Last news in Fakti

3 Януари, 2020 18:34 22 711 142

Вервайте му!

  • бойко борисов-
  • герб-
  • управление-
  • българия

Новата Борисова година официално започна, радвайте се

Вервайте му! - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако още не сте започнали да подскачате от радост, че живеете в България, направете го. Това следва да е естествената реакция, ако днес в този полуработен ден сте били в компанията на Бойко Борисов. Такъв, полуработен, повече за грим и пудрене, беше и за нашия министър-председател. Когото ако слушате, ще решите, че живеете в една от най-проспериращите страни в света. И че ако нещо в нея не е направено, то не е направено от някой друг. Преобладаващо БСП, понякога СДС, но никога ДПС.

Поздравления за волята на правителствата на Борисов за строителството на дълго отлагани пътни проекти. Но само с това не става. Това е фасадата на една държава. И не е достатъчно, когато основите са изгнили. А те са изгнили от безогледно крадене. За което упорито така и не става дума в изданията на "Борисов лайв".

В едно от поредните си включвания от джипа днес, Борисов нарече народа, който управлява "зрители". Всъщност думата е вярна. Всички сме превърнати в зрители. Наблюдаваме какво се случва, не участваме в процеса, само констатираме и имаме единственото право да се радваме.

Да се радваме, че България ще стане газоразпределителния център на Балканите, а може би в света. Да се радваме, че освен газови трасета, се прокарват и магистрални такива. Да се радваме, че се строят пречиствателни станции. Тук-таме. Положението с пиара на Борисов е направи едно и го повтори по сто. Факти, без тенденциозност.

Всичко това гарнирано със селски изказ, див популизъм и няколко верни слуги в джипа.

Разбира се и определено поведение към журналистите. Намеци към телевизиите какво трябва да покажат в емисиите си, как bTV трябва да ги е срам, защото критикуват, бодряшки изрази как водата църцоркала, как Прокуратурата може и в Белене някой да прати заради италианския боклук. Много алабализми, зад които не се крият никакви реални действия и признаци на една адекватно функционираща демокрация.

В подигравателно-махленския стил не бе подминат дори коалиционният партньор - СДС, за "разбойническа приватизация". Според Борисов партията си е понесла отговорността - сега е на 2-3%. А защо тогава ГЕРБ се коалира точно с нея?

И така България цъфти. Изкуствено и престорено, като реакциите на личната пиарка на Борисов - Арнаудова.

Борисов ни представя хубавите дрехи на България, но добре знае за прокъсания джоб. Откъдето през новата година ще изтекат поредните милиарди за нашите хора. А "зрителите" кучета ги яли. Тях Гешев ще ги пази. Ще ги пази да не разберат никоя от схемите на властта.

И така, празниците свършват. Когато е време за работа, фактите са други. Уж процъфтяващата провинция ще се събере половината в София, а една друга част от процъфтяващата страна ще се прибере обратно в чужбина. Защо ли след като тук е толкова хубаво? Тези неверници може би не гледат видеата на Борисов. Там е казано всичко, там е нашата истинската реалност. Онази, в която ядем най-големите боклуци в Европа, носим старите дрехи на европейците, караме потрошените им коли, вършим работата, която те не искат, умираме най-много в сравнение с тях, а вече складираме и боклука им, е измислена. Да, нещата се подобряват, България на ГЕРБ вече не може да сравним с турска тоалетна, както направи преди време един чешки скулптор. България вече е тоалетна с лъскаво казанче, рекламирано наживо във фейсбук. А тази година избори няма и дори няма кой да пусне водата. Пардон, вече и вода няма. И мирише. Като в препълнената София на иначе процъфтяващата България. Вервайте му, ще ни оправи... Защо ли досега не е?


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 197 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Омг

    404 50 Отговор
    Герб подайте си оставката преди да доведете до поредната национална катастрофа!

    Коментиран от #6, #17, #62, #97, #111

  • 2 Българин

    375 40 Отговор
    Чудесна статия, който едва ли може да бъде изречен точно в този му вид в големите медии. Дори в БТВ. При други обстоятелства такъв селяндур като Борисов щеше да бъде изритан още в началото на упражненията му с властта, само че... ако България е кенеф, то мнозинството българи са фекалиите, които плуват в него.

    Коментиран от #9

  • 3 бл.134 в Зап. парк

    183 33 Отговор
    А бе, нашия е като онази от Румъния , 23 годишната.
    Направо , предлагам да го кръстим Бойков поток
  • 4 гост

    260 33 Отговор
    На теб ти ВЕРВЪТ само кафевите 24годишни баби и 46год. прабаби !!!!!Напълни се България с такива дето много ти вервът заради телка помощите и парите по изборите !!! АЗ НЕ ВИ ВЯРВАМ !!!!!
  • 5 до кога

    215 30 Отговор
    Ще ни натрапвате тоя егземпляр? Жевее на друга планета.
  • 6 OMG

    111 10 Отговор

    До коментар #1 от "Омг":

    Приятел, добре, че тази Нова година се падна в сряда, че да може до петък да си допием.

    Коментиран от #8

  • 7 ВБГтоОтПростПоПрост

    165 19 Отговор
    Аз съм от София а София ако не знае уважаема та госпожа журналистка е столица на тая кочина и твърдението че само хора от провинцията са в чужбина е невярно защото и хора от София включително и аз живеем в чужбина. Хубаво е да сме обективни. И нищо не казахме за боклука от Италия.

    Коментиран от #90, #121

  • 8 Омг

    44 7 Отговор

    До коментар #6 от "OMG":

    Наздраве колега!
  • 9 гост

    201 17 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Прав си ама много си ПРАВ !!!! Като излезна на някой голям празник и се огледам около мен имам чувство че съм в Индия !!!! Все бойкови избиратели !!!!!!! А те все кафяви !!!! Плюят Българите ама стискат здраво Българските паспорти !!!!!!!
  • 10 Марче

    36 207 Отговор
    Колко копейки спечели от тоя бълвоч?

    Коментиран от #70, #73

  • 11 ХХХ

    167 17 Отговор
    Нещо много се забавиха реакциите на грбераците, явно им
    е трудно да измислят нещо сносно.

    Коментиран от #15, #53

  • 12 Незаконния боклук си влиза в БГто

    126 12 Отговор
    И никой не знае как хахаха
  • 13 Разграден двор

    91 12 Отговор
    Е Бгто
  • 14 Лекар БГ

    186 14 Отговор
    Аз Му вЕрвам.Ама изцяло.Щом Той каже А,аз вече рецитирам азбукито до Я.От атеист,при Него станах вЕрващ.
    Както е тръгнало,скоро некъпан и миризлив,ще карам 20г.кола по чисто новата Хемус.
    Покрай мен-депо за вносен боклук,после нов завод за фарове,после липсващ язовир,пак депо,после завод за стопове. И така-с Вярата към светлото бъдеще на България.
  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    50 213 Отговор

    До коментар #11 от "ХХХ":

    На село, кога почнат да колят свинките по Коледа, щом заквичи първото прасе в някой двор, то скоро заквичават и останалите в селото, дори преди да дойде при тях коляча. Благодаря Ти Господи, че ме запази жив да чуя комунистическото квичене.
    Този път Бойко ще им види сметката именно чрез строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н. След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план на ДС, тотално разсипана. Със стопиране и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка за дерибействата на комунистите през така наречения социалистически период.
    Тези които се надяват власта да падне са като лисицата която вървяла след коча защото видяла, че мъдите му се клатят и чакала да паднат. Чакала цял ден и останала гладна.

    Коментиран от #35, #92, #126, #139

  • 16 Вода нема

    176 17 Отговор
    Вдигат и цената. За тол система плащаш и заради тол системата ще ти вдигнат цените на всичко заради поскъпването на транспорта на стоки и услуги. Народе заслужаваш си го щом мълчиш.
  • 17 Късно е вече

    196 20 Отговор

    До коментар #1 от "Омг":

    Какво ако не Национална катастрофа е емиграцията на над 4 милиона български граждани. Благодарение на герб и не само на тях разбира се.
  • 18 Град Козлодуй

    11 31 Отговор
    Шмъркам амфети

    Коментиран от #24

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    101 24 Отговор
    при сдс скачахме какво ни донес това ИВАН КОСТОВ приватизира и съсипа ИКОНОМИКАТА ни за 1 лев ЛУКАНОВАТА ЗИМА жан виденовата зима акоДОБРЕВ покойник не бе върнал мандата ВДЕНОВ ИСКАШЕ ДА ИСКАРА ТАНКОВЕТЕ като казал ПЕТЪР МЛАДЕНОВ по добре да дойдат танковете ЦАРЯ ЗА КОЛКО дни излъгащял да ни оправиА МУТРИТЕ ГИсъздадоха елементи ОТ ДС ЛУКАНОВ БКП дори при атентата срещу папата АНТОНОВ бе набеденАГДЖА когато го пуснаха от ИТАЛИЯНСКИ ЗАТВОР се кри у нас спомощана ДС сега герб окончателно ще ни довършат управлават ни олигарси мутри

    Коментиран от #110

  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    75 16 Отговор
    мутра кръв повръща кръв не връща

    Коментиран от #116

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гост

    134 26 Отговор
    Хора България е потъващ кораб......колкото и мъчно да ми е вървим успешно към дъното....единственото спасение е някоя европейска държава защото тук няма какво да се лъжем нито народ ще се вдигне нито нещата ще тръгнат към хубаво...ако искаш нормален живот чужбина без връщане назад
  • 23 гост

    146 17 Отговор
    Браво за статията!
    Тези които са на власт последните години показват, че колкото са по некадърни, толкова са по амбициозни. И резултатът е младите, които са способни продължават да напускат най-бедната ни държава.
  • 24 ФОРУМ

    24 6 Отговор

    До коментар #18 от "Град Козлодуй":

    какви амфети бе ника ГРАД КОЗЛОДУЙ и е с инсулт
  • 25 ДЕМОНкратични лидери!

    172 22 Отговор
    Най-големият майтап е като говорят, как сега хората взимали 500 лева заплати, а през комунизма заплатите били по 200 лева. Само че не казват, как през комунизма хляба беше 10 пъти по-евтин, електричествоти също, здравеопазването безплатно, сиренето истинско, работата сигурна, почивките дълги. Само се оправдават с комунизма и БСП, а реално потекоха реки с пари от Евро Съюза през последните 10 години, живеем във времена с 1000 пъти по-добри технологии, отколкото преди 90-те години, но въпреки това държавата е по-мръсна, народа масово по-мизерен, продължителността на живота ужасно по-къса, а преспективите за бъдещето са направо стряскащи за мнозинството!!! Единствено държавните служители и бизнесмени на статуквото живеят в паралелна вселена, в която храната е в изобилие, отопляват гаражите си за да им е топличко на Бентлитата и Мерцедесите, ходят през зимата на Бали, децата им носят маратонки за 2000 лева, лекуват се по всички крайща на планетата, а бъдещето им е толкова розово, защото са впрегнали милиарди роби да им бачкат неуморно от сутрин до вечер за хляб и сол!!!

    Коментиран от #66

  • 26 Другия с коня

    37 157 Отговор
    Демокрация е.Може да го мразите Бойко.Може един портрет да си закачите ,негов,на стената и да го плюете,да го биете с пръчка....квото ви скимне....Демокрация е....Но поради това и Ние имаме право да го избираме да ви Управлява.....Демократично. .Щото е ПИЧ....

    Отговори

    Коментиран от #108

  • 27 гого

    22 153 Отговор
    Трябва да сме горди всички Бълари че ни ръководи такъв велик, велик човек.

    Коментиран от #94

  • 28 МИГ29

    95 21 Отговор
    С мен недоволните сме 26 .От 6млн. само26 не сме доволни от ТИКВОЧИТЕ . На всички доволни (ПРОСТИ) съм ви ЕБАЛ майката!!!

    Коментиран от #78, #119

  • 29 Мавзолей за живия Вожд от Банкя

    81 18 Отговор
    А там в Джипа и всички главанаци да се прекланят оред величието МУ !

    Коментиран от #117, #118

  • 30 Гатанка

    61 22 Отговор
    ПОКРИТО С КАЛПАВ АСФАЛТ ОТ ДОЛО ГНИЛО ТА ГНИОЛО ЩО Е ТО?
  • 31 Българин

    37 121 Отговор
    Ми ме Атанасова,хубаво си написала всичко,но света е Дуалистичен и има и друга страна....Ти знаеш ли колко мъже получават заплати от тези милиарди за магистрали и инфраструктура....Зад всеки има по една Жена,която той храни и по едно или две деца....Ти можеш ли да осигуриш доход на тези семейства с нещо....Или си пишеш,за своя хонорар и не ти пука,дали децата на тези Хора имат учебници,храна,дрехи,топъл Дом....Червени цървули,пак ще изберем Бойко,разберете го с Петолъчките в главите си....

    Коментиран от #33, #46

  • 32 Behemoth

    95 14 Отговор
    Абе тоя отива на къра и миндилите с микрофоните вече го чакат там ....как да го разбирам това....

    Коментиран от #63

  • 33 Behemoth

    64 22 Отговор

    До коментар #31 от "Българин":

    Малоумен цървул цигански!

    Коментиран от #37

  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    46 9 Отговор
    пиянството на един народ
  • 35 Behemoth

    42 15 Отговор

    До коментар #15 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Ви с Бойку пипате ли са по дупките?
  • 36 Бойко Тиквата от Банкя

    89 20 Отговор
    Предател.Прави Българите прости и глупави,като него.Какво се радва на направеното от Герб,всичко е с пари от Европа..Кой ще ги връща.
  • 37 Българин

    37 46 Отговор

    До коментар #33 от "Behemoth":

    Разбира се,че не съм Циганин.Рода ми е от Гюмюрджина 500 години са оцелели като Християни в сърцето на Турската Империя и са дошли с иконата от одаята на Богородица ТУК,за да бъдат в Родината си България.И ще останем Тук,въпреки Червените цървули....

    Коментиран от #38

  • 38 Behemoth

    22 39 Отговор

    До коментар #37 от "Българин":

    Ибал съм ти целия РОБСКИ РОД!

    Коментиран от #40

  • 39 Мордекай

    36 87 Отговор
    И сега след като каза какво се прави и строи в момента в България , като добавим и стабилния икономически ръст, сложим никаквата безработица , увеличаването на туристите с 6% , най високия кредитен рейтинг на балканите, купуване на самолети , сухопътна техника , сега и нови влакове , увеличаване на заплатите на почти всички работещи в България , как ти се отвори мусураата да наговориш тая помия , платено мекере такова.

    Коментиран от #42

  • 40 Българин

    22 17 Отговор

    До коментар #38 от "Behemoth":

    Ела.Рода ми е Манафовия род....Ще искаш Още...
  • 41 Йоцо

    27 94 Отговор
    Червени тъпанари пак ли сте недоволни ? Свиквайте, защото пак ще си изберем ГЕРБ и Б.Борисов. Пишете си, правете революции между две изтрезнявания и се заровете още по дълбоко в тинята. За некадърници няма просперитет. Само който работи ще успее.
  • 42 Бббббб

    95 22 Отговор

    До коментар #39 от "Мордекай":

    Ако си махнеш розовите очила и си извадиш езика от г@за на бибочко, може би ще усетиш част от истинското бг положение. Съмнявам се, че имаш толкова акъл да го разбереш, ама все пак опитай

    Коментиран от #47

  • 43 Пако

    60 9 Отговор
    Умен човек го е казал—Не е нужно да си
    заобиколен от гъзолизци за да повярваш че,
    си велик.Лъвът върви сам,докато Овцата
    върви в стадо...
  • 44 Време на геноцид

    86 16 Отговор
    На унищожител на народ и държава как да се вярва? Само държавните роби му " вярват ", за да не си изгубят работата. Шайка!
  • 45 Аз вече

    45 11 Отговор
    Питах в коментар под друга статия: И Белене ли ще отваряме пак, защото ми се струва ме живея в 1945 г
  • 46 БирникЪ

    13 51 Отговор

    До коментар #31 от "Българин":

    ...пак ще изберем Бойко,разберете го с Петолъчката в главата МУ!

    Коментиран от #54

  • 47 Великия сифилистик Ленин

    18 83 Отговор

    До коментар #42 от "Бббббб":

    За какво палажение говориш ? Май на теб очите ти са в онова място и виждаш само тъмнина. 2,4 милиарда похарчиха "бедните, измъчени " българи за празниците. Четеш ли бе тъпанар ? 2,4 милиарда. Само не изкарвай, че това са богатите. Край всички МОЛ-ове не можеше да се припари цял месец. Половин България се изсипа в София. А Пловдив и другите големи градове ? В определени моменти имам чувството, че някои от вас живеят с президента и Нинова в червената кочина със столица Москва и сънуват, че са България.

    Коментиран от #86, #95, #122

  • 48 Behemoth

    70 13 Отговор
    Тука един гербераски трол списва ли списва любовни сонати за дебелия празноглавец...

    Коментиран от #61

  • 49 Чичето

    81 10 Отговор
    Най-добрата власт е тази, която не се забелязва (Махатма Ганди)
    Най-добрата власт е тази, която прави себе си излишна (Вилхелм фон Хумболт).
    Ама който е чел само заглавието на Винету откъде да ги знае тия работи?
  • 50 Дедо

    67 11 Отговор
    Професорът май не е прав - според коментарите изглежда ОНЕЗИ проценти са не 80, а над 90!
    И тези ощетени от природата същества явно не разбират, че за всички дивотии на комунистите от герб ще платят не виновните, а те - и то независимо от партийните си пристрастия!
    Ей я водата, местните данъци, от 01.07 и тока - малко ли ви е?
    Ами плащайте тогава и си го хвалете борисов! Аз вече си бих камшика, колкото и да ми е мъчно. И всяка вечер си пускам българска ТВ, та да се радвам, че вече нямам тиква за премиер!

    Коментиран от #58

  • 51 селски гражданин

    64 8 Отговор
    Браво на автора на статията! За смелостта и затова, че няма нито една грешка в статията :), за разлика от някои други автори в други медии, например Vesti.bg, където няма статия без грешка - ха ха .
  • 52 Балкански паток

    29 14 Отговор
    Може да е луд, но управлява държава, или нещо подобно. И ще си я управлява още година, година и половина /докато я има/.
  • 53 абе

    17 6 Отговор

    До коментар #11 от "ХХХ":

    ДО 11 ПРОСТО НЕ СИ СТРУВА ДАПАДАМЕ НА ПРОСТАШКОТО ВИ НИВО, ГЛЕДАМЕ ВИ СЕИРА ДОКАТО САМИ СЕ УДАВИТЕ В ССОБСТВЕНАТА СИ ЗЛОБА.
  • 54 Николай

    22 54 Отговор

    До коментар #46 от "БирникЪ":

    Петолъчка има в твойта глава. Тук таме останаха петолъчки, но мозъците в които са, са вече са обикновен еклер. Какво искаш, Нинова с Радев да дойдат на власт и да обърнат по нареждане на Москва всичко с главата на долу. Те вече пробват. Така, че не ми говори за петолъчки. Достатъчно съм ги носил и ми се повръща от тях.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Го4о

    18 58 Отговор
    А, келемето Радев ще допринесе ли нещо за България или само ще кляфка през ден?
  • 57 Матей

    43 9 Отговор
    Че кой ли му верва,неговите хранени хора верват в лапачката,а другите кой ли ги пита?Изборите не са доказателство за ВЕРВАНЕ или народна любов,те се фалшифицират безогледно и ГЕРБ пак са на гребена на вълната.Засега няма алтернатива,но е в процес на формиране поради неистовото овълчване на герберските велможи и присъдружни грабители.Особено зловеща роля за тях може да изиграе приетия от тях т.нар ЗСУ или зловещи семейни убийства.Колкото и да се пънат да втълпяват на хората колко са загрижени разните НПО,ТОВА МИНАВА ВСЯКАКВИ КОШМАРНИ СЦЕНАРИИ.
  • 58 Аман от сензации

    13 27 Отговор

    До коментар #50 от "Дедо":

    Ей, отървали сме се от още един "умник". Стой си там където си и бъди така добър да не ми даваш акъл. Свикнал си вече с камшика, така, че ще ти е добре там. Само, че аз съм минал по този път и повярвай ми, ще бъдеш много изненадан. Животът при Б. Борисов ще ти се вижда ангелски.
  • 59 Ивайло

    59 9 Отговор
    Поздравления за статията.Няма как да се каже по-точно.Време е някой
    да каже,че ЦАРЯТ Е ГОЛ!!!
  • 60 Е И КАКВО

    41 7 Отговор
    ДЕИСТВИТЕЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е БЕЗСМИСЛЕНО
    НИЕ С НЕГО НЯМАМЕ НИТО ОБЩИ ИНТЕРЕСИ,НИТО ОБЩИ ТЕМИ
    НИЕ С НЕГО СЕ РАЗМИНАВАМЕ НАПЪЛНО И ПО ДОБРЕ Е ДА СЕ РАЗМИНЕМ
    МНОГО СА РАЗЛИЧИЯТА ПОМЕЖДУ НИ:
    ПО НАЧИНИТЕ НА МИСЛЕНЕ, НА ИНТЕПРЕТАЦИИ И ВИЖДАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ
    ТАКА ЧЕ: «ВСЕКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА»
    НЕГОВОТО НИВО ПОРАЗИТЕЛНО ПРИЛИЧА НА ТОВА НА ДРУГАРЯ Т.ЖИВКОВ
    САМО ЧЕ ЖИВКОВИТЕ ЗАЛИТАНИЯ СЕ КОРЕГИРАХА ВНЕЗАПНО ОТ ТВЪРДАТА РЪКА НА МОСКВА
    А БАТ'БОЙКО СИ Е ТВЪРДО УВЕРЕН В ГЛУПОСТА
    «О ВРЕМЕНА,О НРАВИ» СА КАЗВАЛИ ДРЕВНИТЕ РИМЛЯНИ»
    (не ги бъркайте с така наречените )
  • 61 Бесен Язовец

    6 21 Отговор

    До коментар #48 от "Behemoth":

    Май си капацитет по празните глави. И за това ще си пишеш във Факти, ще мърмориш, ще си недоволен. Това ще ти е битието. И ще е правилно. Нищо друго не заслужаваш - с тая "пълна" глава.

    Коментиран от #65

  • 62 И кои да доиде

    7 22 Отговор

    До коментар #1 от "Омг":

    бе омг тъпако селски...

    Коментиран от #87

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Ковро

    26 4 Отговор

    До коментар #55 от "икономистка":

    Кои хора харчат тези пари богатата и по малобройна половина
  • 65 Behemoth

    21 4 Отговор

    До коментар #61 от "Бесен Язовец":

    Ибал съм та в миризливия малоумен пор гнусен киртак!
  • 66 ИМПЕРИАЛИСТ

    19 45 Отговор

    До коментар #25 от "ДЕМОНкратични лидери!":

    Малко сте избързал, ОЩЕ СМЕ ЖИВИ ТЕЗИ КОИТО ПОМНИМ ТОВА:
    -опашки от тъмни зори ЗА САЛАМ, в провинциалните градове.
    - задължителните ДВЕ ЕДНОМЕСЕЧНИ комсомолско-измекярски БРИГАДИ- ангария, ЛЯТНА И ЕСЕННА за всички учащи. Т.н……,а изкупна цена на житото от селяните-кооператорите беше едва 0,05-0,06 лв/кг.
    - сложения през нощта срещу Гергьовден нелегален плакат, „БЕЗ ТОДОР ЖИВКОВ МОЖЕМ, БЕЗ АГНЕШКО НЕМОЖЕМ” в софийските хали.
    - полупразните магазини на „ПЛОД-ЗЕЛЕНЧУК”.
    -за плачевното състояние в промишлеността, която изоставаше бавно и необратимо под мъдрото ръководство на „РАБФАКОВЦИ”, не е нужно да споменавам. Явно сте бил малък тогава...
    След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план, тотално разсипана.
    Как беше ? – “Напред към сияйните върхове на социализЪма и комунизЪма другарки и другари.”

    Коментиран от #68

  • 67 До 66

    41 17 Отговор
    Опашките може да са били в началото на 90-те, когато дойде синята чума!!! През комунизма опашки за салам е имало само в на майката ти оная работа!!!!
  • 68 До 66

    46 10 Отговор

    До коментар #66 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Като не ти харесва опашката за комунистическия салам яж от демократичния - кокали, кожи, сланини, бръмбари, всевъзможни канцерогени, соя и кво ли не още, но не и месо!!! Никой не защитава комунизма, но нали демокрацията била по-добро, ама ЗА КОЙ е това по-добро, ЗА МАФИЯТА ЛИ?
  • 69 бай Постоль Войвода

    16 56 Отговор
    ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ БОЙКО БОРИСОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, КОЙТО КОЙТО ЗАЕДНО С ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ ПРАВИ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ.
    ПРЕДИШНИТЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛИ И ПРАВИТЕЛСТВА НИЩО НЕ ПРАВЕХА ЗА СТРАНАТА.
    ВИЖДАТЕ ГО, ЧЕ СЕ НАМЕСВА ТАМ КЪДЕТО ИМА ПРОБЛЕМИ И ГИ РЕШАВА НА МОМЕНТА.
    НЕ БИВА ДА СЕ ГЛЕДА ЕДНОСТРАНЧИВО.
    ЗА СЕГА БОЙКО БОРИСОВ НЯМА АЛТЕРНАТИВА.
    КОМУНИСТИТЕ НЕ СА АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ.
    А ОНАЗИ КАКА "КУРИ" ДА ВЪРНЕ ЗАГРАБЕНИТЕ ИМОТИ ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА И ТОГАВА ДА ГОВОРИ ЗА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА.
    МИЛИАРДЕРИТЕ И МИЛИОНЕРИТЕ КОМУНИСТИ - ДЕМАГОЗИ ДА ВЪРНАТ ЗАГРАБЕНОТО ОТ НАРОДА И ТОГАВА ДА ГОВОРЯТ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ.
    ТЕ ИСКАТ ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ, ЗА ДА НЕ ПРАВЯТ НИЩО И САМО ДА РАЗДАВАТ ПАРИ И ДА КРАДАТ ПАРИ И ДА ДОСЪСИПЯТ БЪЛГАРИЯ.
    АКО ГЕРБ ИМА НЯКАКВА АЛТЕРНАТИВА, ТОВА НЕ СА ИЗМАМНИЦИТЕ- КОМУНИСТИ.
    КОГАТО СЕ ПОЯВЯТ НОВИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ, ТОГАВА БИ МОГЛО ДА СЕ ГОВОРИ ЗА АЛТЕРНАТИВА.

    Коментиран от #124

  • 70 А ве ейййй

    21 5 Отговор

    До коментар #10 от "Марче":

    Ти сляп ли си или си си прост по рождение?
  • 71 Хвала на ваЖда

    21 5 Отговор
    Мислех си за дата на която да почетем нашият велик вожд....но само един ден не стига , за това всеки ден но докога??
  • 72 софра

    52 5 Отговор
    Как пък никой не каза за Качеството на живот, моля да не се бърка с жизнен стандарт, а то в момента е НАЙ-НИСКОТО от доста години насам.
    Пиша за качеството на живот че е отвратително, за не разбралите!
  • 73 6645

    39 6 Отговор

    До коментар #10 от "Марче":

    Аре не се праи на десен, че вие всичките в герп-а сте или от дс или селски хитреци, бегай се гърми у лево и трай!!!!
  • 74 фгх

    30 12 Отговор
    Докато лекарите взимат по-малко пари от шофера в градския транспорт, кочината нема се опраии
  • 75 ГРАДКОЗЛОДУЙ

    38 9 Отговор
    ЕРДОГАН И ПУТИН са поканили БОРИСОВ насреща но това нее за КАФЕ а икономичски интереси интереса клати феса но БОЙКО БОРИСОВ ХИЧ АМА ХИЧ НЕ СЕ трогва как живеят обикновените БЪЛГАРИ той е милионер с къща в БАРСЕЛОНА
  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 3 Отговор
    първата жена на БОЙКО БОРИСОВ е от СЕЛО СЕЛАНОВЦИ ВРАЧАНСКО
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 NAZI

    5 11 Отговор

    До коментар #28 от "МИГ29":

    Имаш 6 милиона срамни въшки. 6 999 800 българи сме.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 alien

    34 5 Отговор
    Ако се забрани на т.н. роми да гласуват, няма повече да има бандитски организации като ГЕРБ и ДПС във властта.
  • 82 БОЙКО БУДАЛА

    36 5 Отговор
    ...ВИЖТЕ СЯ...ЕЙ ВИЙ ТАМ - ЛОШИЯ МАТРЯЛ,
    ЗА ВАС - НАРОДА СТАВА ВЪПРОС...,
    НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ
    КАК ТЕ НАРИЧАМ НАРОДЕ МОЙ - ЛОШ МАТРЯЛ...
    ...ТА ВИЙ - ЛОШИЯ МАТРЯЛ
    МА МНОГО СМЕЛИ СТЕ СТАНАЛИ МАЙ...,
    ТА ДАЖЕ ВЕЧЕ ИМА И ТАКВИЗ ИЗМЕЖДУ ВАС,
    ДЕТО СА УСМЕЛЯВАТ МЕН ДАЖЕ ДА КРИТИКУВАТ
    ПА ДАЖЕ И ДА МА ОБВИНЯВАТ ЗА ТУЙ ОНУЙ...
    ...МА НАЛИ СЪМ ВИ КАЗАЛ БЕ,
    ЧЕ АЗ И МОЙТА КРОТКА МАФИОТСКА ХУНТА - ГЕРБ
    СМЕ ВИНАГИ НЕПОГРЕШИМИ И НЕВИННИ,
    ДОРИ КОГАТО НАЙ-ПОДЛО И ГНУСНО ВИ ЛЪЖЕМ, МАМИМ,
    КРАДЕМ И ГРАБИМ, РЕКЕТИРАМЕ И ТЕРОРИЗИРАМЕ,
    ДОРИ КОГАТО ПРОГОНИХМЕ ОТ БЪЛГАРИЯ
    НАД ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ...,
    ДОРИ КОГАТО ДОВЕДОХМЕ ДРУГИ ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ
    ТУК В БЪЛГАРИЯ ДО УЖАСЯВАЩА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ,
    ДОРИ КОГАТО ВИ ЛИШИХМЕ ОТ ДОСТЪП
    ДО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ПРАВОСЪДИЕ,
    ДОРИ КОГАТО ХУНТАТА - ГЕРБ И НЕЙНИТЕ ШЕФОВЕ И ПОМИЯРИ
    КРАДЕМ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО КАКТО ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ,
    ТАКА И ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ...,
    ДОРИ КОГАТО НАНЕСОХМЕ
    ОГРОМНИ ФИНАНСОВИ ЩЕТИ НА БЪЛГАРИЯ,
    ЗА МИЛИАРДИ ЕВРА ГОДИШНО ЗАГУБИ,
    КАТО ЛИЧНО АЗ СПРЯХ
    ТРИТЕ ГОЛЕМИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТА
    - ЮЖЕН ПОТОК
    - ПЕТРОЛОПРОВОДА - БУРГАС - АЛЕКСАНДРУПОЛИС
    - АТОМНАТА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛА - БЕЛЕНЕ,
    ...ДОРИ КОГАТО СТАНАХМЕ ЗА РЕЗИЛ, ЗА КАШМЕР
    И ЗА СРАМ И ПОЗОР ПРЕД СВЕТА,
    КАТО МОЙТА ХУНТА - ГЕРБ
    СНАБДЯВАШЕ ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ
    НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА - ИДИЛ - ДАЕШ И АЛ КАЙДА
    С ОРЪЖИЯ - РАКЕТИ, СНАРЯДИ, МИНОХВЪРГАЧКИ,
    АМФЕТАМИНИ И ЦИГАРИ...,
    ...ДОРИ КОГАТО МОЙТА ХУНТА
  • 83 ИДИОТ

    20 5 Отговор
    Кога сме на площада?
  • 84 бай Постоль Войвода

    14 32 Отговор
    ИСКАМ ДА ВИ ПИТАМ ВСИЧКИ ВАС УМНИЦИ ТАКИВА, ВИЖДАТЕ ЛИ НЯКАКВА РЕАЛНА АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ СЕГА?
    КАКТО ЗНАЕТЕ БСП И ДПС НЕ СА АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ.
    ТОГАВА КАЖЕТЕ МИ КОЙ МОЖЕ БЪДЕ АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ В МОМЕНТА?
    ИМАЛИ КЪМ ДНЕШНА ДАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ИЛИ КОАЛИЦИЯ, КОИТО ДА БЪДАТ АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ?

    Коментиран от #91

  • 85 ДОЛОМЧАНИ

    12 3 Отговор
    ЛОМЧАНИ жив ЛИ Е БОЙЧО ПОЛИТИКАТА
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Момчето ти

    6 2 Отговор

    До коментар #62 от "И кои да доиде":

    Да врътне по един биберон
  • 88 Гост

    31 7 Отговор
    Този тиквоч, трябва да бъде осъден доживот на минимална заплата, без право на пенсия, като преди това му се конфискуват всички откраднати от НАРОДА пари и незаконните му имоти!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Пендо

    30 8 Отговор

    До коментар #84 от "бай Постоль Войвода":

    Които и да са ,в пъти ще са по добри от ГЕРБ и вожда им Бойко Борисов.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 данко хайрсъзина

    33 6 Отговор
    1913г. Първа национална катастрофа,1919г. Втора национална катастрофа,1947г. Трета национална катастрофа.Три национални катастрофи след загубени войни. 2020г. Четвърта национална катастрофа , без война. За първите три катастрофи бяха обвинени Кобургите.Да видим за четвъртата катастрофа кой ще бъде обвинен.

    Коментиран от #96

  • 94 Бойко

    6 6 Отговор

    До коментар #27 от "гого":

    Хей Сладур
  • 95 Мунчо

    34 7 Отговор

    До коментар #47 от "Великия сифилистик Ленин":

    Тиквоний, раздели тия два милиарда и нещо на около 5 милшона души с доходи.И сумата е ...около 500 лева средно на човек, или по около 20 лева на месец за ппрез годината. Просто казано за чугунена кратуна като твоята, средно всеки си е увеличил харчовете с по 20лв месечно за изтеклата година. Много обичате гербаджийските тикви да се заигравате с числа и да се правите на ,,икономисти,,
  • 96 Ван дер Любе

    25 6 Отговор

    До коментар #93 от "данко хайрсъзина":

    БСП. Не че не са виновни. Те са направо за закриване и някои са и за затвора. Но основните виновни са ГЕРБ, ДПС и след това идват другите партийци - патриоти, куневи и други.
  • 97 До невежеството

    10 33 Отговор

    До коментар #1 от "Омг":

    Къде точно виждаш признаци на "национална катастрофа' ?

    Кое от това, което правят Борисов и ГЕРБ за България, ти прилича на разрухата, до която ни доведоха шест пъти БКП-БСПрестъпници ?!

    Коментиран от #135

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 СЛАВИЯ

    14 6 Отговор
    анадали някога БЪЛГАРИЯ ще се оправи
  • 100 Novus ordo seclorum

    25 7 Отговор

    До коментар #98 от "Уча се":

    Извинявай, Боко на кого мачкаше ушите ? А кого пазеше от народната любов? За един приятел питам, щото гледам че хулиш някви комунисти . Такива сте слабоумни , че и за сапун не ставате , ти и такива като теб.
  • 101 СЛАВИЯ

    13 3 Отговор
    като има шарани вервайте
  • 102 Бойко

    21 5 Отговор
    Браво Мария! За стрелите право в раните, за точния и ясен изказ, за премерената ирония, за гордо вдигнатата глава, за истината!
  • 103 бай Постоль Войвода

    8 17 Отговор
    И ПАК ВИ ПИТAМ ВCИЧКИ ВAC УМНИЦИ ТAКИВA, КОЙ СПОРЕД ВАС МОЖЕ ДА БЪДЕ РEAЛНA AЛТEРНAТИВA НA ГEРБ В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ?

    ИЗКЛЮЧВАМЕ БCП И ДПC. ТЕ НE CA AЛТEРНAТИВA НA ГEРБ.

    ТOГAВA КAЖEТE МИ КOЙ МOЖE БЪДE AЛТEРНAТИВA НA ГEРБ ДНЕС?
    МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПОСОЧИТЕ ПOЛИТИЧECКA ПAРТИЯ ИЛИ КOAЛИЦИЯ, КOИТO ДA БЪДAТ AЛТEРНAТИВA НA ГEРБ КЪМ ДНЕШНА ДАТА?

    Коментиран от #107, #109

  • 104 Mmmm

    23 5 Отговор
    Немога да повярвам,че факти пишат нещо против герП.Много пъти съм писал коментари срещу тях,разбира се бе обиди или псувни, а само истината и кометарите ми бяха изтривани веднага.МНОГО ИНТЕРЕСНО

    Коментиран от #105, #106

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Усмивката

    6 1 Отговор

    До коментар #104 от "Mmmm":

    Народа.Хората живеещи в чужбина и България.Но при едно ,важно условие.Да му се даде свобода.Дори такава ,каквато бе дадена на народа на Румъния след падането на Чаушеско.Има приказка ,,глас народен ,глас Божий”.Народа на България никога не е бил свободен.Напротив.Комунистическата приказка на Шикерезада бе подновена ,в издание 89,от новите ,стари лидери на нацията.Същите обещания,заблуди ,страхове.Сам ти демонстрираш последнара ,,реплика”.....СТРАХОВЕТЕ.Те ,както е известно от природата парализират.Парализират жертвата , за да стане лесна плячка
  • 107 Усмивката

    9 1 Отговор

    До коментар #103 от "бай Постоль Войвода":

    Народа.Хората живеещи в чужбина и България.Но при едно ,важно условие.Да му се даде свобода.Дори такава ,каквато бе дадена на народа на Румъния след падането на Чаушеско.Има приказка ,,глас народен ,глас Божий”.Народа на България никога не е бил свободен.Напротив.Комунистическата приказка на Шикерезада бе подновена ,в издание 89,от новите ,стари лидери на нацията.Същите обещания,заблуди ,страхове.Сам ти демонстрираш последнара ,,реплика”.....СТРАХОВЕТЕ.Те ,както е известно от природата парализират.Парализират жертвата , за да стане лесна плячка
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Айхман

    0 3 Отговор

    До коментар #103 от "бай Постоль Войвода":

    Не питай пак. 91 точно ти е отговорил.
  • 110 панчо виля

    10 7 Отговор

    До коментар #19 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Много се съмнявам в приписваното уж казано от Петър Младенов за танковете /непотвърдено от никой друг твърдение само на едно мазно лекенце, богато наградено впоследствие с постове и служби/. А като сравнявам резултата от далновидността на Дън Сяо Пин /и състоянието на Китай днес/ без колебание да докара танковете, откровено съжалявам, че Младенов не направи същото, ако наистина си го е помислил или казал
  • 111 Димитър

    12 11 Отговор

    До коментар #1 от "Омг":

    Добре Герб ще паднат от власт, но кой да управлява България, пак ли комунистическата и руска Бсп, заради която страната ни е закотвен на дъното. Има две партии които са от началото на прехода и двете са кагабейски Бсп и Дпс. Твърдо против тези партии пак да ни управляват.
  • 112 Щом искате светло бъдеще

    5 9 Отговор
    Ние верваме на червените. Като дойдат ще изядат и таралежите. Ще ни купят влакове от Сименс дето ще ги платят следващите и стари вагони от Швейцария на цена като нови. Ще купят за наша сметка и бутафорни вертолетчета и корабчета без въоръжение.
  • 113 Боко

    17 4 Отговор
    Вместо да пишете врели некипели
    И да се плювате един друг.
    Излесте ама всички Българи
    Сега пред.парламента и се освободете от това робсво.
    Държава това е Народа.
  • 114 ха ха

    20 5 Отговор
    Слез от джипа и отиди при хората в Перник
  • 115 кучето

    10 5 Отговор
    умри бойче умри
  • 116 Ново

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Наи лошо на този свят комунист да ти плаща и комсомолец да ти работи
  • 117 Четъри хикса

    8 0 Отговор

    До коментар #29 от "Мавзолей за живия Вожд от Банкя":

    Измислиха визия за българия но не знам дали един социалист би повярвал
  • 118 Ново

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "Мавзолей за живия Вожд от Банкя":

    А президента Минава ссамолета отгоре не можеш очнитесь да му видиш
  • 119 Ф 35

    4 5 Отговор

    До коментар #28 от "МИГ29":

    Явно си гласувал за каун. Че толкова си угорчен
  • 120 Вярвам на очите си

    8 2 Отговор
    Когато го закрият че нищо нема отнесе със себе си а погубва един народ
  • 121 София не е България

    7 6 Отговор

    До коментар #7 от "ВБГтоОтПростПоПрост":

    В София са наи голямата измет наркомани и убийци и алчни безгръбначни животни облечени в власт корупция и силикон.В селата бяха добрите и качествени и честни хора но вия ги изгонихте.Те бяха най добрите и трудолюбиви и честни Българи.Но вия Софиянци им взехте земите които ги обработват и сега нямат работа и така ги обрекахте на мързел и безработица затова гладуват и бягат в чужбина вие сте животни които мислят само за себе си.

    Коментиран от #123

  • 122 Хасан4о

    8 0 Отговор

    До коментар #47 от "Великия сифилистик Ленин":

    Знаеш ли колко е бъдещата печалба на банките и фирми само за отпуснатите кредити за тези дни ? А колко неща са закупени с плащане за през другата година, директно в магазините през разните му фирми ,да не казвам имена че е реклама ?
  • 123 Ма нищо не съм ти взел олигофрен такъв

    3 2 Отговор

    До коментар #121 от "София не е България":

    Е ти земи работи ги и забогатевай
  • 124 Уууууууу

    10 2 Отговор

    До коментар #69 от "бай Постоль Войвода":

    ГЕРБ трябва да се нарекат ГРАБ защото грабят от народа и го обричат на смърт и мизерия особено по селата.До кога ще продължават да си увеличаувеличават заплатите и пенсиите, луксозните имоти,къщи за гости и ще се возят в луксозни коли и ще харчат безразборно парите на данъкоплатците.Затова обикновеният гражданин не му стигат парите.Не можем ли и ния като спокойни човеци да си изкараме до старини без да се притесняваме че ще гладуваме или не ни стигат парите за сметки и здраве? Може би трябва цял живот да сме на кредит и накрая ще вземем по една пенсия от 100 евро и ще ни помагат децата ни от чужбина да си плащаме лекарствата и да чакаме от тях да спечелят пари за къща щото тука не ти стигат дори и за тоалетна да построиш.Срам за Българските управляващи че не могат или нямат акъл поне това да ни осигуряват или поне да ни помогнат да постигнем нещо както дедите ни са постигали и с това се гордеят,а нашето поколение с какво да се похвали, че е отишло във чужбина да изкара пари за къща с това ли да се гордеем.Много ви благодаря господа народни представители за красивата и пошла гордост.Даже не се чувствам горд Българин вие го направихте чувствайте се горди с това че искате да ни изгоните от майка България нали това ви е целта и цената на вашето богатство.И ние ставаме прокудени както тогава БКП гонеше Българо-турските граждани на България.Сега не е по различно от тогава.
  • 125 Българин

    8 2 Отговор
    Бойко изправи се и кажи защо толкова години големите язовири се държат умишлено с ниски нива !!! Има нещо гнило в тази история нали?
  • 126 Бай Онзи

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Един разумен коментар!
    А глутницата вече озверява.
  • 127 И аз да кажа

    3 1 Отговор
    Всеки, който призовава към революции, излизане на улицата и пр. в най-безобидния случай е неграмотник. Революциите в съвремието не са донесли добро- вижте,че всички проспериращи нации в последните над 200 години са се развивали еволюционно! Няма лошо да изберем друга политическа сила, ако се е заявила и ни е убедила с програмата си. Но партията на милионерите БСП да рИве по всеки повод и особено противно- да плаче за народа...е, хайде мерси! Особено както са изгладнели напоследък, чак и касата си гепиха! А ДПС не са се спирали от схеми и врътки. Та за тях ли да излизаме на улицата? Или за да ни стъкне Радев някакъв служебен кабинет, или недай Боже някаква хунта с руски кукловоди? Който ги мечтае такива, заслужава риза с мноооого дълги ръкави (усмирителна). Зная, че на пенсионерите с малки пенсии им е тежко. Ама пенсионните фондове на соца ги изпукаха другарите, на тях да се сърдят, да не чакат Путин или Нинова да им ги вдигнат. Всеки управляващ се изкушава да го запомнят с добро и предвид големия брой застаряващо население, най- лесно е да се вдигнат пенсиите, пък после- да става каквото стане, но то ще е засилване по наклона надолу
  • 128 Нане

    4 2 Отговор
    Все едно да вервам на Симеончо..... )))))))))))))))

    Коментиран от #131

  • 129 Велин

    3 0 Отговор
    Три пъти чета и проверявам. За съжаление няма НИТО ЕДНА грешна дума. Айде ЧНГ!!!!
  • 130 Гадината

    3 2 Отговор
    Предателя Борисов-в затвора

    Коментиран от #134

  • 131 Анти БСП

    2 3 Отговор

    До коментар #128 от "Нане":

    Вярвай на Корнелка
  • 132 Простор

    2 3 Отговор
    Абе червени плюващи,кога ще върне парите на Техноимпекс Сланинова бе?
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Мрете червени паразити

    2 3 Отговор

    До коментар #130 от "Гадината":

    Еби си майката червена курво
  • 135 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #97 от "До невежеството":

    На сляп не можеш да покажеш, нито на глух да кажеш! :(
  • 136 Гневен

    0 1 Отговор
    Разбете този път без кръв няма да се получи промяна
  • 137 Мерилин Монро

    2 0 Отговор
    Червени боклуци!
  • 138 9мм

    1 1 Отговор
    спрете бе хора с това комунист гербер и не знам какьв си муцуните на боко и друга сган това искат знаете какво пише на парламента
  • 139 Odb

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Тебе някой трябва да те заколи....ама първо децата си да видиш как ги колят
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 хуху

    1 0 Отговор
    ще имаме някога самолети слава боку ще живеем някога по добре няма да емигрираме някога слава боку ще има правосьдие някога слава тебе боко проклети да сте вие алчни продажни мижитурки от герб
  • 142 Кирчо

    0 0 Отговор
    А питате ли го горкият човек,как оцелява.Цецо,Мустафата,Ердоган,Ахмед,Домуза,Гешев ,Цаца,компи момпи,къщи-тъщи,каракачанки,теменужки всички казват дай.Лесно е да го разпвате....ами геят от Брюксел,нямаше ли да е бетер от него.