Last news in Fakti

25 Септември, 2020 13:00 6 825 67

Береану: Борисов се страхува от разследване и затвор

  • бойко борисов-
  • разследване-
  • затвор

Теориите му са абсурдни, смята журналистът

Береану: Борисов се страхува от разследване и затвор - 1
Снимка: фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борисов започна да губи контрол с тези глупости, които говори. Всичко ще измисли и все повече неща ще си измисля, защото проблемът му е ясен. Реално сегашните протести и изобщо ситуацията започва да става сериозна за него. Действията му вече ясно показват, че той се страхува реално да не бъде разследван, да не бъдат доказвани негови престъпления и да влезе в затвора. Обясненията на Борисов подсказват, че всички тези записи, снимки и целия този материал, който излезе, са истински. Теориите му вече са в сферата на абсурда.

Това каза пред Фрог Нюз журналистът и анализатор Владимир Береану, който коментира последните твърдения на премие Бойко Борисов, че президентът Радев го е "сготвил" с "една прекрасна госпожа". Ето целия му анализ на думите на министър-председателя.

Колкото и да е странно, всички тези изказвания все повече увеличават подозренията спрямо Борисов и започват да доказват, че самите записи и снимки са достоверни. Т.е. че са достоверни и показват реалната действителност. И тук вече стигаме до фантазията на Борисов, който има този начин на мислене – за интриги. Като проверим миналото му, за което е напълно известно, че е бил свързан с най-различни незаконни групи, с хора, които се занимават с незаконна дейност. Той самият има минало, което да го подготви за подобни интриги. Второ той контролира тайните ни служби, контролира тези институции, които се занимават с такива неща. Очевидно той е подготвен да изготви някаква интрига.

Забелязва се, когато той говори за записите с него, говори за записа с президента. Този запис с президента е очевидно подготвен, подслушвали са го. Кой може да го организира това – естествено премиера и естествено с главния ни прокурор. Очевидно е, че има доста сериозно подслушване на президента и накрая са открили един запис, в който да се каже, че има нещо съмнително. Първо, че нищо не е доказано и второ, извинявай но, великото престъпление на Радев е, че когато е бил шеф на военно въздушните си сили, е уредил любимата си на някаква работа. Това да го кажеш в България, където уреждането на работа е знаем какво. Това е смешно. Освен това, от записа на Радев не излиза това, което твърди Борисов.

Записите с Борисов доказват едни много сериозни неща. Очевидно той донякъде признава, че става дума за жена, която е била близка до него. Тезата му, че Радев щом е влязъл президентството веднага е започнал да подготвя някаква страшна акция срещу Борисов – първо е намерил жена, която да се хареса на премиера, значи му познава вкусовете; второ е уредил да му бъде близка и тази жена се е занимавала да снима и т.н. и т.н. Всъщност много по нормална е тезата, че близка до Борисов жена, която е била обидена от самия Борисов, т.е. отхвърлена и поради тази причина е направила всички тези снимки и записи.

Вече наистина има защо да се разследва всичко това. Има жена, която може да каже за какво става въпрос. Би могло да се разследва от прокуратура, каква е, какво е било, разпитана ли е тя.

Другия аргумент на Борисов е че тези пари и кюлчета злато не са били там. Кой държи в нощното си шкафче подобни неща? Доказателство е, че всички новозабогатели хора, които са забогатели незаконно много обичат две неща – вкъщи да имат резултат от дейността си – пачки пари. Да си припомним за Ел Чапо, който довеждаше нещата до абсурд, имаше цяла стая пълна с пачки с пари, държеше ги в апартамента си. Другото задължително нещо е оръжие. Трябва да има оръжие. Тези хора обичат точно тези две неща. Така че всичките обяснения на Борисов доказват, че записите и снимките са истински. Но най-важното – вече е ясно, че ако прокуратурата действаше нормално, ако правоохранителните ни органи, полицията, действаха нормално, отдавна щеше да има такова разследване, тази жена да е разпитана, да има резултати, да се докаже дали са верни или не тези неща. Това е важното, което трябва да се направи, но то не се прави, а се хвърлят някакви обвинения към президента, които звучат смешно.

Ако разгледаме, ей така като обикновени хора, кой е склонен от двамата на подобни конспирации, естествено, че по-склонен е нашия премиер, който е бил обвързан с незаконни структури, познава ги, работил е в МВР и познава всички тези похвати. От другата страна е един добър пилот, бил е шеф на Военно въздушните сили, генерал, на който всички тези машинации и манипулации са доста чужди. Много по-невероятно и извън неговия манталитет е да се занимава, още повече да организира подобни тайни акции, да намира любима за Борисов, която да я внедри, която да снима всичко това.

Изобщо самият въпрос на Борисов: „Кой държи пари по този начин?“ – ами той държи парите си така. Нормално е, когато те охранява НСО, да си сигурен, че всичко което имаш никой няма да го пипне, независимо дали го държиш в каса или не. Той очевидно просто обича да си има до леглото пари, злато. Естествено с тези неща може да впечатли някоя дама, която разбира се, че ще се впечатли, когато нейния партньор има толкова много средства. На някои дами това им харесва. Нещата са много по естествени от едната страна и звучат абсурдно от другата страна, президентът да организира подобни схеми.

Борисов вече осезаемо се страхува от разследване на неговата дейност в момента, в който загуби властта. Това вече е възможно. Нещо, което в миналото му се струваше невъзможно. Досега никой не се беше концентрирал върху незаконните действия, които той лично предполагаемо е извършвал. Неговият аргумент преди беше: „Ако стане нещо, аз веднага подавам оставка и отговарям за действията си.“ Във всички предишни случаи той с лекота можеше да прецени, че като напусне поста ще се върне след избори. Протестите бяха други, бяха икономически или за цените на тока. Преди и социолозите подсказваха връщането му, всички го предсказваха, защото той беше в много добра позиция. В момента той не може да си позволи да подаде оставка, защото протестите са вече очевидно насочени срещу неговите незаконни действия.

Ако Борисов изпусне властта, вече няма просто да я загуби, а очевидно едно следващо управление ще се чувства задължено да разследва тези дейности. Него вече го е страх за самия себе си. Това води и до тези абсурдни увъртания, това болезнено самоизтъкване, което вече наистина му носи негативи. Не може - "той стори, той прави, живота ни е розов, виж какво направихме, как много работя, да дойде „Дискавъри“ да ми снима страхотните мостове…“. Все едно България е първата държава измислила самото понятие „мост“.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 79 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Вече

    64 4 Отговор
    и от сянката си даже !
  • 3 CFC

    83 4 Отговор
    Аз мисля, че се страхува за живота си и това е всъщност реалната причина да е само в джипа и да не обявява предварително къде ще ходи...
  • 4 Дедо Jo

    64 3 Отговор
    Точно, но си нямаме Главен прокурор!
  • 5 Стана

    78 9 Отговор
    меко казано за резил този престъпнк-3 годишните му се подиграват. Незнам колко прости са хората, които гомподкрепят ако въобще има такива, като изключим хрантутниците от държавната администрация. ОСТАВКА. СТАНАХМЕ ЗА СРАМ НА ЦЯЛ СВЯТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. НАГЪЛ САМОЗАБРАВИЛ ПРЕСТЪПНИК

    Коментиран от #46

  • 6 Anonim

    8 42 Отговор
    Грозната ти жена защо избяга това помисли не за премиера
  • 7 ШЕРШЕ ЛА ФАМ

    50 3 Отговор
    ТОЙ СИ Е СТРАХЛИВЕЦ КОЙТО СЕ ПРАВЕШЕ НА МЪЖКАР

  • 8 Учудвам се

    38 4 Отговор
    Защо Божков не го е поръчал. В Украйна има професионалисти за отстрел на дивеч.

    Коментиран от #59

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ааааа

    31 2 Отговор
    и за шкафчетата !
  • 11 КОТарАК

    64 6 Отговор
    той отначало заговори че дрона на президента го е снимал , после някакъв специален , много добре обучен екип -вчера за госпожа...оплел се е като пате в кълчища. разбира се че са достоверни снимките-ако не бяха , каскета да беше ги разследвал 100 пъти номерата на златото и бакнотите , за да оневини шефа си и да спрат въстанията
  • 12 Румбата с дрона

    42 7 Отговор
    Следим те, Боко, следим те с дрона! Бррррр, брррррррр... позирай за снимка... щрак Бойко с шкафчето на портрет... ахахахаха 😂
  • 13 Поредния

    14 60 Отговор
    Ех Владо,Владооо,ти на негово място щеше да си се н.с.ал 100 пъти.То не е като да плещиш безполезни глупости по безполезни "телевизии".

    Коментиран от #31

  • 14 Румънецоооо...

    14 59 Отговор
    Отивай да плюеш в румъния... не тука...

    Коментиран от #18

  • 15 До Парламентът

    64 6 Отговор
    Парламентът да изиска психическа експертиза на Борисов.
    Вменяем ли е да изпълнява фунциите си на Премиер?
    От месеци този човек тиражира Дронове, Мата Харита, Заговори, Убийства, поведения на Крале Слънце.
  • 16 Бългaрин

    6 28 Отговор
    Береану много набляга на историята за нощната шпионка, докато аз предпочитам екшъна на Бойко "Радев не преследва с дрон"! 🤣 - - - А сериозно погледнато, Боко не е за отписване : Все още държи основните медийни олигарси : на Домусчиев дадоха Нова телевизия, Прокопиев (evn с Трайков), твърдят, че и Пеевски.
  • 17 шаш и паника

    42 6 Отговор
    Тулупът даже се не усеща , че с подобно твърдение се оказва в позицията на селски бик при който се водят привлекателните госпожички за разплод , независимо от кого. А къде се водят , в обществената кравеферма , отдадена му с друга цел , а не да си задоволява нагона.

    Коментиран от #38

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ЛЪЖЕЦ СИ ББ

    42 5 Отговор
    Бойко Борисов сам си кани госпожите и по негово искане никоя от тях не се записва. Това разказа служител от НСО пред Фрог по повод изказването на премиера, че президентът Румен Радев му пратил ”прекрасна госпожа”, която да го снима. Това са глупости. Колкото може да се влезе лесно в МС, сто пъти по-трудно е това да се случи там, където министър-председателят спи. Госпожи, за които обичайно се казва, че са журналистки, го посещават и на други места. Идват по няколко пъти. И Борисов отлично знае, че те не се проверяват. При него ходят много други хора, които пак той не иска да се записват. „Значи Радев му пратил жена, а той взел, че я харесал, така ли“, шегува се държавният гард.
    Днес Борисов отвори нов епизод от сагата с клиповете в спалнята и резиденцията му. Той ясно посочи, че клипът е сниман от "много прекрасна госпожа", което даде знак, че той или знае коя точно е, или поне иска обществото да си мисли, че е определена дама.
  • 21 От Софийския затвор

    41 2 Отговор
    Чакаме те Бойко, идвай бърже, с 200!

    Коментиран от #25

  • 22 мачоатетисега

    33 2 Отговор
    Бацка да беше го ударил на онанизъм , за бодър и здрав организъм , а то сега взе че психяса .
  • 23 старото

    6 37 Отговор
    ако те чуе някой ,че Бойко е страхлив -Бойко ще умре ама от СМЯХ хахаха
  • 24 Ти неграмотнико

    7 0 Отговор

    До коментар #19 от "Вненяем ли е ББ":

    прочел ли коментара ми до кого е адресиран?? Ако не погледни пак

    Коментиран от #27

  • 25 Психиатрията

    29 2 Отговор

    До коментар #21 от "От Софийския затвор":

    И от Психиатрията, Петиция в добро психическо здраве ли е лицето Бойко Методиев Борисов.

    Коментиран от #41

  • 26 Перо

    2 12 Отговор
    Дали довечера ще има шушляци
  • 27 Прав си

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Ти неграмотнико":

    Сори
  • 28 баци париса

    18 2 Отговор
    Баци направо се оказа в Троянската война .

    Коментиран от #45

  • 29 старото

    6 31 Отговор
    и от къде разбра,че снимките и аписите са ДОСТОВЕРНИ??? Само ти не Знаеш,че такива Записи постоянно се правят и се наричат записи МЕНТЕ.

    Коментиран от #30, #34

  • 30 квото сам си

    32 3 Отговор

    До коментар #29 от "старото":

    Тулупът се изтърва в безумното си бръщолевене , където акцентът беше единствено да се замеси Радев в някаква безумна конспирация.
  • 31 Вменяем ли е ББ

    23 4 Отговор

    До коментар #13 от "Поредния":

    Я сметни ББ колко пъти в течение на 20 години се "на###ше" публично.
    Като депутат, кмет, глав. сек. МВР, Премиер.

    Това че на вас ПКП-тата на Вожда не ви мирише, не значи да овоните цяла БГ, и да я превърнете в цукалото, на един видимо невменяем индивид .
    След $агентките, атентатите, дроновете" все повече съмнения, че този човек ББ е невменяем.
    ББ няма място като премиер на БГ, този човек не е добре психически.
  • 32 БГ МАФИЯ В МС

    28 4 Отговор
    БОЙКО СЕ ОТКАЗА ОТ НСО ОХРАНАТА И СЕ ДОВЕРИ НА МУТРО ОХРАНИТЕЛИ. КАКВО ГОВОРИ ТОВА?????? ГЕШЕВ СЪЩО?????
  • 33 старото

    5 28 Отговор
    дааа иот психиатрията кааха ,че Бойко е в превъходно състояние а ралика от онова НЕДОРаУМЕНИЕ "президента" Радев

    Коментиран от #35

  • 34 ФБР

    15 4 Отговор

    До коментар #29 от "старото":

    Герберастлъка е диагноза, след достоверността и документите на САЩ лаборатория работеща с МИН. Правосъдие и ФБР, какво по-голямо доказателство.

    Тежка диагноза е Герберастлъка, и ББ всеки ден, все повече буди съмнения, за тежки психически разстройства, като болен човек не е трябва да управлява държава.
  • 35 ПКП

    16 2 Отговор

    До коментар #33 от "старото":

    От коя психиатрия, а?
    От психиатрията на на ПКП-тата "дроновете, агентките, атентатите срещу ББ и хроничните лъжи".

    Доктор Гълъбова и проф. Михайлов да диагностицират лицето БМБ.
    Както и васалите му.
  • 36 тулупи

    18 4 Отговор
    Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор… От мен един съвет – килия 213, втория етаж, Южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен.
  • 37 наблюдател

    3 26 Отговор
    Разиграва се театър с измислени герои.Всеки който е чел биографията на Б.Б знае, че същия не е мутра.Знае го и президента и БСП.Знаят си и кътните зъби.Пазеше интересите на червената олигархия.Ще стане контролирано предаване на властта чрез експертен кабинет начело с доверен и добре подготвен човек.

    Коментиран от #50, #52

  • 38 старото

    2 9 Отговор

    До коментар #17 от "шаш и паника":

    шаш -ти май музавиЖдаш на Бойко-хахаха

    Коментиран от #40, #42

  • 39 оставка

    20 1 Отговор
    Едно време хазайките ме гонеха за посещения на привлекателни госпожици от студентки квартири , които си плащах , а тоя тулуп взел , че превърнал държавна резиденция , която не плаща , в невестарник и не можем го изгони.
  • 40 Психиатрията

    17 1 Отговор

    До коментар #38 от "старото":

    На един болен психически човек като ББ, не можеш да завиждаш.
    можеш да го съжаляваш и да се отвращаваш от него.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 сакън

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "старото":

    Стига бе , пепел ти на устата , да кретенясвам ли искаш.
  • 43 минчо

    10 0 Отговор
    аз знам коя е тази жена-това е баба цецка която онуй отсвири
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Псевдоним

    5 0 Отговор

    До коментар #28 от "баци париса":

    Хахахахха :D
  • 46 старото

    1 12 Отговор

    До коментар #5 от "Стана":

    реила е с Радев който се окаа че пърди в едни гащи с они докаан престъпник с деветнадесет обвинения

    Коментиран от #49

  • 47 Перо

    15 0 Отговор
    Бай Ставри чака Тиквун да дойде с 300! Ще го прави булка.
  • 48 измислици премислици

    8 1 Отговор
    Тъй като очевидно МП-то има нужда от специализрана помощ,един от проблемите му е,че не може собствено да си спомни коя от сите К*РВИ,които е оправял му е спретнала тоя номер!Точно и затова натъртва на „госпожа”,а тя си е била от ония госпожици,на които по модерному се самонатичат вече „ескорт”!
  • 49 Пфууу

    9 0 Отговор

    До коментар #46 от "старото":

    "пръц#кат" ти бръмбарите в главата.
    Не разбра ли, БГ не дава косъм да падне от главата на Президентът.
    Поплачи си, да ти мине.
  • 50 Хубав виц написа

    10 1 Отговор

    До коментар #37 от "наблюдател":

    Браво на теб. За Оскар си даже. Браво на Береану, и хубава статия.
  • 51 ПЕНКО

    1 10 Отговор
    САМО СЛЕД 200 МЛ "СТИМУЛАНТ" БЕРЕАНУ ИЗЛЕЗЕ С "ИЗЯВЛЕНИЕ " !!!! ИМАШЕ ГОДИНИ ДА СЕ ИЗЯВЯВАШЕ СЛЕД 300-400 МЛ СТИМУЛ !!!
  • 52 Горо

    12 0 Отговор

    До коментар #37 от "наблюдател":

    За коя точно биография на Бойко Борисов говориш - за официалната или неофициалната? Кой след 1990-та година можеше да регистрира охранителна фирма и да се задържи с нея при физическото отстраняване на конкуренти в този сектор? И как Борисов прелетя направо от частната си фирма на поста главен секретар на МВР?
  • 53 ТУЛУП

    18 0 Отговор
    ОСТАВКА БЕ ИЗРОД! БАНКЯНСКИ Л.......АР! ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
  • 54 НА СНИМКАТА

    11 0 Отговор
    ИДИОТ.......
  • 55 оня с коня

    2 11 Отговор
    На Фрогнюз явно е ХОБИ да вади Скелети от Гардероба,да ги съживява с Магия и да ги кара да приказват.Такъв е случая с Инджова,Дайнов и т.д./так дале/.Честно казано след като много отдавна се Разведе със значително по-младата си Жена мислех че тоя Румъно-Български Мелез не е вече между живите,но Етто го!- Пременен като "Журналист и Анализатор" и със Категорична Заявка че е готов за Подвизи:)
  • 56 ПЕНКО

    0 10 Отговор
    РУМЪНЯСКА -КАК СЕ НАРИЧА РУМЪНЯСКАТА РАКИЯ !????
  • 57 Ако се

    1 5 Отговор
    Страхува отдава да е в Дубай
  • 58 четящ

    12 1 Отговор
    БМБ не му мърдат поне 20 г. вътре и затова трепери като лист, но скоро ще го гепят...
  • 59 КИМ - ЙЕР - ЕБН-Сен

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Учудвам се":

    Малко по -сериозно моля!!! Това да не са семки , който да поръчваш от магазина....... Намалете филмите
  • 60 Оставете го вече

    10 2 Отговор
    Инфаркт ще му докарате.
  • 61 МУТРАК

    12 0 Отговор
    БЕСЕН Е ТИКВОЧА ЧЕ НЯМА ДА КАРА НИВГА САМОЛЬОТ НИТО ИЗТРЕБИТЕЛ НИТО ТЕКЕЗЕСАРСКИ НИТО ЗА 250 ЧОВЕКА -- НО ЩЕ МАЧКА ЧАРШАФИТЕ НА БАЙ СТАВРИ !
  • 62 ПРЕСТЪПКО

    12 0 Отговор
    ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА СТРАХУВАНЕ НА БОЙКО РАЗБОЙНИКА ! СЛЕДВАТ РАЗПИТИ И ПИСАНЕ НА ПОКАЗАНИЯ !
  • 63 В ПАНДИЗАААА

    11 0 Отговор
    Къде ще се крият Борисов, Гешев и Пеевски от народната любов?

    Колкото и невероятно да звучи това някому днес, един ден Борисов, Пеевски, Гешев, Доган, Цацаров ще бягат и ще се крият от народната любов.
  • 64 ЧАУШЕСКО

    11 0 Отговор
    БЕРЯНУ Е ПИЧ ТА ДРЪНКА
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Чавето

    4 0 Отговор
    Тоя заприлича на ушмулен ром, оплел се в лъжи, но истината винаги излиза - на цигански се казва-"йек хох триеншел хоха бенли"-една лъжа триста лъжи ражда – та този тип все повече ще се оплита в измислиците си.... гнусна работа...