12 407 63

Отворено писмо: Скъпи г-н Каскет, открий ”прекрасната госпожа”. Ти можеш!

Повод е изявлението на премиера

Отворено писмо: Скъпи г-н Каскет, открий ”прекрасната госпожа”. Ти можеш!
Снимка: БГНЕС/Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Радослав Бимбалов, фейсбук:

Скъпи г-н Каскет, аз наистина прекалявам с тия отворени писма, но на теб лично ти пиша за пръв път, затова не се оплаквай. Поводът да смутя твоето спокойствие в някоя от държавните резиденции, които обитаваш (не знам точно коя, понеже така и не пожела да уточниш къде се „крие заека“ ти) е днешната публична изява на премиера на републиката. Днес той потвърди, че познава лицето. Ти можеш да се превърнеш в герой на своето време, в шериф на правдата, в Батман на демокрацията, в Корадо Катани на България, в Кьовеши на келешите от протеста дори! Само открий ”прекрасната госпожа“.

Това написа в свое отворено писмо Радослав Бимбалов. Повод е днешното (24.09 б.р.) изявление на премиера, в което той директно обвини президента Румен Радев, че лично е пратил приближено лице, което да "нащрака" снимките в негово отсъствие. Става дума за скандалните снимки от спалнята на Борисов, на които се виждат пачки евро и кюлчета злато.

Ето и точният цитат на Борисов:

"Аз съм готов и съм изяснил как коварно неговите хора, най-близкото му обкръжение ме сготвиха по един елементарен начин. С една прекрасна госпожа, която в мое отсъствие дойде и нащрака всичко".

А ето и цялото отворено писмо на Бимбалов:

ОТВОРЕНО ПИСМО №123456 (ДА, АМАН!)

До г-н Главен Прокурор

Скъпи г-н Каскет, аз наистина прекалявам с тия отворени писма, но на теб лично ти пиша за пръв път, затова не се оплаквай. Поводът да смутя твоето спокойствие в някоя от държавните резиденции, които обитаваш (не знам точно коя, понеже така и не пожела да уточниш къде се „крие заека“ ти) е днешната публична изява на премиера на републиката.

Борисов потвърди пред журналисти, директно в неговото жизнено пространство, наречено фейсбук, следното:

„Една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи.“

Бързам да уточня – „всичките тези работи“ не са неговите интимни работи. Ако ти, уважаеми г-н Каскет си чул за снимки на мъжко достойнство, изпратени до любовница по време на официално посещение в Брюксел – те принадлежат на полковник, който е шеф на българското военно разузнаване. За удобство ще го наричаме полковник Пенис и той не е просто оглупял мъж на средна възраст, а топ-шпионин в България... Ама сега забрави за него (да, знам, че вече си го направил – всички медии също).

Та, Борисов говори за „тези работи“, които са пачки, кюлчета и пистолет. Според премиера „една много прекрасна госпожа“ е дошла и е снимала горепосочените неща.

Понеже знам, че ти, г-н Каскет, си ужасно зает с много важни разследвания, свързани с престъпността, корупцията, беззаконията и несправедливостта, си позволявам доброволно да ти помогна в процесуалните действия. Факт е, че г-н Борисов отговаря директно на основния въпрос, който пречеше на прокуратурата (и лично на теб) да спи в последно време – КОЙ Е НАПРАВИЛ ТЕЗИ СНИМКИ И ЗАПИСИ? Днес премиерът потвърди, че ТОЙ ПОЗНАВА лицето, извършило тези незаконни записи. От тук нататък има няколко основни въпроса, които трябва да му бъдат зададени по време на предстоящия разпит (ти нали ще го викнеш след днешните самопризнания?) и аз, като съвестен гражданин на Република България съм готов да помогна на Прокуратурата със следните помощни опорни точки:

- От свидетелските показания на Борисов става ясно, че лицето, заснело шкафчето с пачки, кюлчета и пистолет е от женски пол.

- Терминът „госпожа“ говори за омъжена жена.

- Определението „много прекрасна“ означава, че по високите критерии на Борисов тя има лични качества (физически и/или духовни), които я издигат високо в очите на премиера.

- Тоест г-н Борисов е имал достатъчно време да я опознае (физически и/или духовно).

- За да я опознае добре, госпожата явно е влизала в строго охраняваната държавна резиденция повече от веднъж. Съвсем очаквано, НСО и вътрешната охрана на резиденцията трябва да разполагат с всичките ѝ данни.

- В свидетелските си показания премиерът твърди, че тя е била в резиденцията в негово отсъствие. Това означава, че тя е можела да влиза без него и в личните му помещения, което говори за високо ниво на достъп на гореспоменатата госпожа. Съвсем очаквано, гореспоменатите служби са ѝ предоставили официално този достъп.

С две думи – тази „прекрасна госпожа“ не е фантом. Тя си е от плът и кръв. И е известна на много хора, начело с Борисов.

Скъпи г-н Каскет, сега е твоят шанс!

Ти можеш да се превърнеш в герой на своето време, в шериф на правдата, в Батман на демокрацията, в Корадо Катани на България, в Кьовеши на келешите от протеста дори!

Само открий „прекрасната госпожа“, за да чуем какво е правила тя в стаята на Борисов и как е внесла в строго охранявана сграда толкова пари, злато и пистолети, за да ги снима с телефона си!?!

Виж колко е лесно. Можеш! Вярвам в теб!

С уважение,

Радослав Бимбалов, капиталистически империалист

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 144 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Последния Софиянец

  193 25 Отговор
  Гешеф е позор! Оставка и затвор!

  Коментиран от #20, #32, #37, #60

 • 2 Снайперист

  59 23 Отговор
  ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

  Коментиран от #42

 • 3 ГешеФ

  166 18 Отговор
  Хайде каскет сега е твоя шанс! ХАХАХА
 • 4 Борис К.

  112 23 Отговор
  Аз не мисля че от този трябва да искаме да прави нещо, вече!
 • 5 антрашпиц

  115 12 Отговор
  А отговора на каскета е :Мога да я открия без проблем,но не искам.Що не питате Цецо Гестапото,и той знае коя е тя.......
 • 6 Каскет Каскетов

  119 19 Отговор
  Оставете ни на спокойствие да си преброим чехмеджетата,негодници такива.

 • 7 Бойку шкафа

  91 16 Отговор
  Оставете каскета на мира,толупи такива.
 • 8 баба Зоя

  85 21 Отговор
  Ако видите комунист гладен, дайте му да яде, ако е жаден да пие, гол ли е облечете го, само власт му не давайте!

  Коментиран от #22

 • 9 алооо

  107 15 Отговор
  Кешев , върни ритона !

  Коментиран от #26

 • 10 Рафа

  134 18 Отговор
  Няма политик, в която и да е нормална държава, който да не подаде оставка след разкритието дори и на една далавера, за разлика от безсрамника Боко!

  Коментиран от #13

 • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 12 xaxaxaxa

  90 14 Отговор
  Какво искате сега? Имбецилната Тиква и Каскет Гешефт да ви изтипосат там някаква ПКП, която УЖ е снимала и да ви обяснява как нямало пачки и злато а? Хахахахахаха! Другият вариант е да я самоубият лекинко Каскет, само не докарвай Цецка Цачева да циври пред камерите, че съвсем никой няма да ви повярва на театрото, гьон!
 • 13 антрашпиц

  71 11 Отговор

  До коментар #10 от "Рафа":

  Нито държавата е нормална,нито политиците имат съвест..

  Коментиран от #17

 • 14 Томи 5567

  5 21 Отговор
  Господин Мл.РИ това е задача точно за твоите възможности.Докажи , че си достоен да бъдеш повишен длъжност и да спечелиш "народната любов"
 • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 16 В.В.П.

  72 12 Отговор
  Иван.Г е подлога..Никой не очаква от милиционера върховенство на закона и справедливост....
 • 17 asd

  54 13 Отговор

  До коментар #13 от "антрашпиц":

  А кой говори за съвест даже? Само да има що годе НЯКАКВО възпитание първите 7 години, даже и без съвест, пак биха си подали оставките! Ама то това да не е да му'аш филиите с мас и да си чоплиш Тиквата

  Коментиран от #41

 • 18 Ахахаха

  67 12 Отговор
  Абе полудяхте ли?! Какво се занимавате с бъртвежите на тулупа?’ Кой ще носи милиони евро и кюлчета за две снимки?! Кой има толкова пари кеш?! Бъдете сериозни и игнорирайте тъпизмите на това недоразумение борисофффф! Това са приказки за пред лудите бабички по селата с цел поредна агитация! Но вече е прекалено късно за китка!

  Коментиран от #24

 • 19 Doni Brasko

  56 14 Отговор
  Къде е днес този радетел на справедливостта, стожер на правосъдието и антикорупцията? Сигурно е на отчет при Пеевски.
 • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 21 Фактолог

  16 44 Отговор
  Евала на каскета! Нали за това киснете на жълтите павета изплюеци.
 • 22 Антигерб

  45 13 Отговор

  До коментар #8 от "баба Зоя":

  А защо тролчетата гласувате за Вожда ви тогава - аз повече комунисти и ченгета от ДС не съм виждал на друго място събрани освен в герб и коалиция.
 • 23 Васил Левски

  49 12 Отговор
  Най-големия страх на 🎃 е да не се види по телевизията как брой 💶 и ги слага в шкафа...За радост и това ще го гледаме скоро..Свирено е вече...
 • 24 xaxa

  42 8 Отговор

  До коментар #18 от "Ахахаха":

  Остави "носенето" даже! Трябва да вкара тези чанти през охраната
 • 25 Хаджиментов

  20 10 Отговор
  Споко, в момента е под наблюдение със СРС.
 • 26 БойкУ БурисоФ

  42 12 Отговор

  До коментар #9 от "алооо":

  Ритона е вече продаден в сащ,за да можем да си финансираме режима...
 • 27 jorj

  27 6 Отговор
  Х.. ум..., касета я знае отдавна и отдавна вече и цепят хастара, че и на рогоносеца също!!!!!
 • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 29 еДИН

  13 29 Отговор
  гн.Бимбалов....Повече и не четох...Имената говорят достатъчно!
 • 30 Румбата с дрона

  48 11 Отговор
  Чу ли бе, каскет, защо не откриеш прекрасната госпожа, нащракала снимките и омаскарила така шефа ти пред целия свят. Страх те е, че ще лъснат още кирливи ризи на Бойко и може да потънеш заедно с него. Мишка си ти, мишка с каскет!
 • 31 Харесвам 🎃, само сготвени

  33 7 Отговор
  Май ще се окаже, че госпожата е жена на Василиевич или на сина на един бивш министър на вътрешните работи. От това се страхува тиквата.
 • 32 Мирен преход

  34 5 Отговор

  До коментар #1 от "Последния Софиянец":

  Дълбок соц... Студент е на изпит по история на БКП и абсолютно нищо не знае. Преподавателят отчаяно пита: - Знаете ли поне какво е станало на 9 септември 1944 година? - Не. - А за Маркс чували ли сте? - Не. - А за Ленин? - Не. - А бе, Вие от къде сте се взели такъв? - Аз съм от Каспичан. Изпитващият въздъхнал тежко, отишъл до прозореца и промърморил: - Ех, как ми се ще да плюя на всичко и да отида да живея в Каспичан!
 • 33 Псевдоним

  36 9 Отговор
  Сега или никога, Гешев! Бъркай в джоба на Баце да търсиш цигарата с трева!
 • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  33 10 Отговор
  оставка

  Коментиран от #53

 • 35 българка

  43 6 Отговор
  В момента върви на живо криминален сериал с привкус на сапунка и не му се вижда края. Горкият български народ трябва да бъде свидетел и потърпевш на всички тези БЕЗУМИЯ.
 • 36 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

  34 8 Отговор
  Я НЯКОЙ ЗАМИСЛИЛ ЛИ СЕ Е ДАЛИ НЕ Е ОНАЗИ ТКПК....ОТ КЪРДЖАЛИ ДЕ?
 • 37 Арман Бабикян

  11 29 Отговор

  До коментар #1 от "Последния Софиянец":

  Къде си бе, сладурче 💗 Готов ли си за довечера да викаш пак „Гешев е позор, оставка съд и затвор” и след протеста „давай Бабикян, по дълбоко, пронижи ме...”? 💗

  Коментиран от #44, #46

 • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 39 веселяк

  44 7 Отговор

  До коментар #38 от "Уважаеми г-н Бимбалов":

  Е как бе, някой се опитва да злепостави Вожда! Пускат му пачки и кюлчета! Снимат го когато спи (опасно за живота му), макар, че той каза, че мацето е влезнало, когато го е нямало. И на всичко отгоре президента-пезевенк! Как да не ни интересува? Как да не се задейства прокурора?

  Коментиран от #49, #54

 • 40 Хаджиментов

  30 7 Отговор
  Вече всички разбраха коя е била. Турските сапунерки репички да ядат...
 • 41 Criminal

  2 6 Отговор

  До коментар #17 от "asd":

  Има 4ма .....грени, дали ти минуси........
 • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 43 А бе, момче

  44 9 Отговор
  Той каскетчо трета нощ прави засада на крадеца на кокошки в двора на бай Мюмюн в с.Дълбоко загубеново, пък ти сега с какви дребни престъпления го занимаваш.
 • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 45 макробиолог

  21 4 Отговор
  добре го е описал небраното лозе в което е тая криминална група.
 • 46 Теб нали

  8 6 Отговор

  До коментар #37 от "Арман Бабикян":

  редовно те пронизват, поне не се излагай!
 • 47 Geshev

  9 3 Отговор
  Ми тя неговата нали е същата.
 • 48 месара

  8 9 Отговор
  а ако е била първата ни дама .....????
 • 49 Ама искаш да му светиш ли?

  9 8 Отговор

  До коментар #39 от "веселяк":

  Естествено , че не те интересува! Или си Мара - подробната? А парите и златото, само супер глупак с гол задник може да повярва, че се държат в шкафче. И то държавно!
 • 50 ЧАУШЕСКО

  12 3 Отговор
  КАК ДА Я ОТКРИЕ КАТО ДРУГИ Я ОТКРИХА И Я УБИХА В ГЪРЦИЯ !
 • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 52 Сатъра

  18 3 Отговор
  Господин Бимбалов хич не е лесно това което го предлагате на "Каскета". Как да предаде четата, как да предаде шефа на мафията и не на последно място как да предаде Шефа си нали ще му хвръкне веднага Каскета барабар със съдържанието вътре в Каскета.
 • 53 Истина

  7 6 Отговор

  До коментар #34 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

  Ще почакате доста,до избори и пак не е сигурно.
 • 54 Нямам къща, нямам къща, бе!

  11 1 Отговор

  До коментар #39 от "веселяк":

  Не може! Забранявам! Уволнен си! БУМБАЛ, ТОВА НАПРАВО СИ Е ГОРДИЕВ ВЪЗЕЛ : АСКЕТА, КАСКЕТА И БРАСЛЕТА С РУШВЕТА!
 • 55 Готин

  6 0 Отговор
  Народа, тотално изпуши! Всички се ,,филмираха,,.

 • 56 Биби Кинг

  4 8 Отговор
  Абе не е жена, мъж е бе с женски наклонности! Висок,строен, плешив, с големи уши,прост, шапкар с гърбав нос!
 • 57 Леля

  3 7 Отговор
  Много елементарно е аранжирано клипчето, но фатмака се дразни, вярва на анимации и иска пълно шкафче.
 • 58 Бклнжйй

  3 0 Отговор
  Абе, за камериерки чували ли сте? В МВР за чистачка те проверява ДАНС до Секретно. Щото ако ми 10 листа от дело срещу кмета и го мине през шредера и го хвърли, аз кво правя.
 • 59 Оставка!

  2 2 Отговор
  Мильо каскета е гола вода!
 • 60 Бай

  2 8 Отговор

  До коментар #1 от "Последния Софиянец":

  Позор е за тези който ги е страх от него ха престъпниците и хората ограбили България !!!Позор е да напишеш толкова НЕграмотно няколко изречения до човек избран от ВСС !!!Позор е да не цениш труда на хората който се трудили за храната който се мята по държавна институция и да оскверняваш паметници и културни ценности на България !!!Позор е да нарушаваш законите а да казваш че друг ги нарушава !!!Позор е да използваш деца за политически цели !!!Позор е да има гладни хора а ти да хвърляш храна и павета по хора и сгради!!!Позор е да искаш оставки без да имаш ясна представа за управление и програма който да представиш!!!Позор е да не оценяваш направеното !!!Позор е да искаш да се върнат онези който не направиха нищо преди Борисов за това беше избран !!!Позор е да слушате бандити от други държави който ги е страх да се изправят пред правосъдието в Европейска държава било то Германия или някой друга по ваш избор дори и далечна "'хамерика ''Позор е да се правиш на мъжкар и да се криеш при арабите не е мъжко !!!Позор е триото да не се подаде на детектор на лъжата в живо предаване кой им плаща и те на кой плащат !!!Позор е да няма 2000 човечета който да казват Народа иска вашата оставка Не вие не представлявате народа а определени интереси без ясна цел!!!Позор е историята на управление пред Борисов!!!Позор беше и г-ин Живков за някой но сега вече е оценен като родолюбец и достоен управляващ който в днешни дни търсят всички !!!
 • 61 Аве Адолф Хайл

  3 2 Отговор
  А от кога събирането на трима души с психични разстройства на едно место му викат трио , ами това просто си е сбирка на психодиспансерни в отпуск .....
 • 62 бокошкафа

  0 2 Отговор
  силен вятър и луд човек като мен нямат спиране
 • 63 Преминаващ

  1 0 Отговор
  Боко е мека Мара не той е целта на престъпниците а Гешев ! Затова е тоя вой срещу него ! Яко им бръкна в далаверите по високите етажи но протестиращите са толкова тъпи че няма как да разберат че оставка на Гешев е МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА !

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.