Last news in Fakti

10 Септември, 2020 16:29 12 179 57

Божков пречи на протеста. Случайност?!

  • васил божсов-
  • бойко борисов

Включванията от Дубай на хазартния бос са изцяло в полза на Борисов и сие

Божков пречи на протеста. Случайност?! - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Мафията е срещу нас. Контрабандата и хазарта са на улицата. Искат да ни свалят". Класическият Борисов винаги се завръща с нова класика, точно когато си мислим, че се е скрил някъде. Разбира се, подобни брътвежи са белег на безмерна наглост, но освен, че са факт, те си намират и доводите, и публиката.

Всяко включване на Васил Божков, в което подкрепя протестите в страната, наливат вода точно в тази воденица - мафията плащала протестите. Как, защо и откъде-накъде - няма никакво значение. Важното е, че за това и други подобни малоумия има чуваемост и са осигурени ретранслатори. И така нашичкият пишман Калигула рязко праща протестиращите пред офиса на Божков, където да чакат благини.

Уви, оттам излизат само амфори и други древни грънци, опаковани "по надлежния начин". Включванията от Дубай или там където пребивава "беглецът от правосъдието с 18 обвинения", както настойчиво бива представян Божков, действително могат да озадачат по-наивните зрители с подкрепата му към протестите срещу властта у нас. И тези включвания са изцяло в полза на Борисов. Дали помага умишлено на властта, прикачайки се към недоволните българи или искрено си излива душата?

Вярно е, че посочи схеми, макар и ползвайки комикси, гарнирани с имена и цифри. Но какво от това - отсреща отговорът неизменно бе един и същ - "Не се занимаваме с твърдения на бегълци от закона". И точка. На чия милост разчита - на спасилият се от протестите Борисов или на новата власт след него? И как точно си представя тази милост, защото наистина това не е приказка от 1001 нощ, колкото и безпределна да е властта на Пожарникаря и главния му каскет. За да е пълен фарсът, Божков реши да направи и партия "Българско лято". Тук нека просто помълчим профилактично.

Единственото ясно на този етап е, че Божков пречи с включванията си от онова място с приказния изгрев. То може и да фототапет от Кореком в незнаен апартамент в "Обеля", но не това е акцентът ни днес.

Факт е, че Божков пречи, а Бойко се възползва лакомо от всяко негово включване от екзотичния бряг.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милош

    82 38 Отговор
    Божков ще ги влачи още малко докато ги изрита в небитието,,Истинското шоу предстои

    Коментиран от #53

  • 2 Здраствуйте, братушки!

    65 18 Отговор
    Руснаци са му ходили на гости в Дубай.
  • 3 Дельо Хайдутин

    89 46 Отговор
    И Божков е бил рекетиран от Борисов.Има право да се бори срещу него.

    Коментиран от #6, #15, #18

  • 4 Псевдоним

    99 21 Отговор
    Божков преследва свои лични интереси, а Борисов се опитва да ги направи обществени, за да свали натиска от себе си. Но не Божков управлява 10 години България.
  • 5 Грейс

    52 11 Отговор
    Ох, мъчи се да си върне част от загубеното. Прав е Ганев, на мен също ми направи впечатление, че винаги поства, когато има възможност протеста да е мащабен. Струва ми се, че и останалите, които в началото го подкрепяха разбраха, че заек няма да изскочи от този храст и вече го игнорират.
  • 6 Грейс

    24 3 Отговор

    До коментар #3 от "Дельо Хайдутин":

    Ама ти вярваш ли?
  • 7 Божков 😂😂😂

    27 11 Отговор
    Един който се крие от закона!!!!!!!!!! Кой си признава вината никой ни по малко човек с 19 обвинения
  • 8 Просто е

    30 14 Отговор
    Божков разчита на Стефан Софиянски, за чиято дъщеря е женен, а Стефан Софиянски разчита на американското посолство, като бивш про-американски служебен министър председател и на своите връзки с тези, на които хариза софийските хали, като кмет на София... И нещата вървят по обратния ред...към Божков.

    Коментиран от #19

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    52 24 Отговор
    БОРИСОВ ОСТАВКА

    Коментиран от #22

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    55 20 Отговор
    БОРИСОВ половината БЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ

    Коментиран от #25, #48

  • 11 Да бе

    40 50 Отговор
    Божков пречел на протеста???? Ми че той плаща сметката!Триото му цитира страницата всеки ден! Тролчетата в мрежата също! Тоя протест откъде иначе ще намери такива пари - Хаджигенов и Бабикян декларират нулеви доходи!

    Коментиран от #28

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Божков

    14 29 Отговор
    президент
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 20 Отговор
    то и БОЖКОВ е престъпник поръчал господин МАНОЛ ВЕЛЕВ който е в будна кома по МИЛЕН ВЕЛЕВ е стрелял охранителя на БОЖКОВ

    Коментиран от #26

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Миризлив пор

    24 36 Отговор
    Ха ха ха беглец от закона обижда демократично избран премиер и главен прокурор на мутри. Отстрани изглежда малко смешно, не малко пари са наляти в този преврат.

    Коментиран от #27

  • 17 Онзи

    24 15 Отговор
    Рекетиран е някой безпомощен с малък бизнес - един магази ни единствена прехрана. Божков не е бил рекетиран, а е бил под чадъра. Докато е започнал да крие от нечистите пари и да къта от процента Шиши и Бойко. Забравяте къде се продаваха най-много билетчета и на #КОЙ беше Лафка ?!
  • 18 Хайдутски и хайдушки дела

    27 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дельо Хайдутин":

    И хайдутите са рекетирали бейовете за жълтици, което не е пречело на бейовете да насилстват раята да им работи ангария и пак да си пълнят кесиите с жълтици.

    Такива като Капитан Петко войвода, дето са изисквали от бейовете да не тормозят раята, са били единици и са останали в народната памет.
    Другите са просто хайдуци, кърджалий и даалий.

    Божков е от групата на онези, които са си пълнили кесиите с жълтици - тогава от ангария, днес от комар.

    Борисов и ГЕРБ от кои са?
  • 19 разсмя ме

    23 4 Отговор

    До коментар #8 от "Просто е":

    Абе сватове са със Софиянски ама все тая.

    Коментиран от #23

  • 20 Сти

    27 18 Отговор
    Поредната манипулация. Божков въобще не пречи на протестите, дори с разкритията и доказателствата си за огромната корупция създаде предпоставките хората да излязат на улицата. За 30 г. никой не даде доказателства и никой корумпиран не влезе в затвора _ така е угодно на политолигархията. Ако има кой да разруши сегашния порочен мутренски модел на управление, това е Божков! Той има знанията и средствата за това.

    Коментиран от #38

  • 21 Васил Божков

    15 11 Отговор
    Напротив, тенденционен материал. Аз само помагам, а Отровното трио, с тия самоинициативи да слагат летни и пазят от насилие изгониха смелите дето им ги пратих. Спирам финансирането
  • 22 Факти

    14 4 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти пак ли си тук бе село. Не те ли прибраха белите престилки вече

    Коментиран от #32

  • 23 Васето е Голем

    8 3 Отговор

    До коментар #19 от "разсмя ме":

    А не се смей,Васето не е решил ,не е оправил Ива.

    Коментиран от #54

  • 24 плевен

    11 6 Отговор
    Към мероприятието на Божков се прикачи една голяма сила. Май идва време либералите да го изхвърлят от собствения му протест. Те са доказали своята наглост с протести и пролети по целия свят.
  • 25 А теб

    11 15 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ. ТРОЛЕ, ТРОЛЕ,

    Коментиран от #33

  • 26 Ха-ха

    10 2 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Мн си т... П мн. Последно кой е Манол Велев или Милен Велев 😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #36

  • 27 Сти

    16 12 Отговор

    До коментар #16 от "Миризлив пор":

    Премиер с крадени милиарди, гнусен наглец.
  • 28 ТтТтТ

    30 18 Отговор

    До коментар #11 от "Да бе":

    Що си мислиш, че тоя протест е платен? Платени бяха автобусите, които докараха привържениците на мутрата Бойко за контрапротеста на 10 юли.

    Коментиран от #43

  • 29 пройчо

    9 1 Отговор
    Точно !
  • 30 Криеш името си страхливец

    9 4 Отговор
    Кой от двамата богати мъже ще замени Марлон Брандо и ще участва в новия прочит на филма "КРЪСНИКЪТ"? По-ниският актьор пуши пури и е с високо чело. По-пълничкият конкурент е визуално копие на Марлон, обича парите жените властта и най-вече себе си.
    Марио Пуза е определил за сценарист "доживотният ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ", а режисьорът Копола е гласувал доверие на "ШИШИ"!
    Аз не не правя разлика между двамата достойни българи. Попитах Ал Пачино! Ал мисли че трябва да се договорят и да участват и двамат, така както е било и в първи епизод!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 10 Отговор

    До коментар #22 от "Факти":

    какви бели престилки господине всеки има право на мнение моето мнение оставка наБОРИСОВ никовете са прякори
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 10 Отговор

    До коментар #25 от "А теб":

    не съм трол и не съм цяла БЪЛГАРИЯ а вас герб повечето БЪЛГАРИ ВЕ МРАЗЯТ ДОВИЖДАНЕ

    Коментиран от #47

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Факти

    16 11 Отговор
    Що не протестирахте по времето на комунизма, за разни права и свободи. Нали сте много смели. Кучето скача според тоягата, та така и вие. В Франция подобни, като вас жълти жилетки ги биеха на почивки, а уж демокрация било. Е та не е пак комуниста Орешарски на власт, още помня как нареждаше полицайте да ве ритат, като футболни топки.Бизнесите в центъра на София фалираха заради вас, само и само да си изработите левовете.

    Коментиран от #44

  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ха-ха":

    господин МАНОЛ ВЕЛЕВ е съпруг на госпожа ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА в уикипедия го има има и кой е милен велев задоволително ли е господине или ще про дължаваш с заяжданията
  • 37 ОТ МУТРА

    7 13 Отговор
    ДРРУГО НЕ СТАВА (ОСВЕН ДА СИ ОСТАНЕ МУТРА).
    ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ И ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВА ВСЕ ПО ЗЛЕ ЗА ХОРАТА. ЗАЩОТО МУТРИТЕ НАЧЕЛО С ГЛАВНАТА МУТРА КРАДАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ. ТОВА Е ЛОГИКАТА.
    ДА СИ ЗАМИНАВА И ТО В ЗАТВОРА.
    ВЕДНАТА !
  • 38 Да да

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "Сти":

    С помощта на Козяк - може!

    Велики са хамериканците! Без тяхното робство ние не можем!
  • 39 Петър

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "Иван":

    Прав си която се съпротивлява да и се бърка в котето
  • 40 Иван

    2 1 Отговор
    В която жена се намерят забранени неща да и се бръкне в котето
  • 41 ГОРСКИ

    8 7 Отговор
    Божков на кой се отчиташе на МАФИЯТА със главатар Борисов!!!!
  • 42 Арам Хачатурян

    10 3 Отговор
    Психическото здраве на нацията не е добро. Уж по сведенията на Божков искат оставката на Борисов за корупция, сега ново двайсе ,Божков помагал на Бойко.
  • 43 Да бе

    13 8 Отговор

    До коментар #28 от "ТтТтТ":

    Ами хайде малко факти - никой , никога не беше чувал за триото - изведнъж се появят, с готова организация, хора и МНОГО пари! На протестите идват хора, които не биха направили нищо безплатно! Същото това трио, цитира всеки ден ФБ страницата на Божков! Всички сайтове, финансирани пак от Дубаеца - изведнъж започват да възхваляват протеста!А затова също се плащат пари! Хора, които не са се показвали поне 10-15 години - изведнъж се появяват да ръсят мнения и възхвали пак към протеста и божков! Също не го правят безплатно!
  • 44 Да Бро

    12 10 Отговор

    До коментар #35 от "Факти":

    Нищо де иде студ. Тогава ще ги питам хахахахаха а и Бойко каза, че напук оставка няма да даде. За бойко са гласували над милион а то некви си неколко хиляди по площадите. А и ония туск кво ми се прави, що не размаха пръст на Френския премиер кога биеха френските граждани, недоволстващи от него. Аман от евро двуличие... Радев комуниста и производните, само тва заслужавате, да видите тогава как бият на протестите, ако искате да ги свалите. Плюс славчо трифоновия, къде му е приятел гергов.
  • 45 Логически, а не граматически

    6 4 Отговор
    Въпроса е, дали човекът с две висши по математика и член на нюйоркската академия по математика, е играл всички козове!? Никой не трябва да се срамува ако не разбира плана на Мозъка! Аз също не мисля че ми е ясно, но имам вътрешно усещане, че има много още!
  • 46 димо шопара

    2 1 Отговор
    БРАТОКА БОШКАТА ДАЛИ СМАЗВА СЕКИ ДЕН ПИШОКА СЕГА ДОКАТО Е В ДУБАЙ С НЯКВИ ШОКОЛАДОВИ МИНЬОНЧЕТА?
  • 47 шоколанда

    6 4 Отговор

    До коментар #33 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ай спри се де. Не си упълномощен да изразяваш мнение на половин България. Изрази си твоето. А кох кого ще разберем през март.
  • 48 А теб те мрази цяла

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    България подмазвач и писач да пари, продаваш се за пари
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Добре си се

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Гоуст":

    оплел в интригите на МАФИЯТА . Почини си няколко дни от мозъчните промивки и може да излезеш от ИНТРИГАНТСКАТА мрежа( ШАРАН) . 👍🇧🇬
  • 52 Тервел

    7 7 Отговор
    Божков, Васил Цветанов, Баневи и други мафиоти ограбиха България,а глупаците протестират срещу Борисов, главния прокурор и правителството. Защо не протестират да бъдат върнати в България и осъдени истинските мафиоти? Тогава ще има пари и за пенсии, и за заплати на учители, лекари и т.н. Защо протестиращите не искат от работодателите си по-големи възнаграждения, а се оплакват от правителството, а самите работодатели се възпротивиха срещу увеличението на минималната РЗ, а от там се увеличават и всички заплати. Истиски мафиоти са и БСП, знаете ли вие протестиращи и писачи срещу правителството нещо за лихво точките. БСП-комунистите откраднаха милиарди от народа. Лично на мен ми присвоиха парите за два апартамента. А през 1996-1997 г. по време на БСП управлението Жан Виденов, какво стана с парите ни, пак ги откраднаха. Е вие тези ли мафиоти искате да дойдат на власт. А този плъх, бившия министър на правосъдието Христо Иванов, защо не акостира на Росенец когато беше на власт и не говореше против Бойко Борисов - тогава имаше изгода. Той е толкова нагъл, по телевизиите го показаха, че има връзки с мафиотите и продължава да омайва хората на протеста. Замислете се какво искате !
  • 53 Ново

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Милош":

    Божков съветва кауна но според миленчо в грешна посока фатмака е умен/според автора/парите са за лично ползване а не за протеста мафията се групира около фатмака ама тоне не се вижда
  • 54 минчо

    1 2 Отговор

    До коментар #23 от "Васето е Голем":

    Вие по цял ден си пишете глупости.Какво ще оправи Ива та нали му е родила внук и е жена на сина му.
  • 55 James

    1 0 Отговор
    Пак Милен Ганев, тоя изпълзя покрай протестите и само едно и също пише...
  • 56 Хаджиментов

    2 2 Отговор
    Който плаща, той поръчва музиката.
    И затова Божков се включва. Това са НЕГОВИТЕ протести, които се правят с НЕГОВИТЕ пари. А ако някой не го е разбрал и се е присъединил към тях, мислейки си нещо друго, това си е за негова сметка.
    Колкото до това, на което той разчита, то е ясно - оставка на Борисов и Гешев, служебен кабинет и нов Главен прокурор, койото сваля обвиненията от него и тосе прибира на бял кон. Дори ще съди България. Този вариант става и при правителство на БСП. Освен той, ще почерпят и други, страдащи от Гешев и ГЕРБ:
    - Цветан Василев,
    - Всички олигарси, срещу които текат дела - Баневи-маневи и т.н.
    - Съветниците на резидента Радев, търгували с влияние и свързаните с тях фирми, които са ги захранвали,
    - "Разследващата" перачка на милиони от КТБ, която се скри зад евродепутатството,
    - Доста бегълци от закона, за които не се тайна връзките им с пикаещия във фонтаните, като братя Галеви, Иван Дебелия и др.
    - Кметицата с най-голям подкуп - Иванчева, чийто адвокат Хаджиментов със сигурност има обещана 7-цифрова сумичка за да я измъкне. (ето един законен начин да станеш милионер)
    - Радев, който ще материализира по някакъв начин властовите си амбиции,
    - Мажоретката пред пансия сестра Галева, която изпадна от всякъде и няма шанс да се върне в политиката с честни избори.
    И т.н. и т.н.
    Сега става ли ясно от къде се получава тази "масовост" на протестите от разнородни и нямащи нищо общо групички, които обаче ще се облажат доста при едно слу
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.