Last news in Fakti

13 Май, 2020 10:00 15 890 59

Лекар: 76% от хората не могат да хванат COVID-19

  • д-р георги тодоров-
  • covid-19

Резултатите сочат, че около 6,3% от населението вече се е срещало с този вирус и е развило антитела, казва д-р Георги Тодоров

Лекар: 76% от хората не могат да хванат COVID-19 - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

76% от хората са невъзприемчиви към COVID-19. Нещата относно мерките отиват на изуй гащи. Единственото, което трябва да направят политиците е да ни се извинят. Това каза лабораторният лекар Георги Тодоров в интервю за Фрог нюз. Ето какво обясни той:

Г-н Тодоров, като лабораторен лекар вие тествате хората за коронавирус. Какво показват резултатите в момента, какви са тенденциите на това заболяване?

Аз не предоставям в момента данните от изследванията за коронавирус на здравното министерство, но количеството на изследваните хора вече е много сериозно. Някои са изследвани и по два пъти, но броят им е пренебрежимо малък. Резултатите сочат, че около 6,3% от населението вече се е срещало с този вирус и е развило антитела. Невъзприемчивостта към него, т. е хора, които не могат да хванат този вирус е около 76%.

Какво означава това?

Това означава, че около 76% от хората се срещнат с COVID-19, няма да развият нищо. Даже и антитела няма да изградят. Няма да го възприемат.

Как си го обяснявате?

С имунната система и невъзприемчивостта на организма. Просто сега ни третират така, че едва ли не 100% от хората могат да хванат този вирус. Това не е вярно-76% не могат. Полиомиелитът, който е не особено опасна инфекция, 96% от хората го прекарват без да усетят нищо. Други 3% по някакъв начин се разболяват от него и имат грипоподобни симптоми. И само 0,9% развиват различните му форми на болест. От тези 96%, които по-горе споменах, 77% са невъзприемчиви. Полиомиелитът, по начин на разпространение, е подобен на коронавируса. Лошото при полиомиелитът е, че дава тежки неврологични проблеми. Той има три форми на проява, при едната от които загиват 99 на сто от хората. Въпреки всичко, срещу полиомиелитът има ваксина заради тежките усложнения. А при коронавируса даже няма и тежки усложнения.

В интервю пред Слави Трифонов казахте, че сте разговаряли с Жени Начева от здравното министерство. Какво обсъдихте относно пандемията?

След като ѝ обясних нещата, тя каза: „Ти ме гръмна“. А аз я попитах: „Какво те гръмнах?! Ние предвидихме, че няма да има нито чували с трупове, нито масово болни хора. Има ли масово болни хора?“. Тя вика: „Ами няма“. Питам я: „Тези дето са в болница, за болница ли са?“. А тя: „Ми не са“. Пак аз: „Колко са за болница - 40 човека на 7 милиона души. Искам да те питам защо ги правите тези работи?“. А тя ми обяснява: „Не зная, ние не сме лекари, ние слушаме Щаба“. Значи тя не иска да се вслуша в здравия разум. Тя слуша какво и разправя Ангел Кунчев.

Опитахте ли ли да разговаряте с представител на НОЩ?

Говорих с ген. Венцислав Мутафчийски. Като чух какви ми ги говори, директно му казах, че не разбира за какво става дума. Изслуша ме и каза: „Доктор Кунчев казва различно“. Викам: „Ами, ако вместо него, аз или някой като доктор Мангъров бяхме на мястото на Кунчев, какво щеше да направиш?“. А той: „Може би щях да подам оставка и да оставя нещата на вас“. Тестовете са оръжието. Но те изкупиха тестовете и нямаше тестове в страната. Казаха после, че тестовете не били точни. Това не е вярно.

Хората, обаче се ошашавиха не само от приказките на Щаба, но и от това, което се случи в Италия и Испания. Все пак там много хора загубиха живота си.

В Италия не се случи нищо ново. На ден там умират средно по 2200-2400 души, а в България 300-320 по различни причини. Вирусът е страхотен джентълмен. Той се държи към всички хора еднакво. Едни ги разболява малко, други малко повече, трети изобщо не ги разболява. Хора с придружаващи заболявания, заразени с Ковид-19 просто умряха по едно и също време, вместо по различно. През 2017 година в Италия са починали 37 500 човека от асоцииране към грипа. Това се случва от края на октомври до април. Сега разликата е, че за 4 седмици асоциирани с короновирус, са починали 30 000 човека. Това е.

При по-малко заразени мерките бяха по-тежки. Сега, при повече заразени, мерките се разхлабват все повече. Как си го обяснявате?

Много просто - преди работеха 4 лаборатории, сега 11. 1400 проби се правят на ден и се откриват 23- ма заразени. Имайте предвид, че една проба не е един човек. Един човек е три-четири проби.

Открито застанахте срещу решенията на властите за борба с коронавируса. Това не ви ли притеснява?

Нищо не ме притеснява, защото имам безспорни доказателства, че случващото е против медицинската наука. Кого да слушам - системата или медицинската наука?! Смятам за по-лесно и по-честно да слушам медицинската наука. Лъжите не са ми по вкуса.

Започнаха ли повече хора да се изследват?

След заповедта на министър Кирил Ананиев, че трябва да предаваме информацията за изследваните, от 28-април на практика спряха имунологичните тестове. Аз казах, че няма да предам нищо, дори и да ме глобят. Нещо не се появяват хората от РЗИ. Няма ги. И вчера, след като обжалвах заповедта, спрях изпълнението ѝ. Сега хората пак се тестват, поразчупиха се нещата. Съжалявам, но ако ПСР-ът позитивира, това не значи, че си болен.

А какво значи?

Значи, че аз имаш нещо в устата. Даже не си и заразен.

Кога може категорично да се каже, че имаш коронавирус?

Коронавирус ще ми намерят само, ако от биологичният материал са взели РНК и са го дали на електронен микроскоп, който да покаже вируса с коронките отгоре. Като ми намерят в устата РНК, това не значи, че съм заразен. И китайците го казаха 100 пъти. В статията им пише: „Ние изследвахме нашия медицински персонал, от които 98% имаха в изследвания материал РНК“. Нито един от тях не беше болен, нито пък разпространяваше заразата, защото ако беше толкова заразно, те всички щяха да се натръшкат. Но това не се случи и на 45-тия ден лекарите свалиха маските, защото разбраха, че става въпрос за нищо. Нито е толкова заразно, нито е толкова патогенно, нито пък толкова смъртоносно.

Повече медицина или повече политика има около „извънредната ситуация“?

Аз съзрях, че няма нищо страшно, след като минаха 28 дни от момента, в който бе създаден НОЩ и 42 дни от момента, в който започнаха да умират италианците. Към 30 март на мен ми светна инфекциозната мисъл в главата. Оттогава хвърлих маската и ръкавиците. По-голяма простотия от ръкавици не бях чувал, защото дали ще ти полепне нещо по ръцете или по ръкавиците, е все тая. Резултатът е еднакъв. Хората забравиха медицината. Нещата отиват към изуй гащи. Затова политиците се чудят сега как да излязат от ситуацията. Не знаят какво да направят. Най-правилното нещо, което могат да направят, е да излязат и да кажат: „Сбъркахме! Извинявайте!. Има болест, но трябваше да се действа по друг начин. Този не беше правилен. Простете ни!“. Това ако го направят няма кой да ги бутне от власт повече. Опозиция няма да има.

Много ваши колеги са на мнение, че е трябвало да се изолират най-уязвимите-възрастните хора и тези с придружаващи заболявания.

Вече е късно да се изолират възрастните хора. В началото това, което се направи, беше правилно. Правилно затворихме театрите, киносалоните, моловете. Правилно спряхме децата от училище. Но трябваше за започнем да наблюдаваме какво става. Да тестваме хората и да не ги плашим, защото се стигна до там, нуждаещите се да не могат да отидат на лекар. Докторът преглежда по телефона, можете ли да си представите! Следващата мярка беше да не се карантинират за 14 дни хората от чужбина, а само за 5 дни. Ако някой се разболява, се разболява на 5-я ден. Никакво спиране на парковете и градините. Заведенията-вътре не, но навън да. Все пак не сме безрасъдници да гледаме умно в тавана и да казваме, че няма нищо. Никой не е казал, че нямаме нищо. Въпросът е как се отнасяме с него. Можеше да се каже: „Ако заведенията имат възможност да сложат столчета навън, нека да го направят“. Защо се затварят хотелите? Какво става там, след като всеки си е по стаите. То е равносилно на това да се затворят апартаментите в жилищните блокове. Може да се организира храненето в хотелите по часове. Голяма глупост бе да се спрат командировките на хората. На 14-я, 17-я и 18-я ден трябваше да се направи оценка на това колко болни има, а не колко заразоносителя са намерени. Ние сме малка популация. Даже германците не можаха да изолират т. нар. минимална инфекциозна доза. Защо няма? Защото не можем да намерим достатъчно болни. Това е обикновена медицина.

Да разбираме ли, че обещаният ад няма да дойде?

Нищо подобно. Той се случи. Хората с различни тежки заболявания, които трябваше да се лекуват, не се лекуваха. Сега ще има втора и трета вълна от болни, но те няма да са от Ковид-19, а от хронично болни, които не са се лекували по време на извънредното положение. Ще има и новозаболели от лошата имунна система, следствие на затварянето на хората вкъщи.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 102 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахахаха

    127 13 Отговор
    Че то си беше ясно отдавна.
  • 2 перманентно разболян

    110 21 Отговор
    Карам Ковид всяка година, откакто са ГРОБ на власт, вика му се ГРИП.
  • 3 Докторе

    124 12 Отговор
    Докторе, пречиш на бизнеса. Внимавай
  • 4 все пак имало и хора

    92 8 Отговор
    добро утро спахте ли добре....
  • 5 Зомби

    101 13 Отговор
    Вие не сте ли разбрали че в това правителство в тази партийна гмеж освен да се краде друго не се прави! Е как ще бъде взет такъв лекар или човек който държи на мнението си и се опитва да бъде отговорен! ТА ОТ 30 ГОДИНИ НЕЩО ОТГОВОРНО ДА ИМА НАПРАВЕНО ЗА БЪЛГАРИЯ???
  • 6 Най сетне

    116 11 Отговор
    Един да каже истината
  • 7 Статист.

    27 99 Отговор
    В крайна сметка се разбра че вирусът бил "страхотен джентълмен " а пък на другите 24 процента дето могат да го хванат и ако имат съпътстващо заболяване да умрът в крайна сметка да не са се раждали това излиза от думите на доктор Георги Тодоров.

    Коментиран от #44, #58

  • 8 Ъфъфъфъф

    99 15 Отговор
    Благодаря, че го казвате, докторе. Всеки който е грамотен и има мозък вече е наясно с "пандемията". Театърът приключи. Има тук-там някой паниран от страх дето още не е разбрал, но е въпрос на време. Да сте жив и здрав, Др. Тодоров.

    Коментиран от #31

  • 9 БГФил

    82 13 Отговор
    Голямо благодаря д-р Тодоров!!!
    Смела и честна позиция!
    Ако имаше повече специалисти или просто достойни хора като Вас може би цялата държавна уредба щеше да е по-добра.
    „И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни.” (Иоан 8:32)
  • 10 гост

    25 65 Отговор
    Добре де като знаехте че няма нищо ,защо не излязохте на своя отговорност да протестирате и да направите нещата както ги разбирате вие,лесно е да се говори след като от теб не се очаква нищо и не носиш никаква отговорност.

    Коментиран от #13, #14

  • 11 Край

    63 8 Отговор
    Докторе от медицина може да разбираш ама от политика никак. Политик да каже извинявайте - ти по главата ли си. Те пред очите ни се карат кой повече пари от общите ни е откраднал и ние сама гледаме сайр. Те за хора не ни смятат а за стадо за стригане доене и дране. Ти виждал ли си овчар да се извини на стадото след Гергьовден - не си и няма и да видиш.
    Не излезне ли народа да им събори събранието и не разчекне ли 20-30 айдуци на площада - извинявай няма да чуе.
  • 12 Тоз шебек

    15 55 Отговор
    да го направят направо Главен Световен Лекар.
  • 13 6224

    37 3 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Че можеш ли да протестираш ? Кой му дава думата?
  • 14 ТИР

    34 2 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Та нали Има забрана эа събиране на Хора ,налагане на Глоби и Съд дори...

    Коментиран от #16

  • 15 Не е вярно

    30 26 Отговор
    В Китай, както и в Сащ, Игалия, Испания, Франция и пр. УМРЯХА ДОСТА ЛЕКАРИ, НЯКОИ ОТ КОИТО САМО НА 34 ГОДИНИ. ФАКТ. др Тодоров може и леко да изкара вируса, подобно на Дариткова, но не всички хора са така добре с имунната система. Тя е разковничето.

    Коментиран от #19

  • 16 гост

    30 2 Отговор

    До коментар #14 от "ТИР":

    То Левски не е искал разрешение,бил е убеден в това което прави.Да се приказва само е лесно.
  • 17 Абсурдистанска реалност.

    25 3 Отговор
    ИМА КОРОНА ВИРУС !
    НЯМА КОРОНА ВИРУС !
    И двата варианта риска остава достатъчно голям.
    Всеки отговоря за собственото си здраве и е свободен да вярва в каквото иска.
  • 18 Ядеитн

    7 1 Отговор
    Язе веке не вервам на никой. Един вика едно, друг друго. Секой според интересо си.
  • 19 Дааааа

    14 19 Отговор

    До коментар #15 от "Не е вярно":

    В други страни умряха и деца. Какво щеше да стане у нас, ако едно- две деца бяха умрели от Ковид??? Ами ....смяна на властта щеше да последва. И това др. Тодоров и др. Мангъров го знаят твърде добре.
  • 20 Вижте

    15 9 Отговор
    СИВГАПУР И ПРАВЕТЕ КАТО НЕГО. МНОГОМИЛИОНЕН ГРАД С 20 ПОЧИНАЛИ. ВСИЧКИ ХОДАТ И РАБОТЯТ С МАСКИ. А ВИЖТЕ НЮ ЙОРК, БЕЗ МАСКИ...

    Коментиран от #33

  • 21 Луднах

    16 3 Отговор
    Всеки различно говори вече не знам на какво да вярвам. Едни викат вирус няма( тука не съм склонен да повярвам) Друг вика има вирус ама не е това за което го представят. Трети казват вирусът е страховит убиец . И това са мения все на лекари било то наши или чужди медици. Та от тук насетне аз се питам как ние хората които не сме медици да гледаме на вируса. Да го неглежираме и да не спазваме мерките защото видиш ли вирус няма или да се затвориме в аквариуми и да чакаме да мине страшният убиец.

    Коментиран от #22

  • 22 Нито едното нито другото

    7 15 Отговор

    До коментар #21 от "Луднах":

    Не е нужна стагнация, ВАЖНО Е ДА ХОДИТЕ С МАСКИ. РАБОТЕТЕ С МАСКИ. ВИЖТЕ СИНГАПУР.
  • 23 чичо

    16 15 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нещата относно мерките отиват на изуй гащи./-това ми е достатъчно да отсъдя що за интелект има „доктора".

    Коментиран от #30

  • 24 Мнение

    14 25 Отговор
    Голям капацитет този, целия свят едно, а той друго - всеки се бори за минута внимание....
  • 25 rtthh

    13 12 Отговор
    Когато мерките работят такива изпълзяват на припек. Когато не работят като в повечето страни в Европа такива рептили просто няма. Ми дайте да не правим нищо и да пробваме какво ще стане. Както пробваха в Англия , Беларус и Швеция.
  • 26 гхжх

    10 15 Отговор
    Твърдението , че 76% са невъзприемчиви на вируса е достойно за нобелова награда ако може да се докаже. Като го гледам доктора е скромен и не се блазни от подобни награди. Той си го пльока във въздуха и оттам гради теории. Браво бе колега. Не знаех , че имам за колеги такива мозъци.

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тодор Живков

    22 5 Отговор
    Разумният глас е винаги оплют. Борисов ни натресе голяма криза в икономиката, здравето на хората (но не заради вируса), образованието, и т.н. Хората му се довериха, а той пропиля времето в сметки как да ограби следващата сума пари и не направи нищо - йито тестове, нито мисъл. Реши да се довери на калинки и хора, които не са специалисти, за да има изкупителни жертви. Но той никога не се е допитвал до истински специалисти по който и да е проблем.
  • 29 Ъе35гф

    18 0 Отговор
    Ако чете човек коментари, ще помисли, че някои много искат целият народ да е болен и да мре. Може да са се презапасили с чували.
  • 30 Ъцхцхц

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "чичо":

    Ако това е критерият, какво да кажем за министър председателя.
  • 31 Ссс

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ъфъфъфъф":

    Четеш ли изобщо колега....?!?! Май само заглавието
  • 32 Няма спасение

    16 3 Отговор
    Има вирус няма вирус , има няма, има няма.......Целта е да ни държат в състояние на обърканост, несигурност и страх. Просто престанете да им обръщате внимание колкото и трудно да е, гледайте по- малко малко новини, колкото да разберете какво ще е утре времето, всичко останало е предварително подготвено за да ви държи на ниво стрес, тъга, страх и чувство на безизходица. Този доктор е прав.
  • 33 Стига

    9 2 Отговор

    До коментар #20 от "Вижте":

    Ходи си с маска, очила и ръкавици, и у вас, ако искаш.
  • 34 И откъде

    9 13 Отговор
    Др. Тодоров разбра, че 76% са невъзприемчиви към ковид??? НЯКАКВИ МЕДИЦИНСКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, МОЛЯ.. .????? А има прететции, че е лекар...Ха Ха Ха
  • 35 да да

    6 1 Отговор
    ,ама ``Боко и Юнаците скочи да убиват Ламята``.....
  • 36 Хаджиментов

    6 1 Отговор
    А бе тия доктори защо не седнат да се разберат помежду си като професионалисти и да излязат с единно мнение, а подлудяват хората всеки с негова си версия.
    Ако имаш един часовник винаги знаеш колко е часа, но ако си с няколко часовника и всеки показва различно, никога не си сигурен.
  • 37 сДФц

    11 5 Отговор
    Целта беше изпълнена, античовешките закони бяха приети в България. В Германия още не могат, протестират.
  • 38 Гост

    11 11 Отговор
    Звучи изключително убедително до момента в който започва да интерпретира данните от Италия и Испания. Официалната статистическа информация от Италия е за над 300% по-висока смъртност в Северна Италия, спрямо данните за същия период за последните 5 г. И това поставя под съмнение всичко друго което казва.
  • 39 мда

    8 10 Отговор
    Егати глупостите ! В Италия така си умирали винаги !!! Хайде питайте ги италианците, испанците, французите, американците и англичаните дали хилядите трупове дневно са измислица !

    Коментиран от #45

  • 40 честито на човеците

    10 0 Отговор
    За това беше добавен и срив на икономиките , за да бъде поражението на 95 % , липсващите 5% са ония дето го организираха мероприятието за близо 8 млд. човечество.
  • 41 5446

    9 0 Отговор
    Някой тук вярва ли , че вируса е дошъл на 8 март ......... или той е тук поне от края на 2019

    Коментиран от #42

  • 42 Va60

    4 0 Отговор

    До коментар #41 от "5446":

    Един познат беше с температура и кашлица.Изпи два вида антибиотици и едвам се оправи,а детето му беше в болница на инжекции -ноември 2019г
  • 43 незнайко

    9 5 Отговор
    Започнаха да се вслушват и други в думите на доцент Мангъров. Ето този лабораторен лекар се е престрашил и той да каже истината която ВСИЧКИ СИ Я МИСЛИМ !!! Нещата отиват към ИЗУЙ ГАЩИ !!! Единствения мехлем беше за свръх богатите които управляват СВЕТА по този начин !!!

    Коментиран от #48

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Мъдаа

    7 0 Отговор

    До коментар #39 от "мда":

    Те си умират с по хиляди дневно от години. А ние умираме със стотици дневно ,защото сме десетки пъти по- малко .Математика ,брадчед.
  • 46 Гошо

    8 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Полиомиелитът, който е не особено опасна инфекция,Публикувано във факти.бг: при коронавируса даже няма и тежки усложнения"
    И тоя го водят за лекар
  • 47 Доктор Дулитъл

    5 8 Отговор
    Докторе пълен пукал си. 76% не можели да хванат вируса . Ами там където заразен се появява в едно семейство се заразяват 100% . Където в едно събиране се появи някой и контактува пак се заразяват 60-70% . И как така в Италия се изпозаразиха на конвейр ако 76% не се заразявали. Пълен абсурд без Румен Бахов.
  • 48 Инженер Стрезов

    4 7 Отговор

    До коментар #43 от "незнайко":

    Ти истински незнайко и защо даваш мнение .Вслушвали се в Мангъра . Ако не бяха взети мерките ,досега да сме пламнали , но все още не е късно ,ако някои подривни елементи не саботират.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Октор

    5 10 Отговор
    Хвърлил ръкавиците и маската ,говори също като доцента .Тогава за какво света се опитва да създаде ваксина щом не е толкова опасно.Скъсай си дипломата бе токмак такъв .

    Коментиран от #53

  • 52 ГОРСКИ

    6 1 Отговор
    Това означава че много хора са си създали антитела от грипната епидемия през месец декември,а властта прави някакви шашми с изванаредното положение !!!
  • 53 КОВИД16

    9 0 Отговор

    До коментар #51 от "Октор":

    Ама ти наистина ли се чудиш, защо целият свят прави ваксина?... За да ти продадат една ампула отрова, която няма да ти свърши никаква работа. И колкото повече са заблудените рибки като теб, толкова повече са милиардите:)
  • 54 Питащ за неясноти

    0 2 Отговор
    Доктора нещо е зле с математиката: Ако на ден нормално са сим мрели хора по около 2000 на ден, както той говори, на година би трябвало да има повече от 750 000 хиляди средно. Нещо не е нормално май...
  • 55 123

    2 1 Отговор
    в цял свят говорят едно ,само в България се намират големи специалисти ---където разбират повече,
  • 56 Усмивката

    4 0 Отговор
    Абе не знам . Ама много стааха лекарите с откритие в навечерието от своето откриване пред обществото с куршум в главата. Знам за един американец изследовател на короната който бе намерен самозастрелял се два пъти . Един път в челото , и един в тилъ.
  • 57 Г. Димитров

    0 1 Отговор
    Даа. Земята е плоска другари! Докараха ни до ръба. Слушайте льотчика. Кръгом към комунизъма!
  • 58 Критикар Тулупски Мисирски

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Статист.":

    ГРОБСКИ троле! Все пак прочете статията 🤣
  • 59 Плъх като хамстер в 21 век

    0 0 Отговор
    Aкo някoй ти кaжe чe oт кoнкрeтeн чoвeк нe cтaвa нищo, нямa кaк дa cтaнe нeщo зaрaди cъcтoяниeтo нa мoзъкът му, нямa кaк дa ce излeкувa нaпълнo, нямa кaк дa e нaрeд зaрaди уврeждaниятa , кoитo имa, нe вярвaйтe, тaкa ce e гoвoрилo, зaщoтo нa eдни хoрa тaкa им ce иcкa !
    Eднo нeщo e cтaнaлo, кoгaтo "eдин чoвeк oт Вaрнa" ce e рoдил нa 27.08.1993, нo тo нe e пo рoждeниe , a пo врeмe нa рaждaнeтo !!!
    Тoвa e oбикнoвeн чoвeк , кaктo вceки друг, aмa иcтинcкaтa му oриcия нe e oбикнoвeнa !
    Чoвeк кoйтo имa гaднa eнeргия , тoвa e зaрaди липca нa "eдни нeщa и други нeщa" - рaбoтa, coциaлнa cрeдa и кaтo цялo хубaв живoт !