93 Bulba

    0 0 Отговор
    ,,Живота е хазарт, хвърли своя зар" се пееше в една стара песен! Е , човече що ти е трябвало ,,на баир лозе" да захващаш с тази шаика от неуспели бивши ,,комунисти"
  • 94 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #79 от "стоян георгиев":

    нека го правят това е тяхно право,а и при сегашните кандидати за мен е абсолютно без значение кои ще бъде на власт.герб бсп,дпс,вмро... са едни и същи кретени.корумпирани и напълно неадекватни.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Случаен читател

    0 0 Отговор
    ИЦО ГОЛУЕМ СИ! И аз така го разбирам ама ти много добре го каза.
    Джендърите и кариеристите в БГ няма да се свършат, множат се със
    страшна сила. Жалко, че няма повече като тебе да им го казват в очите.