Last news in Fakti

11 Юли, 2020 14:36 10 312 69

Притчата, създадена от БКП/ДС, за Доган като гарант на етническия мир

  • ахмед доган-
  • гарант-
  • етнически мир

Цялата държавна машина се впряга в разбиването на противниците му - негови и на Пеевски

Притчата, създадена от БКП/ДС, за Доган като гарант на етническия мир - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Да припомня за притчата, създадена от БКП/ДС за Доган като гарант на етническия мир.
Първо, Тодор Живков и Политюро наредиха на ДС да извърши възродителния процес. БКП никога не пое отговорност. И като вариант БСП, и като вариант ГЕРБ тя се заигра с Доган и това беше формулата на властта.

Второ, Доган им трябваше като "защита" срещу влиянието на Турция и такива като Ердоган. Това бе сделката и идеята на ДС - ние храним тук няколко баш лидери на ДПС, позволяваме им да правят каквото си искат, а те ни пазят от ислямизация през Турция. Включително чрез парите, които контролират в мрежите на Доган и Пеевски блокират финансовите стимули от Анкара в нейните опити да контроли българските като "външни" турци.

На тази линия бе подчинена и политиката на Борисов да се договаря с Ердоган, като му гарантира мълчание и съдействие - помните как му върна извън закон противници, как не мъцна по темата Света София джамия. Проблемът е, основната причина не бе националната ни сигурност, а сделки на Борисов и Пеевски, които бяха прихванати от Ердоган.

Трето, именно за да контролират управлението, през ДПС създадоха и паралелната неформална власт - мрежа, с участието на много българи - през библиотекарите контролират службите, през "ковчежника" хранят елита. Тук централна е фигурата на разпределителя на пари - преди Цветан Василев, днес Пеевски разпределя на месец около 10 милиона лева на ключовите играчи - в ДПС, прокуратура / служби, политици. Помните ли за едни 100 хиляди евро на месец, които се даваха от Пеевски на Цацаров? За тях Гешев не иска и да чуе, защото и той е част от тази хранителна верига. Така поддържат и контрола върху Висшия съдебен съвет, върху шефовете на ДАНС, на службите. Но това е само едната форма на контрол чрез пряко финансиране. Много повече са парите, които се осигуряват през държавния бюджет, целеви поръчки и най-вече корупция. Раздаването на постове е отделна тема.
Четвърто, за да поставят Доган на върха на пирамидата като недосегаем пуснаха слуха, че Ердоган иска да го убие, защото му пречи. И оттогава "почетният" стана "национална ценност", като за целта сътвориха един куп други "сигнали" от службите, че искат да го убиват.

Наследниците на БКП/ДС модела, които днес управляват, си предават мантрата за свещенния му статут и страха, че колчем му махнат привилегиите и ще отиде етническия мир. Да не говорим че цялата държавна машина се впряга в разбиването на противниците му - негови и на Пеевски. Спомнете си Лютви Местан, как показно го смачкаха, и другите преди него.

Защо в Лукойл са сараите?

Още когато се договори сделката, Валентин Златев направи така, че в борда на рафинерията влязоха представители на всяка от основните политически сили, за да има легитимен начин през тях да си плащат "данък спокойствие" на партиите. От ДПС беше Юнал Лютви. Доган можеше да си избере всеки друг кът за правене на сараи, но щеше да бие на очи. А територията е изолирана от рафинерията и от двете страни по сушата. За Русия Доган е ключовия агент на влияние.

Не случайно най-важната среща на Решетников когато договаряше формулата, с която Радев стана президент, а Пеевски и Доган взеха контрола върху правителството на Борисов, бе именно с Доган в Девин. Чак след това по важност бе срещата му с премиера Борисов, на която последния пое ангажимент да махне прозападните политици от кабинета си, а прокуратурата да ги погне.
За това Доган и острието му Пеевски са сърцевина на модела на корумпираната държава. Махнем ли ги, ще си възстановим нормалността.

А за етническия мир нещата са прости - Доган ще опита да използа етнически турци като жив щит срещу протестите. Така ще противопостави турци и българи, след това ще започне да флиртува с теми, от които настръхва косите на всеки български политик, като отцепване на Кърджали и Делиормана. Трябва да знаете, тези хора нямат никакви задръжки. Но има лек за техния екстремизъм, интеграцията на други български турци в протеста. Доган е покерджията, ще ескалира етническата карта и ще чака властите да мигнат първи.

Борисов със сигурност ще го играе днес пазителя на етническия мир.

Въпросът е всички партии да интегрират в ръководствата си и по митингите да чуваме гласа на нашите съграждани от турски произход, защото те са неразделна част от България.
Не е трудно. Доган има сараи, Пеевски има милиарди, те нямат нищо от това.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 65 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цако

    128 17 Отговор
    Комуниста Борисов е национален предател. Заслужава съдбата на Чаушеску .
  • 2 Behemoth

    138 2 Отговор
    Абе Гешев тоя кога ще го разследващ за милиона от Цанков камък?Там търговия с влияние няма ли?Тоя какъв хидролог е?

    Коментиран от #8

  • 3 Българи и турци заедно срещу Мафията

    123 3 Отговор
    Една от гаранциите за етническия мир е забраната от Конституцията на партии на етническа основа. Жалко, че НСО гази знамето, а държавата гази Конституцията.
  • 4 Глупости

    94 2 Отговор
    Доган стоя до Желев на Кръглата маса. Той беше срещу политиката на Жан Виденов. Помогна на Костов да бъде свален от власт. Всъщност Доган се превърна в олицетворение на най-едрата буржоазия в България.
  • 5 В. Стандарт, 20 ноември 2010 година:

    43 2 Отговор
    „И Ахмед Доган има расово четириного от Бойко Борисов. Генерала изненада с чаровно кутре лидера на ДПС за 50-ия му рожден ден преди 6 г. В началото палето дивееше на воля в сараите в столичния кв. „Бояна“ на ул. „Стар беловодски път“. Очарован от подаръка, Доган кръсти кученцето Бойко. И Сокола, и гостите в Бояна се радваха на малкия палавник. Като поотрасна обаче, овчарката започна с белите. Чашата на търпението на Доган преля, когато хищната природа в кучето проговори и то подгони пауните в сарая. Птиците се разхождаха на воля в двора на комплекса. Четириногият пес обаче успя да догони един паун и го изяде. Според мълвата кръвожадната постъпка на овчарката вбесила Сокола и той скорострелно изпратил доскорошния си домашен любимец в изгнание. Преди време лидерът на ДПС разказа, че овчарското куче работи по специалността си – охранител. „Изкарва си хляба като охранява стадо. Нали е овчарско куче“, заяви Доган.
    През седмицата Борисов призна за инцидента между расовия пес и кралската птица. В интервю за столичен всекидневник премиерът призна, че е подарил на Доган овчарка, а тя му изяла пауните. „Затова и предупредих Путин, че кучето много хапе и не трябва да има чужди хора в двора“, заяви премиерът.”

    Коментиран от #19

  • 6 Стига и ти

    72 10 Отговор
    Всички знаем,че ГЕРБ и ДПС са в брак ооотдавна,отдавна.
  • 7 историк

    22 12 Отговор
    без одобрение от кремъл, кгб, просто няма как да мине, а те са на принципа, разделяй и контролирай ....
  • 8 Крум Усаински - Крупник

    38 3 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    ами за скомната малка ваканциона колибка на анексирания полуостров кога ще го разследва ?
  • 9 Той

    33 1 Отговор
    ги извози за своя облага , а те знаейки какви са ги вършили (БКП и ДС главатарите) му дадоха власт и пари ! Губещи , ограбени и унизени са българските граждани , ВСИЧКИ читави хора , без значение етническия им произход !
  • 10 Бойко Боклука

    44 5 Отговор
    Чекмеджетата ми са в еврозоната, спете спокойно евроовце!
  • 11 Наблюдател

    54 5 Отговор
    За мене са по опасни българите еничари в ДПС,а за турците в България това са прекрасни хора.
  • 12 Доган показа на всички ни

    40 5 Отговор
    Несвършената работа през 89-та ще ни удави всички! Организирани бургии ще ни тровят живота! Кмета на Гърмен трябва да бъде разследван! Той извърши престъпление срещу българския народ, с помощта на ромите останки от османската империя, на която бяхме 500 години роби! Робството ни продължава!

    Коментиран от #29

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 3.14К

    39 6 Отговор
    Служебно правителство: премиер РЕНЕТА ИНДЖОВА! Леви десни заедно срещу Герб, ОП , ДПС Воля и СДС Ал. Йо. Заедно на избори и пак премиер за 4 години РЕНЕТА ИНЖОВА. Шеф на НСО Николай Марков. Всички от София с коментари в зелено от 17ч. на митинг. Успех!

    Коментиран от #24, #65

  • 15 В.В.П.

    24 4 Отговор
    ВЪЗМОЖНО Е ДА ИМА НЕЩО ВЯРНО...НО ПРЪСТ ИМА И ЧИЧО САМ...,,ДАЙТЕ ВСИЧКО ДА ХВЪРЛИМ НА ЖИВКОВ,ОТ МИЛИЦИОНЕРИ,ДОНОСНИЦИ И МУТРИ ЩЕ СГЛОБИМ УПРАВЛЕНИЕ И ОПОЗИЦИЯ.. .ТОВА СЪЗДАНИЕ Е ПРЕДИ ВСИЧКО НА ЗАПАДНИТЕ ДЕМОКРАЦИИ.. И ЗА ТОВА НЕ РАБОТИ...НА БГ ГРАЖДАНИТЕ С ТУРСКИ ИМЕНА ,НЕ ИМ ТРЯБВА АХМАК АХМЕТ,,УЖ ДА СЕ БОРИ ЗА ПРАВАТА ИМ..НЕ:::,,ТЕ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКАТА,,..АХМЕТ ДА СЕ АРЕСТУВА И ДА СЕ ВКАРА В ПАНДИЗА...ЗА ПРОВОКАЦИЯ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА..И РЕДИЦА ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.....АЙДЕЕ,ДАВАЙ ДА ГИ ПОЧВАМЕ ОЛИГАРХИЯТА...
  • 16 Къде е фюрера

    23 1 Отговор
    КОЙ СЪЗДАДЕ ДПС...???
  • 17 В.В.П.

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "Само ДПС":

    НЕ СЕ НАПЪВАЙ...ШЕ СЕ НАСЕРЕШ..
  • 18 пройчо

    19 1 Отговор
    ".... Борисов със сигурност ще го играе днес пазителя на етническия мир...."*****Вече го играе, благодарение на еди свой бивш вицепремиер с дълъг нос !
  • 19 Антон

    18 2 Отговор

    До коментар #5 от "В. Стандарт, 20 ноември 2010 година:":

    Кучето е при Гайтански, той го отглежда. Нали е по голям мюсюлманин от всички в ДПС.
  • 20 Цирк ЕС

    28 2 Отговор
    Забелязвате ли, как европейците мълчат и си трайкат и стискат палци тяхната Булонка Б да не я наритат, че кой ще ги забавлява после! А и тъкмо я нахраниха !
  • 21 Василева

    11 14 Отговор
    Защо никой не пише за правителствата на БСП и ДПС?
  • 22 синия патлажан

    10 2 Отговор
    Може би до голяма степен нещата казани от автора са верни но така или иначе всеки дърпа чергата към себе си и е нормално Василев да накланя везните към бившето СДС ( честно не знам на колко партийки се разпадна затова използвам старата абревиатура ). Каквото е Доган за ДПС такова е Командира за СДС !!!И тук идва въпроса -от трън на глог ли ?
  • 23 макдоналдс тръмп

    20 3 Отговор
    ДРЪНДАРСКИЯТ ПАЛАШ КОЙТО ОТ СУТРИН ЗАПОЧВА С 4 х100 ЗА ОТСКОК -ХАРАКТЕРНО ЗА КВАЛИТЕТЕН АЛКАШ,ИЗОБЩО ВЕЧЕ НЕ ВДЯВА ,ЕДНА ЖЕНА НЕ МОЖА ДА ЗАВЪРТИ - АЛКОХОЛА НЕ ПРОЩАВА
  • 24 В.В.П.

    20 1 Отговор

    До коментар #14 от "3.14К":

    ИМА МНОГО ХОРА С ВИСОК МОРАЛ И ИНТЕЛЕКТ ,,,ДА ЗАЕМАТ ПОСТА ПРЕМИЕР..ДА ,РЕНЕТА СЪЩО.....ВАЖНОТО. ДА СЕ ВКАРАТ НА ТОПЛО МУТРИТЕ ПОЛИТИЦИ. И ,,,ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ПРАВА И СВОБОДИ,,,,

    Коментиран от #40

  • 25 Аамет Демир Улянов

    31 1 Отговор

    До коментар #13 от "Само ДПС":

    ДПС няма нищо общо с българските турци......ДПС е прът в колелото на България с "любезното"съдействие на КРЕМЪЛ!
  • 26 ВМОРО

    15 3 Отговор
    Лустрация и декомунизация!
  • 27 Арест за Ахмед Доган... СРОЧНО!

    32 4 Отговор
    Доган - гарант за етнически мир? Странно, но това ми звучи като послание на метална табелка от соца. Как може да се твърди, че човека, който организира десетки автобуси с турци да се явят незабавно в Росенец с цел създаване на провокация да се нарича гарант за мир? Този престъпник е гарант за провокации и ако имаше истинска власт, последният щеше вече да е в ареста с повдигнато обвинение. Колко му е да се провери, кога точно Доган е организирал автобусите и ако ги е организирал след поканата за плаж, значи е било опит за провокация от негова страна и може да бъде съден.
  • 28 ВМОРО

    27 1 Отговор
    Кой и защо уби Ахмед Емин?
  • 29 Точно така

    26 0 Отговор

    До коментар #12 от "Доган показа на всички ни":

    Гешев, Борисов, спите ли? Чакаме кмета на Гърмен да си понесе заслуженото. Той пръв дотътри 50 бичета. Много ясно е, че ще се получи конфликт между тях и птотестиращите. Защо се разреши това? За да разберем кой командва държавата, нали?
  • 30 Много вярно

    23 1 Отговор
    Никакъв гарант не е той за нищо!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 And Justice for All

    28 4 Отговор
    България няма нужда от ДПС и ГЕРБ!
  • 33 Ооо

    24 3 Отговор
    Чекмежетата на Борисов КАК СЕ ПЪЛНЯТ ???
    СТИГА С Етническа Пропаганда ....СТИГА !

    БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ЗА НАРОДЪТ И -Християни и Мюсюлмани .

    СТГА СТЕ НИ ДЕЛИЛИ НА турци и българи !!!! НИЕ СМЕ НАРОД
  • 34 SVOBODA

    22 2 Отговор
    Тоя гарант нещо почна да ни се качва по главата! И много скъпо взима зажослугите си. Разни етнически турци ще ни изнудват ли в собствената ни държава?
  • 35 Фридман

    21 4 Отговор
    Единствено е гарант за 500 000 гласа за партията която му плати! На последните избори се видя пе ДПесарите гласуваха за ГЕРБ и ВМРО!
  • 36 Private Spaсe

    20 1 Отговор
    Затова ли го направиха милиардер, зарафи някакви фалшиви гаранции? Дне натези от Гърмен им плати Пеевски - Доган с нашите пари да дойдат на Росенец да скандират ДПС!
  • 37 Интересно

    28 2 Отговор
    За какви права и свободи се борят ДПС? Отнето ли им е нещо? От 20 години де факто са нон стоп в управлението и са недосегаеми. Умело плашат с етническата карта, но иначе не били етническа партия! А днес какви бяха дошли в Росенец? Умишлено противопоставят хората , а българските мюсюлмани са трудови и добри хора. И са бг граждани като всички други.
  • 38 Запознат

    25 2 Отговор
    Затова ли му подариха от ГЕРБ 250 милиона за ТЕЦа да плаща на агитки от Кърджали и Благоевград?
  • 39 Независим

    18 3 Отговор
    Колко тъп коментар.Доган бе издигнат от ДС.А ДС работеше за БКП/БСП и те му дадоха тази власт.
  • 40 3.14К

    10 1 Отговор

    До коментар #24 от "В.В.П.":

    Съгласен съм, но момента е такъв,че експерименти не трябва да се правят сега. Тя (Ренета) е равно отдалечена от всички, но с доказан капацитет и характер. Ако има друг такъв ОК, но аз не се сещам за подобен, приемлив от всички.

    Коментиран от #68

  • 41 Загориченски

    22 2 Отговор
    За участие на българските турци в т. нар. български партии съм писал още през 1990/1991 г. Всички български правителства дезинтегрираха тези свои граждани. Няма етнически модел, има съвместно съжителство между представигтелите на различните етноси в България. Доган е посредствен философ (това че е завършил по милост Философския факултете не го прави философ), агент, който се продаде за пари. Той не може да наруши етническия мир, повечето турци не му вярват, а никой от тях не иска Добруджа и Кърджалийско да се отдели от България. Българските турци лека-полека се освобождават от робството на Доган. Този негодник искал да си има НЛО. Той е за пазржийския затвор, където навремето му разшириха дупето и сега ходи с памперс.
  • 42 доктора

    12 4 Отговор
    Добре де, ако почнем от първоизточника, не може ли да се спасим от ислямизацията, като прекъснем новините на турски по националната телевизия, обявим територията си за християнска и който има нужда да слуша воя на мюмюн по няколко пъти на ден да си го прави дискретно, а не супердемонстративно и радикализиращо. Тогава всеки си избира територия, тук в християнският святи ли в Турция на територията на виещите ислямисти, дето чакат в рая девиците.
  • 43 Путин Великий

    5 2 Отговор
    Гаспадин Доган, Електорат и вся астальная сволач! Ние подкрепяме вашата борба за Права и Свободи.
  • 44 Yavuz

    21 2 Отговор
    ДПС без закрилата на ДС щеше да бъде отдавна на сметището.Турците които тръгнаха открито да критикуват А.ДОГАН и ДПС буквално бяха смачкани с методи познати от времето на Живков. Българите вместо да протегнат ръка на тези хора останаха само зрители, а някои дори се мазнят на местните дерибеи за да докопат нещо .
  • 45 Само да питам

    17 1 Отговор
    Доносникът на ДС Ахмед Демир Доган какъв гражданин е.Българин не е, Турция не го пуска на нейна територия, господарите му от Русия не го забелязват,няма ги и американците.Питам, за да знам КОЙ окупира част от българската държава!
  • 46 Стършел

    13 3 Отговор
    Че доган е вреден за България е факт, но тези, които му дават да си разиграва коня са истинските виновници! Някой по-горе пише, че местан бил нещо като алтернатива на доган-абсолютни глупости! Местан се заигра с ердоган и мазно-мазно разединяваше християни и мюсюлмани за да си пълни ненаситната гуша играейки по свирката на МИТ. Задайте си въпроса, кому бе нужно да има незаконна етническа партия в България...?
  • 47 Дръндар

    8 1 Отговор
    чингене
  • 48 Хаджиментов

    10 1 Отговор
    Истината е, че Доган спекулира с етническия мир в България поне по две причини - едната е да плаши управляващите и тези, които искат главата на ДПС и неговата и другата е, за да консолидира етническото ядро на ДПС за да може ДПС да е вечния балансьор във властта и така от втора линия да влияе на политиката, но без да поема политическа отговорност.
    Не е тайна, че ДПС е партия на бившата Държавна Сигурност и чрез нея тези, които заграбиха най-тлъстото парче от националната баница си осигуряват политическо присъствие и влияние. Чрез ДПС те си прокарват закони, участват в различни комисии, осигуряват политически чадър където трябва и не на последно място - гарантират си държавни поръчки и сладки сделки срещу различни услуги на управляващите.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Борисов е протурско мекере

    12 1 Отговор
    Разследване, обвинение и честен съдебен процес за Ахмед Доган. Нека господин Доган да обясни с каква цел снощи привика десетки автобуси с провокатори в комплекса си. Това ако беше нормална европейска държава в сараите вече щеше да гъмжи от прикурори и разследващи. Извинявам се, но излиза, че сараите на Доган са под опеката на службите за разлика от ПРЕЗИДЕНСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! Ей това немога да го асимилирам. Добре, че Ботев, Левски, Петко войвода и другите ни възрожденски деятели не са живи да видят тоз позор за родината ни.
  • 51 дядо Иван

    10 3 Отговор
    Кой има интерес да дели българите в България на българи, турци, цигани, роми, помаци , богати, бедни, прости ,умни, грозни, красиви ?????? Българите нямат интерес от деление. Кой има ?

    Коментиран от #59

  • 52 Барба Гканьос

    8 0 Отговор
    Меди Доганов ( агент Сава или Сопола за едноверците му) е на хранилка на службите още от Татово време. Подлъгваше прости помачЕта да си организират нелегално бягство през граница и после ги предаваше на службите....срещу което си купи индулгенции за благополучие в безвремието... Сега същите тези, дето ги предаваше , го държат за шлифера и сши мислят, че е на аллах десното м.до. Да, ам не...
  • 53 КОЙ НЕ ЗНАЙ ДОГАН ВОЙВОДА ,

    2 4 Отговор
    кой не е слушал за него.За гнездото на Сокола в "Ясеновец", обградено от башибозушки орди.Майната им на тези Крали Марко Тотевци, за бедни и сиромаси, крило бе Доган войвода.
  • 54 Ха ха

    1 3 Отговор
    Факти пише широк спектър от клюки и затова се излага. Ами не е така както е написана статията истината е друга.
  • 55 3699

    2 6 Отговор
    Старите хора приживе го казваха, да бе станало во*на, та кой остане да живее, но Ахмед Доган 1989 дойде при хората оред цк на бкп.. Отпред българите викат, отзад със знамена турците.. Беше си за война преди 30 г, разделение, смяна на имена.. Доган спаси живота на хората... 1 към 1
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 фурми 2020

    4 3 Отговор
    да забранят тази вредна за България турска партия..а шпиони с български паспорти да ходят при Ердогрух,тъкмо превърнаха Св.София в кочинка има места за всички..
  • 58 свобода

    1 1 Отговор
    А кой уби Свилен Къпсъзов поет, писател и депутат от 37 народно събрание?
  • 59 незнайко

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "дядо Иван":

    Веднага Ви отговарям на въпроса . ТУРЦИЯ !!! Видяхте им лицето в момента с катедралата СВЕТА СОФИЯ !!!
  • 60 Загориченски

    0 1 Отговор
    Предлагам нови дефиниици на понятията:
    оксиморон –
    Доган – организатор на майските събития през 1989 г;
    Доган – основател нана ДПС;
    Доган – създател на българския етнически модел;
    Доган – гарант на етническия мир.
    синекдоха –
    Кърджали – крепост на ДПС. Това същевременно е и оксоморон.
    Здравейте!
  • 61 Румен Бостанджиев

    5 1 Отговор
    За Ахмет Доган е достатъчно да се прочетат гнусните му доноси срещу негови колеги и"приятели"
  • 62 Истината ви казвам

    3 1 Отговор
    Доган е циганин и на мен като бг турчин ми е безразличен!
  • 63 Доган не е турчин той е циганин разберет

    5 1 Отговор
    Доган не е турчин човека ером
  • 64 Защо никой

    3 1 Отговор
    Не пита от къде са му парите на доган за сарае тецове вецове пристанища...
    Бил е политик с 2000 лв заплата а?
    Къде са разследващите журналисти и журналистите изобщо. Та той е милиардер бе господа .... как така стана а?
    Да не би да е акционер в кока кола или
  • 65 Хохохо

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "3.14К":

    За съжаление съм на 150 км от София, така че мога да ви пожелая само успех.
  • 66 глави за ампутиране

    2 0 Отговор
    му серем в устата на доги !
  • 67 Кореняк Софиянец

    2 0 Отговор
    Напълно съм съгласен . Да помогнем на Борисов да се еманципира от тази зависимост .Ако той го направи в обозримо бъдеще може да остане в политиката ,ако не и аз ще се включа след време в нови протести за премахване на мародерите от България.
  • 68 Пламен Манасиев

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "3.14К":

    Ренета-а-а. Жената има психически проблеми . Не злорадствам ,тя загуби дъщеря си и е тръгнала по някакъв мистичен път . Така че не става ,не се занимавайте.
  • 69 ГЕШЕЕЕЕЕЕФ НЕ СЕ ПРАВИ НАУТЕПАН

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Кой и защо уби Ахмед Емин?