Last news in Fakti

18 Август, 2020 15:07 12 273 216

За врязващите се коли и хората

  • протест-
  • блокада-
  • румънско посолство-
  • ситняково

Тези, чиито оставки се искат, сякаш са самоампутирали всякакъв вид емпатия и като че ли говорят за случващото се със студенината на неучастващи в него

За врязващите се коли и хората  - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Госпожата, която вчера се вряза с колата си в протестиращите на „Ситняково“ как за повече от месец не разбра, че протестиращите не си правят вечеринка, а са крайно настроени и изнервени? Или пък госпожата беше решила да използва децата си за щит и разчиташе, че протестиращите ще отстъпят, защото те са в колата? И как тази госпожа реши да минава през протестиращите на отворени прозорци и отключени врати? Това при положение, че не беше изпратена, което ще приемем за истина преди да имаме категорични доказателства за противното.

А протестиращите как за повече от месец не разбраха, че всяка агресивна проява срещу човек за секунди принизява исканията им, дава аргументи против тях на властта, подарява дъвки на медиите и отвлича вниманието от целта, която не е да се покаже на хората на кръстовището колко сериозен е протестът, а е оставка, промяна, преобръщане?

И как така тези, чиито оставки се искат сякаш са самоампутирали всякакъв вид емпатия и говорят за случващото се със студенина и дистанция все едно те не участват в него?

Всичко е публично, дами и господа. Всичко, което трябва да се види се вижда. Това, което не вижда е направено да е невидимо, а всичко останало подлежи на хиляди интерпретации. Едни са видели как снощи едни мъже чупят предните стъкла на една кола, на чиято задна седалка седи дете. Други са видели как една майка поставя децата си в очевиден и неоправдан риск, питайки се "откъде накъде ще ѝ блокират пътя" (точен цитат). Трети са видели насилие от страна на протестиращите и един родител, който дава на децата си чиста психологическа травма и знаят, че не биха могли да подкрепят, която и да е страна с чисто сърце, защото не разбират нито майката, която се вряза в тялото на протеста, нито хората, които не чуха как много протестиращи им казват „Спрете!“.

Аз смятам, че протестът е неприкосновен. Неприкосновена е обаче и психиката на децата в онази кола. Протестът е мирен по първоначална настройка, но в него участват хора, които са гневни - затова е протест, не идва от хубаво. Ясно е, че при провокация, те ще реагират, дори и провокацията да е неосъзната и да не е планирана, което не можем да твърдим, но не можем да твърдим и  обратното. Едните имат право да протестират, другите имат право да се придвижват. Протестът е необичайно събитие, което, струва ми се, заради своята изключителност има по-голяма тежест в момента на случването си. Остава да се осъзнае, но това е само хипотетично и далеч не можем да разчитаме не него.

Кръгът е затворен и е кръг, защото няма край. Единствено сигурно е, че тези деца ще сънуват кошмари известно време. Дано преди края на кошмарите сме спрели да живеем в паралелни реалности, което не съм сигурна дали изобщо е възможно, защото не зависи нито от хората на протеста, нито от семейството в колата, а от настроението на властимащите и компания.

За финал - тази кола едва ли щеше да се събуди със счупени прозорци, ако не беше преценила да гази протестиращи. 

И впрочем къде беше полицията вчера?


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 151 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гробар съм

    215 57 Отговор
    Тези за какви ни мислят? Ние не ги искаме а те продължават да говорят, че гонправят за нас... Това не е сериозно, те са една гадна машина... Гадна машина и то за месо!

    Коментиран от #128, #130, #195

  • 2 Последния Софиянец

    259 98 Отговор
    Една такава мисирка ме пита от колата си:Тези хора защо протестират?Два месеца не разбрала жената.

    Коментиран от #9, #12, #79, #118

  • 3 Единственото резонно

    77 22 Отговор
    Е последното изречение...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Свидетел

    234 211 Отговор
    Не ви ли омръзна да тиражирате фалшиви новини ?!? Бях там и никой не се е врязвал никъде ! Има го заснето поне от 100 камери !
    Просто обезумялата тълпа от лумпени линчува колата която се опитваше едва кретайки да премине и да си стигне до дома .

    Сигурно ако повторите лъжата за врязването 100 пъти очаквате да се превърне в истина ?

    Коментиран от #8, #107, #175, #211

  • 6 шоп

    148 120 Отговор
    Махайте се от кръстовищата! Ида с трактора ...
  • 7 Джентълмен

    151 129 Отговор
    "Едните имат право да протестират, другите имат право да се придвижват.". Някак си не мога да се съглася с подобно твърдение. Какъв, ще да е тоя протест, ако в крайна сметка не създава някакво неудобство. Нали нещо трябва да се случи за да се събуди заспал ата гражданска съвест на обществото. Блокада означава блокада. Полицията е виновна, че не е била там за да урегулира движението. Точка!

    Коментиран от #11, #51, #57, #146, #157

  • 8 Наръчник на младия терорист

    125 107 Отговор

    До коментар #5 от "Свидетел":

    Защо не обърна тЪзи лелка, демонстрира на децата си как трябва да се държат ли? Мъж имаше ли в колата или някакъв лольо който стоеше с маска и не каза гъК? Защо дсде газ напред това не е ли пеовукация?

    Коментиран от #13

  • 9 Хахахахахахаха

    76 79 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Абе, ахчия ,ами такъв ви е протеста ,бе! Папагали.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гробар съм

    98 56 Отговор

    До коментар #7 от "Джентълмен":

    Това е истината, полицията не си свърши работата, тя работи по заповед на БОЙко и ако им каже да бият, бият... Най-важният въпрос е защо роднита милиция не пази и не си върши работата??? Защон30минути ги нямаше и съм сигурен, че са подадени няколко сигнала!

    Коментиран от #82

  • 12 Шофер

    62 50 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Кръчмарче, и аз не съм наясно, честно! Против какво, горе долу схванах. Но за какво, и вие не знаете!
  • 13 до пишман терориста

    87 23 Отговор

    До коментар #8 от "Наръчник на младия терорист":

    Ти нали си голям мъж ? като си сам на озверяла дрогирана тълпа от колко лумпена досега си скачал да се правиш на отворен бе палячо ? :)
    Иначе на приказки по интернет сте все супермени и батмани ...

    Коментиран от #41

  • 14 И НАКРАЯ КОЙ ЩЕ КЯРИ

    127 73 Отговор
    И КАКВО СА ВИНОВНИ ШОФЬОРИТЕ ТА ДА СТРАДАТ? ТЕ ДЪРЖАВАТА ЛИ УПРАВЛЯВАТ ИЛИ МПС-ТА СИ? КОГАТО ГОДИНА И ПОЛОВИНА ПРОТЕСТИРАХА СРЕЩУ ОРЕШАРСКИ И ШИШИ НЯКОЙ ДА СИ ГО ПРЕМЕСТИ ТОГАВА В ДРУГИЯ КРАЧОЛ? СЕГА БЛОКИРАТ, ТРОШАТ, БИЯТ ЗА ДА ДОКАРАТ ПРАВИТЕЛСТВО НА ХАЗАРТНИЯ БОС? ЗА ДА ТЪРКА НАРОДА ПАК ТАЛОНЧЕТА ЛИ?

    Коментиран от #20

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Браво Господине

    86 45 Отговор
    Авторката, на тази публикация ли е, пост ли е, да ходи да се прегледа при специалист...
  • 17 Жената вече е разпозната.

    104 96 Отговор
    Видна активистка на ГЕРБ, с получена задача да предизвика конфликт знаейки много добре как ще завърши. Зс да е защитена качила и децата си, знаейки, че никой няма да ги нарани. Държа се нагло и просто имаше късмет, че не нарани някой от протеста. Тогава щеше да бъде пребита! Разбира се всичко това щеше да злепостави протестърите а тази тайно да бъде възнаградена като независим гражданин търсещ правата си. Мутрагеньо ще измисля още гадосто за да настройва срещу протеста, бъдете сигурни! Сега мръснста му душица къпи планове, кой да се арестува, съди и вкарав затвора, как да наказва непослушните които не са били съгласни с него. Издал е заповеди на онзи неизвестен чичин, Министъра на МВР, да се оставят протестите свободно за да бъдат провокирани и нападани от "мирни граждани". Да си знае министърчето, след целия този цирк ще има възмездие! На никого нема да бъде простено!

    Коментиран от #33

  • 18 Стършел

    92 31 Отговор
    Тълпата е неконтролируема, тя е като кучетата, които ходят на глутници и се надъхват взаимно. Явно протестите нямат читави водачи, ако и самия протест да е справедлив!
  • 19 Нцхх

    97 40 Отговор
    Всеки български гражданин има право да се предвижвА свободно! Защо трябва да се пази след като протеСта е мирен!

    Коментиран от #31

  • 20 333

    49 20 Отговор

    До коментар #14 от "И НАКРАЯ КОЙ ЩЕ КЯРИ":

    А, понеже 2013 не обикаляхме, защото има протести.
    Много ви е къса паметта, просто.

    Коментиран от #53

  • 21 КАК НЕ СА Я РАЗПОЗНАЛИ

    34 60 Отговор
    ШОФЕРКАТА Е ОТ БСП, НА НИНОВА ОТ АНТУРАЖА. РАБОТИ НА ПОЗИТАНО 20.
  • 22 Те така в Германия

    54 14 Отговор
    Обвиняват изнасилените жени, че били предизвикателно облечени, а не изнасилвачите - пришълци!
  • 23 Бойко

    41 32 Отговор
    Минавам ги с 200, че бързам да пълня чекмеджето.
  • 24 Последния Кроманьонец

    86 64 Отговор
    Правокатори са единствено и само протестиращите, защото нито имат право да определят кой от къде да се движи, още повече да чупят, което и в двата случая е криминална проява. МВР трябва да прилага закона, без нареждане дали да го прави-или не. Ако тези протестиращи създадът анархия, да си прави кой, каквото си иска какво правим тогава? Тогава олигархията ще е още по-добре, при липса на държава, а останалото ще го купят с парите си.

    Коментиран от #68

  • 25 Патриот интернационалсоциалист

    72 47 Отговор
    Снощи даваха надълго и широко случката с тази жена камикадзе. Интелигентните либералболшевики плюеха по нея вижда се много добре, това е особено приятна в условията от март насам. Това, че плюеха няма проблем естествено, тя е провокатор и трябва да я заразим с всичко лошо. Много е интересно как в суматохата, докато се опитваха да я линчуват, как зад тях успя да мине една кола и те мятаха телата, но не успяха да я стигнат. Това уважаеми либералболшевики не е блокада, а все едно съм пуснал чувал с котки на Цариградско. Вие тичате пред и след всяка кола да я хванете. Повечето улични кучета правят по- успешни блокади от вас. Бащите ви и дядовците ви трябва да ви обяснят, че вашата кръвна линия е за блокада на кашкавала и луканката по мандрите в гората, а не в градски условия. Иначе благодаря за пешеходната зона и чистия въздух. Тази година няма да ходя на планина.

    Коментиран от #110

  • 26 Адмирации

    52 75 Отговор
    Поздравления за автора на статията... напълно точен анализ на случая!!!!
    Провокация на бай ТУЛУП чрез провокаторката и умишлено и престъпно бездействие на полицията...

    Коментиран от #213

  • 27 Пежо

    62 37 Отговор
    Тези протестиращи,да пречат и блокират тези,срещу които са.Сега,реално,пречат на жената-без никакво основание.Нищо не им е направила.Или,протестират там,където им е по-лесно???Едва ли ще предизвикат симпатии по този начин...Полицията и затова не се намесва-НИЩО не правят реално
  • 28 Фен

    49 29 Отговор
    Тоест, когато изпълзят орките на Радев, кой където свари да се крие и да бяга!?
  • 29 Подкупен червен овчар

    65 41 Отговор
    Тая терористка се вряза както другия терорист - онзи с инвалидната количка в колата на бащата на Фигуранта Радев! Да се обеси! Защо не оставя изнервените хора мирно да си хвърлят камъни, бутилки, яйца и каквото още там са им купили мафиотите Божков и Маджо! Ама и народа вече взе да се изнервя от тези "протестиращи" и скоро от играчка ще стане плачка! Призоваваме полицията да спре да пази лумпените с палатките!
  • 30 Jojo

    59 23 Отговор
    "Протестът е необичайно събитие, което, струва ми се, заради своята изключителност има по-голяма тежест в момента на случването си" - ами тогава защо въобще има държава - давай да се управляваме с протести, който събере повече и по-брутални - той ще налага дневния ред. Егати и малоумното мнение!
  • 31 Само питам

    33 20 Отговор

    До коментар #19 от "Нцхх":

    Е тогава що ми слагаха КПП-та заради некакъв измислен вирус.
  • 32 Историк

    64 25 Отговор
    Срещу кого са протестите? Срещу правителството или обикновенните граждани, които се опитват да се придвижват, да си водят децата по лекари етц. ?!? Като протестиращите искат да свалят правителството да протестират пред сградите на правителството, пред домовете на политиците ТОГАВА могат да твърдят, че протестират срещу тях. Ако на мен ми пречат да се предвижвам и да оцелявам, работейки, грижейки се за децата си НЕ ПЕЧЕЛЯТ симпатия. Вървят към гражданнско противопоставяне и гражданска война. Ако случайно не значт, къде живее Премиера, Пеевски, Гешев, Доган да потърсят в нета всички адреси ги има там....
  • 33 То това добре....

    18 15 Отговор

    До коментар #17 от "Жената вече е разпозната.":

    Сега следва да разпознаем теб,не е невъзможно.
  • 34 Глето

    60 33 Отговор
    С удоволствие ще се врежа и аз в тълпата, омръзна ми да ходя по 2 часа на работа , има и други начини за протест.....
  • 35 Иво

    50 42 Отговор
    Хора червено кафявия фашизъм настъпва. Радев незабавно трябва да бъде арестуван.
  • 36 ПЕНКО

    59 39 Отговор
    М РЪСНА ПРОСТО ТЕСТЪРСКА С ГАН !!! 10 МЪЖЕ СРЕЩУ ЖЕНА ,КОЯТО ОТГЛЕЖДА ДВЕ БЪЛГАРЧЕТА ,ЗАЩОТО ТЕ ТАКА СА РЕШИЛИ !!! АЗ МОГА ДА ВИ ЗАЛЕЯ С БЕНЗИН И ДА ВИ ЗАПАЛЯ ЗАЩОТО АЗ ТАКА СЪМ РЕШИЛ И НЯМА ДА ЗАГУБИ НЕЩО БЪЛГАРИЯ !!! ИМА ОЩЕ ХИЛЯДА НАЧИНА ДА ВИ СМАЧКАМ ПЛАТЕН БОКЛУК -АТАКУВАЩ ЖЕНИ В ПРАВОТО СИ !!!"ПРАВИМ ГО ЗА ВАС " - НАСИЛА !!!!
  • 37 Псевдоним

    19 21 Отговор
    Защо се набляга толкова много на този случай?
  • 38 Рап

    57 26 Отговор
    Как може да се коментира толкова нагло! Първото нещо е,че никой няма право да блокира кръстовища! Всеки има право на протест,но всички знаем как се прави това. Един път за винаги апелирам за нормални протести! Не бива простотията да ни унищожи! Боко е ясно,че няма да подава оставка какво ще се убиваме ли сега?

    Коментиран от #104

  • 39 Протестърите скачат по колата и не

    45 24 Отговор
    И не м е там мястото на тях.Да лягат на релсите на влака, като имат зор
  • 40 чичо

    54 36 Отговор
    Е Радев, доволен ли си вече?Открито започнаха да защитават мутрите на паветата,защитавате закононарушители,защитавате престъпници.А вие тулупи и мисирки-доволни ли сте?Свалете и осъдете престъпника Радев,още не е късно.
  • 41 Наръчник на младия терорист

    35 65 Отговор

    До коментар #13 от "до пишман терориста":

    Като има блокада, има блокада и това е, ще заобиколи илинще изчака 30 минути! И хората не са дрогирани те са бесни на мафията!

    Коментиран от #88

  • 42 Историк

    40 27 Отговор
    Срещу кого са протестите? Срещу правителството или обикновенните граждани, които се опитват да се придвижват, да си водят децата по лекари етц. ?!? Като протестиращите искат да свалят правителството да протестират пред сградите на правителството, пред домовете на политиците ТОГАВА могат да твърдят, че протестират срещу тях. Ако на мен ми пречат да се предвижвам и да оцелявам, работейки, грижейки се за децата си НЕ ПЕЧЕЛЯТ симпатия. Вървят към гражданнско противопоставяне и гражданска война. Ако случайно не значт, къде живее Премиера, Пеевски, Гешев, Доган да потърсят в нета всички адреси ги има там....
  • 43 НеСоросоид

    27 28 Отговор
    Cрeщу кoгo ca прoтecтитe? Cрeщу прaвитeлcтвoтo или oбикнoвeннитe грaждaни, кoитo ce oпитвaт дa ce придвижвaт, дa cи вoдят дeцaтa пo лeкaри eтц. ?!? Кaтo прoтecтирaщитe иcкaт дa cвaлят прaвитeлcтвoтo дa прoтecтирaт прeд cгрaдитe нa прaвитeлcтвoтo, прeд дoмoвeтe нa пoлитицитe ТOГAВA мoгaт дa твърдят, чe прoтecтирaт cрeщу тях. Aкo нa мeн ми прeчaт дa ce прeдвижвaм и дa oцeлявaм, рaбoтeйки, грижeйки ce зa дeцaтa cи НE ПEЧEЛЯТ cимпaтия. Вървят към грaждaннcкo прoтивoпocтaвянe и грaждaнcкa вoйнa. Aкo cлучaйнo нe знaчт, къдe живee Прeмиeрa, Пeeвcки, Гeшeв, Дoгaн дa пoтърcят в нeтa вcички aдрecи ги имa тaм....

    Коментиран от #180, #182

  • 44 Начо

    32 14 Отговор
    Вижте са,тва са лигавщини.Вече разпределяме постовете.Гошо Тъпото,така му викат ама той не е тъп,хареса и си избра Главен секретар на МВР.Там министър ще е Пламен хитлера,ще се сработят.
    Разбира се Гошо трябва да удържи орлов град.После....жиеота почва....ние сме от Видин,ще се нуждаем от някои неща по София...нормално е,при толкова заслуги.

    Коментиран от #47

  • 45 БОКЛУЦИ

    52 27 Отговор
    АКО МИНАВА 2-3 ДЖИПА НА" ДЕЛТА ГА.." ДАЛИ ЩЕ ИМ ЧУПЯТ СТЪКЛАТА? ПРАВЯТ ГО САМО С ЖЕНИ.
  • 46 БУМЕРАНГ

    45 27 Отговор
    Колелото се върти!!!!!! Всичко се връща!!!! Техните деца ако попаднат там ще ревът цял ден по медиите!!!!!!!
    Срам голям е Радев!!!!!!!!

    Коментиран от #72

  • 47 Панов

    26 15 Отговор

    До коментар #44 от "Начо":

    Сега може да ви звучи комично,ама стане ли Тъпото главен секретар ,тогава ще има бой и полицейски палки,всичко ще се кротне.Ще видите кон боб яде ли

    Коментиран от #52

  • 48 дедо от Сирищник

    16 8 Отговор
    КПСС - БКП , КПСС - БКП ...УРА ДРУГАРИ , ТУКА ИМА , ТУКА НЕМА ... ОСТАНАХА ЛИ БОКЛУЦИ ...
  • 49 Реалист

    53 25 Отговор
    Неприкосновен протест ?????????? Жената газела протестиращи с децата си ?????? Илияно, какво си пила и пушила? Не беше там за да видиш истината. Такива писарушки като теб, седящи си на задниците пред компютъра, пишещи лъжи, нямат място дори и в жълтите сайтове. Тези ли протестиращи ще ни управляват?????? Или ти? Та нали ако същите дето цвилят по протестите, на които ръкопляскаш и се възхищаваш, вземат властта и се провялят, ще изпитат същата народна "любов". Тогава те ще си спомнят че има закони и ред, които сега газят. Правото на протест не е безпрекословно. Ако е тогава всеки олигофрен и бандит ще може да създава хаос и анархия и ти ще си първата, която ще търчи при полицаите с молби да въдворяват ред.
  • 50 СПЕЦПИДARAZ

    58 20 Отговор
    Махайте боклука от кръстовищата !!! Да протестират по тротоарите и където си искат , стига да не пречат на хората . Нали протестират срещу политиците , да досаждат на тях
  • 51 чичо

    18 4 Отговор

    До коментар #7 от "Джентълмен":

    Тя съвестта е будна бе джентълменино,нали за това повечето не стачкуват,щото ако го направим,такива случки ще ти се случат та чак брадчеда ти примат ще го усети.
  • 52 Пацо

    4 15 Отговор

    До коментар #47 от "Панов":

    И що да не стане,точно от такива хора има нужда полицията а не от лигльовци.
  • 53 ДО 20 МАЗО 333

    33 15 Отговор

    До коментар #20 от "333":

    И КОГА 2013 КРЪСТОВИЩАТА НА РЕКТОРАТА, СИТНЯКОВО И ОРЛОВ МОСТ СА БИЛИ БЛОКИРАНИ? А АМ ТРАКИЯ, КАЛОТИНА? КАКЪВ Е СМИСЪЛА ОСВЕН АКО НЕ ОБИЧАШ ДА ТЕ ПСУВАТ?
  • 54 go6ku

    56 26 Отговор
    Госпожата с автомобила си е в пълното право да премине през кръстовището! А тези венските бабайти дето рипат на жена с деца в колата, защо не си оставят телефоните да ги поканя на разговор като са такива мъжкари... Аз също се изнервям на моменти но не съм набил никой от Вас протестиращите за незнам си какво! И не искам да мисля каква власт и ред ще докарате ако ( дано да не!!!!) дойдете на власт като Ви гледам ценностите, който отстоявате с бутилка в ръка....

    Коментиран от #69, #106

  • 55 И всичко е точно и спокойно

    22 33 Отговор
    Да не забравяме, че единственото и незабавно искане на НАРОДА и протеста е.....ОСТАВКА НА БАЙ ТУЛУП И ИНСТРУМЕНТА КАСКЕТ КАРЕНИН с незабавни честни избори!!!!!

    Коментиран от #65, #96

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 гост

    36 16 Отговор

    До коментар #7 от "Джентълмен":

    А защо протестиращите причиняват неудобство на гражданите ,а не на управляващите.Нима като блокират и дразнят хората ще ги направят съпричастни с тях?Не напротив,както казва поетът "Бойко го боли.....а най-лошото е,че на нас ни е през.......
  • 58 Тошко

    14 10 Отговор
    Следващия път ще се въоръжа с бухалка и..... който хвана!
  • 59 Тото

    26 50 Отговор
    Първо тази жена беше луда.Второ до последно не знаеше,че има дете в колата добре,че хората непрекъснато и го повтаряха.Тя така и не обърна внимание на детето си и се държеше,като пияна или дрогирана.Трето хората бяха достатъчно толерантни можеха да и начупят кокалите,както биха направили другаде,но тя се отърва само със стъкло,което лесно се сменя

    Коментиран от #66

  • 60 Браво

    25 6 Отговор
    на авторката, че не взема страна, само така може да има обективност, истинския журналист трябва да е безпристрастен, другите са аматьори
  • 61 адв Хаджигено

    10 26 Отговор
    Вече се разрешават за носене освен гаечни ключове за стъкло и ножове за хартия за гуми. От утре мислим да разрешим и колове за деца, и брадви за съпрузи на важни гербаджийки дето специално техният път блокираме #ОСТАВКА!
  • 62 Гостенин

    21 20 Отговор
    Всички неуспехи не само на този, а на всички протести в България се дължат на типичния ни български инат и неустоими мераци да си го извадим и да си го премерим, да докажем че сме по велики, по големи, по прости и по-по-най... Нито на мисирката щяха да и паднат ръцете и краката, ако беше обърнала колата и минала по съседната пресечка, нито на протестиращите щяха да им се пръснат сърцата, ако бяха я пуснали да мине свободно. Ама не! Така не се прави! Трябва да се изтъпаниш пред всички, още повече като знаеш че снимат и телевизиите и да се изокаш "кои сте вие, да ми блокирате пътя", пък отсреща да ти отвърнат "ти пък коя си, да минаваш от тук". Така се прави тук. Само тук протестите вместо солидарност, пораждат противопоставяне....затова в крайна сметка се провалят. Естествено, от това се възползват властващите, които и да са те, ние го разбираме, знаем, че така ни цакат, ама другото е по силно от нас, от разума ни, дори забравяме, че караме децата си от мерак за мерене и продължаваме да се дърляме дори и тук, дори и сега... Все пак, като ни изцакат достатъчно, дано се вразумим... някога! О С Т А В К А!
  • 63 човек от Народа

    45 20 Отговор
    Факти.... вие сте големи манипулатори!
    Като цяло давате трибуна само на безделниците протестиращи, техните привърженици и пратени драскачи! Тенденциоцно криете истината!
    Вие сте една голяма Лъжа!
    Много сме тези, които не подкрепяме протеста и терора, но на вас не сме интересни, нали!
    Не ни е срам... да подкрепяте с манипулации тези крещящи, платени идиоти, които се опитват да съборят държавата ни!
    Защо не кажете бройката на тези на Орлов мост или тези от Ситнякава снощи? Или тези факти ги криете?

    Коментиран от #67, #102

  • 64 Фаро

    18 20 Отговор
    Да имаш право и да го получиш са две различни неща.Вие троловете на Бойко знаете много добре
  • 65 Byg

    36 14 Отговор

    До коментар #55 от "И всичко е точно и спокойно":

    Стига с тва народа , колко да е народа който кряска по улиците и чупи стъкла на автомобили с майка и деца вътре ,шепа папагали , да ти таковам и таковата на смешните ви протести. Мятате яйца , семки и бонбонки , малко свински ушички и червена боичка за цвят, Вечер ония напушляци от палатките на асфалта дали правят баберка на остатъците по паважа , мезе за бирата. Смешници.
  • 66 ББорисов

    3 12 Отговор

    До коментар #59 от "Тото":

    Ами нервни сме от тия постоянни атаки на комшията, той не е Президент, и пием силни кафета да се успокоиме, аз вчера пих четири и пак не можах да заспя.
  • 67 Фаро

    5 12 Отговор

    До коментар #63 от "човек от Народа":

    Тук си само един троле.Прекалил си с антифриза
  • 68 Гошо от абисиния

    14 4 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Кроманьонец":

    Много умно го каза бате. Иас исках даго кажем ама незнаех как. Теа сепревърнаха вав апсолютни рецидивисти. Кажими само ское право че пипат кофите дето са чужда сопственос с кое?
  • 69 протестиращ

    5 2 Отговор

    До коментар #54 от "go6ku":

    Тцъ. Гаечен ключ беше, а не бутилка.
  • 70 бай Пешо

    33 15 Отговор
    Виждам скоро ще хвърчат палатки и протестиращи в реката. На все повече хора им писна от безработните неудачници
  • 71 кимба

    21 4 Отговор
    Отбор А срещу отбор Б се борят за победата на отбор С . Отбор С е представен от единствения намазан пехливанин , който потрива ръце и чака в тъмното, в сенките...хора, бдете !

    Коментиран от #76

  • 72 Смърфиета

    10 28 Отговор

    До коментар #46 от "БУМЕРАНГ":

    Децата на софийските диви гербаджии са просто хлебарки, какво ми говорите за деца! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!!
  • 73 Световната демокрация в подем

    21 5 Отговор
    Всички американски и европейски телевизий повтарят по сто пъти на ден за десетдневният протест срещу Лукашенко и нищо за България ! Защо !

    Коментиран от #98

  • 74 Кирето

    21 5 Отговор
    Че протестирвам. Искам на секи да се дава една заплата бес да работи. Каруците даса с предимство илетото бирата дае бесплатна зимата ракията

    Коментиран от #83

  • 75 Възмутен

    30 9 Отговор
    Великите Организатори на протеста трябва да дадът обяснение за инцидента и да си подадат оставката
    Великия Президент който се бори за още 5 години кокал,защото не му стигат толкова години хранилка като военен ,призоваващ към неподчинение трябва да направи същото
  • 76 бай Ставри

    7 1 Отговор

    До коментар #71 от "кимба":

    Колкото и да бди, човекът като пие от кафето със реланиум заспива и тогава.... Мляс!
  • 77 Перо

    13 21 Отговор
    Това си беше провокация,измислена от мутро-милиционер с мозък на канарче,тиквата отговаря на това определение.
  • 78 Вида

    24 10 Отговор
    Ще се изкефя ако някой смачка 5 -. 6 лумпена!
  • 79 Свинчо

    17 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ами тя си е мислила дали това не е геи сборище .Ами друг път се обозначавайте ред със червени полички ред без полички .Ами като е хоро да е като хората

    Коментиран от #159

  • 80 видра

    8 21 Отговор
    Видо, за такива като тебе със сигурност ще има Видов ден. какви хора сте - тези навън са там и заради вас, а вие стойте и гледайте иззад перденцата на кухнята като лалугери. Дребни и подли душици !

    Коментиран от #95

  • 81 DIOS

    30 11 Отговор
    ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ ... ВИЕ ТРЯБВА ДА СТЕ СУПЕР МАЛОУМНИ ЗА ДА НЕ РАЗБЕРЕТЕ ВЕЧЕ 40 ДЕНА ЧЕ СТЕ ЕДНА УТАЙКА НА КОМУНИСТИЧЕСКО СЪСЛОВИЕ , КОЕТО СИ ТЪРСИ СОЦИАЛИЗЪМА ОТ ЕДНО ВРЕМЕ ... САМО ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ , ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ВРЕМЕТО НАЗАД И ДА СТАНЕТЕ 20 ГОДИШНИ ... САМО ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ , ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА БЛОКИРАТЕ ПЪТИЩА ПО КОИТО СЕ ДВИЖАТ СВОБОДНИ ХОРА ...САМО ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ , ЧЕ ЕДНА МАЙКА С ДВЕТЕ СИ ДЕЦА НЕ Е КАМИКАДЗЕ КАТО ВАС И СЕ ПРИБИРА В КЪЩИ И ЗАРАДИ ОТРЕПКИ КАТО ВАС ТРЯБВА ДА ОБИКОЛИ ПОЛОВИН СОФИЯ ЗА ДА СЕ ПРИБЕРЕ , ПОНЕЖЕ НАРКОМАНИ И ИДИОТИ СА И ОТНЕЛИ ПРАВОТО НА СВОБОДНО ПРИДВИЖВАНЕ , ТАКА , КАТО БЕШЕ ПРИ ИДИОТИТЕ ОТ БКП...ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ ИДИОТИ И БОКЛУЦИ ...
  • 82 Dimirest

    16 24 Отговор

    До коментар #11 от "Гробар съм":

    Полицията не е била там и не е отишла нарочно, по заповед. Само властта има интерес да се настройват хората един срещу друг! По този начин се изкарват хората от протестите лумпени, наркомани и пияници. Ето вижте ги, посегнаха на невинна жена и децата как да се вслушаме в исканията им? Хората от протеста са изнервени и причината е че Тиквун и шайка 40 дена не искат да направят това което се иска от тях - безусловна оставка веднага! Аз лично имам голяма доза съмненние че това е нарочна провокация, кокалът е прекалено голям и сладък, а ГРОБ която е доказала във времето своето безочие падна до там да използва деца в името на оцелянавенот си още 5-6 месеца! Не че няма подобни примери в близката история-защитата на Берлин от хитлерюгенд през Втората световна война.
  • 83 Кирето

    7 4 Отговор

    До коментар #74 от "Кирето":

    И забравих Бойко да не се прае на лут а на теа с нат пет деца да им дава пари за море

    Коментиран от #91

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 карамбата

    21 10 Отговор
    Тия дрис.и няма ли да се разкарат най-накрая от кръстовищата. Трябва някой наистина да се вреже вече в тях.
  • 86 кифла

    4 5 Отговор
    Седя и си мисля - МВР няма да охранява протестите, което не е драма. Когато протестите са пред и около институциите и оттам излизат и влизат избраниците ни къде ще е полицията, защото протестиращите няма да са безучастни...питам си ей така.
  • 87 даскал Генчо

    9 27 Отговор
    Боже колко малоумници, които е разбират, че ако не се вдигнем още доста години ще ни цицат тези от ГЕРБ. Броя на камикадзетата от снощи като тази госпожа която използва децата си за жив щит ще се увеличават. Но какво да се прави . Съществува един израз - ВЛАС СЕ ДАВА САМО С КРЪВ.
  • 88 Млад

    9 1 Отговор

    До коментар #41 от "Наръчник на младия терорист":

    чикибоец си ти.
  • 89 бомбето

    24 8 Отговор
    Сбирщина представяща се за граждани
  • 90 Иван

    20 6 Отговор
    Божков олигарсите комуняги и гадния пилот гнусен,създават само напрежение в държавата.
  • 91 баба Милка

    2 4 Отговор

    До коментар #83 от "Кирето":

    Кирето ...ето какво е написал - Публикувано във факти.бг: И забравих Бойко да не се прае на лут а на теа с нат пет деца да им дава пари за море.... ето ви колко сте грамотни ...
  • 92 кикирикиии

    19 12 Отговор
    Тази жена да ги осъди и за стрес над децата и нанесени щети.
  • 93 а сега де

    24 4 Отговор
    ама как така протестиращите са крайно настроени и изнервени? че и някои ги наричат тълпа. нали са млади, интелигентни и позитивни хора, повечето от които са се реализирали супер успешно в западна европа. те са за пример. и са бъдещето на страната.
  • 94 123

    9 21 Отговор
    кикирикиии, тази жена няма да ги осъди, защото преди това нея ще осъдят за умишлено използване на децата в опасна ситуация.
  • 95 123

    18 5 Отговор

    До коментар #80 от "видра":

    Не са заради мен там . Заради някакъв турист в Дубай са , а и явно защото си нямат друга работа . Бойко да се откаже от политиката и ГЕРБ да не участва в следващите избори , че да им погледаме сеира на тея
  • 96 Точно така

    15 5 Отговор

    До коментар #55 от "И всичко е точно и спокойно":

    е и той Народът си е казал думата на изборите, глупендер.
  • 97 цял ден подгрявам

    24 10 Отговор
    Камаза, довечера мисля към 21,50часа да понамина през бул. Ситняково в района на Румънското посолство, да видя дали ще ме спре някой, и дали ще ми счупи стъклото, мога и въже да им пусна отзад да ги повлача по асфалта малко тези неудачни и манипулирани лумпени, просто няма такава низост, да тероризираш жени и деца насред кръстовище, чакам ви довечера да ви видя как ще ме спрете, може да направите опит да задържите 320конски сили и 800Nm, въртящ момент при 16тона маса, а дано успеете.

    Коментиран от #100, #142

  • 98 Ами нормално

    17 8 Отговор

    До коментар #73 от "Световната демокрация в подем":

    то това протест ли е!? Само в главите на 100-200 пияндета и 10-на драскача дето пишат 150 коментара във сайта.

    Коментиран от #108, #114

  • 99 ЦарВул

    17 21 Отговор
    Защо се изненадвате на тази КИФЛА,че се врязва с колата в протеста на младите и "лудите"?Спомнете си кой предния ден се ИЗХОДИ ПО ВАПРОЗА:"защо не протестират на тротоара и да оставят хората свободно да се придвиждат"?Не къде да е а"на тротоара"!АМИ САМИЯТ БМБ/Бойко,М..рата от Банкя/!Двете ми деца и внуците ми се готвят да изчезнат в Швейцария ако това положение/диктатура на Тиквата/продължи!Е тогава считайте,че и ние и целият ни род ще се включим в протестите!Всички са с висше образование/без внуците и знаят по два езика/синът ми е с две висши образования/едното завършено в Германия/,а дъщеря ми е Д-р по икономика в П...я университет!!!Казаха,че ще ни помагат от там!!Е жална му майка на Тиквата!!Нека всички знаят:Че злото което вършат се връща на извършителя,на неговите деца,внуци,правнуци и целият му род!!!ГОСПОД ЗАБАВЯ ,НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!
  • 100 танкиста

    8 2 Отговор

    До коментар #97 от "цял ден подгрявам":

    Ако имаш грес хубаво, замества вазелина!
  • 101 doki

    13 7 Отговор
    КОМУНИСТИТЕ СА ОСОБЕНО НЕЩО .НА ТЯХ ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ДЛЪЖЕН И ВИНОВЕН.ТЕ СА ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА КОГАТО ИМ Е ИЗГОДНО И ЗА БЛОКАДИТЕ КОГАТО Е ЗА РЕВОЛЩЦИЯТА.НО ДО ТАМ.ДРУГОТО АКО МОЖЕ ДА ГО СВЪРШИ ДРУГ А ПОСЛЕ ТЕ ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ ''ДЕМОКРАТИЧНО" ПАРИТЕ НА НАРОДА КАКТО ГО ПРАВЯТ ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ.ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА ИМ ВЪРЗВА НА НОМЕРАТА ИМ ТРЯБВАТ ТАКИВА ПИАНКИ НАРКОМАНИ ИЛИ ПЛАТЕНИ '' БОРЦИ'' ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ПО БАРИКАДИТЕ КОИТО СА СИЛНИ СРЕЩУ МАЙКИ С ДЕЦА.
  • 102 Потребител на бензин

    6 2 Отговор

    До коментар #63 от "човек от Народа":

    Орлов мост 12
    Ситняково 8

    Коментиран от #190

  • 103 Винету

    12 9 Отговор
    То от както започнаха протестите,кой на където и да тръгне държи да мине или през Орлов мост, или през Ситняково-Други пътища в София няма,дори и от Люлин към Банкя да тръгнеш,пътя пак е през Орлов мост или Ситняково 😲😲😲!!!!!
  • 104 Маймунчо

    4 7 Отговор

    До коментар #38 от "Рап":

    Толкова им е багажа на ПротестъритеУличници - че дават мотив на Боко и всички други да се окопават ....
  • 105 сашо

    15 5 Отговор
    Госпожо Маринкова.
    Аз подкрепям протестите,но НЕ подкрепям блокадите.
    Ако искате да блокирате - то блокирайте домовете на управляващите.
    Те ви крадат,не аз.
    Аз искам да мога свободно да се прибера в дома си.
    Никой не може да ме накара да протестирам насила.
    Това е личен избор.
  • 106 Странджата

    16 13 Отговор

    До коментар #54 от "go6ku":

    И със какво госпожата е по различна от бмв-то врязло се в спирката или ударило пресичащ на пешеходна.Закона е един и за лудите майки и за дрогираните хлапетии.
  • 107 333

    16 17 Отговор

    До коментар #5 от "Свидетел":

    Щото може само от едно място да мине до дома, ли?
    Ако има дупка в средата на кръстовището в нея ли ще се бухне с децата? Ако не се беше държала агресивно, щяха да я пуснат.
  • 108 Ива

    13 12 Отговор

    До коментар #98 от "Ами нормално":

    Ти с герберските очила ли гледаш или си трол на мутрата от СИК ? Хиляди протестиращи и то във големите български градове и по телевизиите ги видяхме , няма как да им промият мозъците - умни и млади хора , знаят кои са мутрите , факти , снимки навсякъде . Когато и да има избори ГЕРБ са на двайсетина процента иде смяна !

    Коментиран от #119

  • 109 ВАСИЛЕВА

    13 12 Отговор
    ЧИСТА ПРОВОКАЦИЯ ЧАК НАМЕСИХА И ДЕЦА
  • 110 petar

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Патриот интернационалсоциалист":

    Умственият ти багаш ми се струва, че твърде малко . . .
  • 111 Кирил Кирчев

    17 8 Отговор
    И защо тъпанари, вие блокирате кръстовища в ЦЕНТЪР НА ГРАДА и настройвате всички против вас? Блокирайте улиците по Драгалевци, Бояна, Банкя и другите лъскави квартали, където живеят тулупите. Тогава и други хора ще дойдат да ви подкрепят, сега изглежда да сте платени...

    Коментиран от #113

  • 112 Гледах ситуацията

    14 13 Отговор
    няколко пъти и по няколко телевизии. Имаше момент, в който тя демонстративно включи на скорост и тръгна срещу хората. Аз съм спокоен човек, не е само мое мнение, дори са ме обвинявали, че прекалено се сдържам. Но си помислиху че при такава ситуация - насочена срещу теб кола от човек, който се държи агресивно и изживява безсилието си - инстинктивно бих я ударил - друг начин за възпиране просто няма. Така се и случи. Напрежението е достатъчно голямо, че да очакваме по-малко афектна реакция. Последствията са по модела на лавината - "отпушено" напрежение. Въпросната трябва да бъде съдена за опит за убийство. Почти съм сигурен, че беше замислена провокация.

    Коментиран от #117

  • 113 Не обобщавай

    12 10 Отговор

    До коментар #111 от "Кирил Кирчев":

    Блокирането е реакция на блокираната справедливост в държавата. А "тъпанари" го приемам за неволво изпускане на нервите. Виж - "проста пу-ка" не беше неволно, псувните и заповедите "да се трови президентът" - също. Та затова е блокирането.

    Коментиран от #116, #122

  • 114 Имаш

    1 1 Отговор

    До коментар #98 от "Ами нормално":

    "синдром на литотата". Не е фатално, но е неприятно за околните.
  • 115 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    1 1 Отговор
    Хубави тапети Илианке .
  • 116 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    10 7 Отговор

    До коментар #113 от "Не обобщавай":

    Блокирането е платено . А "тъпанари" го приемаме за статукво на протестиращите. Виж - "проста пу-ка" беше неволно, псувните и заповедите "да се трови президентът" - спонтанни. Та затова е блокирането.
  • 117 Герб На върха Винаги

    2 3 Отговор

    До коментар #112 от "Гледах ситуацията":

    Ходил ли си на Башар Асад скоро ?
  • 118 123

    8 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ми то и аз не разбрах. Ама нищо не разбрах! Оставка, на доставка! Ма на кого, кото управляващите да Правителство, Президентството и НС Та, за какво и срещу кого подскачате? А, и накрая, срещу какво подскачате? Пари, натура, постове и кариера? Нищо не разбирам вече 40 дена! А не съм прозД!
  • 119 Герб На върха Винаги

    11 6 Отговор

    До коментар #108 от "Ива":

    Естествено ,че знаят кои са мутрите ,тези които плащат на прошляците да блокират кръстовищата ,тези които пишете глупости тук цял ден ,и вечер ядете хурката от нас ,хихи
  • 120 ohoboho

    11 6 Отговор
    ако продължават да тормозят нормалните хора с тия пишман протести,а те са такива,като гледам какви са протестиращите,скоро ще има и прегазен и гръмнат ,а да не говорим и колко понабити лееекичко:))) палаткаджии,безделници и др. подобна паплач придошла от села и паланки срещу дневно хонорарче,някоя биричка и малко кюфтенца!!!!!!
  • 121 Сашо

    10 10 Отговор
    За атентаторката затвор. В Америка щеше да бъде застреляна веднага.

    Коментиран от #126

  • 122 Кирил Кирчев

    11 5 Отговор

    До коментар #113 от "Не обобщавай":

    Извинявай, не е правилно да се обобщава, прав си. Аз лично съм против цялата система и не искам да продължава така. Живях 3 години в Германия, върнах се преди година и искам и вярвам, че трябяа да се промени системата, но не е това начина на протест. Не може на обикновенните хора да им се пречи, а тези срвщу които се протестира да си го чешат необезпокоявани отстрани и да се смеят на цирка. Това ми беше идеята
  • 123 Четат тук протестърите

    9 8 Отговор
    Днес писах, вместо да се хвърлят пред колата да легнат на релсите на влака.5 ч по-късно ще правят паметник с релса

    Коментиран от #131

  • 124 Протестърите, лягайте на релсите

    9 7 Отговор
    на влака, да сте по-убедителни
  • 125 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    6 6 Отговор
    Протестърите вместо да чупят коли да идат да спрат тока на метрото ...
  • 126 Бъркаш ляво и

    3 1 Отговор

    До коментар #121 от "Сашо":

    Дясно, агресорите са тия дето чупят.Смисълът на думата атентат не знаеш
  • 127 локомотива

    9 7 Отговор
    На тези протестиращи през ноща им трябва една военна димка със сълзотворен газ и довиждане на протеста.така ли няма някой сериозен да я направи тая работа.
  • 128 Армен Путикян ИЗВИНИ СЕ !

    10 9 Отговор

    До коментар #1 от "Гробар съм":

    Щял да поеме щетата по счупеното стъкло на майката с двете си деца ? Какво ще премахне страха натрупан в детските главички ? Унижението на тази майка от едни мутирали софийски диваци, готови са : МАЙКА СИ да убият за жълти стотинки ! Радев и Отровното трио, като главен подстрекател ВЕДНАГА НА СЪД ! Те доказаха, че не са политици а ПРЕСТЪПНИЦИ !

    Коментиран от #129, #133, #137

  • 129 Герб На върха Винаги

    6 3 Отговор

    До коментар #128 от "Армен Путикян ИЗВИНИ СЕ !":

    Ще поеме..две бири със далам Куча Радост ,отде да извади "пестин евро " за стъкло
  • 130 Гражданин

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Гробар съм":

    Всеки има глава,тя не е за украса,,,,след като сам си влязъл в гората мечка винати може да те срещне.....никой не я карал,насилвал......сама се навряла в гората и блъснала в мечката...ум робува,царува и патки пасе......???имате свобода да съчинявате и т.н.

    Коментиран от #141

  • 131 Софийският ЛУКАшенко, импийчмънт!

    3 2 Отговор

    До коментар #123 от "Четат тук протестърите":

    А, после на психиатър и съд !

    Коментиран от #140

  • 132 POLIS

    9 7 Отговор
    А защо тия "гневни " изроди не вземат да трепат на ред тия дето не ги харесват и скат да минат от там. Няма страна по света, която да търпи по този начин подобни метежи. Ето няколко малки подробности, които правят всичката боза нелегитимна:
    1. Нямат легитимен обявен ръководител.
    2. Не са подали в ощината искане за демонстрация - протест с указан маршрут и време за начало и край. Щом нямча подаден, няма и одобрен.
    3. Този който иска разрешението е длъжен да обяви предполагаемото количество хора, които ще присъстват.
    4. Организаторите на шествието трябва да излъчат и обявят своя вътрешна охрана.
    5. Организаторите носят отговорност за нанесени щети по време на събитието.
    Според горното, МВР и общината определя транспортните схеми, хора за отцепление и охрана на шествието и други мероприятия, като поддържа пряк контакт с организаторите и охраната.
    Е, къде е законността на това което правят тия отрепки. Всичко което говорят за законност и ред, те унищожават всеки ден. За това и никой реално не им вярва. Тия, които поддържат протеста се кефят, че на софиянци им е зле. Ако ги напънат да кажат кой и как ще управлява ги ще обелят очи веднага.
    Няма правно понятие - гражданско неподчинение. Това действие е пряко изпълнение на състава - хулиганство с условието дали е обикновенно или с особена дързост. И всеки заловен да го прави подлежи на полицейска регистрация с всички подробности, от която няма отърване. Данните са така структурирани, че дори Интерпол има

    Коментиран от #206

  • 133 Маркс и любовникът му Енгелс

    8 2 Отговор

    До коментар #128 от "Армен Путикян ИЗВИНИ СЕ !":

    Там е работата, че не са софийски. От както няма жителство София се напълни с какви ли не отрепки.
  • 134 Червена отврат

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "КОТарАК":

    А може ли да дойдем с тоягите и да ви помогнем ненормалници такива ?

    Коментиран от #143

  • 135 Емил

    11 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: протестиращите не си правят вечеринка, а са крайно настроени и изнервени

    Пращайте екипите от 4-ти километър!!!!
  • 136 ТСПътка

    9 9 Отговор
    Тая тъпа софийска пътка(по Баце) е герберска провокаторка, но тоя път е без бастун.....
  • 137 Опитът за убийство

    12 10 Отговор

    До коментар #128 от "Армен Путикян ИЗВИНИ СЕ !":

    беше, когато въпросната женица тръгна с полусъединител срещу хората. Това ли ще остане в съзнанието на децата - че можеш да караш срещу хора?
  • 138 Иво

    11 10 Отговор
    Незабавен арест за Радев.
  • 139 Рмо

    11 11 Отговор
    Вдигнатият юмрук е международен поздрав на летците-изтребители при всяко успешно кацане.
    Само че вие феновете на шофьора на Жипката, а преди това шофьор на Маргините, няма как да го знаете.

    Коментиран от #144

  • 140 Лукашенко

    5 3 Отговор

    До коментар #131 от "Софийският ЛУКАшенко, импийчмънт!":

    Тиквошенко и Лукашенко....

    https://www.segabg.com/touche/tush-08-17-2020

    Коментиран от #148

  • 141 Софиянци в гората ли живеят ?

    11 5 Отговор

    До коментар #130 от "Гражданин":

    Мечки ли са софиянци, пишете ! Много ниско паднахте ! Големи претенции имате, но това илюзии ! Замъглени ви са умовете по фалшивите обещания за бързи печалби, които ще дойдат от ,,ново правителство". Което и да е, само не и това. Голям смях ще падне след изборите. Все наточени мошенници за голяма капачка. Жална ни майка България !
  • 142 Нали помниш

    2 4 Отговор

    До коментар #97 от "цял ден подгрявам":

    какво каза? А "как ще ме спрете" - ами има си начини...
  • 143 КОТарАК

    2 0 Отговор

    До коментар #134 от "Червена отврат":

    може, демокрация сме
  • 144 Иво

    8 2 Отговор

    До коментар #139 от "Рмо":

    Този юмрук си го заврете знаете къде.
  • 145 Веско

    12 14 Отговор
    Според мен има два основни варианта: 1. Жената очевидно има психически проблеми, жалко за децата, да опитваш да газиш хора... Караше се на милиционерите да слагат маски, тя беше с маска вътре в колата, много неадекватно поведение имаше; 2. Член / симпатизант на ГЕРБ, цел - провокация, наред със "забавянето" на милицията, никак не е изключено. Не е изключено и съчетание от двете, жалко за децата

    Коментиран от #153

  • 146 Ако така нареченият протест

    15 9 Отговор

    До коментар #7 от "Джентълмен":

    Ако така нареченият протест беше в друга държава където и да е по света щеше да го издуха с водни оръдия и край на нарушаването на закона. Аз също не харесвам управлението, но си има законов начин а той е избори. Щом не сте гласували нямате право на протест. А и протест се заявява и ако ти разрешат протестираш. Другото е анархия.
  • 147 Неинформиран

    16 9 Отговор
    Моля кажете в коя демократична държава блокират кръстовища с месеци.

    Коментиран от #151, #152

  • 148 Лукашенко от България

    13 9 Отговор

    До коментар #140 от "Лукашенко":

    Очаквам от Радев, да се извини на пострадалата майка с децата ! Да поеме отговорноста ! Да си подаде оставката ! Все още е достойно като бивш офицер !
  • 149 Ганьо

    11 6 Отговор
    Абе защо не счупите някое такси на голяма фирма да видите какво ще ви се случи? За5 минути ще бъдете изметени от шоферите!
  • 150 Провокаторка убийца

    12 11 Отговор
    "В една нормална държава обществото ще реагира срещу шофьор, който се опитва да мине през поне 20 души. В една нормална държава този шофьор ще бъде наречен терорист, а действието му - опит за атентат. В една нормална държава тази майка няма да причини това на децата си, които пътуват в задната седалка, защото в една нормална държава действията и ще се сметнат за лош пример. Но ние не сме нормална държава. Затова всичко е наред."

    https://mobile.frognews.bg/article/201703/

    Коментиран от #155, #201

  • 151 Радев ти си позор за България

    11 9 Отговор

    До коментар #147 от "Неинформиран":

    Престъпи Конституцията много пъти . Изкара на улицата и насъскваш престъпници за саморазправа. Нали си приятел с Божков, всичко може да се очаква. Не е за очудване, как с личния си живот също не си за пример. Мани, мани.
  • 152 А колко е лесно

    8 6 Отговор

    До коментар #147 от "Неинформиран":

    ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА бай ТУЛУП и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин....
    И всичко е точн!!!!
  • 153 историчка

    11 5 Отговор

    До коментар #145 от "Веско":

    Според мен Бабикян започва да има психологични проблеми, защото вече 40 дни не оправдава доверието на плащащите протестите. Нека да има малко търпение - успех ще има след 400 дни!
  • 154 Пфф

    13 3 Отговор
    Така и не разбрах, защо никой не протестира пред на Бойко и Гешев домовете, а блокира цял град.

    Коментиран от #173

  • 155 ТИЕВАПУ*КАТАМАЙЧИНА ИЗВРАТЕ'НЯШКА

    18 6 Отговор

    До коментар #150 от "Провокаторка убийца":

    В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ПОЛИЦИЯТА И ЗАКОНЪТ НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА ЖАЛКА ГРУПИЧКА НАРКО И АЛКОХОЛНО ЗАВИСИМИ ОТ'РЕПКИ ДА ЛЕЖАТ И УРИНИРАТ ПО КРЪСТОВИЩАТА А ГИ НАЛАГАТ С ПАЛКИ ПО КРИВИТЕ КРАТУНИ ДОКАТО СИ ЗАБРАВЯТ...ИМЕНАТА!
  • 156 писна ми

    17 5 Отговор
    ОТ КРИВОРАЭБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ. Платени наркоманчета не ви подкрепям,скоро ще дойде времето когато ще ви иэметем.Търпението свършва ние сме повече от вас.
  • 157 Димчо

    12 5 Отговор

    До коментар #7 от "Джентълмен":

    Естествено , че лумпени като теб няма да разберат , че не можеш и нямаш право да ограничаваш хората от свободно движение. Рано или късно на хората ще им писне , ще се съберат и ще ви разгонят фамилията и ще ви оставят да се гърчите на земята в собствената си кръв , лай..а и пик...я вие долни отайки
  • 158 123

    10 5 Отговор
    Точно вечеринки си правят. И са платени. И не знаят за какво са там. А вие сте платена (не ми пука от кого, но от някого срещу герб) новинарска страница :) Всявате нещо което не съществува. И ние работим или живеем в центъра на София. Пълен смях е, а в новините, за хората които не идват в центъра или са от други градове - е паника пезредици хахахаха ужас
  • 159 хаха

    9 4 Отговор

    До коментар #79 от "Свинчо":

    Викаш да вземат пример от вашта герб-дружинка и да ходят с полички.
  • 160 маалата

    15 3 Отговор
    Софиянци и хората от големите градове да свикват!
    Снощи на Ситняково видяха на какво са способни матросите на Кронщад, въодушевени от вдигнатия юмрук на Ленин /РРадев/!!!
  • 161 Електра

    10 5 Отговор
    Под хилавия и крадлив юмрук на Кауня, и Импексовите Костинбродски корвети, в Българя пълзи монархо болшевишки фашизъм... Ха ха ха, Кауна и тлъстата Идиотова страх ги тресе, щом са допрели да ги бранят лумпените около Копейкин и костинбродската корвета...

    Коментиран от #205

  • 162 Маджо вика Ристю

    14 5 Отговор
    Скоро тия червени боклуци, заедно с Кауня ще висят на собствените си бесилки, които издигнаха за да плашат и тероризират народа ни.
  • 163 Реалиста

    16 4 Отговор
    Сега да видим дали ще има спаведливост,тези които чупеха колата са за осъдителни присъди!

    Коментиран от #164

  • 164 историчка

    8 1 Отговор

    До коментар #163 от "Реалиста":

    Не чакайте осъдителни присъди от Лозан Панов и неговите гнили ябълки, те защитават джендърите и ромите. Оставка за Лозан Панов!
  • 165 До черепни слуги

    13 4 Отговор
    Само съвсем изкукал човек или джендър би участвал в т.нар. протести. За всички останали е ясно, че тези протести са платени от другаря череп. ПреЦедентът излезе съвсем чехльо, слушащ акъла на дългошиестата чайка до себе си. Така или иначе нито той нито либерас.тите от дае.бе.ге ще помиришат власт ;)
  • 166 Нормален

    12 5 Отговор
    Сайтът Факти е срам за българската журналистика
  • 167 6666

    18 5 Отговор
    БОЙКО Е слаб премиер.Досега тези грозни и заблудени лумпени трябваше да бъдат силово изгонени и пратени по лагери....Те само пречат.Ползата от тях е никаква. Най-вредни са тези 3мата водачи наречени отровно трио......
  • 168 Element 06

    6 11 Отговор
    Когато герб протестира 40 дни тогава ви признавам.Уж Софийската организация на герб е най-голяма а карате рейсове с хора от страната.Къде сте бе мишки гербави.ОСТАВКА СЪД. И ЗАТВОР
  • 169 Чочо

    15 4 Отговор
    Никакво врязване няма,също изгледах всички възможни записи.
    Тези които чупеха е възможно да са били провокатори внедрени при протестиращите.Другото обяснение е че са идиоти.
  • 170 Ю Кортес

    10 2 Отговор
    Сайта не дава възможност на другата страна за представяне на нещата.Силно манипулативен и си заслужи името. От факти.бг стана фейк.бг
  • 171 Матей

    6 13 Отговор
    Тая шамандура можеше да пострада и по-лошо,защото можеше да прегази някого.Такива мръсници,все едно от мъжки или женски род,не се замислят за последствия,такива простотии се правят напълно съзнателно,известно е че МПС би могло да се използва като средство за убийство,умишлено.А в частност--за сплашване,имал съм подобен случай с един Мръсник,приближи ме в гръб,незабелязано с изключен двигател и на заснежен път,на безлюдно място,искал е както да се излигави,така и да види как ще реагирам.Нищо,все някой ден ще му се припомни и никак няма да му хареса.
  • 172 Мод

    13 6 Отговор
    Вижте,ако е отбито движението по рано заради протест е едно. Ако ти си сред тези 80коли които се набиват точно в момента на затварянето на кръстовище е друго.
    Трябвало е някаква организация след затварянето на кръстовището да позволи на затапените коли да се изтеглят.
    "Протестърите"са изнервени и приемат колите които искат да минат за "герберисти".
    Поставете се на мястото на майка с 2 деца която иска да се прибере бързо за да ги обслужва(пак)
    И недейте да се опитвате да изкарате че се е "врязала"в протеса и е провокатор или гербаджийска offца.

    Коментиран от #203

  • 173 Това го определят

    6 2 Отговор

    До коментар #154 от "Пфф":

    Тримата глупаци
  • 174 Диамантената ръка

    15 2 Отговор
    Не видях протестиращите в чужбина българи да са блокирали една улица или кръстовище, защо ли? Предполагам, защото знаят какво ги чака като дойде местната полиция...

    Коментиран от #177

  • 175 Бил си там!, Дръжки си бил!

    7 9 Отговор

    До коментар #5 от "Свидетел":

    На клипа ли да вярвам или на ГЕРБ-аджийски фанатизиран мозък? Бил си там, дръжки! Лъжеш! Никой не е кретал, а тази оскотяла жена опита да форсира колата!
  • 176 🐷 Боко ТИКВАТА

    8 8 Отговор
    ПАЛАТИ МОЖЕ, ПАЛАТКИ НЕ МОЖЕ.....КРАЖБИ МОЖЕ, ПРОТЕСТИ НЕ МОЖЕ.
  • 177 Диамантен ГУЙ

    6 8 Отговор

    До коментар #174 от "Диамантената ръка":

    А видя ли на протестите във Франция и ФАЩ, как се чупи, пали и краде?! Видя ли на какво се казва анархия?! Точно за това ТИКВАТА не смее да хвърли ЖАНДАРМИТЕ срещу народа.ВЕДНАГА ОТИВА НА КИНО.

    Коментиран от #189

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 селянинът с колелото

    7 4 Отговор
    И впрочем защо радев не си подава оставката ???

    Коментиран от #181, #202

  • 180 Абсолютно

    1 4 Отговор

    До коментар #43 от "НеСоросоид":

    на мен ми се виждаш трезвомислещ, напълно справедлива мисъл, а тия с минусите, би трябвало да ти завиждат
  • 181 Софиянец

    3 9 Отговор

    До коментар #179 от "селянинът с колелото":

    И защо ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, да си подава оставката, бе сельо?! Защото КРАДЛИВАТА ТИКВА е казала ли? Или защото в чекмеджето на ГЕНЕРАЛ РАДЕВ има над €1 МИЛИОН, и казва на шефката на НС ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА П****?!Затова ли? С и без колело, селяка си е селяк.

    Коментиран от #204

  • 182 Де Факто

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "НеСоросоид":

    Протестите, които предлагаш са от типа: КУЧЕТО СИ ЛАЕ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.....ТОЧНО ТОВА ИСКА ТИКВАТА.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Бойко Борисов

    4 2 Отговор
    КОЙ СЕ Е ВРЯЗЪЛ БЕ КОМУНИСТИЧЕСКА МЪ-РШО!
  • 185 парамедик

    7 2 Отговор
    Събрали се боклуците под знамената червени.
  • 186 Хах

    3 2 Отговор
    Имат късмет, че не бях аз с ролбара
  • 187 БЪЛГАРИН

    4 3 Отговор
    КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА, СЛЕД КАТО ЕДНИ ПИЯНИ ЛУМПЕНИ СТРЕСИРАТ ЕДНИ НЕВИННИ ДЕЦА. И СЕГА ПИТАМ = КАК ЩЕ ЖИВЕЯТ ТЕЗИ ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ И КОЙ ЩЕ ГИ ПРОГОНИ ОТ РОДИНАТА ИМ?
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Диамантената ръка

    2 0 Отговор

    До коментар #177 от "Диамантен ГУЙ":

    Видях, а ти видя ли колко бой ядоха. И сега пак са на същия хал...
  • 190 Ние

    9 3 Отговор

    До коментар #102 от "Потребител на бензин":

    Благодаря за числата. Значи, на двете кръстовища - общо 20 боклука.
    Факти...запомнете бройката.
  • 191 Хах

    5 2 Отговор
    Провокатори са полуидиотите и идиотите, които блокирват улици. Всичко друго е медийна помия.
  • 192 Julio

    3 1 Отговор
    Да нахраним ченгетата щото не охранявали стотината сопола които решили да си правят квото си искат.
    Пък що не отидете да нахраните и онея дето ви пазят на Орлов мост?
    Там си вършат съвестно работата нали?
    Услади ви сте да сте новият борисов - тормози всички под охраната на полиция и медии....
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Гражданин

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гробар съм":

    Разбирам напълно, че ти не искаш нещо. Не коментирам прав ли си или не. Може би и приятелите ти не го искат същото, а може би и роднините ти. Съседите и още много други, с които комуникираш. Това обаче не значи, че всички не искат това, което ти не искаш. Ти и тези коло теб сте просто по-кресливи. Затова има избори, за да има равни шансове и за кресливите и за не толкова кресливите да кажат какво искат. Бас държа, че на изборите точно ти и тия от барикадите ще идете за гъби.
  • 196 Йохан дето бил сам

    2 2 Отговор

    До коментар #193 от "Адолф":

    Знаеш ли колко десетки начина има да свалиш някого от трактор. Кво се отваряш толкоз? Оди да чупиш стойки пред овцете на село.
  • 197 Нелогично

    1 1 Отговор

    До коментар #194 от "Текезесето":

    У текезесето гугъл знаете ли кво е? Що не видиш там какво значи джендър. Ааа пардон, то било вече в отвъдното, а ти явно напът за там.
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 да де

    6 2 Отговор

    До коментар #150 от "Провокаторка убийца":

    През хора - да! Но от къде се разбира, че това са хора? Май по нищо - това бяха стадо диви прасета!
  • 202 ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #179 от "селянинът с колелото":

    КОМУНИСТ ОСТАВКА НЕ ПОДАВА! НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ДОСЕГА! СТОИ НА ПОСТА, ДОКАТО НЕ ГО ИЗХВЪРЛЯТ!
  • 203 да де

    6 1 Отговор

    До коментар #172 от "Мод":

    Протестърите били изнервени! И защо? Защото много добре знаят,че това, което вършат, е противозаконно и си търсят и заслужават боя и от хората наоколо, и от полицията!
  • 204 До измисления софиянец

    3 1 Отговор

    До коментар #181 от "Софиянец":

    Най-голям проблем на България е простотията, а ти си виден нейн застъпник, гражданино. Откъде знаеш какво има на прецедента в нощното шкафче и как нарича секретарките си? Важното, обаче е да имитираш софиянщина и това, че си част от мейнстрийма, тоест - от протеста, при все и баща ти или в най лошия случай дядо ти най-вероятно е роден в хубава българска селска къща. Друга тема е, че този мейнстрийм съвсем очевАдно се налага от някои медии точно за по-простата част от населението...и то предимно в стоУицата ;)
  • 205 Док

    1 1 Отговор

    До коментар #161 от "Електра":

    Е това вече изби рибата - монархо - болшевишки фашизъм! Каква е съвместимостта на трите форми на държавно управление? На някои хора още в главите им са монархофашизма от пропагандните материали на социализЪма...
  • 206 Архитектор

    2 5 Отговор

    До коментар #132 от "POLIS":

    По време на турското или други присъствия по българските земи винаги е било така. Докато една много малка част са се борили , страдали и умирали за свободата на всички, по голямата част от това население ( не ми се обръща езикът да го нарека народ) си е доил козичките и си е копал в градинките, страхливо и безучастно, предварително съгласни с всеки победител. Ааа, имало е и такива и то не малко, които са били недоволни, че им развалят рахатлъка или ги поставят в опасност и също са говорили за правата си и за правилните правила, по които тази буна трябвало да стане. Такъв народец обикновено го освобождават други , за да може той после да ги наплюе и да ги намрази, че са били по достойни от него. И сега повечето са наследници на създателите на националният девиз „ покорна глава сабя не я сече” Какво да правиш, матрица!!
  • 207 Алекс. Петков

    2 2 Отговор
    Какво показват записите от камерите - автомобил, който се опитва съвсем бавно да премине през кръстовището. Ясно се виждат и две деца в колата.

    Аргументи от протестиращите и подкрепящите ги:
    1. "Ама тя не знае ли, че има блокирани кръстовища, защо минава точно през тях?"

    Неуважаеми блокиращи, само допреди ден, самите вие бяхте обявили (а и явно го изпълнявахте), че автомобили, в които има деца, се пропускат. Никой не е длъжен, а и няма как да знае, че след часове ви е скимнало нещо друго!

    Второ - никой не е длъжен да следи по минути, а и няма как да разбере, всички изяви и промени в действията и "мисленето" на шепа хора, които освен това имат и различни виждания, политически пристрастия, някои и ментални увреждания. Безумно, безумно е милиони да трябва да си организираме ежедневието според тях - днес са на кеф, ще пускат коли с деца, утре не - ще трошат и заплашват, днес са там, утре тук, и т.н.

    2. "Ама защо не даде назад, когато разбра, че няма да я пуснат?"

    Ако си направите труда да изгледате няколко пъти различните видеа, когато вече се разбра, че явно няма да я пуснат, вече беше обградена от всички страни и първо по задното стъкло започна мятането предмети. Да ви светна, неуважаеми, че отзад в колата са децата. Абсолютно инстиктивно всеки родител би опитал да продължи напред, за да измъкне ДЕЦАТА СИ, а и себе си, от агресиралата тълпа, в която ясно се виждат пияни и неадекватни елементи, които крещят и отправят заплахи.

    3. "Къде е тр
  • 208 Алекс. Петков

    1 4 Отговор
    3. "Къде е тръгнала с деца по това време?"

    Самото задаване на подобен въпрос показва слабоумието на питащите, но ето ви един кратък отговор:

    Дори да не е на лекар, да се връща отнякъде с тях, да не се налага, и т.н., си е абсолютно нейна работа! Или вече има часово ограничение за придвиждането на хора с деца?

    4. "Имаше хора пред колата, можеше да ги сгази"

    Да, пред колата застанаха няколко люде, които явно бяха решили с цената на всичко да не позволяват преминаването. А отзад друга група вече чупеше и блъскаше. Скоростта, с която се опитваше да се измъкне, беше пренебрежително ниска, в противен случай неминуемо щеше да има пострадали.

    5. "Защо тръгна да излиза от колата и да спори?"

    Така е, ако вътре беше някой по-агресивен и ядосан мъж, който има и оръжие, развръзката можеше да е друга. Самият аз съм удивен от спокойствието на жената. Гледайки как ескалират т.нар. протести, както и търпението на повечето ни, които сме принудени повече от месец да търпим разни пърформънси на некадърни изпълнители, е въпрос на време и това да се случи.

    Ясно се видя, че журналистите искат да говорят с жената и завират микрофоните през прозореца, а в същото време към вече спрялата кола летят различни предмети. Обидите дори не искам да коментирам, те говорят красноречиво за отправящите ги и техните родители.

    Лично аз призовавам полицията да се намеси - твърдо и безкомпромисно, а не да осигурява комфорт на протестиращите, както въпросните протестиращи из
  • 209 Алекс. Петков

    3 2 Отговор
    Лично аз призовавам полицията да се намеси - твърдо и безкомпромисно, а не да осигурява комфорт на протестиращите, както въпросните протестиращи изискват. Но съм и напълно наясно, че и след най-малкото действие в подобна посока, ще последват театрални изпълнения от типа на: "помощ, бият меее, помощ", а разни лелки от чужбина, както и НПО-тата на родна територия, заедно с гравитиращите около тях борци за братство, равенство, справедливост, ще се завайкат, на който и където могат по чужди медии, разни организации, ЕК, ЕП, ЕС и т.н., че в България се извършва геноцид от страна на управляващите.

    Не искам да съм лош пророк, но съвсем скоро очаквам ответна реакция от страна на (ставащите все повече) недоволни от блокадите. Посрещнем ли и 15-ти септември в подобна обстановка, не ми се мисли...
  • 210 аврамъ бакалинъ

    2 2 Отговор
    Вгледайте се добре в клипа , пълно е с неприятни и доста луди лица и викове в такъв стил а за това кой е виновен то е ясно че тези закононарушители и престъпници разбира си които все едно и също си знаят -че се борели за нас ..?! Да ама никой не ги е опълномощавал и е ясно кой и защо ги праща но е банално вече да го казваме тъй като всички го знаем отначало още.!
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 гост

    1 1 Отговор
    Изведнъж се появи странна ситуация.Всеки имал право на протест.Затваряш възлово кръстовище и това било нормално.Едните имали право да блокират и трошат щото били ядосани,другите също имали право да се придвижват ама трябвало да се съобразяват с първите.Обстановката била такава,че да се нарушават редица закони и граждански права било нормално.Тогава защо да не е нормално някой ядосан да ти мине през краката и да те метне на капака.Нали е анархия.Въпросът е колко души протестират и колко са засегнатите.1000 2000 10000 колко процента от 2500000 град.Освен,че настроиха всички срещу себе си друго не постигнаха.Хванете Борисов,хванете Гешев или Кошлуков и се разправяйте с тях.Ако ги хванете.Защото те се крият.Защо не хванете кметицата,която съсипа София?Или нея няма да я пипаме.На кой вярвате?На Христо Иванов или гнома Атанасов,които лижеха задника на Борисов преди евровота?Или на третият в класирането Слави,който вече си уреди договор с ГЕРБ.Вие сте едни малки мишленца в ръцете на големият Сарайски котарак.

    Коментиран от #215

  • 213 старото

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Адмирации":

    бай тулуп кого наричаш така -тъпия фатмак Радев ,ли тъп тъп ама най добре си напълни гушата чрез далаверите на братята Бобокови- на ли те "работят" крадат де на ползу Радев ?
  • 214 ампили куку

    1 0 Отговор
    Илиан Тодоров: Изроди, взимайте си ковчезите, чувалите и простотията и отивайте да блокирате междугалактическата магистрала!

    Това, което се случи на кръстовището на Ситняково е брутален тероризъм, простотия и поругаване на всичко свято. Развилняла се алкохолизирана тълпа се опита да линчува една майка и двете й деца, и донякъде успя.

    „Умни” и „красиви” хора раздаваха умни и красиви ритници. После крещяха и обиждаха .

    Те били носители на новото в политиката и морала...

    Злобни и яростни гадове!

    Това ли са новите им справедливи закони? Законът на юмручното право и вандализмът.
    Това ли са новите лица, които всеки ден ни ги натрапват? С бира в ръка и лежащи по тротоарите.

    Това ли са новите ковачи на законите?

    Това ли е новият морал в политиката? Да потрошиш колата на майка, возеща две невръстни деца, чието единствено прегрешение е, че са дръзнали да се приберат в къщата си.
    Ако това са нови лица и нов морал, нека Бог ни е на помощ...
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Архитектор

    0 0 Отговор
    Модератор, или политически пристрастен цензор ?