Last news in Fakti

17 Август, 2020 13:00 13 942 96

Шепа негодници затриват най-старата държава в Европа

  • протести-
  • дс-
  • конституция

Нещата се изясниха: Кукловодите Делян и Доган, написаха обръщението, след това ще му дадат и текста на конституцията

Шепа негодници затриват най-старата държава в Европа - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борис Петков

Още Борисов не завършил последното изречение от обръщението си към народа и във Фейсбук цъфна Иван! Оня Иван от ДС, известен още като Красимир Каракачанов и вице-премиер. Чул, че Бойко ще прави Велико народно събрание и веднага написал 6 предложения. Уникален въртигъз.

Като на барабан малката пръчка отнякъде се обади Валерката – и той с потури, като на мъжете – имал и той предложения…

Най-смешното в тази клоунада е, че Борисов взе т.нар. „патриоти“, за да му се върже сделката с ДПС, а те вече се изживяват като важни фактори.

Разбира се онзи смрадлив трибуквен сайт моментално се оригна: „Борисов с историческо обръщение към народа“ и „Бойко ги матира“. Ако Борисов наистина вярва на подобни писания, ще му трябва нещо повече от престой в МБАЛНП в „Св. Наум“… Да видим каква песен ще запеят от същата „медия“, когато спре наливането на 250-те хиляди всеки месец за свирки, надупвания, плюене и омаскаряване по заповед на свинещуката…

Но майната им, тия отдавна са в отходния канал на обществото.

В такива ситуации, когато втръсналите до краен предел особи продължават да досаждат с лицата и гласовете си, народът казва: Да се смее ли човек, да плаче ли? Ако ползваме премиерския речник същото звучи: Абе тия тюфлеци, що не се е..т в г..а, да им е.а п…та м….а! Сега вече и онази, кърджалийската, ще го разбере.

Нещата се изясниха: Кукловодите Делян и Доган, написаха обръщението, след това ще му дадат и текста на конституцията. Това са ходове на паникьосани хора. Вече си изпускат не само нервите, но се изпускат и… като за памперс. Разбираемо е: трябва да спасяват пачките от чекмеджетата.

Проваленото управление, деградиралите типове от обкръжението край „Борисов 3“, крадците на милиарди, хвалещите се с неща, които другите страни са свършили преди десетилетия, виновниците за националната катастрофа – демографска криза, последни по всичко свързано с живота и първи по корупция, болести и смъртност – ще пишат нова конституция. Вместо да се запътят към съда и оттам към затвора, нахалниците заговориха за рестарт! Ще го правят в сексуална сглобка: комуниста Борисов, патриотите и Делян, Доган и Гешев. Техният безмозъчен тръст ще сътвори новото бъдеще на българите и България! Няма открит нагломер за тези. До ушите в лайна, но си поръчват бели костюми. Дори ъндърграунда изглежда симпатичен на този фон…

Сбъдват се най-големите кошмари: шепа негодници, ще затрият най-старата държава в Европа! Това вече не е за мирни протести.

Целта им е да печелят време, правителството да осигури през следващите месеци доограбването на оцелялото, да подготвят изборите по свой тертип – т.е. да ги фалшифицират, а ако мине и номера с Велико народно събрание, да променят конституцията така, че да си осигурят недосегаемост, „изпиране“ на откраднатото и благополучие на деца, внуци и правнуци с откраднатите от българите милиарди. Десетки милиарди! ЗапоМнете това!

Затова протестите трябва да извоюват техните оставки и тази на главния прокурор Гешев, за да се осигури следващата крачка – промяна на статуквото. Трудно ще е, да, но е морална отговорност към нацията, държавата и към всеки един гражданин.

Нечовешко е да оставим шепа негодници да затрият най-старата държава в Европа. Не трява да си го помислят дори.

 

П.П. *Примитивите, опростачените до краен предел деградирали управленци на днешна България искат да съсипят държава, описана от известния британски учен проф. Норма Дейвис. Ето какво пише историкът със световно признание:

Около 1265-а година, понятия като Англия, Франция, Германия, Испания и много други са доста далеч от днешния им смисъл. През цялото 13-то столетие в Европа изобщо не може да се говори за национални държави. И, ако по онова време някъде в Европа наистина се е развивала национална самоличност, то би имало смисъл само по отношение на някои неголеми страни, които успяват да се обособят от своите съседи. Такива страни са Португалия и Дания, а на Балканите – Сърбия и България. През 80-те години на 12-ти век и Сърбия, и България утвърждават своята независимост от Византия. И, което е по-важно, създават собствени православни църкви със свои патриарси. Именно това дава мощно оръжие на тези държави в борбата им за собствена идентичност, позволява им да изградят собствени национални елити, прави възможно създаването на национални институции.

През 13-то столетие, България е много по-напреднала и от Сърбия, и от Португалия, и от Дания. По онова време сръбската държава е била само кралство, докато България е международно признато царство-империя още от Х век. Българският народ има своя независима международно призната църква още от времето на цар Петър I.

Проф. Дейвис доказва също, че Аспарухова България е включвала и цяла Румъния, а българите са най-старата нация на Стария континент.

Ето тази държава корумпирани случайници в управлението унищожават пред очите ни. Пред очите на Европа и света. Трябва да бъдат спряни.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 182 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха-ха

    60 143 Отговор
    Бориската не е взимал никакви патриоти. Ние гласувахме за тях. Други въпроси?!?
    Фалшива статия.

    Коментиран от #8, #94

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Froid

    75 171 Отговор
    Прав си! шепа негодници са затворили София !

    Коментиран от #86, #95

  • 4 Съдия

    56 112 Отговор
    Защо спряхте коментарите на критиците на протеста? А демократи от Факти?

    Коментиран от #30

  • 5 Нема можеме ги

    38 18 Отговор
    спреме. Ке крадат вовеки
  • 6 Хахаха

    62 152 Отговор
    Поредни напъни, безсилини за сваляне на демократично избрано правителство и парламент.
    пРезидента организира държавен преврат.
    Това е истината !!!

    Коментиран от #26

  • 7 сектант

    106 32 Отговор
    държавата се пука по шевовете а он още седи по оранжеви тениски и пише конституции

    Коментиран от #83

  • 8 левичар

    21 71 Отговор

    До коментар #1 от "ха-ха":

    много си оригинален позитанско тролче
  • 9 Госあ

    94 18 Отговор
    Хахаха а най голямото безочие на далавери и шкембето е, че искат ценз за гласуване но не и ценз за влизане в парламента на народните ни представители 😂 Трагикомедия.

    Коментиран от #40

  • 10 ЧАКАМЕ БОЙКО ДА БЛОКИРА КРЪСТОВИЩЕ

    99 22 Отговор
    И ДА НАПРАВИ ПАЛАТКОВ ЛАГЕР СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО.СЕГА ИСКА ЗА 10 ДЕНА ДА НАПРАВИ НЕЩО КОЕТО НЕ НАПРАВИ 10 ГОДИНИ.НАПРАЗНО ОБЩО ВЗЕТО , НО ТЪПО И УПОРИТО ПРОДЪЛЖАВА.

    Коментиран от #71

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 🐷 Боко ТИКВАТА

    89 27 Отговор
    София е затворена заради мен.Ако си подам оставката, ще бъде отворена, но АЗ КОКАЛА НЕ ПУСКАМ....ИСКАМ ГО.....агонията ми ще продължи, доколкото е възможно, вашата също.

    Коментиран от #49, #77

  • 13 Но иде ДЕН

    98 21 Отговор
    За жалост истината е написана в тази статия , вече е обидно хора от сайтът пик , няколко трола и хора без нормалнапсихична функция да си харесват БиБи и ШиШи - ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР!

    Коментиран от #27

  • 14 даа

    19 3 Отговор

    До коментар #11 от "Next":

    Има такива!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Обективно

    32 54 Отговор
    Някои доста ги е страх от това ВНС. Нали ние избираме кой ще ни представлява на него. Щом комунистите реват, значи трябва да го има

    Коментиран от #17

  • 17 Doni Brasko

    70 23 Отговор

    До коментар #16 от "Обективно":

    Знаем как ГЕРБ правят избори. ВНС само след оставка НА ВИНЕТУ
  • 18 Шепа

    33 63 Отговор
    Негодници са блокирали София
  • 19 Актуална Антена

    15 24 Отговор
    Проекта на Новата конституция е написан от Унуките на Бою. Доган нема нищо общо.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 БАНКА АНТИНАРИ

    46 13 Отговор
    ПАТЕРИЦИТЕ НА БОРИСОВ В МОМЕНТА КРАДАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО
  • 22 ВАСИЛЕВ

    37 11 Отговор
    ДА БЛОКИРАМЕ МУТРИТЕ ДА НЕ КРАДАТ ДЪРЖАВАТА ИСКАТЕ ЛИ
  • 23 Ердоган

    1 31 Отговор
    Нали искахте свята република ето ви я радваите хи се😂😂😂😂😂 мита за турско робство е комунистическа пропаганда за да се вкопчите още повече във вашите поробители българите но това е трудноразбираемо за вас дето ше дадете живота си за тиквата и компания под патриотични подбуди

    Коментиран от #92

  • 24 Ванчо Михайлов

    16 3 Отговор

    До коментар #20 от "Ванчо Михайлов":

    Шурето на ДС-Ванче е Андро Слабака - братовчед на съпругата-прокурорка Росица Слабакова - караКачан!
  • 25 вили

    35 14 Отговор
    БОРИСОВ ,ПЕЕВСКИ,ДОГАН,ЦАЦАРОВ, И ДОМУВСЧИСКИ ВЪН ОТ ДЪРЖАНАТА ИЛИ В БЕЛЯНЕ 2 И МАФИЯТА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ САМА
  • 26 Петров

    41 8 Отговор

    До коментар #6 от "Хахаха":

    Демократично е избрано, но:
    ББР - държавна банка
    150 млн. лв на Румен Гайтанки - Вълка.
    75 млн. лв на С.Г. груп.
    и т.н.

    НАП и министерстовто проспали, че някой не е внесъл 700 млн. лв, при положение, че тия катончета се рекламираха и продавах навсякъде.
    и т.н.

    Някой строил на Росенец, някой в ловно стопансто Искър и никоя институция не видяла нищо незаконно.
    и т.н.

    А за детски градини- няма.
    А за бонлите деца- няма.
    А за училищата- няма.

    И после питаш защо хората искат те да подават оставка.
    Или и ти като много други ще определиш посочените горе неща като: "Направени са някои грешки".
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Кой68

    23 17 Отговор
    На протестите кой е сценарист и кукловод ?Само не ми излизайте с номера че били спонтанни и бля,бля.Дайте доказателства най-сетне ясни и неопровержими.Само чета разни "логически" и "аналитични"творения без конкретика.Тия опорни точки не ви дават да разсъждавате самостоятелно.

    Коментиран от #36, #68

  • 29 Споко

    16 12 Отговор
    Той Огнян Стефанов като че ли е вода ненапита.Сътрудник на ДС,бухалка на белградския беглец.
  • 30 г-н Съдия

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Съдия":

    първо се покланяш и после целуваш ръка или първо целуваш ръка и после се покланяш ? Питам за да знам как да те оценя с + или с - ? Благодаря 🤫

    Коментиран от #57

  • 31 Бабикян

    12 11 Отговор
    За Пеевски на Мая Манолова и БСП и Доган, създаден от БСП и който винаги подкрепя БСП ли става дума или за някои други със същите имена?
  • 32 Анти Борисов

    40 12 Отговор
    Абсолютно е прав автора. Не трябва да се допуска тези нискочели примати да диктуват условията. Народе събуди се не стой на дивана в хола , а излизай на Протест! В противен случай ще се оглеждаш страхливо да не би да те чуе някой гербераст и да не си загубиш работата. Това ли искате за вашите деца и внуци!!!!!
  • 33 одесос

    10 5 Отговор

    До коментар #20 от "Ванчо Михайлов":

    Другарю костя копейкин,
    ако Ванче Михайлов беше жив, ти отдавна да храниш червеите!
    За предателството и кражбата от организацията наказанието знаеш какво е!

    Коментиран от #54

  • 34 БА СИ И РЕСТАРТА..

    35 9 Отговор
    Рестарт се прави с кол и въже!Близашки,Тиквунов,Караянчева&ПТК ,те ли решиха да правят рестарт?Ще си върнат ли заграбеното и ще възкресят ли убитите по тяхна вина старци и деца?Когато направят това ще има рестарт....

    Коментиран от #93

  • 35 pepi 52

    10 20 Отговор
    агентът от ДС пак си каза тежката дума като съветник на Фигуранта ,че не може това ,онова и най умното,че тъй им се иска – пълна оставка,служебен кабинет да може фигуранта да изпълни заканите си пълно ограбване на хазната и да изпълни ангажимента към Грипен,откъдето са апартаментите на ДЕСА В щатите,но ще дойде Видовден,от който му посиняват устните и едвам се показва пред хората!
  • 36 Doni Brasko

    15 6 Отговор

    До коментар #28 от "Кой68":

    Абсолютно спонтанни са, народа не се вдигна, след като беше престъпена за пореден път Конституцията. Това остана безнаказано. Но ти анализ не можеш да правиш, ти следваш опорките
  • 37 Тодор

    9 19 Отговор
    Ако тази статия е писана от човек завършил журналистика , висшето ни образование е затънало на километри под дъното. Изразяването е като на махленските клюкарки , липсват само ругатните.

    Коментиран от #44

  • 38 Астрологическа прогноза

    13 9 Отговор

    До коментар #15 от "Doni Brasko":

    Оставка - септември, избори - ноември. Но са възможни кръвопролития...
  • 39 Брадвата

    29 8 Отговор
    Елате на село. Ще се зачудите в коя точно държава живеете и има ли изобщо държава. Няма вода по цяла година. Ток има от време на време. Полиция и закони НЯМА.. Но иначе живеем в "България" и ни управлява Бойко?! Сериозно? Откога?

    Коментиран от #46

  • 40 Byg

    22 1 Отговор

    До коментар #9 от "Госあ":

    Предполага се че гласоподавателя ще направи своя премислен и мъдър избор , чрез който избор ще отсее кой да влезе и кой не в парламента , панимеш или ти е сложно.

    Коментиран от #69, #70

  • 41 Behemoth

    6 12 Отговор
    Стара ,стара колко да е стара от 1878 до сега колко са хахха....тя ако беше най старата щеше да има най развитите институции а не една сбирщина от имитации....
  • 42 Нафарфори

    19 20 Отговор
    Закриват червените кхмери и прецидента , двете са ненужни и дори вредни за България .А за това в какво състояние се намира държавата в момента при положение най нисък външен дълг в ЕС , най голям икономически ръст втори след Естония , най ниска безработица откакто има демокрация , влизане в еврозоната , единствената страна в ЕС която все още не е теглила кредит от както е почнала пандемията , никакви миггранти , най малко заболели и починали на балканите и не само , една от двете страни които получават повече пари от Европа въпреки стагнацията , за какво закриване говорите бе охлюви платени , може само да си плюете в мусурите с ония тримата царула с мегафоните по асфалта.България в момента е в най добро икономическо състояние откакто я има.

    Коментиран от #61, #87

  • 43 Джинс

    9 15 Отговор
    Наивна е надеждата, че нещо ще се промени в тази държава. Само ще се пренаредят седящите на държавната софра
  • 44 абе Тодоре

    9 3 Отговор

    До коментар #37 от "Тодор":

    ти като четеш ,освен в лексиката и граматическия израз е добре да вникнеш и в смисъла на написаното, защото там е истината!
  • 45 чичо

    14 11 Отговор
    Ей такива мисирски статии, ме правят фен на Борисов,даже и да не искам.
  • 46 Ханко от село Осеня

    10 13 Отговор

    До коментар #39 от "Брадвата":

    За кое село говориш , онова от времето на селянина от правец , тогава да така беше и никой не смееше да гъкне. Но сега даже и интернет имаш да мойш да драскаш из клюкарниците и да се оплакваш и лъжеш нагло щот си лъжец.

    Коментиран от #47

  • 47 Брадвата

    16 10 Отговор

    До коментар #46 от "Ханко от село Осеня":

    Ела бе, до Сливен е! В това село точно вода няма. Токът спира всеки ден. Интернет имам, но от телефона, бавен е. И така са почти всички села наоколо. Села с по 70-80% циганско население и без селски магазин даже. А това, че ти си платен Бойков лъжец е самата истина!

    Коментиран от #53, #55

  • 48 ИСТИНА

    8 2 Отговор
    Още един специалист се изказва по темата.
    Докато имаме зависимости от външни сили и фактори ще е така!
  • 49 доктора

    11 9 Отговор

    До коментар #12 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    София не е затворена заради тези споменати, тя е затворена, защото едни други нелегитимни искат да вземат властта. Агонията ви е лична и нахално налагана на другомислещите, но каквото и да стане такива като вас дето затварят кръстовищата ще продължите да си агонизирате.
  • 50 8.века от 13 сме били Роби, най Робската

    8 12 Отговор
    Държава в Европа се освобождава от заробилата е МАФИЯ!!! Освобождава се от Мафията!!!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 кърти и вози комунисти

    4 3 Отговор
    Тези дри.ни няма ли да ги разкарат вече.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Тодор Александров

    11 1 Отговор

    До коментар #33 от "одесос":

    Ако Ванчо Михайлов беше жив, ДС-Ванче караАлбинос Праси с многото шкембе тераси отда-а-а-авна да беше изтекъл в канализацията заедно с всиките му ДС+БЗНС+БКС-агентурни мaнгo-екскременти, вкл. Костя Копейкин, Джанбаз, Контрера, Сиди, бате Харо, Иво гайл-гитлер Антонов, Коко Кънчев, Толя Величков, Веселинката, ... , както и банкянския бopcyк и мутро-милициоерската му БКП-ШАЙКА и БСП+ДПС-СГАНТА!

    Коментиран от #85

  • 55 Ханко от село Осеня

    7 11 Отговор

    До коментар #47 от "Брадвата":

    Най вероятно да ви спира тока е щото си крадете кабелите , или поне мишините го правят , по времето на дивия комунизъм спираше при всеки дъжд или по силен вятър, но сега няма такава работа. За водата не зная , но и аз съм ходил 20 години при баба си на 14 километра от Сливен не имало проблем с водата , сега може и да има , то няма дъжд от няколко години насам , но едва ли ГЕРБ са виновни за това.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Прокурор

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "г-н Съдия":

    В демокрацията това няма значение
  • 58 Матей

    9 4 Отговор
    Правдива статия,по една или друга причина има някои съвпадения с мои писания.Боковци нямат подобни скрупули,да затрият България,важното е те да са добре,пък и турско да стане.ЕС няма да се намеси,имали са достатъчно възможности и не са го направили,подхвърлиха обвинение към Русия,че финансирала протестите.Русия няма да се излага с такива американски хватки,ама ако стане нещо в Белорусия и там навлязат едновременно и натовски и руски войски,отражение ще има и тук.И тогава да му мислят тия ,които сега си надуват бузите като тримата шишковци.
  • 59 333

    10 1 Отговор
    Че има бедни хора, има. Немалко просто си мислят, че навън ще живеят по-богато, което не е задължително да е вярно. Често такива отиват навън, където са по-богати и се връщат посърнали, защото освен, че са по-богати имат и значително по-високи разходи, и установяват, че като си в най-ниското заплащане никъде не е готино.
    По-лошото е че липсва държавността. Липсва надеждата, че ще се подобри държавата. Едни и същи проблеми си ги влачим десетилетия.
  • 60 Гост

    5 9 Отговор
    Значи четем на това което сме учили и си го и пишеме,не сме най-старата държава в Европа,Сан Марино е най-старата държава създадена през 4ти век,ние сме втората след тях,четете пък тогава пишете бе уважаеми журналисти,излагате се понякога с невежеството си,как сте взели дипломи не зная!

    Коментиран от #63, #66

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Бай Стойчо

    16 1 Отговор
    Тая шепа негодници е сътворена и финансирана от германска фондация под надзора на сащ. Т.е. шепата негодници затриват най-старата държава в Европа, като изпълняват.
    А сащ и турция след 90-те работеха заедно за потурчването на българските мохамедани из Родопите и отделянето им в автономия-косовски сценарий. турция трябваше да воюва с Русия в Сирия, но отказа, поради високия риск, и още по-лошо-започна да прави търговия с Русия-най-големия враг на сащ.

    За това днес сащ обръщат палачинката, политиката им с турция ще е друга. Но България не трябва да е спокойна, американците са доказали, че имат само интереси. Утре, за друга изгода ще ни продадат отново, без да им мигне окото.
  • 63 чичо гого

    8 6 Отговор

    До коментар #60 от "Гост":

    говориш глупости, май на теб ти липсва каквато и да е диплома.... България е най-старата дътжава .... но какво да очакваш от елементарен човек който вярва на история написана от мразещи България хора
  • 64 Да да да

    9 4 Отговор
    Тези до кога ще ги търпим , играят карти по цял ден и се друсат. Не са ли на работа тези ............
    Прибирайте се по къщите .че още ден два ви давам мръсни платени комунисти
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Генерал 🇧🇬

    14 0 Отговор

    До коментар #60 от "Гост":

    Така е официално. Но!?
    Основаването на Българската държава е доста преди 681 г. А за раждането на една държава бе приет сключването на един мирен договор между България и Източната Римска империя. На Вселенския събор в 681 г., състоял се след разгрома на византийската армия в Онгъла и подписването на този мирен договор са си добре документирани.
    Според именника на българските владетели, държава с име България от лявата страна на Дунава съществува 515 години преди княз Аспарух да пресече Дунава, т.е. от около 165 г. Това е народ изселил се доброволно или принудително от Балканите, чиято история е писана с непрекъснатите му борби за завоюване на загубеното си отечество в съюз с останалите му под римско владичество сънародници.

    Някой замислял ли се е, защо тук не се изучава историята на Българите преди 681, след като такава съществува..., и на кого вади очите?!
  • 67 Еййййййй

    8 8 Отговор
    Я се прибирайте мръсни ,вмирисани комунисти всички ви се смеят във Варна
  • 68 Мюмюн

    6 7 Отговор

    До коментар #28 от "Кой68":

    Мисля, че на много граждани не е ясно кой стои зад протестите и затова не могат да си изградят правилна позиция.
  • 69 Госあ

    3 2 Отговор

    До коментар #40 от "Byg":

    Абе май на теб ти е сложно мисирко. Недей предполага нищо,моля ти се.
  • 70 Госあ

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "Byg":

    Отсявай си житото и недей писа мъдрости 😂
  • 71 Еййййййй

    4 9 Отговор

    До коментар #10 от "ЧАКАМЕ БОЙКО ДА БЛОКИРА КРЪСТОВИЩЕ":

    Я се прибирайте мръсни ,вмирисани комунисти всички ви се смеят във Варна
  • 72 анатема

    3 1 Отговор
    Тия са за затвора до живот на коричка хляб и солена вода,проклетници пръкнали се от ада,дяволи с човешки образ,по делата им ще ги познайте
  • 73 данопукясате

    5 2 Отговор
    Цялото гербаджи.правителство за Сибир

    Коментиран от #75

  • 74 че гевара

    4 2 Отговор
    да живее българ комунис. партия,долу богаташите,свобода и равенство за народа
  • 75 Кирилов7211

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "данопукясате":

    Остави с тея идей че ще покварят и чукчите с техните възгледи
  • 76 Хммм

    14 1 Отговор
    Аз бих казала,че кукловодите на Герб НЕ са Пеевски и Доган ,а германските фондации създали Герб. Същите тези фондации ще дадат и текста за конституцията. Затова ЕС така мълчи за случващото се в България .Протестите в България били вътрешен въпрос .НО! Виж,за случващото се в Беларус,която дори не е членка на ЕС ,не е вътрешен въпрос на Беларус,а е въпрос на ЕС.
    България стана това,което е днес благодарение на кукловодите на Герб -германските фондации.

    Коментиран от #78

  • 77 Ти пък, що не си налягаш жилото

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    вече, само обиди и измишльотини бълваш, не се ли наигра
  • 78 Отдавна се говореше, че не сме

    3 0 Отговор

    До коментар #76 от "Хммм":

    Случили на поробител, може пък вече да сме случили
  • 79 Хаджиментов

    3 4 Отговор
    Стига кьор-фишеци.
    Делян и Доган, както и В. Божков и много от олигарсите са създадени от БСП. Използвали са конюнктурата, но със сигурност са подхвърляли по нещичко на всички (например Мая Манолова при Божков) и вече преговарят с другите играчи в политическия зверилник за бъдещето. Обвиненията и писанията са използване на настроенията на хората за подклаждане на протестите.
  • 80 НЕМА ЛАБАВО

    3 2 Отговор
    Ще Ви рестартирам начело с ГЕРБерунгелите !
  • 81 ДОКО

    3 2 Отговор
    ПАК И ОТНОВО ГРЕШКА ЦЕЛТА НА ГЕНЕРАЛА БОКО Е ДА НАПРАВИ НОВАТА ДЪРЖАВА С ИМЕ БОКОЛЕНД..НЕЩО КАТО ДЪРЖАВАТА ДИСНИЛЕНД ДА МОЖЕ С НОВОТО КОНСТИТУЦИЯ ДА ГЕПИ ТРУПА И ДА ХРУПА..И СИЧКОТО БОКЛУК ОКОЛО НЕГО АЛЧНЯГИТЕ..
  • 82 Истина

    2 1 Отговор
    В българия се краде на воля това е истината бойко ще си ходи рано или късно и ще дойде някой друг и старата песен ще си продължава с пълна глас
  • 83 Православен

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "сектант":

    Шофьора иска с доган пеевски божков и още 200 души да пиши история а трябва да знае че затова се иска акъл / до варна му беше последното пътуване/

    Коментиран от #84

  • 84 ха ха ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #83 от "Православен":

    Абе ти врътиш ли се? Как мислиш,че Доган и Пеевски ще допуснат Боко да пише ,каквото и да било? Та,Боко им е слугата. А слугите само слушат и изпълняват.
  • 85 С изключение

    4 1 Отговор

    До коментар #54 от "Тодор Александров":

    За всичките си прав, с изключение на Костадинов. Или извадете документи, дето го уличават, или престанете да го наричате Копейкин. Иначе по вашата логика всеки, дето е взел на реални пазарни цени къща и кола с 30 годишен кредит, трябва да бъде наричан копейкин, центкин и т.н. Най-големите му врагове 6 проверки му правят чрез финансовите, данъчните и силовите ведомства, наскоро се опитаха и чрез проку*ватурата да заличат Възраждане - нещо, дето комунистите само са правили през 1946 с друга партия. Не ви прави чест най-малкото да се отнасяте така към някой, дето от години също като вас се бори с олигархията, който също е обект на постоянни атаки и който също участва в протестите с цел премахване на мафията от властта и възстановяване на България. Бъдете поне малко повече Българи днес, проявете достойнството наследено от дедите ни.
  • 86 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Froid":

    Искаме строг но справедлив съдебен лроцес срещу тиквата!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 гост

    4 2 Отговор
    Закриваме и назначаваме ирландската пастирка - да живей!Чети продължението на "Винету"- дано поумнееш!
  • 89 Бошев

    2 1 Отговор
    Тоя тумбак дето не ебилвоиник с авераму по маса джамбазина няма право да говори за армията. Армия се прави с пари а не на ангария ДОНОСНИК ИВАНЧО
  • 90 пише се СПРЕНИ

    2 0 Отговор
    а не СПРЯНИ!
    Ей пишете грамотен български език ,бре.
  • 91 Мутристан подданик

    0 0 Отговор
    ВНИМАНИЕ на мобилнаъта версия на DIR.BG е ДОПУСНАТ линк с подвеждащия текст лайк RAM_OVERFLOW !!!
    използуватте ли го ще ви чарджнат не един не два а шест лева.
    СКАНДАЛНО!
    Не и в М утристан.
    Опитате ли се да продьлжите итерактивно нататьк ще получите Уеб страница с текст
    Page Not Exist.
    СкандалноМутристан.
    Ах тези факани сайтове в М утристан.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Пенсионер 200

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "БА СИ И РЕСТАРТА..":

    ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ КМЕТОВЕ И МАГИСТРАТИ, ВИНОВНИ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА СТАРЦИ И ДЕЦА ЧРЕЗ ТАЗИ НЕЧУВАНА МИЗЕРИЯ, ЗАСЛУЖАВАТ ДОЖИВОТЕН ПЛЮС КОНФИСКАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМ ДВИЖИМО И НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО. АКО ГИ ОСТАВИМ ДА СЕ ИЗМЪКНАТ, СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ ТОЧНО КОПИЕ НА НАСТОЯЩИТЕ НЕГОДНИЦИ.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Толуп Трети

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Froid":

    На един шлеп сички герберски тролове начело с получовека- полуидиот от Банкя и на дъното на Дунава...
  • 96 ОчеВадец

    0 0 Отговор
    Абе хора -вижте на какво са ни направили - на идиоти.Да се плюем тука по форумите едни други- кой бил комунист кой борисовец кой патриот.Цялата политическа сган в България работи ЗАЕДНО.Тъй наречената партийна система не съществува.Плюят се взаимно за пред нас а зад гърба ни си делят всичко помежду си.Аконси мислите ,че Борисов е алтернатива на БСП ами те са си едно.Разиграват тватро пред народа да си мислим ,че има някаква политическа система и някаква опозиция но такива НЯМЯ.Колко режима се смениха през тези години.Като взимаше власта опозицията някой да влезе в затвор? Всички работят заедно за себе си и ползват стария принцип разделяй и владей.А ние нека се дърлим тука и чак до омраза стигаме.Никой който е бил в политиката последните 30 години ме трябва да има достъп до нея.Чорбаджи Марко добре го е казал в романа- всичките са маскари.....