Last news in Fakti

12 Май, 2020 13:58 3 044 21

Не вярвам на проучванията. Отговарят максимално на любовните опорки към ГЕРБ

  • бсп-
  • александър симов-
  • социологически проучвания-
  • социологически агенции-
  • социолози

"50 нюанса сиво" в социологическо издание

Не вярвам на проучванията. Отговарят максимално на любовните опорки към ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няколко думи за социологическите проучвания, защото ни бомбардират с цифри, проценти, анализи, предсказания, врачуване и политически фън шуй. Общото в тези анализи гласи: БСП се проваля, защото била яростно опозиционна по време на кризата. Хората искали да видят единство, а БСП коварно всявала говорене за хаос, некомпетентност и провал. Наглите социалисти не видели любовта на хората към Борисов и изпушили като фойерверк.

Това не е анализ. Това е чиклит. Това е "50 нюанса сиво" в социологическо издание. Палавата социоложка и строгия премиер. Аз съм склонен да чуя критики към БСП и Аллах ми е свидетел в последните месеци изколекционирах доста от тях. Досега нито една от критиките, ама нито една не е била, че БСП не е достатъчно сговорчива. Точно обратното - всички се гневяха на нашия конструктивен тон."Не можете да дадете бомба на маймуна", казваха те и настояваха БСП да не спира да изкарва цялата несъстоятелност на ГЕРБ по време на кризата по яростен начин. И заради това ми е трудно да приема тази социологическа абракадабра.

Как да проявиш разбиране към власт, която не снабди навреме страната с маски, напълно се провали в осигуряването на защитно облекло на медиците, издъни се със социалните мерки, целенасочено не тества хората, за да си нагласи статистиките и през цялото време издаваше заповеди, които отменяше моментално? И се питам на анализа на кого да вярвам - на хората, които ми триха сол на главата или на социологическите любовни въздишки към премиера. На тези, които са жертвите на водената политика или на захранените от властта? Точно заради това не вярвам на проучванията. Те са направени така, че да отговарят максимално на любовните опорки към ГЕРБ. Медийната паяжина работи на пълни обороти. БСП има своите проблеми, но те по никакъв начин не са тези, които "социолозите" описват и заради това ще се броим, когато зимата дойде.

Александър Симов, депутат от БСП


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    9 5 Отговор
    Бий ма ,убичам тъ!
  • 2 Блогър, инфлуенсър, аристократ, футурист

    57 4 Отговор
    Пуснете една анкета във Fakti.bg и вижте колко му е рейтинга на Бойко.

    Коментиран от #4, #13

  • 3 мачкай Саше

    20 8 Отговор
    Другарят Симов е вече време да поема юздите на столетницата, щото до някоя и друга година може да й носим помен иначе.
  • 4 месара

    8 41 Отговор

    До коментар #2 от "Блогър, инфлуенсър, аристократ, футурист":

    със сигурност е по висок от колкото на другарката “загрижена” импексова и другаря президент !

    Коментиран от #5, #19

  • 5 тихо там

    29 2 Отговор

    До коментар #4 от "месара":

    Ти не си ниакъв месара, а мисира с клъцнатите кайсии.
  • 6 Тошко

    16 34 Отговор
    Някой виждал ли е червен цървул? Вижте го..
  • 7 Жоро гоцев

    11 18 Отговор
    ЛЕЛЕ МАОКО,ТОЗИ ХРИСТИЯНИН СЕ ОТКАЗА ОТ ИСТИНСКАТА РЕЛИГИЯ И СТАНА МЮСЮЛМАНИН,И СЕ МОЛИ НА АЛЛАХ,НАЛИ И ЖЕНА МУ Е ШАЛВАРКА.ИДИОТИ КОЛКО ЩЕШ.
  • 8 Го4о

    11 20 Отговор
    Фърчилото вече лети надолу, за това червенотиквеничковчетата са полудели.
  • 9 Цветко христов

    7 16 Отговор
    ,,ДАВАШ ЛИ ДАВАШ ЛИ ХУБАВА ЯНА НА ТУРСКА ВЯРА?МОРЕ ,ГЛАВА СИ ДАВАМ,ЯНА НЕ ДАВАМ НА ТУРСКА ВЯРА! ТОЯ СИ ПРОДАДЕ ВЯРАТА НА ТУРСКИЯ АЛЛАХ АКБАР,УЖАС!
  • 10 нов

    11 3 Отговор
    Имайки повече време отделих малко повече време на политика и политици. Четох, слушах, мислих и се потвърди това, което винаги съм мислел за това племе-политиците. Хората имат нужда да бъдат лъгани, да им се обещава, да се определя от някъкво общество...и така сами си създаваме една група хрантутници, крадливи и мързеливи, ненаситни и властолюбиви, непълноценни или полу...
    За статистиката, определям се като аполитичен откакто се помня. Класният ми, когато отказах да бъда комсомолски секретар (дерижирано бях избран), ме заплаши, че в характеристиката ще ме определи като политически неориентиран и няма да мога да следвам никъде. Мечтая си, че някога цялата тази пасмина от политици по света и у нас ще бъде заменена от изкуствен интелект, например.
  • 11 Пламен

    20 3 Отговор
    След това фиаско на Тулупа Светая-Светих и Мисирките му, колко ли като мен са се отказали да гледат и слушат новини от "правилните"? Няма какво да стане в Схемата ГЕРБ, краде се като за последно. Горивата са на абсолютното дъно, цените са наоре от Нова година с 45%. Който си остана в чужбина макар и без доходи пълни, спечели. Тези, които си дойдоха, издухаха супата. Пак ще се върнат към кражбите, измамите, брадвите, макар да не им се ще.
  • 12 ПЕНКО

    6 10 Отговор
    С такава глава е един от героите в "ЖЕЛЕЗНИЯ СВЕТИЛНИК "! ДОКАТО В ПАРТИЯТА БеСиПи НА ВЛАСТ СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА "ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА " И -УСЪР ПЕДЪР / СЕР ГЕЙ С ЛЪЖИЧКА/ ИМ Е ЛИДЕР - ЩЕ СЕ СТОПЯВАТ ПРЕД ОЧИТЕ НИ !!! АЗ СЪМ ТЪМНОЧЕРВЕН , НО И ЛИЛАВ !!!!!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 лопо

    10 2 Отговор
    Ще се теглят нови кредити, падане на валутен борд, евро зона и голям грабеж за българите, от бедни най бедни в света.
  • 16 jorj

    2 3 Отговор
    Модератора, защо триете истината, нали знаете, че е неунищожима, не се излага!!!!!
  • 17 Камарг

    4 5 Отговор
    Има един човек Ренета Инджова.Чудя се защо никой не я поканил.Сигурен съм че рейтинга му ще скочи.
  • 18 Statistika a ne Stakmistika

    8 2 Отговор
    Няма кой да вярва на правителството и марионетките за соц.проучване на които им плащат какво да пиша.Според изчисления на мой приятел статистик Най висок рейтинг има президента Радев-над 70% а мутрата Борисов и охлюва Мутафчийски имат около 2,5%.И тази статистика е от гласовете на над 10 000 човека.ГЕРБ и БСП,под 10%,а ДПС,Патриоти и марешки под 3%.С две думи нито една от партиите няма да спечели избори,ако народа гласува поне на 90%.Очаквайте нов играч в лицето на Възраждане.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Сливов

    0 4 Отговор
    Споко, Бейбифейс,да не ти порасне корема.Ти на кой си народен представител?