Last news in Fakti

18 Декември, 2019 17:07 10 316 27

Големият победител в ''България търси талант'' пред ФАКТИ: Когато има някой, който вярва в теб, няма как да не успееш

  • българия търси талант-
  • андриян асенов-
  • победител

Имитаторът Андриян Асенов завладя всички с невероятните си вербални имитации

Големият победител в ''България търси талант'' пред ФАКТИ: Когато има някой, който вярва в теб, няма как да не успееш - 1
Снимка: БТВ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Преди броени дни бе финалът на едно от най-популярните предавания в България, а именно продукцията на bTV ''България търси талант''. Големият победител в този сезон на формата е блестящият имитатор Андриян Асенов. Освен зрителите, които избраха Андриян за победител, той впечатли с имитациите си и журито, което в лицето на Славена Вътова, го удостои със ''Златен бутон'', който автоматично го изпрати на финала.

Освен престижа от това да е победител в ''България търси талант'', Андриян бе награден и с 50 000 лв от шоуто.

В хода на предаването младият актьор от театър-лаборатория ''Алма Алтер'' вербално влезе в образите на премиера Бойко Борисов, шоумена, а отскоро и политик - Слави Трифонов, а също така и на покойния голям български актьор Тодор Колев, Тодор Живков и Любен Дилов-син, който бе част от журито на предаването.

Дни след това голямо признание, което получи, Андриян Асенов се съгласи да даде интервю за ФАКТИ, за което сме му искрено благодарни.

- Здравейте, Андриян! Поотмина ли вече вълнението или все още преживявате емоцията от признанието, което получихте в телевизионния формат ''България търси талант''?

- Вълнението отмина, чувствам се по-добре. Върнах се към нещата, които предстоят да ми се случват в идните дни, а именно финалната права - дипломният ми спектакъл в театър-лаборатория ' Алма Алтер''.

- Какво означава за Вас спечелването на този формат?

- Самото спечелване на този формат за мен означава една стъпка напред, една стъпка нагоре. Това е нещо, което не може да се опише, то просто се случи и това наистина е една голяма емоция.

- Какви са Вашите бъдещи творчески планове, обмисляте ли да приложите таланта, с който очевидно разполагате, в една бъдеща професионална актьорска кариера?

- Това още не съм го обмислил, защото е прекалено кратко времето от финала, едва 3 дни. На този етап нищо не съм обмислял. Изчаквам да мине дипломният ми спектакъл в събота, след което ще си почина, тъй като идват коледните и новогодишните празници. Едва след това ще започна да мисля какво ще правя за в бъдеще.

Аз и в момента съм актьор в театър-лаборатория ''Алма Алтер''. Там участвам в много от постановките, като в някои от тях имам дори главни роли. Мога да кажа, че за актьорската ми кариера, спечелването на този формат е един плюс - и заради таланта, който имам, и заради това, че актьорството, както и играта на сцената, ми помогнаха много.

- Тренирате ли и други образи, които да имитирате?

- Да. Винаги се опитвам да правя други образи. Понякога, за да направиш един образ добре, се изисква време. Трябва да мине време, за да можеш да усвоиш това, което той казва, а също и да предвидиш това, което би могъл да каже.

- Опитвали ли сте се да имитирате и дами? Въпросът ми е в контекста на това, че в ''България търси талант'' представихте имитация само мъжки образи.

- Опитвал съм се, но гласът ми е такъв, че понякога не го позволява. Нямам този диапазон. От друга страна - гласът ми е достатъчно нисък и може би с тренировки ще се получи.

- Последно. Сам споменахте, че вече сте успели да се отърсите от емоцията. Как Ви се отрази големият интерес към Вас? Повече радост или повече умора Ви донесе?

- Когато хората ти се радват, когато хората те подкрепят и ти знаеш, че има някой, който е зад теб, пред теб, около теб, това може само да ти носи една положителна емоция, една радост. Така е, защото знаеш, че не си сам и с каквото и да се захванеш да правиш, то ще стане. Когато има някой, който вярва в теб, няма как да не успееш. Точно заради това, което казах и в предаването на финала: когато имаш майка, която те е създала и възпитала, когато имаш такъв учител като Николай Георгиев, (режисьорът на театър-лаборатория ''Алма Алтер''), който въпреки положението, в което съм, въпреки неравностойното ми положение, ми е дал шанс, отворил е вратите на ''Алма Алтер'' за мен. Моят талисман също. Аз не споменах кой е този талисман, но това е едно момиче, което аз страшно много уважавам. Момиче, което винаги е познавало нещата свързани с мен. Било то добри, било то не съвсем добри. Подкрепата на всички, които са около мен, е много важна. Когато човек я има (бел. ред. подкрепата), всичко се случва.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 11 Отговор
    Браво!
  • 2 s7un7

    74 6 Отговор
    Доста нагласено беше предаването, не, че нещо ама на финала имаше поне 5 човека по-талантливи, дадоха му наградата понеже е сляп, идват времена в които ако нещо не ти е наред и всички ти правят евала, но ако си Ок тогава го духаш, имитатори колко искаш, истинския талант беше математика, щото тия като него се броят на пръсти

    Коментиран от #3, #6, #11, #15

  • 3 Боко

    45 1 Отговор

    До коментар #2 от "s7un7":

    Математика не е талант,той е Гений!Какъвто народа, такъв му и таланта!
  • 4 3324

    40 1 Отговор
    Не може така да се налага талант. Това, че е в неравностойно положение, не е фактор за победа. Изкуствено го нагласиха, имаше къде къде по-талантливи участници! Разочарован съм от предаването!

    Коментиран от #5, #7

  • 5 s7un7

    21 1 Отговор

    До коментар #4 от "3324":

    В бъдеще ще е голям фактор и то не само в предавания, тва беше единственото предаване което гледах, но вече и него няма да го гледам, порнография
  • 6 Алфа Вълкът

    6 20 Отговор

    До коментар #2 от "s7un7":

    Дадоха му наградата защото направи добри скечове и имитации. Математикът съм го гледал първият или втория път, човекът е на ръба на лудостта.
  • 7 Алфа Вълкът

    14 0 Отговор

    До коментар #4 от "3324":

    Аз не съм следил предаването, но от таланта на половината ми се доспиваше.
  • 8 Лекар БГ

    7 11 Отговор
    Браво на момчето!
    Напълно заслужена/минимална/за таланта му,награда.
    Днес прочетох,как две млади момчета,спасили възрастна жена в горяща къща в смолянско.
    Значи,въпреки всичко,и слава Богу,в България се ражда талант,доблест и човещина.
  • 9 родолюбец

    4 0 Отговор
    Това американците, хора ли са? Нищо не дадоха на "Сляпата Вайша".
  • 10 гост

    20 2 Отговор
    Не съм толкова прост,че да гледам такива предавания.Да гледаш дъртата Катерина Евро,и фъфлещия Любен Дилов и съответно смотаният син на Еврото и един от ромски произход,е това е падение.А колкото до сляпото селянче,то ако това е най-големият талант на България здраве му кажи.
  • 11 vasik atanasova

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "s7un7":

    изядоха му победата на математика
    този човек в Америка ще е милионер
    а тука не е отценен
    пълен ташак сме

    Коментиран от #13

  • 12 Шляп

    17 1 Отговор
    Безспорно най-цененият талант,който е и национална черта в България е изкуството да се подиграваш на хората,дали чрез имитация или нещо друго това няма никакво значение,важно е да се осмиват хората и сеир да пада.
  • 13 Avasito

    0 6 Отговор

    До коментар #11 от "vasik atanasova":

    "Отценен" - скрий се бе неграмотник. Абе, смотльовци, що не се научите първо да пишете правилно, пък тогава да дращите по форумите?

    Коментиран от #14, #16

  • 14 Шляп

    8 0 Отговор

    До коментар #13 от "Avasito":

    А на теб не ти ли идва на акъла,че е възможно и най-вероятно е неволна грешка,още повече че сайтът не ти дава възможност за редакция на текста веднъж публикуван.
  • 15 Чичо

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "s7un7":

    Момчето няма да го коментирам. Другото момче , което озвучаваша филми беше много по-добър имитатор на гласове.
  • 16 Бачо

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "Avasito":

    Не е от неграмотност. Най-вероятно е техническа грешка. А ти първо си пий хапчетата за успокоение, после брой до 10 да си понижиш агресията и накрая си измий краката да не миришат и си лягай. Без чорапите!
  • 17 Бай Х

    7 1 Отговор
    Много точен коментар. Получава се за втори път същото. Предишно издание имаше с подобен финал. ...........Накрая наистина талантите все едно ги няма. Точно такива имитатори на гласове в България - веднага се сещам поне зе четирима . Много добри. Не е нещо ново
  • 18 Borislav Popov

    7 4 Отговор
    Правилно му дадоха наградата. Какво е виновен, че е сляп? Трябва да му се помага и да се толерира. Ние сме евро-атлантици и толерираме всичко, което е ненормално. Ако беше сляпо ромче, например, дори не му трябваше да може да имитира. Още при кастинга щяхме да му връчим наградата. Ако пък беше сляпо ромче- пААраст, дори на кастинг нямаше да го каним. Директно отиваме в махалата и му даваме наградата.
    Какъв е тоя математик, дето ми го тикате в очите? Голяма работа, че бил генийй и може да смята. Ама я го накарайте да имитира Азис, та да го видим тогава.
  • 19 Абсолютно

    4 0 Отговор
    Нагласена работа как може да спечели тоя доун некъдърен и кьорав на фона на толкова много други наистина талантливи хора
  • 20 гост

    5 0 Отговор
    Най-гадното нещо на това предаване е Катеритна Евро и синът и.Да не забравим и другият водещ който е от ромски произход.Дано новият собственик на бТВ да спре турските серияли и тъпите риалита.Нека си гледат турската канал 3 и домус тв.
  • 21 DDT

    6 0 Отговор
    Същият палячо като и във фермата, и игрите на глад...ъъъ...волята. Дали е сляп - той си знае, да не е колкото Орхи Мурад само. Който реже суджук с прецизност, далеч надминаваща тази на касапин в един от клиповете му. Ама нищо, човешко е да се забравя.
    В крайна сметка, недъгавите по една или друга причина са сила, таланти, както каза #2. Така е и с черните, те от тук нататък винаги ще са с предимство (е...тук в родното шоу не успя ! ) Нормалните, развитите (като Математика), младите (детето) - кой да ти ги бръсне за слива... Сценарият е един и същ : излиза, показва IQ над това на кламер, разказва евтина сълзлива история за детството (предимно отгледан в мизерия и нищета от баба си или израснал по домове), тийнейджър (залитнал по дрогата, ама се оправил след емнайсет престоя в кварталното или местно РПУ), и ето го - готов да се бори, да надвие пусти и живот. И се е научил да брои до ТРИ ! Ама понеже е жертвата на Съдбата - избираме го. Щото е добър по душа, или поне е станал такъв....
    Моето скромно мнение !!!!

    Коментиран от #22

  • 22 Кур за Андриян

    8 0 Отговор

    До коментар #21 от "DDT":

    Много си прав, бял, нормален и умен мъж няма никакъв шанс да спечели каквото и да е, на мода е за си изрод
  • 23 ахметчо

    2 0 Отговор
    Вие българите сте отявлени расисти, след като не избрахте афро–българина.. по целия свят избират само афроамериканци , само тук не и не!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 КУКУ

    2 0 Отговор
    ДА ПОЧТИ УНИКАЛЕН И ПОЧТИ ФАНТАСТИЧЕН Е МАТЕМАТИКА.НО ДА РАБОТИШ НА ЛЕТИЩЕТО И ОЩЕ ДА НЕ СИ ОТЛЕТЯЛ КЪМ БЕЛИТЕ СТРАНИ МУ Е НАЙ УНИКАЛНОТО.
  • 26 гавраил

    2 0 Отговор
    бил ново поколение артисти, не му липсва самочувствие, но е просто имитатор, съвсем друга категория в забавния жанр изява!
  • 27 безпартиен

    0 0 Отговор
    За да е успешен човек в днешно време трябва или да е обратен или с някакъв дефект!Тогава събира най-много съчувствие и съответно награди.Много по добър беше озвучителя на филми!!!За математика-просто нямам думи!това е талант а не нещо заучено,тренирано,подготвено предварително!Колкото до гласуването,то явно се отчита с компютър по съответна програма.Зависи от програмата как ще ви приеме гласуването.Колко му е да се манипулира.Няма да е за първи път!