Last news in Fakti

24 Юни, 2012 10:49 40 470 178

Народът приветства шофьора изчезнал с 1,5 млн

  • георги тодоров енев-
  • шофьор-
  • инкасо
Народът приветства шофьора изчезнал с 1,5 млн - 1
Георги Енев, снимка от Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Новината за изчезването на шофьора на инкасо автомобила,  заедно с 1,5 млн. лева, предизвика голям интерес сред читателите на Факти.бг. Интересното е че почти всички коментари към новината, които нарастват непрекъснато, приветстват предполагаемата кражба и пожелават на Георги Енев да си ги "харчи със здраве". На няколко пъти той е наричан "Робин Худ", а коментиращите не са съгласни, че извършеното е "тежко престъпление".

"Няма как да не се изкуши човека като им дават заплати от 300-500 лева. Всеки би бръкнал... Народът изперка от немотия, бедност и алчни работодатели", пише читател с псевдоним Радо.

"Да откраднеш от престъпната алчно-червена комунистическа мафия не е грях, а свято дело! Браво на Георги ,ако е той!", пише друг, назовал се Фидос Искров.

33-годишният шофьор Георги Енев може да е напуснал страната, допускат разследващите. Те смятат, че той внимателно е планирал удара и най-вероятно е имал втора кола, която не се води на негово име, пише "Стандарт".

От Пловдив най-близкият начин за бягство на Енев в чужбина е през „Калотина”, тъй като дотам са 211 км, които добър шофьор может да вземе за час и половина. "Към Сърбия може да се мине и без излизането да се регистрира в системата на гранична полиция", обясниха запознати.

Засилено полицейско присъствие има и днес в Пловдив заради издирвания. Патрули се виждат по входовете и изходите на града, както и по основните булеварди. Спират се автомобили и се проверяват лични документи.

Енев имал да връща няколко кредита към различни банки, съобщават източници от разследването.  Пловдивчанинът наскоро се разделил със съпругата си и живее при родителите си.  Има 6-годишно момиченце. Съседите му не вярват, че той е задигнал чувалите с милион и половина лева и твърдят, че той не е човек, който би откраднал пари.

Георги е нямал финансови затруднения, разказаха роднините му пред Нова телевизия. Семейството му не се е лишавало от нищо. Баща му е изпращал редовно пари от Германия. Освен това 33-годишният мъж е бил на две военни мисии в Афганистан, като с парите от последната си купил апартамент, който давал под наем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...

    4 1 Отговор
    bravo,da krade6 ot kradci ne e prestaplenie.
  • 2 асд

    2 1 Отговор
    Българина си е крадлив.Дали ток,дали вода,дали нафта от служебната....примери бол. Интересното в случая е ,че винаги пищи когато другите крадът. Тогава се започва с морал и бързо се забравя как вчера и той самия'моралиста' е крал като за последно.
  • 3 еи

    4 1 Отговор
    народът ще го приветства много ясно,защото Жоро е обикновен човек,като всички нас! не е престъпник,просто не е издържал на напрежението! онзи ден един приятел се опита да се самоубие,като скочи от 3 етаж, всеки го удря съчмата по различен начин! имаше си проблеми в семейството с парите и с банките,нормално е да действа така,като друго не му остава
  • 4 Аз

    3 0 Отговор
    "Към Сърбия може да се мине и без излизането да се регистрира в системата на гранична полиция"

    Хахахаха. Мега балъци ....
  • 5 Р.

    1 4 Отговор
    "Трябва да си много прост, за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самият." - Едуард Стърнс в статията "Няма по-прост народ от българския".
  • 6 безпаричен

    4 1 Отговор
    Защо не докарате един германец и го накарате да живее с 500лв...??или какъвто и да е европеец? там като им вдигнат бензина с 2 цента и правят революция.
    ЕВАЛА на човека,не желае да живее като мижитурка/българин/.
  • 7 IceHeart

    2 1 Отговор
    Човека не е откраднал, а си е взел! Ще кажете как така, еми ето така, нямало е никой покрай него и си е взел парите, също може да направите и вечер в някой маркет, влизате няма никой, взимате си и си ходите. А кражба е когато има хора вътре и са ве видяли, така че!
  • 8 БАИ-БОИКО

    5 0 Отговор
    КАТО НЕЗНАЯТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ КАК ДА ВЗИМАТ ПАРИ ОТ БРЮКСЕЛ,
    И СЕ ГОРДЕЯТ ЧЕ СМЕ ДОБРЕ -ПОЛИТИЦИТЕ- НАИ ДОБРЕ Е ХОРАТА КОИТО ИЗНЕМОГВАТ ДА ГИ ОБИРАТ !
  • 9 Ботев

    2 1 Отговор
    Този човек е велик българин като Левски,държавата трябва да му плати 50 хиляди евро награда за успеха му.Държавата ни все повече има нужда от такива хора,браво Георги...
  • 10 Хобин Руд

    4 0 Отговор
    Фактът, че е взел пари, за които не е работил или поне спечелил на някаква игра си е факт и това си е кражба.
    Тъжното е, че оскотелия ни народ вижда в това отмъщение към все повече забогатяващите на гърба ни.
    И аз въпреки, че съзнавам, че това си е престъпление, симпатизирам на момчето, макар че ако утре аз съм жертвата ще ми иде да му откъсна главата.
    Не знам докога ще търпим ...
  • 11 гост

    1 6 Отговор
    За мен лично е адски глупаво да се прави "евала" на такива хора ! Не бил издържал на напрежението, ами хайде тогава всички ние, които всекидневно не издържаме на напрежението за започнем да крадем, убиваме, пребиваме и т.н ! А коментарите да се краде от крадци е толкова малоумен, че няма накъде повече ! Парите, които са откраднати, са на различни хора, собственици на фирми, кафенета, магазини и т.н ! Тези пари са за заплати, данъци, осигуровки и естествено някаква част са приход на собственика им ! Не може да се казва, браво на крадец, каквито и да са мотивите му ! Човек, който вреди с постъпките си на други хора не е национален герой, а истински престъпник ! Дано го хванат и да си понесе наказанието ! А с всички коментари, които се изписаха из мрежата може да се каже, че българина е тотално изпростял ! Хвалите един престъпник, като национален герой,българския Робин Худ, краде от богатите, но с разликата, че не дава на бедните ! Къде е Левски, къде е Ботев ! Престанете с това социалистическо мислене - всички равни ! Няма такова нещо, едни ще получават по 20 000 лв заплата, друго по 5000 , трети по 500 лв ! Няма равенство, кой за каквото е учил, кой каквито амбиции има, кой каквито рискове поема, това ще има !
  • 12 НАНЕ

    5 0 Отговор
    Какво бихте казали,за заплата от 140 лв.на инкасов охранител на
    фирма "Асо Пирели" работещ по договор към "Балгарски пощи"ЕАД.
    Фирмата е на Ц.Ц.
  • 13 боб

    5 0 Отговор
    браво жоре със здраве да си ги харжиш .
  • 14 шведа

    4 0 Отговор
    те хората по цял свят ни се смеят вече аз работя в швеция и един ден ме питаха защо не работя в бг и казвам на шведа че в бг взимаме по 250-300 евро на месец и той ми вика дане е на седмица и аз му викам не на месец и тои ами ние тука за 2-3 дена ги взимаме тея пари как живеетв там с толкова малко . и после няма да се краде ще се краде и още как ж тая наша дъпжава нищо нестава вече освен да се краде за да се преживява

    Коментиран от #45

  • 15 ха ха ха

    3 1 Отговор
    И на мене трябва пари ,мисля да ограбя къщата на Дянков 50хл.евро ще ми стигнат.
  • 16 ПАРЦАЛЕВ

    3 1 Отговор
    ЕВАЛЛА БРАТО ТАКА ТРАБВА НА ДЪРЖАВАТА ,САМО ДЕПУТАТИТЕ НЯМА ДА КРАДАТ ,И МИНИСТРИТЕ ,БРАВООО НА ТЕБЕ
  • 17 wise

    1 5 Отговор
    Аман от овчедушие! Да крадеш от крадци не било престъпление. Ако може да открадне от всеки друг дали няма да го направи? Утре ще потропа и на вашата врата.
  • 18 vanko

    5 1 Отговор
    bravo bratko samo teka trqbva tuka v taq tinq ..kasmet
  • 19 Малкия РХ

    4 1 Отговор
    БРАВО БРАТ МИ! ТРЯБВА ДА ВЛЕЗНЕМ В ЕДНА БАНКА ВСЬО И ДА СИ УРЕДИМ БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ!!! ЩЕ НАПРАВЯ КАТО ТЕБ!!!
  • 20 ххахахаха

    5 1 Отговор
    Е вие сега за 1,5 млн проблем ли правите хахахаха комунистите откраднаха 1 трилион считано като 1 лев хахахаха
  • 21 !!!!!!!!!!!!

    4 1 Отговор
    управляващите да върнат милиардите като бонуси от 50г насам
  • 22 Spisarevski

    2 1 Отговор
    Bravo na choveka.Pojelavam mu da si gi izharchi s kef i dane ne go pipnat.Az ako go sreshtna ne bih go predal.Bankite sa pipalata na oktopoda narechen svetoven elit.Davat ti nenujen zaem koito trqbva da izplashtash dokuto disash.Ako neiska6 zaema te dokarvat do bankrut i pak go vzima6(imam predvid makroikonomicheski).
  • 23 ерджан каризмата

    3 1 Отговор
    po dolu edin e pisal nyama ravni neznam si kvo taka e nyama ravni koy za kvoto e u4il i eyvala gergito e poel golyam risk nali taka si pisal kato nyama risk nyama pari taka si e bravo jore bili pari na danikoplatci i t.n. ami i niye pla6tame danici vinetki i dr.da ne bi da sme dobre vijte piti6tata ni dirjavata ne ni li krade a kazvate 4e joreto e kradec.zna4i dirjavata krade i nyama koy da ya sidi a kato otkradne 4ovek vdiga se oleliya eeeee nyama taka kakvoto po4ukalo takova se obadilo s teb sim jore byagay na nyakoy ostrov i si jivey jivota ako mi se otdade vizmojnost i az krada i idvam da gi har4im zaedno ti si jore piy edna i za men nazdrave
  • 24 е547е4

    6 1 Отговор
    Дано не го хванат никога.
  • 25 Кирил Червенков

    3 0 Отговор
    shte gi poxar4i i shte se vurne za oshte i togava shte go xvanat
  • 26 ахахахаххах

    5 1 Отговор
    Uspeh i dano ne te hwanat bratle, harchi gi sus zdrave
  • 27 николай маринов

    6 0 Отговор
    Що крадете бе хора ? Борисов каза че сме постигнали мечтите си , че сме най-добре в ЕВРОПА заедно с Швеция и Дания . Що не си гледате рахата и не си ядете парите а създавате проблеми на вътрешният министър/ как му беше името / ?
  • 28 петър

    3 0 Отговор
    А на някой да му мина през ума, че може да е отвлечен с парите.Така следите водят уж към него, а след време да го намери полицията по бели гащи на някой площад захвърлен от неизвестна кола(в най-добрият случай-жив и здрав).
  • 29 ROBIN

    2 1 Отговор
    Да крадеш от крадци не било престъпление !!! Браво Жорка !!!
  • 30 кик

    2 1 Отговор
    бравос даже малко си откраднал.....Жоре да са ти честити и с кеф да си живееш, ти ни показа как трябва да подходи всеки българин за да има благоденствие
  • 31 super siii

    3 1 Отговор
    na takava darjava taka se otgovarq JORO PREZIDENT !!!!
  • 32 Тафарко

    1 1 Отговор
    Е, тва е! Това е естествен акт срещу хайдуклука на държавно ниво! Те ни направиха сами да си говориме и нагло ни плюят в здравето, браво на Пича! :)
  • 33 Депутата

    1 0 Отговор
    Човекът си отпуснал бонус ,като повечето чиновници,опс по добре да го кажем "хонорар" защото бонусите уж трябва да се връщат.
  • 34 Мадуран

    6 0 Отговор
    Едно е сигурно,и това е че Жорката е прибрал пари,които преди това са били крадени.Сега крадеца вика "дръжте крадеца".

    Коментиран от #36

  • 35 кик

    1 0 Отговор
    до управниците, да знаете 4е никой от нас няма да ви помогне да хванете Робин Худ и да го видим ще му помогнем с каквото можем...........

    Коментиран от #55

  • 36 Сам сис

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Мадуран":

    mnogo vqrno
  • 37 Матей Миткалото

    1 0 Отговор
    Браво Гоше .Цяла България е с теб. С изключение на червено-синьо-зелено-оранжевите олигарси.Жалко само че си взел само толкова .Но и да искаш не можеш да вземеш повече-парите им са в швейцарски банки.
  • 38 Bat goga

    1 0 Отговор
    Evala jorka naplno te razbiram i te podkrepqm .V tazi darjava ne se izdarja ima sigorno 100 000 choveka da jiveqt dobre a vsichko ostanalo edvam prejivqva.Dobre si napravil harchi gi sas zdrave i dano ne te hvanat zashtoto po golemi kradci ot ypravlqvashtite nqma!!!
  • 39 емск

    1 0 Отговор
    дано той да ги е взел, може и да е някаква врътка тип пералня :(
  • 40 м.х.м

    1 0 Отговор
    Това е чудесна новина много се радвам
  • 41 чмб

    0 4 Отговор
    когато 50 души го подкрепят не означава че народа го подкрепя,народа е 6 мл, не 50-60 души.Откраднал е за себеси ко се радвате,нищо няма да се промени от това,ще стане по зле!!!!
  • 42 До чмб#41

    2 0 Отговор
    Приятелче това е само една "представителна извадка".......хихихи.
  • 43 Методи Методиев

    3 0 Отговор
    Браво на Жорката! В тази държава ако живееш честно можеш само да си докараш немотия, болести и нищо друго. А и гърбица от ежедневното "изгърбване" , на което сме подложени.
    Живей в мир и благаденствие!
  • 44 дакоотсело

    3 0 Отговор
    Браво Енев! Хвала на таквез люде, 22 години ни крадат и дерат живи разни политици и фирмаджий, па Енев за 1млн. ша го изкарат най-големия бандит. Пажелавам ти безгрижни години някъде където няма зима :)
  • 45 comment

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "шведа":

    Имах подобно преживяване в Англия. Един познат - англичанин ме пита, каква заплата получаваш в България - отговарям 120 паунда. Тук колко получаваш, ами - 115 приблизително. И той ми казва - ама няма логика да идваш чак до тук за 5-6 паунда разлика. Аз му казах - приятелю, тези 120 паунда в България са ми месечнатъа заплата, а 115 тук са ми дневната. Про което човека се обиди, помисли си, че се подигравам с него. Наложи се да му предлагам да му покажа фиш от заплатата си в България и чак тогава човека прие, че не се бъзикам с него.
  • 46 дерето

    3 0 Отговор
    na Bulgariq i trqbva 1 istinski Robin Hood koito da povede naroda kum qrostna borba srechtu golemite oligarsi i malkite nagli naduhani biznesmencheta koito ne za4itat 4ovechkiq jivot . kak taka se pritesnqvame za 1.5 miliona koitosa otkradnati ot 1 obiknoven chovek a ne se pritesnqvame ot biznesmenchetata koiti ne si vnasqt osigurovki na slujitelite ,koito usigurqvqt na minimalna zaplata hora s slojni profesii ,kak ne se pritesnihme ot aburdni mega sdelki na golemi predpriqtiq sklucheni ot sluchaini hora bez nikaku jiteiski opit kamo li nekakuv biznes opit eto tova sa strachnite nechta kum koito upravlqvachtite trqbava da poglednt
  • 47 Nikolai

    0 3 Отговор
    Mnogo ste smeshni be! Toia e kradets a vie go hvalite.Kato ste nekadarni da si opravite jivota samo znaete da pluete i da mrankate. Da hvalim edin kradets, posle zashto sme bili na tova deredje. Kradsi, izmamnici, i paliachovci!
  • 48 ЧЕСТИТ СБОР!!е

    2 0 Отговор
    Браво на дивака евалата! Да отиде в Испанско стига сме страдали всичките в тая тъпа страна
  • 49 сц ъщ

    2 0 Отговор
    Ха-ха! Видяхте ли какви сме? Плюем властта, че крадяла, а самите ние мечтаем за "големия удар". Това сме ние - народ от крадци. С едно малко малцинство от честни хора. Какъвто народът, такива и управниците му!
    Но да не плачете после, че взимате по 100 лева пенсия, ха-ха!

    Докато е се промени мисленето ни, дотогаваще сме зле.
  • 50 CSP

    3 0 Отговор
    Евала наистина вече да крадеш от държавата е Робин Худско. Като се замисли човек държавата кръде от нас а някои от нас просто и връщаме жеста. :)
  • 51 Вълка

    3 0 Отговор
    Стига са ни обирали банките,време е да почне и тях някой да ги обира...
  • 52 Пловдив

    3 0 Отговор
    Всеки,който навреди по някакъв начин на обирджийската държава,е герой!!! Дълбоко в себе си не мога да приема подобно деяние,но пък многократно повече съм горд,че точно пловдивчанин удари такъв мощен токат в сурата на тая гнила държава,дето ни държи най-бедни в Евросъюза!!!
  • 53 работник

    4 0 Отговор
    С тези заплати от по 300-500 лв. какво очакват тези "работодателчета"?!?!?!?С тези мизерни заплати в БГ така ще е!!!Да си ги харчи със здраве и никога да не го хванат!!!Искрено му го желая!!!За него мизерията и немотията свърши.БРАВО!!!!!!!!!!!
  • 54 Българин

    0 4 Отговор
    Вие, които се радвате, не сте българи. Не сте патриоти.

    Коментиран от #124

  • 55 работник от софия

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "кик":

    Точно така ,ако може някой да му помогне на човека!Дано не го хванат никога.Браво Жорка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 56 СНАЙПЕР

    3 0 Отговор
    А ти за каква заплата работиш???Поработи за 500 лв. и друга песен ще запееш!!!Нищо не си видял....!!!
  • 57 _FMC_

    3 0 Отговор
    Оф. На мен толкова пари ми ограбиха, че ако се събере едно село като мен, ще минем тоя милион и половина. Като се замисля и аз приветствам това. Навремето служителка каза на баща ми, Бог да го прости - ама вие какво искате господине, внесли сте 1 лев, а вземате 36. Ставаше въпрос за застраховка женитба, която ходихме да теглим от ДЗИ. Баща ми се опита да изка обяснение, после се разплака, защото пък неговия баща 18 години бе внасял всеки месец по 10-20 лева за застраховки на внуците си. Изведнъж се оказва, че вместо 1000 лева с лихвите, аз вземам 36 обезценени лева. Та така. Аз изгорях с две такива застраховки, един влог в спестовна книжка, също обезценен от инфлацията и събирайки всичко това, успях да си купя 2 чифта маратонки. За това стигнаха парите, събирани 20 години. Та така. Да си ги харчи с кеф момчето, ако наистина ги е присвоил. Давам му моя дял. И сега имам да вземам от подобни п...ли 5-6000 лева, а аз съм прост работник и това са много пари за мен.
  • 58 ssсс

    3 0 Отговор
    заради такива дупедавци и леваци сме нс туй дередже
  • 59 крум

    2 0 Отговор
    дай боже повече такива куражлий,хак и е на ш...ната дърджавица,тя малко ли краде от хорицата и провежда геноцид към пенсионери и кандидт пенсионери
  • 60 ники

    3 0 Отговор
    Да бъркаш в кацата с меда и да не си оближеш ръцете хааа
  • 61 голямата патка_31

    3 0 Отговор
    а такаааа , браво баце харчи ги със кеф !
  • 62 лубчо

    2 0 Отговор
    Евала,евала
    които може да взема..........
    на бедничкия ни Народ му взеха всичкото
    да си ги харчиш със здраве
  • 63 general kael

    2 0 Отговор
    Към Българин,знаеш ли на кои са тези охранителни фирми и как плащат и осигуряват?К.Пенков бивш зам на МВР ,питаше по тв. предаване,,лошо ли е да има богати хора в България(беше ангажирал 2 ресторанта на пъпа на София по случаи 50 г.).Той плаща към 280лв и осигурява на 2 часа( в провинцията е това)Отговорете си сами.
  • 64 ЧОВЕК

    2 0 Отговор
    ДА СИ ГИ ХАРЧИ СЪС ЗДРАВЕ! СМЪРТ ЗА БАНКОВАТА СИСТЕМА - КОЙТО МОЖЕ ДА КРАДЕ, НЯМА САМО МАФИЯТА(ПРАВИТЕЛСТВОТО) ДА КРАДЕ "ЛЕГАЛНО" - И ТОВА НЕ Е КРАЖБА, А ХОРАТА СИ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМАТ ПРОСТО, ТОЛКО ГОДИНИ НИ ДЪРЖАТ БЕДНИ ИЗКУСТВЕНО. ТАКА ЧЕ ЧОВЕК ДАНО СИ ГИ ХАРЧИ СЪС ЗДРАВЕ И ОЩЕ ТОЛКОВА ДА 'ОТКРАДНЕ'
  • 65 Само ЦСКА

    3 0 Отговор
    Когато учих "Андрешко" от Елин Пелин ми го преподаваха, като положителен герой. По- късно с идването на т. н. "демокрация" той стана отрицателен. Сега разбирам че и едните са прави (от тяхна гледна точка) и другите (също от тяхна гледна точка). А иначе след 20 години беззаконие е логично такова съобщение да предизвика възторг вместо порицание.

    Коментиран от #69

  • 66 ЕМО

    3 0 Отговор
    Браво да няма само БОЙКО да краде ако имам вазможност и аз ще го направя
  • 67 papagal

    3 0 Отговор
    bg biznesmenite/biv6i 4erveni nomenklatur4ici / iskaha takava ''darjava'' ot nisko inteligentni,amoralni tipove bez cel i posoka v jivota - polu4iha q ! sega ne sa dovolni,4e tezi slujiteli gi kradat :D vnimavai kakvo si pojelava6.....
  • 68 4x4

    2 0 Отговор
    Време беше и един обикновен човек да вземе нещо от държавата. В момента държавата краде от нас (средностатистическите българи), а от държавата крадат политиците, мутрите и всички тъпаци като Цар Киро и тем подобни. Тоест политиците използват да крадат от името на държавата, защото това не се води престъпление.
  • 69 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Само ЦСКА":

    begai be chorbar
  • 70 chechenetsa

    1 0 Отговор
    takiva kato sobstvenika na tazi firma izmislena za ohrana ,koito plashtat po 300 500 leva tiabva da se izbivat tezi paraziti !!!
  • 71 red

    2 0 Отговор
    Браво на момчето, дано не го хванат
  • 72 qqqqqq

    2 0 Отговор
    Браво на момчето, удари по джоба на алчните бизнесмени, а там най ги боли.
  • 73 FFFfire

    2 0 Отговор
    Ако го хванат искам цяла България да стачкува за да е свободен,
  • 74 ynwa

    2 0 Отговор
    според мен МВР хич няма нужда да се хаби. щом Масларката, Топлото, Мургина, Братята са навън щото са невинни, тоя пич с тия 1.5мил си е направо чиста сълза ненапита!
  • 75 МАКАВЕЛИ

    2 0 Отговор
    Свалям му шапка планирал е всичко но полицията го обвинява за ''престъпник'' а нима това че им дават по 400-500 лв заплата и ги експлатират до като грохнат от работа не е престъпление нима политиците не са престъпници когато се възползват от немотията на бедния Българин и му дават трохите от масата значи този може да е престъпник а онези олигарси който са разплакали стотици майки не са ''Братя Галеви'' обявили са ги в общо национално издирване точно 3 дена шумотевица и пак лов на вещици как искат да задържат младото поколени в границите на България когато условията който предлагат устройват само тях?
  • 76 ние

    2 0 Отговор
    а така момчета -кефите ме живи сте още-браво на момчето дано да не го хванат-право в южна африка или латина америка -и само салца и меренге-а на вас ако искате да нени крадът повече политици елате на някой митинг със дреновици и хоп готово всичко ще си дойде на мястото
  • 77 фико

    2 0 Отговор
    дано да си е опекал работата ако са в евро евала бро
    само така чожек требе да лети не да лази в краката на гадните империалисти
  • 78 sonj

    2 0 Отговор
    браво дано е успял да избяга и да е жив и здрав.
  • 79 kosta

    2 0 Отговор
    Молба:
    Моля ако може да бъда назначен като шофьор, на инкасо автомобил, като крайно нуждаещ се от крупна сума пари.
  • 80 Хляб и зрелища за

    2 0 Отговор
    В България краденето е начин на живот, професия и дори призвание за много хора!! И това е една от причините да сме в тази "нормална за живот" ситуация 22 + 45г. И докато хората приветстват подобни простотии, ще си си живеят в същата мизерия. Защо ли в Германия, Франция, Испания, Норвегия и т.н. хората не живеят с мисълта да краднат!???
  • 81 Ботев Пд

    2 0 Отговор
    С такива мизерни заплати - това е логично! Тия по "върха", т.е. върхушката - докато не разберат, че трябва да отпуснат примката - нищо добро не ги чака! Ще дойде ден, когато всичко ще загубят! Нека не си мислят че са вечни, а и системата, която изградиха за себе си е вечна! Сега сме бананова република - шепа хора владеят собствеността и парите - всички останали сме роби. Само, че вече е 21-ви век....и всяко търпение си има граници - и в един момент някои даже няма да могат да смогнат да избягат от тук, да!
  • 82 kosta

    3 0 Отговор
    Молбата ми е за спешно назначаване защото имам за погасяване голям кредит
  • 83 Мартин Тодоров

    2 0 Отговор
    само така банките направиха кризата нека им даже им е малко трябва пове4е да се краде
  • 84 ne mnogo umen

    2 0 Отговор
    Предлагам всички политици по 6 месеца всяка година да ходят на стаж в различни производства и да взимат средната заплата за дадената длъжност, а през останалите 6 месеца да взимат максимално 3 пъти повече ( същото и за собствениците и работодателите) да видим после дали няма да скочат заплатите...
  • 85 Borisov

    1 3 Отговор
    Вие защо не се оправите е , а ? давали му заплата от 300-500 лв., като е искал повече заплата защо не се е образовал е , ама лесното е най-сладко нали. Само като видя какви , какви работи пишат надолу в темата, смятам ,че не сте по умни от него..
  • 86 CSP

    3 0 Отговор
    Borisov ти смяташ ли образованието за фактор най вече в България. Толкова ли си прост. Вишисти нямат работа или взимат смешни пари ........!!!
  • 87 stu

    2 1 Отговор
    Не знам какво му се радвате като парите пак ще си ги вземат от хората чрез данъци застраховки и т. н..То затова държавата ни е на такъв хал, защото се защитават престъпниците и се обявяват за герои,докато всички напреднали и цивилизовани народи осъждат тези които им бъркат в джоба.
  • 88 Явор

    3 0 Отговор
    Дано не го намерят !!! Само напред и нагоре !
  • 89 милчо

    2 0 Отговор
    е тва е да пребориш тапата система да си в точния момент на точното място и да направиш точно каквото трябва
  • 90 милчо

    2 0 Отговор
    а относно цивилизованите народи се оправляват от цивилизовани политици тук никоя даржавна институциа не защитава народа и неговата неприкосновеност.
  • 91 ma40

    2 0 Отговор
    винаги съм казвал на младите- бягайте далеко от тази държава, сега се поправям- крадете колкото можете повече и бягайте
  • 92 nas

    2 0 Отговор
    и аз бих направил същото от крадец да откраднеш не е кражба БРАВО МОЙЧЕ хубав живот
  • 93 БОЙКОЕБЕЦ

    2 0 Отговор
    Малко пари е взело момчето, да ги изхарчи с кеф!!!Заслужило си е по-добрия живот - изк..тило е системата! ХВАЛА!
  • 94 sa sa sa

    2 0 Отговор
    bravo 4ovek har4isigi s zdrave ai kak nqma dagi otkradnesh taq firma pari nedava
  • 95 браво!

    2 0 Отговор
    Браво !!!
    Няма само ур...те да крадат и източват, да си живее момчето, живо и здраво да е и от мен!
  • 96 ради

    2 0 Отговор
    а така уке я сам с тебе
  • 97 spiro

    2 0 Отговор
    bravo bravo samo taka
  • 98 VAZOMANA

    2 0 Отговор
    Az 6te vi kaja puk 4e poneje vsi4kite upravnici na Bulgaria mislqt kato vas sme na toq hal.Aman ot kradci eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKaraite LADA jivotut prodaljava,а puk drajte Gogo za k...
  • 99 ппув

    2 0 Отговор
    hubavo e napravil kato gledam kakvo e deredjeto v bulgaria
  • 100 EMSKI

    2 0 Отговор
    Питам се аз...на кого са парите,имат ли притежател? Не са мои,на банки или магазини..към този момент са ничии!!! Демек,нищо не е станало,присвоил е едни хартийки без притежател..защо не казаха на кого са тия "много" пари???И без това парите ни нямат реално покритие,всичко е една химера измислена от банковата система! Замислете се,банките ви отпускат кредит с пари даже които не са тяхна собственост,лихварството е забранено ,като дейност в България,според Конституцията! ИЗВОД-няма престъпление...колко пари от Еврофондове изкрадаха от "пътя им от Европа...до България???? В този тънък момент на разпределение,парите нямат собственик-ФАКТ!!!!!!

    Коментиран от #130

  • 101 dinko kokov

    2 0 Отговор
    зел парата и дим да го няма, пича се е осетил на време гепил е кинтата и сега му е гот с 1,5 милиона лева, ако го хващат поне да е след като ги пръсне...
  • 102 Закона

    1 1 Отговор
    С кражби не се преуспява,Бог ще го накаже-я детето му ще се разболее я нещо друго,но няма да е щастлив.Прочетете някоя книга на Ванга преди да му пожелавате здраве.на лошите хора им се случват лоши неща.И никакъв Робин Худ не е!тия пари не ги е раздал,а ги е присвоил като поредния лапач-никаква разлика няма меоду него и политиците!
  • 103 динко коков

    1 0 Отговор
    Към колегата Милчо колега ти луд ли си как някой ще приеме закона за личната неприкосновенност, нали се сещаш че за една неделя ще се реши проблема с м....лите, ама като ги изтрепем кой ще им пуска бюлетините а???
  • 104 КРАЛИ МАРКО1

    2 0 Отговор
    БРАВО ЮНАК ! НЯМА САМО ТЕ ДА КРАДЪТ ОТ ТОЯ НАРОДДД!!!!!!!!!
  • 105 Stefan

    1 0 Отговор
    bravo tozi udar 6te ostane v istoriqta ;)
  • 106 ичко

    2 0 Отговор
    трябва да се изпразни цялата ни държава за болния няма пари и за хапче а банки и политици ни крадът и от залъка даже има ли друга държава с 20 процента ддс на хляба
  • 107 юу

    0 2 Отговор
    НАРОд менте сте ,кефите се на такива , Други такива в Европа нема.Заслужавате да се пак в ориента .Андрешковци!!!!

    Коментиран от #136

  • 108 atanas

    1 0 Отговор
    tozi 4ovek moga damu pojelaj dalag jivot ikrepko zdrave 4e po-dalgo dase radva na kintite za6toto da krade6 ot kradeca ne e grjx te ni kradat denono6tno i eje4asno i iskat nie dasi mal4im i dagi tarpim a tezi koito trjbva da sasipjt ot danaci i razsledvanij te s tjx si pijt kafeto na zakuska njkoi xora nesi znajat parite a drugi mizerstvat s 160 leva penssij za kojto sase trepali cjl jivot a v4era6ni dr..liovci po 25-30 godini 6te karaat pora4kovi koli za po milioni takava arogantnos se sre6ta samo v somalij no dasani jivi i zdravi zakonodatelite i pravoza6titnicite s takiva xora kato tjx 6te progresirame v bizkite 1000 godini
  • 109 Случаен

    0 0 Отговор
    Какво толкова се вълнувате бе хора? В сравнение с гешефтите дето се практикуват в България, това си е аматьорска работа. Пък и парите са малко - "колкото за семки и бонбонки". Ако не ги беше взел кеш, а беше изготвил съответните документи, което е правилния начин, какво може да направи с толкова пари? Една къщурка на гръцкото крайбрежие, и край. Ами яхта, джипка, фабрика? Виждате че не стигат! Пък и тези от които ги е взел - бълха ги ухапала! Дано да не го убият, защото не си струва за толкова пари
  • 110 аз

    0 0 Отговор
    да откраднеш от крадеца не е грях
  • 111 БРИЛЯНТЕН

    2 0 Отговор
    ЕТО НА ТОВА МУ ВИКАМ ЧИСТ УДАР !!! СПОКОЙНО ИНТЕЛИГЕНТНО И ХЛАДНОКРЪВНО ! ЕДИН ДОБЪР НАЧИН ДА УДАРИШ ДЖАКПОТ ! НЯМА СТРЕЛБИ НЯМА ПРЕСЛЕДВАНЕ И СУМАТА Е 100% ИЗВЕСТНА ! ПРОСТО ЕДНА ДОБРЕ ИЗИГРАНА ПАРТИЯ ШАХ !!!
  • 112 Бранко

    1 0 Отговор
    Дано не го хванат и да си ги похарчи с кеф :)
  • 113 masacre

    2 0 Отговор
    За такава заплата получаваш такова отношение от страна на работника!С трици маймуни не можеш да хванеш,може само маймуни тричарки!
  • 114 Peter

    1 3 Отговор
    Прост народ, завистлив и злобен. Крадец като всички останали, само че не е откраднал от вас, а от някой друг. И затова толкова му се радвате. Защото ако бяхте на негово място и вие щяхте да откраднете. Тук не са проблем политиците, шефът ви или ченгетата, Проблем и основен паразит сте си самите вие и никой не ви е виновен за нищо и никой няма да ви оправи.

    Коментиран от #165

  • 115 Danko be brat

    2 0 Отговор
    Няма Джаро няма Маро неска има нов шеф : )) със 1.5 млн
  • 116 brabo

    2 0 Отговор
    браво човече така трябва да правят всички като тебе похарчи си ги на спокойствие иди на хавай ...............
  • 117 kaligulabesni

    2 0 Отговор
    браво ако не те хванат викаи и мене
  • 118 kov4ega

    0 0 Отговор
    mnogo qko pi4 ekstri4ka si napravil dostata4no krade darjavnicite ot naroda neka im drugiq pat ti jelaq pove4ko da vzeme6
  • 119 робин худ

    1 1 Отговор
    предполагам,че парите са застраховани,не си заслужава риска за такава сума ,но да си гихарчи със здраве човека.наскоро обрах сейф на една съдия изпълнителка към 250000 от В.Т.голям кеф сигурно е изпитала ужаса и стреса на длъжника от Булгаристан.

    Коментиран от #122, #123

  • 120 доктор кирев

    0 0 Отговор
  • 121 oblub

    1 0 Отговор
    Те ни взеха за роби в тази държава. Крадат ни от отпуски , надници , болнични , почивни дни, работно време, осигуровки, здравето ни и всичко което могат да изцедят от нас. И тогава кодексът на труда не играе роля. Обаче , когато са засегнати по някакъв начин всички закони , които ги защитават се пускат в действие. Голяма врява за парите а ? Парите които са откраднати от обикновения трудещ се българин. Докато политици и работодатели се гаврят така с нас прошка никаква за тях. Аз лично не прощавам. Взимам винаги когато мога. То просто ми се полага!!!
    Успех човече.
  • 122 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #119 от "робин худ":

    znachi chakai gosti ot ...
  • 123 edin geroj

    2 0 Отговор

    До коментар #119 от "робин худ":

    Щом си взел от ЧСИ пари браво на теб!Те знаят само как да тормозят хората в затруднено положение.Жорката да си ги харчи с кеф и дано има акъла да не го хванат.
  • 124 до българин

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Българин":

    Ти за каква заплата работиш,бе патриот такъв?Работил ли си за 300-500 лв.,пробвай да оцелееш и тогава говори!С тези заплати толкова...
  • 125 Peter

    0 2 Отговор
    Като не ти изнася да работиш за толкова, надигаш глава и сменяш работата, а не се оплакваш като роб.
  • 126 Rider

    0 0 Отговор
    Това според мен си е чиста спекулация, защото преди да се случи това парламентарните служители ОТНОВО си вдигнаха сами заплатите не стига че крадат от нас еми... това е за да си измият рацете и да не се обърне кой знае какво внимание на това че си вдигат заплатите...
  • 127 bubblehead

    0 0 Отговор
    Жалка картин аса тия коментрари с добри пожелания. Българина до толкова е откачил че дори не може д а сепогледне веч еотстрани на какво прилича. Нормалния човешки морал иска такава постъпка за да с епорицава и така е от Бангладеш до Лихтенщаин само у нас андрешковците мнозизнтво. Откачихте! Края на стаията прочетохте ли ? Човека току що си купил апартамент със спестените пари ( защото е много беден ограбен от политиците вероятно така в беднотията и спестявал!?) и апартамента го давал под наем , семейството му не се лишавало от нищо .... какъв му е проблема точно на тоя !? "Крадливите политици", "не се трае" вече, изсякоха горите... Проблем му е че престъпник и тоя факт не се променя каквито и да са политиците и коклото и да "не се трае"... що ти къде живота се трае без 1.5 милиона , но хората на всякъде правят разлика между престъпление и добро дело само българите откачиха ...Междурогото на тоя му давам най-мног 2 месеца и ще е в затвора за 20 години тогава дали щ есмятаме че много хитър ... те Галевите ще са в затвора какво остава за тоя аджамия... но нашенскте откачалки и тогава ще я карат по статрому с безумните коментари по форумите...

    Коментиран от #132

  • 128 oblub

    0 0 Отговор
    Абе ей , ти май не си разбрал нещо. На човека баща му е бил в Германия от дълго време и го е издържал, направил му е сватба и му е купил апартамент. Пак ти повтарям умнико - " В Германия". Беднотията ни доведе до там , че без помощ не можеш едно дете да отгледаш, а възрастните не могат лекарства да си купуват и чакат да умрат. Престъплението е факт и подлежи на наказание, но кой наказа най-големите изедници, продажници и крадци?
  • 129 REDBULL

    0 0 Отговор
    Тъй като при мен не важи правилото"Щом аз съм зле и комшията ми трябва да е зле" пожелавам на господина със здраве да си ги харчи. Не мисля ,че народът ще търпи още дълго. Старите комуняги одъртяха... техните протежета намаляха... гледам наборите ми или поне голяма част от тях са склонни да направят опит да променят нещо... не е дошло времето ,но не бих се учудил след 10 -20 години да настъпят определени катаклизми. Вероятно ще настъпи и някаква промяна. Било към добро, било към лошо ...незнам.Само времето ще покаже. Не съм подръжник на нито една партия, на 26 години съм, твърдо съм "ЗА" спазване на законите в държавата.Но не може да очакваш бай ПОЛИТИК да краде да лъже ,а дори и да убива в същото време да остава безнаказан и да си получават ордените "Стара планина", "Витоша" , "Рила" и тем подобните му фашкии. И какво е т'ва малоумие за изнасилвачи и педофили да се раздават условни или в най - добрия случай 2 -3 годишни присъди.Категорично за въвеждане на смъртно наказание съм. Взаимствайте го от САЩ и по специално щата Тексас.Американците не са умна нация ,но що се отнася до закон и ред тази държава с немалко население, смятам че успешно се справя с престъпленията.Ние тук сме има няма 5 милиона а не може с шепа боклуци да се оправиме.Да прави сте в САЩ не е демокрация като тук. Не можеш да се разхождаш пиян, не можеш да се биеш по улиците, не можеш да се е.аваш и да обиждаш полицаите, не може да изнасилваш където и когато ти скимне. Оставям на вас да помислите и поразсъждавате, а до тогава да живее беззаконието, корупцията и изнасилванията нека продължават. "БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ СИ Е ГОЛЯМА ГОРДОСТ ЗА МЕН" :))))))))))
  • 130 ssss

    0 0 Отговор

    До коментар #100 от "EMSKI":

    100% и полицията е в игарата!!! За някой ченгел голям дял ще има!
  • 131 коко

    0 0 Отговор
    Ашколсун/браво/ на човека.Сьс здраве да си ги харчи!
  • 132 буржоа

    2 0 Отговор

    До коментар #127 от "bubblehead":

    Една пластика в истанбул за 10000 евра едни нови документи и заминава за ЮАР, къщичка за 200000долара и му дават гражданство с останалите 800000 лайф.Да внимава ушатите ще следят цялото му семейство и ще го заплашват-хахахах да го д.... и м..ната и на системата.

    Коментиран от #139

  • 133 Грую

    1 0 Отговор
    Абе нещо не се връзва. Той човекът си бил що годе материално осигурен. Тъй де думата ми е като за България си е преживавал без да брои стотинките. На този фон да дръпнеш такава сума и да навлечеш върху себе си вниманието на властите е доста рискована авантюра. Освен някой от шефовете му да го е здравата ядосал и да му е бръкнал в здравето, но пък те тези пари сигурно са застраховани, така че пак нещо не пасва. Друг вариант е някой за нещо да го е изнудил да постъпи така, но поне засега не се явява такава обективна информация. Единственото, което може да се каже във вярната посока е че да се отървеш от идиотизма на държавата, прибирайки такава сума е изцяло положително развитие на житейския път на човек, макар че с право този подход може да се нарече егоистичен.
  • 134 ABV

    1 0 Отговор
    ахаххаха......свършвам работа и дим да ме няма.... :D
  • 135 gogo

    0 0 Отговор
    Пожелавам му и да не могат да го хванат жив и здрав да е !!
  • 136 Джейсън Статъм

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "юу":

    до #107. Как да няма други такива в Европа, Докато живях в Англия периода от 2002 до 2007 имаше поне 3 крупни обира, единия беше за 16 милиона паунда от банка. Аз се сещам и за влаковия обир най-големия в историята на страната, когато обират влак на Royal Mail, но това е 60-те години.
  • 137 subaro

    0 0 Отговор
    е bravo na coveka neka sigi harci sis zdrave ta politizite obraha zyalata dirjava i kvo nisto a sega izdirvat coveka mi ostavete go coveka da si gi harci sis zdrave
  • 138 кик

    0 0 Отговор
    най големия обир е когато Сорос поставя на колене английската централна банка на валутния пазар и пе4ели милиард срещу банката, а банката свършва ресурса и не може да защитава валутата си......кражби има под път и над път само 4е някой са завоалирани като търговия и бизнес
  • 139 Коко ангелов

    0 0 Отговор

    До коментар #132 от "буржоа":

    МНОГО ПРАВ!!
  • 140 МИТКО

    0 0 Отговор
    Това което е направил/ако наистина е той/ е толкова малко според това което ни крадат разни бивши комсомолци ЕЖЕДНЕВНО.Народа да се осъзнае ножа е стигнал до кокала но не както тази сутрин говори омбудсмана - за кучетата а за БЪЛГАРИТЕ. КЪМ ГЕОРГИ ЕНЕВ- ПАЗИ СЕ АКО ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ЩЕ ТИ ПОМОГНА.
  • 141 мау мау

    2 0 Отговор
    Повече като Енев трябват сега.Всеки ден четем за политици откраднали милиони, а за тях няма закони!
  • 142 Мариян Димитров

    2 0 Отговор
    Жорка ако минаваш през италия званни
  • 143 Димитар

    0 2 Отговор
    Ако ги е откраднал е извършил тежко умишлено престъпление, за което трябва да отиде в затвора. Няма значение дали човек е депутат, бизнесмен, мутра или човек от народа, всеки който извърши престъпление е за затвора!!!
  • 144 Курти

    1 0 Отговор
    Eval eval I pak evala,Tia deto in kradar 20 g.po sekvi nachini I s vsekvi sredstva I ni dokaraha do proseshka toqga,si se razhojdat beznakazano I paradirat nai naglo s sustoqnieto si,I za tqh zakoni nqma a vidish li choveka s golemata zaplata ot 500lv.otkradnal I vednaga osobeno toshko ,podkrepqm go nego I vsichki kato nego na1000% zashtoto v taq durjava mojesh da jivees Dobre samo Akko kradesh.4esnite umirat gladni I bedni
  • 145 киллър

    1 0 Отговор
    браво на човека куражлия ако им бяха давали по свястни заплати едва ли щеше да е така със здраве да си ги харчи и дано да му хванат .................
  • 146 Slavev

    0 0 Отговор
    Trqbva da ima krai na zakonnite krajbi na bankite ot horata. Nai-golemiq mor na suvremennata ikonomika sa bezkrupolnite banki s tehnite falshivi , nape4atani bez pokritie pari. Hora razberete, 4e tova e modernoto robstvo. Samo priroden kataklizam 6te ni izbavi. Silata e v tqh, zakonite sa v tqh. Edinstvenata ni nadejda ostava v gospod i dobrite dela!!!
  • 147 гост

    1 0 Отговор
    Ако охраната редовно оттам си е вземала банички, считайте че като нищо в схемата са съвсем други бандити, които са го забелязали това и дето после са го гръмнали.. а полицията нека си го търси него колкото иска....
  • 148 Tuza

    1 0 Отговор
    s kef da gi har4i jiv i zdrav taq durjava trea se razgrabi malko parite sa v neq i jiveqt dobre samo politicite .... !!!!
  • 149 Асен Иванов

    1 0 Отговор
    Еми гледал е от управниците човекът... А и сигурно знае старата истина, че за кокошка няма прошка, а аз милиони няма закони...
  • 150 Тошо

    1 0 Отговор
    Давайте братя в същия дух!!!
  • 151 систематА

    1 0 Отговор
    „Народът приветства шофьора изчезнал с 1,5 млн”
    Зад това приветствие всъщност се крие отношението на народа към Системата (действията на банките, политическата клика, и т.н.)
    Каквото повикало, такова се обадило!
  • 152 viktor

    1 0 Отговор
    браво жоре само сопи триабва да ядат тез .Кашираи се и си харчи с кеф.
  • 153 народенпич

    2 0 Отговор
    ...надявам се тия пари да са на някой алчен работодател,роднина на политик или нещо от тоя род...
  • 154 Жоро

    1 0 Отговор
    Адаш евала ти вода . требвало е повече да земеш
  • 155 биси

    1 0 Отговор
    ХВАЛА ЗА КУРАЖА !!!!!
  • 156 LRD3

    2 0 Отговор
    Пожелавам му да си изхарчи парите със здраве!
  • 157 morison

    3 0 Отговор
    До това дередже ни докараха наш'те политици. В град от първите 10 по население в България, където аз живея, все още има хора които работят за 300-350 лева!!! Как се живее с такъв доход наистина не знам. Само това е начина. Кради от крадците! Това, или извън България.
  • 158 кирил

    1 0 Отговор
    dobre e napravil stiga nemotiq pisna na vsi4ki koga hte jiveem kato beli hora ma trqbva vsi4ki taka da napravim
  • 159 роб

    2 0 Отговор
    така ще става щом се работи за жълти стотинки по 12ч. браво на Гецата да ги харчи със здраве
  • 160 Кирилизатора

    2 0 Отговор
    Само за сведение ,служител на инкасов автомобил 450лв. заплата .Еми как няма да цапнеш мангизите и да духнеш!?!?!?!?!?!?Дано да не го намерят ,че ше го изкарат най черния.Пък ся да ги скрие или да ги обърне в злато ,ще полежи 10тина годинки и като излезне да си ги харчи със здраве.
  • 161 Roki

    2 0 Отговор
    Tova e samo nachaloto.Valnata ot podobni nechta sega zapochva.Shefovete na ohranitelni firmi da pomisljt za tezi hora.Mnogo iskat a malko davat.Tova koeto poluchavat sa trohi.Naroda e kazal :/Za takiva pari tolkova rabota./Moge da e banalno kazano no e samata istina.Ohranitelite sa armij sposobna da napravi chudesa...
  • 162 Ivo

    3 0 Отговор
    Браво на Георги само държавата ли ще краде или по скоро тия които я оправляват дано не го намерат!
  • 163 borisss

    4 0 Отговор
    Защо не търсят тези които откраднаха милярди и ни направиха измекярите на Европа,а сега ''осмърдяха'' България за тези пари които са препрани няколко пъти. Това са парите на нашите родители роднини,баби и дядовци. Тежко ни ,ако продължи диктатурата на пожарникаря ........Г-н Енев да си жив и здарав и дай някой лев на някой на хорицата в някакъв вид.Бъди здрав.
  • 164 сд

    3 0 Отговор
    откраднал е парите от тези които крадат всеки ден народа а именно банките и държавните институции, затова народът го поздравява. Дано никога не го открият и да си ги харчи със здраве
  • 165 бобър

    0 0 Отговор

    До коментар #114 от "Peter":

    Кой си ти та ще съдиш и определяш хората бе........
  • 166 ми7ко

    3 0 Отговор
    Нека си харчи парите с удоволствие :)
  • 167 асб

    2 0 Отговор
    Жив и здрав тия пари и без това са крадени дано не го хванат
  • 168 333

    1 0 Отговор
    tarikat maj ne piska,ako 6vedite sobstvenici na G4S,se dopitvat do rabotnicite si 6te razberat dobre li se jivee s 500lv,sega BG menidjara da obqsnqva kak si podbira personala :D
  • 169 Ghost

    0 0 Отговор
    Ами ако парите са били за изплащане пенсиите на Вашите родители?
  • 170 сталинград

    2 0 Отговор
    Честните хора са едни глупаци.Ако си честен стоиш гладен и чакаш някой да те похвали,но ТОВА НИКОГА НЕ СТАВА!!!С тези мизерни заплати /300-500 лв/как искат хората да живеят?!?!?!?!?
  • 171 Анонимния

    2 0 Отговор
    Абе да си харчи парите с кеф
  • 172 mitko

    2 0 Отговор
    vsi4ko nai hubavo pojelavam na mom4eto . da e jivo i zdravo i da si har4i parite kakto toi si znae taka triabva podkrepiam go !
  • 173 ADVOKATA

    1 0 Отговор
    Хубаво е че не ги е взел от нас бедните а от общата каца с мед, Така, че нека поживее момчето, а пък дори и да го хванат кво са 8 години максимален срок, които няма да лежи и без това. Щот доказано е че в БГ за големи удари не се лежи....и така
  • 174 deacon frost

    2 0 Отговор
    Дано да не го хванат :) и да си ги изхарчи със здраве
  • 175 юджел салиев

    1 0 Отговор
    bravo be brat.
  • 176 Сълза/гост/

    0 0 Отговор
    Боже пази България! На крадците и тези които се захласват от възхищение към тях отреди друго място по широкия свят! Амин
  • 177 bucu

    1 0 Отговор
    Верно требва да го канонизират за светец
  • 178 Дидо

    0 0 Отговор
    Евалла бе брат