Last news in Fakti

27 Август, 2020 12:59 3 486 23

Взимайте пример от Дани Кирилов и хвърляйте оставки

  • данаил кирилов-
  • оставка-
  • правителство-
  • деница сачева-
  • йорданка фандъкова

Неадекватността ви е отвъд всякакви граници

Взимайте пример от Дани Кирилов и хвърляйте оставки - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Един откровено карикатурен образ на правосъдието прояви по-голямо достойнство от всички останали анимационни герои, вкопчили се във властта, и подаде #оставка. В същото време г-н Бойко Борисов казва през ”Фейсбук”, че са осигурили 100 милиона лева за новите самолети F-16 Block 70. Ама, г-н Борисов, чак сега ли ги осигурихте!? Точно пък днес ли ги осигурихте тия пари, за тия самолети, за които слушаме от години!?

Извинявам се, но звучи недостоверно. Звучи като: "Не мога да карам джипка, защото ми се смеят, не мога да се хиля на багеристи, защото ми се смеят, не мога да им говоря с гръб, защото ми се смеят, я да взема да им кажа, че съм осигурил 100 милиона". Точно така звучи.

Неговата колега по правителство, г-жа Деница Сачева пък бодро споделя, че ще запазят 22 хиляди работни места в сферата на транспорта и туризма, както и че Агенцията по заетостта вече е разплатила първите компенсации за запазване на заетостта на малко над 1 000 души, като е разплатила 296 960 лева.

Ама, г-жо Сачева, та вие това работите! Абсолютно нелепо е да представяте задълженията си като постижения.

Ако толкова много държахте на туризма, а и ако наистина искахте с нещо да се похвалите, тогава заедно с предишното травъл-гуру Ангелкова, както и с новата Ай Ти Кард, щяхте да сте си седнали по бюрцата, да сте се утрепали от работа и да сте изготвили умна, смислена, истинска стратегия за туризма. Това, че раздавате някакви социални пакетчета, по никакъв начин не ви прави голямата работа, екскюз май френч.

И кой ви избира тия тъпи илюстрации на тъпите самохвални публикации!? Някакъв пъзел, по който ходят някакви човечета, пък подават ръчичка на едно човече!? Адски е тъпо.

Разбира се, заместника на Борисов в Политическа Партия ГЕРБ, самата Йорданка Фандъкова с иконичното бюро, също избухна днес.

Г-жа Фандъкова написа следното: "Наистина исторически ден за София, в който да се поздравим за раждането на един мечтан и важен проект, който променя града ни и прави живота на хиляди хора по-добър".

РАЖДАНЕТО НА ЕДИН МЕЧТАН И ВАЖЕН ПРОЕКТ! КОЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, ПИШЕ ТАКА!? КОЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, ГОВОРИ ЗА РАЖДАНЕТО НА ЛИНИЯ НА МЕТРОТО!? КАК ГО ИЗМИСЛЯТЕ ТОВА ТЪПО ГОВОРЕНЕ!?

Като стана дума за раждане, Фандъкова направи една кръгла нула за детските градини. За десет години дамата спретна едно голямо нищо, затова да сяда да се моли на иконите на бюрото ѝ, пък дано Господ чуе молитвите ѝ, пък дано поникнат детски градини.

Взимайте пример от Дани Кирилов и хвърляйте #оставките веднага, че неадекватността ви е отвъд всякакви граници.

Facebook, Мартин Димитров


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    64 4 Отговор
    ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ВСИЧКИ СЛЕД НЕГО ПОД СТРОЙ!!

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Браво

    34 3 Отговор
    Но не само да се измъкват! Така е най-лесно. Давай оставка и излизат чисти като сълзи. Не се връзва така.
  • 4 Ахахах

    35 2 Отговор
    Отново не мога да разбера за какви допълнителни пари за тези кукурузници става въпрос! Нали уж лично Бибитко тиквата даде на 100% пълно предплащане за самолети и оборудване! Или са дали парите “уж за самолети”, а са стигнали в Барцелонските вили?!

    Коментиран от #6, #20

  • 5 Нищо лично...

    3 14 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    А защо гледаш сламката в окото на брата си,пък гредата в своето око не усещаш? Матей 7:3
  • 6 будна ера

    29 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ахахах":

    Тия сто милиона сега са за ботушите на пилотите .
  • 7 уфффф

    18 3 Отговор
    Аааа, ама той още не бил платил рекета.За това ли била цялата работа?!
  • 8 Един шофьор

    22 0 Отговор
    Мисля че Дани Кирилов не е подал сам оставка така е наредил неговия шеф.
  • 9 ПЕНКО

    8 0 Отговор
    МОДЕРН ТОКИНГ !!! ЗА ДА СЕ ПУПИШ ЗЛОБНО В ПРОСТРАНСТВОТО ТРЯБВА ДА СИ : КЬОРАВ ;ПЛЕШИВ И САМОУКРАСЕН С КОСМИ ...В ПРОТЕВЕН СЛУЧАЙ - НЕ СИ ИНТЕРЕСЕН НА ЖУРНАГЪЗКИТЕ !!!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Консултант

    17 1 Отговор
    За едни и същи плащания говорят по триста пъти.Мислят,че ние се хващаме.Раздадоха пари на фирми,които не са повлиани от вируса,дадоха ДМС на всички чиновници,макар,че същите си седяха в къщи,започнаха да наместват своите хора по институциите.А единственото ,което трябва да направят е да си ходят.Стига тези лелки са спасявали мандата .Че то е обидно да се говори със счетоводител,лекар и инженер за промяна в конституцията.
  • 12 Анти Борисов

    21 0 Отговор
    Борисов , спри да раздаваш нашите пари! Осъзнай , че вече си политически неадекватен.Доверието на обществото към теб е минус безкрайност. Защо не говориш за рейтинги? Защото знаеш , че рейтинга ти е "0"Уважавай поне себе си и подай оставка!В противен случай , ще се мразиш до края на дните си.
  • 13 Анти Борисов

    15 0 Отговор
    Борисов , спри да раздаваш нашите пари! Осъзнай , че вече си политически неадекватен.Доверието на обществото към теб е минус безкрайност. Защо не говориш за рейтинги? Защото знаеш , че рейтинга ти е "0"Уважавай поне себе си и подай оставка!В противен случай , ще се мразиш до края на дните си.
  • 14 Ван дер Любе

    21 0 Отговор
    Историята с 100 милиона е малко по-различна. С тях се купува ВМРО. Той им казва, ето тук ви давам едни 100 милиона и каквото си откраднете, си е ваше. Само подпишете за конституцията. Сега ВМРО ще подпише. От тук ще всеме повече отколкото от продаването на паспорти.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 йокин

    5 0 Отговор
    Naпомня ми за''нас,червеното,знаме,роди ни''.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 М13

    1 4 Отговор
    Оставката още не е приета, не се напъвайте?
    На пролет ще ви закичем с мартенички с герба на България.
  • 19 не става за пример за затвор става

    3 0 Отговор
    Тази оставка, е с 10 години закъснение.
    Що поразия направи, " Граф Монте Кристо" , със законите , 20 години затвор, са му малко!
    Пълно разследване, на мишока Кирилов ,сътворил корупция за милиарди с поправки на лобистки закони.
  • 20 hhhhhhhh

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ахахах":

    Веднъж рекетиран и поддал-цял мизерен живот си плащаш...
  • 21 Актуална Антена

    2 0 Отговор
    На 1000души разпределила 297 000лв. Ашкулсун Сачева, аферим.
  • 22 Матей

    2 0 Отговор
    Нова поредица от оставки във висшия ешелон,но това не са нещо повече от пешки около царя.Вместо бушони ,трябва сваляне на главния шалтер.Всъщност свалянето може да се направи и от тоя,който го е включил,от Германия,от Меркел.Боко и Геш ги викали в Берлин за обяснения,утре,на закрита среща.Те пращат свои заместници,за всеки случай.Какво се е променило,на газовия фронт нещо се е случило,може би новото турско находище,но бойко ще трябва отново да се пазари,много сериозно,като с Херото.
  • 23 Феликс Едмундович Дзержински

    0 0 Отговор
    Не ! Не бива да вземаме пример от Дани-Барни Ръбъла. Ако вземем неговия пример , то трябва денонощно да целуваме ЗАДНИКА на Борисов ! Сакън....Ужас.....Отврат.....Гнус......Падение !