Last news in Fakti

21 Април, 2020 09:57 75 686 119

Дара Екимова: Да! Има значение каква кола кара!

  • милен цветков-
  • дара екимова
Дара Екимова: Да! Има значение каква кола кара! - 1
Снимка: Facebook
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ДА! Има значение каква кола кара! Да, има значение, че е Audi Q7, защото когато техните му подарят Audi Q7 за 18-тия рожден ден, той НЕ ЗНАЕ СТОЙНОСТТА НА КОЛАТА. Не паричната стойност. Времето, ресурса, усилията, количеството работа, което си изработил, за да имаш възможността да купиш скъпа кола. Това не знае. И затова кара със 100km/h на кръстовището на Парадайс, затова употребява наркотици и след това се качва на колата... Защото не знае стойността на нищо. Не знае стойността на човешкия живот. На 22 НЯМАШ капацитета да управляваш толкова голяма кола, нямаш ОПИТА, НЯМАШ СЪЗНАНИЕТО. Предстои ми да карам шофьорски курсове... Не искам. Просто не искам. Страх ме е. Защото познавам МНОГО такива. Не са само момчета, момичета - също. Едно поколение сме. И ме е срам. Ужасно ме е срам, защото са точно такива, каквито изглеждат. Като това момче. Учат в чужбина, родителите им имат възможности и са им дали да карат предходния модел на S класата, който държат в гаража (родителите вече са си взели следващия). За ваканциите се прибират тук, хвърчат по околовръстното със 120km/h и возят по 2 мацки отзад, които се възхищават на ужасно бързата и “готина” кола на маминото момче. Разказват какви “олигофрени” са преподавателите в чужбина, разказват как преписват на изпитите и че дискотеките стават, ама няма чалга, което е “мн тъпо”. Събират се в дома на единия, друсат се с евтини наркотици и оправят мацките групово. След това пак се качват на колите и отиват на дискотека. Там си разбиват главите с бутилките от шампанско, което са изпили. Грозно ли е от устата на момиче? Да, но това е истината. Точно такива са. Безотговорни, неуки, неграмотни безделници. И да, качват се на колите си, докато се намират в петото измерение вече. Да, правят го. И съм се опитвала да говоря за това, и съм писала, и съм казвала, но всичко, което съм чувала е:

“Недей, не е твоя работа, Дара!”
“Остави хората да си възпитават децата, както те знаят, Дара!”
“Не се меси, ще си имаш проблеми, Дара!”
“Не можеш да си изказваш мнението винаги, Дара!”
“НЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ СВЕТА, ДАРА!”

Ами МОГА! Защото всички сядат вкъщи и си казват, че това е несправедливост, но те кои са, че да променят нещо? ЗАТОВА НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ, защото НИКОЙ НЕ ВЯРВА, ЧЕ ОТ НЕГО ЗАВИСИ ПРОМЯНАТА.

Успех с пребиваването му оттук нататък. Как се живее с мисълта, че си убиец? Убил си човешки живот и си съсипал още много? Не се живее. С тази мисъл се гние. И ние сме нищожни. Този свят е едно нищо. Малък, мръсен, несправедлив. Затова ще се поговори за това, ще го кажат в сутрешните блокове, по новините, в социалните мрежи... И ще се забрави. Какво ще се промени? Безотговорните им родители ще им подаряват мощни коли. А след това безотговорните им деца ще правят СОБСТВЕНИ ДЕЦА. И къде отиваме??????????

И съм бясна. Бясна съм, защото 10 минути по-късно аз и приятелят ми се прибирахме по същия маршрут. А ако беше 10 минути по-рано?

Бясна съм, защото Милен беше вдъхновяващ човек. Човек с мнение. Независим. Свободен. Различен. Човек със силен и ярък глас, който използва, за да обезоръжи неправдата. Образован, грамотен човек. УМЕН човек. Директен. Такава искам да бъда и аз. И да, гледала съм предаванията му МНОГОКРАТНО. Харесвах го. И се натъжих с цялото си сърце, когато разбрах, че вече го няма. И не мога да спра да мисля за това. Чувствам се виновна, чувствам се зле. Той беше РОДИТЕЛ. Никое дете не заслужава това. Той просто е чакал да светне зелено... Дано има отвъд, дано Там е светло, бяло и голямо... Достатъчно голямо за големите хора! За тези, които бяха прекалено големи за този свят... Като Милен, като тати...


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 364 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Олегь

    47 174 Отговор
    Аз Лада карам само обичам Руското качество 🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    Коментиран от #56, #99

  • 3 Алексей

    43 170 Отговор
    Да караме само Руски Лади 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Браво

    482 8 Отговор
    Дара, прави ти чест такова изказване! Наистина опростачването е всеобщо, но не на последно място то е резултат и на липсата на ценности и градивни идеи в обществото.

    Коментиран от #31, #35, #40

  • 6 Гост

    380 3 Отговор
    Абсолютно вярно и точно обрисувано! Но, с едно не съм съгласен:
    "Уcпeх c прeбивaвaнeтo му oттук нaтaтък. Кaк ce живee c миcълтa, чe cи убиeц? Убил cи чoвeшки живoт и cи cъcипaл oщe мнoгo? Нe ce живee. C тaзи миcъл ce гниe."
    Това важи единствено и само за хора с достатъчно висок морал и отговорност, които в конкретният случай явно липсват. Ако ги имаше, то не бихме били свидетели на случващото се.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Realm

    152 2 Отговор
    кристиан-лайното утрепа милен цветков
  • 11 Седящия Бик

    117 15 Отговор
    НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИШ!НИЩИЧКО!!!АКО СИ МИСЛИШ НЕЩО ДРУГО,ЗНАЧИ ЖИВЕЕШ В ДРУГ СВЯТ!БЕЗ РАВНОВЕСИЕ В СВЕТА,НЕ МОЖЕ ДА ИМА "МАЛКА ИСТИНА"!"КОРОНАТА"Е САМО НАЧАЛОТО НА КАТАРЗИСА!ТРЯБВА ПЪЛЕН,ТОТАЛЕН И БЕЗКОМПРОМИСЕН СВЕТОВЕН КАТАРЗИС!
  • 12 Иво

    97 6 Отговор
    В годините 1990 - 2005 полицаите спираха по-често, сега не спират защото ги е страх ли?

    Коментиран от #59, #96

  • 13 Еее да дааа

    56 110 Отговор
    То па една кола... дееба и драгливата q7- ца. Не разбирам какво толкова специално видяхте в колата. Била скъпа, била мощна...а то кошник 3.0 дизел

    Коментиран от #47, #102

  • 14 габровец от варна

    10 19 Отговор

    До коментар #9 от "Behemoth":

    Мерси много!
  • 15 Софиянец

    39 119 Отговор
    Дара се друса за тримата в аудито и смешно да говори тези неща.

    Коментиран от #50

  • 16 мнение

    38 120 Отговор
    Тая пък ,кога се окучи,кога се научи...На всяка манджа мерудия,нещо много иска да се набута в медийното пространство,въпросът е има ли ресурс за това?!
  • 17 ех тая свинчуга от каде излезе

    46 83 Отговор
    така е като те позабравят феновете и пускаш някой интересен пост във фейса и готово пак се сещат за тебе а факта че използваш термина “евтини наркотици” означава че и то си от това общество и ти се друсаш но все пак във фейса е модерно да сме моралисти нали? и каква щеше да е разликата ако се бяха друсали със “скъпи наркотици” ... всички те знаят каква надута пуйка си (нищо че мязаш на глиган) а на бате коце коката е хубава нали ама бързо ги забравяш тия работи
  • 18 гост

    85 6 Отговор
    "Как се живее с мисълта, че си убиец?" - тия нямат такъв проблем.
    Ще му дадат 3 години (моля се да е условно). Ще излежи една и пак ще подкара както си знае.

    Коментиран от #32

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Генералът

    124 8 Отговор
    Трябва да има ограничения. Ако си до 25 или имаш по-малко от 5 години шофьорски стаж, не трябва да караш кола над 100кс. Ако друсаното леке караше опел корса или тойота ярис нищо от това нямаше да се случи или щеше да счупи собствената си глава.

    Коментиран от #49, #77

  • 21 Тодоров

    153 4 Отговор
    Чувал съм за това момиче, което е изразило много ясно това което мисли и чувства и съм съгласен!! Веднага двама преди мен са се опитали да се подиграват и са показали крайно не възпитание и безгранична простотия. Тя е права в едно, разглезените млади хора от богати семейства, явно повлияни от поведението на родителите им, нямат предства за цената на много неща, особено за човешкия живот! Родителите им осигуряват всичко, остава им само да учат където пижелаят. Отговорността е качество което се възпитава. Как да го притежават като не са научени и нямат личния пример на родителите. А те бигатеят не с бизнес умения а с трикове и далавери, защото притежават определена власт. Така с годините се разлагат и провалят няколко поколения, които придобиват убеждението, че ще заменят родителите си и прекрасния живот ще продължава. Живеят и с убеждението, че каквото и да се случи ще плащат и ще се измъкнат. Което у нас е точно така!! Помните ли онзи прокурорски син който уби момче и момиче, които са се разхождали далече от платното на булевард България? След цели 7 години отлагане, забавяне, увъртане и какви ли не пречки, този убиец получи 1.5 години УСЛОВНО????!? Два човешки живота изчезват, защото някакъв маймун се състезавал с друг!!! Защо никой не потърсят родителите на убитите, какво чувстват и как живеят? Не знам как са издържали да не намерят това фекалче и да не му резнат гръцмуля!!!! Обидно е нали. Обидно ще е и в случая с журналиста, защото от опит знаем, че на
  • 22 Гарантирано от герб

    120 6 Отговор
    Такива журналисти вече няма: Милен Цветков разглобяваше шефа на Шайката ГЕРБ - БорисоФ в ефир и това, че разкриваше Истината за него, беше едно от престъпленията му според тях!
    Мир на Душата му!
  • 23 биббо

    9 65 Отговор
    Кой си ти да решаваш? Решава този , който има пари! :)

    Коментиран от #76

  • 24 Незнаещ

    3 11 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Ти май завиждаш?

    Коментиран от #30

  • 25 Недей така

    21 9 Отговор
    Извинявай, но има ли значение какъв мотор управлява и с колко км/ч по натоварена магистрала като Хемус, да го тествал...?
    Хайде да бъдем малко по-смирени и да знаем кога да замълчим.

    Коментиран от #36

  • 26 GG1989

    62 10 Отговор
    Хубаво мнение, ама като Ви отвори човек Инстаграма и Фейсбука всичко се проваля...

    И това моме на 17 пробива с тяло основно... 100 поста във Инстаграма акцент на бюст и дупе на всеки втори.

    После как да ти оцени човек качествата като акцентираш на външното. Остава едно празно чувство като след цитат от плеймейтка в социалките, понеже не се отличава и тази малка лолитка от каките си.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Защо нищо не им влиза в главата и

    52 1 Отговор
    не им отърва западната демокрация? Боклука може да се “развива”,само в мутренско-мафиотска кочина,където няма държава с действащи закони и отговорности.
  • 29 Само питам

    44 4 Отговор
    Защо всеки един до сега обвинява всичко и всички, само не и СИСТЕМАТА с либерастките си закони, които даже се тълкуват различно според дадения етнос или общественото положение??

    Коментиран от #54

  • 30 габровец от варна

    8 2 Отговор

    До коментар #24 от "Незнаещ":

    За какво,уважаеми?Само прочетете повечето коментари,работата е ясна.
  • 31 Божидар Чеков

    80 6 Отговор

    До коментар #5 от "Браво":

    Браво Дора. Дано не си сама с подобно мислене и открито говорене. За съжаление има цяло ново поколение на "мимини деца", чиито родители обраха страната ни. Повечето харчат парите на татко и на мама в чужбина, но кефа е в България. Тука тече купона, защото в САЩ, Германия и Англия са господин и госпожица "никой". В родината за тях няма правила, те се мислят за безнаказни.
  • 32 Опа

    29 1 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    (моля се да е условна) ти сериозно ли? Добре ще да е грешка в превода. А ако не е то да ти.....
  • 33 Тодоров

    24 3 Отговор
    Чувал съм за това момиче, което е изразило много ясно това което мисли и чувства и съм съгласен!! Веднага двама преди мен са се опитали да се подиграват и са показали крайно не възпитание и безгранична простотия. Тя е права в едно, разглезените млади хора от богати семейства, явно повлияни от поведението на родителите им, нямат предства за цената на много неща, особено за човешкия живот! Родителите им осигуряват всичко, остава им само да учат където пижелаят. Отговорността е качество което се възпитава. Как да го притежават като не са научени и нямат личния пример на родителите. А те бигатеят не с бизнес умения а с трикове и далавери, защото притежават определена власт. Така с годините се разлагат и провалят няколко поколения, които придобиват убеждението, че ще заменят родителите си и прекрасния живот ще продължава. Живеят и с убеждението, че каквото и да се случи ще плащат и ще се измъкнат. Което у нас е точно така!! Помните ли онзи прокурорски син който уби момче и момиче, които са се разхождали далече от платното на булевард България? След цели 7 години отлагане, забавяне, увъртане и какви ли не пречки, този убиец получи 1.5 години УСЛОВНО????!? Два човешки живота изчезват, защото някакъв маймун се състезавал с друг!!! Защо никой не потърсят родителите на убитите, какво чувстват и как живеят? Не знам как са издържали да не намерят това фекалче и да не му резнат гръцмуля!!!! Обидно е нали. Обидно ще е и в случая с журналиста, защото от опит знаем, че на

    Коментиран от #55

  • 34 Next

    68 14 Отговор
    Нито един политик освен Румен Радев не се изказа по случая с Милен. Защо ли? Толкова ли им е бил неудобен? За се
  • 35 Оня

    3 7 Отговор

    До коментар #5 от "Браво":

    Силно се надявам ама и много се съмнявам така да стане !
  • 36 Бате

    33 1 Отговор

    До коментар #25 от "Недей така":

    Смирени??? А този смирен ли е бил? Да замълчим? Дали ако в Субару то е бил бате твой роднина ще мълчиш? Не ти го пожелавам! , но такова мислене не е полезно

    Коментиран от #57

  • 37 Пешо

    18 24 Отговор
    Жалко че няма вирус за червените свине.
  • 38 Стига де !

    44 1 Отговор
    Заставам зад всичко което е написано ! Браво ! Смъртта му я подари някакъв , който не заслужава абсолютно никаква милост ! Трябва да се въведе : той , или посочено от виновните лице , от неговото семейство , да си замине от този свят ! Знам че е гадно и нередно , но ако го има черно на бяло ,, ще стряска !!! Иначе нищо няма да се получи !!!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Петков

    3 35 Отговор
    Дара, кой те пита?

    Коментиран от #42

  • 42 Имах в предвид...

    30 3 Отговор

    До коментар #41 от "Петков":

    Доста питат , въпроса е дали тези от които зависи четат !!!
  • 43 Кофти

    19 28 Отговор
    Оф, на тази дразнещата майка й написала 2 реда и тя се бута да става известна. Къде ли не беше в сто предавания и не разбра, че никой не я иска, да спре да се бута!
  • 44 М.Иванова

    15 1 Отговор
    Браво
  • 45 Биде

    41 0 Отговор
    Тоя ненормалник и пододбни на него да ходи да кара с 200 в гората и да пробва да „убие” някое дърво вместо човек! Макар че дървото може и да се опъне!!!
  • 46 г-н.Р.Р...

    19 0 Отговор

    До коментар #4 от "Все пак":

    Коментари са редни , не за нея , а за това което е написано , иначе не е почтенно !
  • 47 Хахото

    37 3 Отговор

    До коментар #13 от "Еее да дааа":

    Прочети какво е написало момичето бе, глупендер, или е много сложно за тебе да вникнеш в написаното?

    Коментиран от #51

  • 48 Ули цата

    35 2 Отговор
    Бог да го прости Милен Цветков!
  • 49 Гост

    20 1 Отговор

    До коментар #20 от "Генералът":

    Искаш да щажеш че колите до 100 к.с развиват скорост до 80км/ч ли що ли какво общо имат к.с на кората с това какво имаш в главата
  • 50 goni

    4 6 Отговор

    До коментар #15 от "Софиянец":

    Ти, ли я снабдяваш, или просто участваш в купона?!
  • 51 Опа

    16 4 Отговор

    До коментар #47 от "Хахото":

    Смешното е че едно момиче го е разбрал, този Не
  • 52 Бабун

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Последния софиянец":

    Прочети какво е написал коментар №9, отнася се и за тебе
  • 53 Лекар БГ

    22 3 Отговор
    Добре и смислено го е написало момичето.
  • 54 Извинявам се...

    15 1 Отговор

    До коментар #29 от "Само питам":

    Системата в правораздаването е проблем ! На всеки е ясно , и понеже е ясно , всеки който сбърка , се опитва да я заобикали , без да си поеме заслуженото !..
  • 55 Извинявам се...

    13 0 Отговор

    До коментар #33 от "Тодоров":

    Знам че е неправда !! Жалко че я има !!! Затова , такива не трябва да се изпускат , направо в 10 - ката пред баща му ( прокурора ) !
  • 56 Тъпите тролове са

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Олегь":

    Толкова тъпи, че работят срещу господарите си с такива постове!
  • 57 Недей така

    23 3 Отговор

    До коментар #36 от "Бате":

    Не си схванал коментара ми. Имах предвид момичето да е по-смирено, защото баща й излезе да тества новия си мотор на Хемус и катастрофира само с 250 км/ч. А замисли се, ако беше оцелил и друг по магистралата? Затова като имаш такъв пример, хайде не давай акъл поне. (Харесвах и още харесвам творчеството на Дими).

    Коментиран от #62, #74

  • 58 дабеда

    16 7 Отговор
    татко и катострофира с превишена скорост
    тази говори за скорост
    все едно татко и да е черноокож
    и тя да говори против нееегрите
    нещо такова се получава
  • 59 Баш Батка

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Иво":

    Не защото на всякъде е пълно с камери и рушвета не минава.
  • 60 ЗАЩО БОЙКО ГУЗНО МЪЛЧИ

    33 0 Отговор
    Cинът нa дeпутaтa Лъчeзaр Ивaнoв oт ГEРБ e зaмeceн и във въoръжeни грaбeжи нa 3 бeнзинocтaнции.Прeз 2014 гoдинa тoй бe рaзcлeдвaн зa грaбeжa нa три бeнзинocтaнции. Тoгaвa cтaнa яcнo, чe Гeoрги Ивaнoв, пo oнoвa врeмe 17-гoдишeн, зaeднo c нeгoв cъучacтник тръгнaли c кoлa към бeнзинocтaнциятa нa OМV oкoлo 23,15 ч. Мaлкo прeди нeя aвтoмoбилът нa oбирджиитe cпрял. Cпoрeд прeдвaритeлния плaн oт нeя излязъл Гeoрги Ивaнoв, кoйтo нaхлупил мacкa нa лицeтo cи и c пиcтoлeт в ръкa влязъл в бeнзинocтaнциятa и крecнaл: “Дaвaйтe пaритe!”, Cлужитeлитe ce пoдчинили и му дaли нaличнитe oкoлo 100 лв. и мaлкo цигaри. Тoгaвa мoмчeтo избягaлo и ce кaчилo oбрaтнo в чaкaщaтa гo нaблизo кoлa. Caмo минути пo-къcнo oбaчe пoлицaитe влeзли в диритe нa oбирджиитe. Cлeд крaткo прecлeдвaнe тe cпрeли зa прoвeркa кoлaтa, нo мeждуврeмeннo Ивaнoв вeчe бил cлязъл.кoгaтo тoй бe нa 15 гoдини и бe oбявeн зa бeзcлeднo изчeзнaл oт ceмeйcтвoтo. Пo-къcнo ce пoяви и признa, чe дoбрoвoлнo ce e мaхнaл oт вкъщи зaрaди рoдитeлcки тoрмoз.ТOЗИ КРИМИНAЛ E ГOДEН МAТEРИAЛ ЗA ПOРЪЧКOВO УБИИCТВO.
  • 61 Случаен

    11 4 Отговор
    Само не разбрах кое е скъпото на тая q7ца за 10хил.

    Коментиран от #64

  • 62 Бате

    15 5 Отговор

    До коментар #57 от "Недей така":

    Бате извинявам се, такъв род мотористи няма как да уважавам. Но и с малкото акъл който имам схванах едно, тук се коментира Дара, не баща й. Другия път бъди по ясен
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 До #61

    10 0 Отговор

    До коментар #61 от "Случаен":

    Q7 2017 г. - около 80 000 лв. /mobile.bg/ . Нова е закупена за 180 000 лв.

    Коментиран от #68, #118

  • 65 Джигит

    21 3 Отговор
    Хахахахх тва на колко си и каква кола караш няма значение .Дайте направо на 30 да взимаме книжки че тогава изведнъж ни идват шофьорските умения.Вместо да говорите само какъв варел карал обърнете внимание на това че бил ,,НАДРУСАН" за това трябва да се взимат мерки не за колите,годините и така нататък
  • 66 Чочо

    10 8 Отговор
    Това е добре написано,само че от майка ти,която се чуди как да те бута напред.Теб те видяхме в Черешката на тортата.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #64 от "До #61":

    Да внеса корекция: 2013г., закупена за 133 000 лв.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Елен

    19 3 Отговор
    БРАВО, Дара!!!
  • 71 инчхай

    16 3 Отговор
    браво на такива мислещи млади хора,а на тия зевзеци който драскат тъпоти м----- им
  • 72 Дора

    13 13 Отговор
    Дара пак си прави PR. Не се спряха с досадната си майка. Изпилзват всякакви драми, за да се правят на опечалени и морал ни. Много долен PR.
  • 73 Дудуков от Брюксел

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Простьо, не си никакъв... "габровец", а най-обикновена тиква, зелена като краставица, не че това има някакво значение:)))!

    Коментиран от #84

  • 74 Дудуков от Брюксел

    6 2 Отговор

    До коментар #57 от "Недей така":

    А дали се замисли, поне за момент, че точно такива би трябвало по-често да вземат отношение, тъй като са от онези... с последствията:)))?!?
  • 75 Лицемерен

    9 8 Отговор
    и евтин пиар - ако, не беше Екимова, никой нямаше да е чувал за тази "таланстлива" певица !
  • 76 оня

    16 1 Отговор

    До коментар #23 от "биббо":

    изхода е много прост - значи трябва да им се вземат парите и да се дадат на народа
  • 77 Гошо

    12 0 Отговор

    До коментар #20 от "Генералът":

    Колкото и да е мошна колата пак може да развие същата скорост и да те смачка дори и да да 1.1кубика

    Коментиран от #111

  • 78 Някой

    1 12 Отговор
    Със сигурност е трагедия, ама едва ли някоя си Дара или която и да е ще трябва да казва на който и да е каква кола да кара, това според чергата, и защо е решила че всички джипове за фирмени и никой от собствениците им не е дал парите сам за да си го купи. Моя съм си го платил аз, лично. И само за информация, джип не е вид автомобил а марка. Jeep..

    Коментиран от #101

  • 79 Аз съм

    6 2 Отговор
    Баща ти ми спаси живота при раждането на сина ми,за което цял живот ще го благославяне.Сина ми сега стана известно рапърче и иска да кара мощен мотор.Все му казвам да не се е вселил духа на Дими в него,Бог да го прости и той загина с мотора.Аз съм против.И няма да му купя мотор.А горкия Милен си е глътнал езика и това го е убило.Трябваше да го откарат веднага в най близката болница.На линейки не може да се разчита.И мен ме е страх да карам заради такива и шофирам по рядко,ходя пеша.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 габровец от варна

    4 0 Отговор

    До коментар #73 от "Дудуков от Брюксел":

    От коя маала сте,уважаеми?
  • 85 габровец от варна

    3 0 Отговор

    До коментар #83 от "локомотива":

    Ами давай!
  • 86 Бесен

    6 5 Отговор
    Оф... айде моля! На 17-18 па имаш идея за какво говориш. Евтин ПР
  • 87 Петър

    17 0 Отговор
    Проблемът е че и майка му не знае стойността на колата. Купила я е с Евро фондове, а не с работа.
  • 88 Georgi

    12 0 Отговор
    Толкова хора има с травми за цял живот патили от такива синчета и дъщери с подарени коли ама тях са ги забравили...Вие също всеки ден сте потърпевши и това ще продължава защото корупцията е до дупка и не се спазват никакви закони
  • 89 Emil

    12 1 Отговор
    Поздравления и поклон пред това умно момиче, казало истината едно към едно.
  • 90 Абе

    12 0 Отговор
    Помиярчето в затвора,там го чакат със широко отворени обятия.
  • 91 Бонд, Джеймс Бонд

    16 0 Отговор
    Чакай го лайненцето да има съвест, която да не му дава мира през годините! Ще хванат някой гнусен адвокат като Марковски например и току виж Милен Цветков се оказал с обвинение посмъртно
  • 92 СССР

    9 0 Отговор
    Наказание до живот за цялото семейство на всеки който кара ДРОГИРАН или най добре е смъртното наказание!!!!!!
  • 93 СССР

    12 0 Отговор
    Око за око, пак ще си платят и готово,всичко ще се забрави така правят богатите за това ОКО За ОКО ЗЪБ заЗЪБ
  • 94 СССР

    17 1 Отговор
    Семейство в което има наркоман,трябва да подлежи на постоянен полицейски контрол и следене!!!!!!
  • 95 Факт

    4 6 Отговор
    Маминка пак пише на бъдещата "звезда" речите. А тя знае ли какво е бедност, родена със златна лъжичка от ПРката на червените олигарси?
  • 96 Спиро

    15 1 Отговор

    До коментар #12 от "Иво":

    Защото има списък с номера на автомобили които не трябва да се спират и глобяват при нарушение заснето с камера.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Йосип Броз Тито

    13 1 Отговор
    Проблемът не е в годините, на 22 години хората карат тирове с по 600 коня и издържат семейства... Това старо изпърдяно Q7 дори не е фейслифтовото, колата е на поне 13-14 години и може да се намери за около 15 000 таван, има ги и по 13 500 в Мобилето.
    Кое му е тузарското на този ипърдян варел? То и един по-мощен Голф да е, на 20 години, ако му даваш газ до ламарината, пак може да стане беля. Всичко идва от съзнанието на този, който шофира.

    Коментиран от #113

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Никоя

    3 1 Отговор

    До коментар #78 от "Някой":

    Ти,комплексите си в някоя друга тема!Гомямото ти постижения...,Купил си jeep, голямя работа си свършил.
  • 102 Dodo

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "Еее да дааа":

    Звучите като тези нарицателните, които е описала момичето. Дръглива или не колата с такава тежест и скорост съчетана с бистрия мозък на шофьора е като неуправляема ракетка
  • 103 Versace

    9 1 Отговор
    Няма да е зле и родителите да започнат да възпитават дъщерите си в ненавист към курвалъка.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Прокопи Прокопиев

    6 0 Отговор
    Ако беше с голф ,този дрогиран боклук нямаше да е жив при тази скорост...!!!
  • 106 Адвокатка

    9 5 Отговор
    Обективно: Всяко чудо за три дни, ако е голямо за пет! Признава се за виновен, сключва споразумение с прокуратурата, иска бръз съдебен процес, получава максимална условна присъда 3 години с 5 години изпитателен срок!
    Субективно: Всеки родител ще защити детето си каквото и да то. Мама ще вкара няколко финансови инжекции, където трябва и както трябва. И всичко е точно, в схемата всички са доволни, включително и простолюдието - задоволено с хляб и зрелище. Андрешковци вие сте бедни, разчитате на една мизерна заплата, здравна каса за аналгин и аспирин, богатите умират един път, а вие всеки ден. В сметки, заеми, храна, медицински услуги, работа и др. елементарни нуджи.
    Богатите нямат вашите проблеми и живот апропо, котката дали се интересува от мнението на мишките?...
  • 107 МПСар

    4 0 Отговор
    Скъпа Дара, скоростта на келемето с която е карал със сигурност е над 100км/ч.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 GHOST 1

    3 2 Отговор
    БРАВО! КАТО ЧЕТЕШ ТОВА ТЕ ОБЗЕМА НАДЕЖДАТА, ЧЕ ИМА И ТАКИВА ДЕЦА, С КОИТО НЕ ВСИЧКО Е ЗАГУБЕНО. ДАНО ДА СТАНАТ ПОВЕЧЕ

    Коментиран от #112

  • 110 Бай тос

    5 0 Отговор
    Абе кара защото е в България,ако убил някой в Гърция ,И Господ нема да му помогне,защото в тази страна имаш ли пари всичко може.
  • 111 zxc

    5 0 Отговор

    До коментар #77 от "Гошо":

    Ако караш малка кола с по-малко коне си принуден да се съобразяваш с възможностите й, ускорението е много по-слабо, няма да я има "емоцията" да дръпнеш някой на светофара, да се почувстваш велик, да се самозабравиш, което е толкова лесно в определена възраст... Да не говорим ако колата е малка какво е отношението на останалите водачи към теб - когато карам колата на жена ми /мазда 2/ ме засичат мн по-често, отколкото когато карам моята - евтин стар джип.
  • 112 AC/DC

    5 0 Отговор

    До коментар #109 от "GHOST 1":

    Не този ла..нар ще продължи да си живее както преди. Той няма мисленето на нормален човек.
    На всеки може да се случи да катастрофира, но в случая е зверско умишлено убийство, склад като се е надрусан като свиня.
    Колкото и грубо да звучи ми се иска като във филмите дс има вендета, да страда до живот този зрод. И цялото му обкръжение да се н...дере както види какво му се е случило.
    Жалко за Милен. Почивай в мир.
  • 113 Автоджамбаз спец

    1 1 Отговор

    До коментар #98 от "Йосип Броз Тито":

    Фейслифтово е това Q7 (1 генерация, 2010-2014). Майка му му го купува за абитуриентския бал, който е бил през 2016г. Тогава това Q7 е струвало между 60 и 100 хиляди лева в зависимост от годината на производство, пробег, двигател, т.н.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Mercedes Benz

    0 1 Отговор
    Нищо лошо да не виждам за s klass тя не като онова
  • 116 Мод

    0 0 Отговор
    Много хубаво изказване!
    Мама ли го написа?
  • 117 Странно

    0 0 Отговор
    Бе, не че нещо, ама е доста описателна в частта с купоните.. чела е за да се информира или..???
  • 118 не знам

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "До #61":

    приятел иди се прегледай тоя кокошарник струва от 12к до 30к
  • 119 Иво

    0 0 Отговор
    Първо , Здравей , сега по темата , с твоя татко се познавахме (лека му пръст) от много години , още от времето когато дори не е познавал твоята майка , тук ще се наложи да кажа (напиша) от къде и кога е било всичко това , мисля , че съм го споделял и преди с теб , но може и да съм в грешка. Сега с няколко думи , Дими работеше в едно Софийско заведение като охрана (към една от тогавашните ,,охранителни фирми" мога да я цитирам но няма да ти е в услуга) и в това време учеше , по това същото време се запозна и с твоята Майка и съм запознат общо взето с цялата връзка помежду им , дори и с момента в който разбра , че ще се появиш Ти а повярвай няма по-голямо щастие за един баща , и с теб сме се виждали Баща ти още беше жив а ти самата много мъничка едва ходеше , просто мъниче, няма да цитирам нито заведението , нито името на тази охранителна фирма, Мама я знае и ако има желание ще ти каже. Дими беше страшен меломан и успя да направи група , нещо което исках и аз , но уви не стана , като татко ти и аз пострадах от катастрофа и сега съм инвалид , тук искам да уточня нещо , не пиша за да искам помощ в който и да е вид а просто лично да ти пожелая много творчески и житейски успехи !!!