Last news in Fakti

10 Октомври, 2020 10:00 14 624 74

Лош сарай, хубави F-16 или защо Христо Иванов не атакува US посолството

  • христо иванов-
  • ф-16-
  • бойко борисов

И децата знаят, че Бойко Борисов купува по този начин още власт от един от световните господари

Лош сарай, хубави F-16 или защо Христо Иванов не атакува US посолството - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Трепетно вълнение е обхванало демократичната общност. Мало и голямо брои дните до момента, в който Христо Иванов ще поведе протестиращи българи пред американското посолство. Нали той много иска да събори Борисов и атакува всички символи на паралелната държава – Доган, „Балкански поток” и т.н.? Сега има прекрасен повод да се спусне с парашут в американското посолство, забивайки българското знаме на зелената му морава. Всеизвестно е - правителството готви покупка на осем нови бойни самолета, след като по-рано напазарува други. И децата знаят, че Борисов купува по този начин още власт от един от световните господари. Айде, всички чакат Иванов да хукне на протест пред посолството, или поне да информира дипломатите му за вредата от Борисов! Нали по същия повод той бе пред портите на Европейския парламент?

Посолството е доста по-близо – да почука, влезе, да подири сметка защо американците договярят сделка с Борисов или поне да им рязясни какъв сатрап е! От кого, ако не от тези най-големи приятели на гражданското общество би трябвало да потърси рамо? Иванов, естествено, няма да отиде. Няма и целият протест, макар много добре да знае за какво става дума. Виж, при руснаците може. Активисти на „Боец” трескаво наобикалят тия дни „Балкански поток”, много се тревожат от корупция при него. А самолетите, господа борци срещу статуквото, ами тях?! Вицепремиерът Каракачанов обясни на всеослушание, че новите F-16 няма да се плащат наведнъж, а на интервали.

Знае се - ако с руснаците бе извършена такава сделка, натоварваща следващи правителства и поколения, воят щеше да бъде не до небето, ами да настигне с космическа скорост оная кола, която Мъск хвърли в пространството.

Сега обаче има не само тишина, но и унижение - протестираш срещу злодей, а твоят най-голям приятел и борец за демокрация в същия момент се договаря за милиарди с него. Посланик Херо Мустафа лично придружава представителите на компанията „Локхийд Мартин” при срещите им у нас. Нима протестиращите не виждат двойния стандарт на американската държава?

Но те се правят на ударени и за друго. Величествената разсеяност отново е на Иванов, този най-виден борец за реформа в правосъдието. Къде постоя няколко седмици Иван Гешев преди да бъде избран за главен прокурор, придружен от стария? Къде се потопиха заедно с Цацаров, обсъждайки сътрудничество, обмен на информация и други „чувствителни” теми.

В Русия? Таджикистан? В оня бутик в Барселона? Не, в САЩ бяха. Вашингтон ръкоположи Гешев.

Това са същите САЩ, за които цялата помощ за реформа на българското правосъдие се изчерпа със санкции срещу оня човечец, който пусна Николай Малинов. И никой не знаеше името на съдията по-рано, нито го запомни.

А представяте ли си Цацаров и Гешев да се бяха потопили за седмици в Русия? Какъв ли рев щеше да е?

Всичко това показва най-вече безпринципност – голяма на големите играчи, голяма и на пионките им. Показва още палачьовщина – само на пионките. Но работата не е толкова плитка.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 162 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Наблюдател

    150 20 Отговор
    Абсолютно вярно
  • 3 8459

    96 16 Отговор
    Все по явно става срастването на престъпността с държавата и ползването на разследващите органи и държавни агенции като средство за репресия с несъгласните със статуквото.Видяхме как гореспоменатите нападнаха фирма за детски играчки „ Хиполенд“, след като собственика се оплака за репресии над сина му по време на протестите! Но прокуратура и разследващи си затварят очите пред факта станал известен от Нова ТВ на 23.02.20г., когато бе показно как ръководството на УМБАЛ „ Св. Анна“-София открадна четвърт милион лева европейски средства по програма за развитие на човешки ресурси. Повече от седем месеца прокуратура, разследващи, министерство си затварят очите. Д-р Москов твърди , че е уредил проблема с Баце. Ръководството на болницата се чувства над закона. Много хора са застанали с имената си зад гореизложеното, но разследващите се крият от истината! С една дума престъпниците имат подкрепата на държавата!
  • 4 7768

    112 19 Отговор
    Най-добрия ГЕРБ-ер е заключения в затвора!

    Коментиран от #22

  • 5 Точка

    84 11 Отговор
    по въпроса. Така е.
  • 6 дълго име

    59 6 Отговор
    "А вие защо биете негрите"...
  • 7 Hhh

    37 108 Отговор
    Много плитка статия.. Все едни и същи хленчения. По същата логика трябва да "нападне" внисителите на Мерцедес и дилърите на луксозни къщи в Барселона

    Коментиран от #26, #60, #66

  • 8 Георги Ненов

    103 29 Отговор
    Не само Хр. Иванов и Боец, а целият протест трябва да отиде пред американското посолство с искане да се спрат всякакви преговори и контакти с тази власт.

    Коментиран от #12, #46

  • 9 КОНТРАТА

    81 16 Отговор
    Така е, като имаме крадец доказан за премиер е така, разни колонизатори се възползват и шантажират айдуците за сметка на народа нови милиарди за да си гарантира още 4 месеца в Министерски съвет !
  • 10 Private Spaсe

    89 22 Отговор
    Боко 10 години фалшифицира избори с благословията от козяк! Христо Иванов е слуга на козяк.
  • 11 да де

    45 12 Отговор
    Няма как да се има вяра на другаря Бойкикев от стара коза (БКП) яре е
  • 12 Последния Софиянец

    24 33 Отговор

    До коментар #8 от "Георги Ненов":

    Скоро имаше протест пред американското посолство.Да си дошъл!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мутрите вън!

    49 11 Отговор
    Докато не бъде изгонена и последната мутра от властта, няма да има оправия!
  • 15 Наблюдателен

    49 8 Отговор
    Прави Това което му Наредят, най вече прокопиев !!!
  • 16 Охо

    54 19 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    От вас нищо не става. Само 1 гей бракове. Какво направи Х. Иванов в ЕС едно нищо. Палячовци гладни.

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този мисир

    29 36 Отговор
    Не мога да го разбера, защо праща Иванов да търси сметка от САЩ за това че си продава ф16 на българия?
  • 19 Последния Софиянец

    23 11 Отговор

    До коментар #16 от "Охо":

    Ние си имаме всичко.И точно затова се борим срещу мафията която иска да ни вземе всичко.

    Коментиран от #24

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 бай село

    47 15 Отговор
    Аз предлагам Христо Иванов да атакува и комшията ми в село, чиито кокошки постоянно влизат в двора ми и цвъкат.

    Коментиран от #53

  • 22 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    15 15 Отговор

    До коментар #4 от "7768":

    Или на 2 метра под тревата...

    Коментиран от #25

  • 23 веселяк

    43 10 Отговор
    Иска ли Биг Брадър веднага може да гътне Тиквун Великолепний! Купил си още малко власт? Каубоите въобще не мислят така! Ако договора се сключи, клаузите ще са такива, че ако ще Путин да ни е мин. председател, пак ще трябва да ги купи. Козяк си гледа кефа и въведените в заблуждение, и когато му скимне, хоп нова тиква!
  • 24 Охо

    13 5 Отговор

    До коментар #19 от "Последния Софиянец":

    Дааа имаш дръжки. Нали четем за теб. Май бизнесмен си тук. Извинявам се факти да не са ти наследство от фамилията

    Коментиран от #27

  • 25 С тия меки китки и червен..педикюр

    13 10 Отговор

    До коментар #22 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Ли, Палавнице?✊😂
  • 26 Тото

    22 4 Отговор

    До коментар #7 от "Hhh":

    Напротив. Железна логика. Ако Мерцедес бяха превзели българския пазар и искаха всички автомобили да са техни тогава доводите ви биха имали смисъл.
  • 27 Последния Софиянец

    14 13 Отговор

    До коментар #24 от "Охо":

    Като уволнят Троловете на Бойко ще те взема в ресторанта ми за мияч.

    Коментиран от #28, #29

  • 28 Охо

    11 8 Отговор

    До коментар #27 от "Последния Софиянец":

    Може, може в кой живот. Да не те взема Аз за чистач.
  • 29 Абе шут

    14 8 Отговор

    До коментар #27 от "Последния Софиянец":

    Кога ще ни плащаш ❓Какво лъжеш хората пак. Ти си гладен 5лв нямаш. Драскаш на факти. Ресторанти имал. Мн филми гледаш
  • 30 Тошко

    22 14 Отговор
    Ристю сънува че тази вибраторска сбирщина ще дойде на власт, но като се събуди след Март месец ще разбере, че това е било само един сън от жълтите павета иляти с кокоши яйца!
  • 31 Българка

    37 15 Отговор
    Христо Иванов трябва да пита не представителите на САЩ за поредните 8 самолета, а престъпното ни правителство. Ясно е, че след като платихме за 8 , несъществуващи дори на чертеж F 16, ще трябва да поръчваме още, за да окомплектоваме ескадрила. Затова въпросите не са за пред американското посолство, а за прет УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ МУТРИ. Защо дадохме накуп българските пари за нещо несъществуващо- откупуваме Пеевски от разследването в САЩ? И другият въпрос е точно сега ли трябва Шкембе войвода и сие да задават въпоси за сделка за следващите самолети- дали имат подкрепа от работодателя им- народа, или сега в криза и рецесия е най-подходящото време? Така че мястото на Хр. Иванов не е пред посолството на САЩ, а пред БГ правителството. И той е там
    ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР ЗА МУТРИТЕ

    Коментиран от #35

  • 32 Ломоносов

    30 35 Отговор
    Сметнете за 140 години колко българска пара и злато е изтекла на Изток. Текла е и продължава да тече - АЕЦ - Козлодуй и Белене, Транзитният Турецки/Балкански / пАток - 4.4 млрд., скъпата газ и много други. Колко рев обаче за 8 самолета ! Никой не направи сметка колко години плащаме за ремонти на летящите ковчези на братушките ? Всички около нас с Ф-16, без сърбите, някои тук ореваха света. Щом турските кадъни с Ф-16 свалят руските самольоти, направете си сметка, за какво става дума.Това му се вика баланс на силите, другари, не бъдете ревниви.

    Коментиран от #41, #42, #57, #58

  • 33 Ф16.....ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ НА БСП

    23 29 Отговор
    ИДВАТ ЕФКИТЕ 2024Г...ПЪРВАТА ПАРТИДА......ПОСЛЕ ВТОРАТА,ТРЕТАТА И Т.Н. КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП В ТИХ УЖАС....ЗА ПОСОЛСТВОТО НА САЩ....ТАМ НЯМА ДА ВИ СЕ ЦЕРАМОНЯТ
  • 34 Алфа Вълкът

    21 1 Отговор
    Една от малкото безпристрастни статтии в сайта.
  • 35 Алфа Вълкът

    11 9 Отговор

    До коментар #31 от "Българка":

    Христо Иванов е американска марионетка заедно с Румбата. Ама Румбата е висок левел за чуждестранен агент и почти равен на американска чистачка.
  • 36 Казуар

    18 23 Отговор
    Русоидите все забравят, че сме членове на ЕС и НАТО. Христо Иванав трябва да атакува руското посолство, защото Русия води хибридна война срещу България.
  • 37 Пешо

    16 6 Отговор
    Ало Маджо.Ицката е!Ицката преди да отиде пред посолството на САЩ да вземе да се изкъпе да не срами ДеБъ

    Коментиран от #54

  • 38 Фидел

    10 4 Отговор
    Той да каже за баща си. Дядо си. Как се сменя име, презиме, фамилия. Там е заровено кучето, а иначе е сигурно добър юрист и поназнайва някой трик.
  • 39 оня с коня

    14 17 Отговор
    Статията е написана в типично "ХИБРИДЕН СТИЛ",т.е. с помощта на Полуистини се изказва Квалитетна Лъжа.Още в първото изречение се твърди,че "И децата вече знаели че ББ си купува още Власт от Световния Господар чрез заявката за Още самолети".И възниква въпроса:КОИ ТОЧНО ДЕЦА?Ами естествено Децата на Протестиращите ЗАЩО ОЩЕ това Правителство не им е отстъпило Властта,за да подкарат те България КАКТО СИ ЗНАЯТ!И не са виновни Децата им,просто така им е обяснено вкъщи!Децата на ОСТАНАЛИТЕ Хора,които пък Протестират ПРОТИВ Протестите обаче пък ДРУГИ НЕЩА - също от разговори на родителите си в къщи.По-надолу Статията 1 към 1 описва Хр.Иванов като "Продажник",което пък си е чиста Проба Война между Различните Протестни Крила за Бъдещата Власт.И е разбираемо и логично,защото Всеки Протест се финансира от РАЗЛИЧНИ Олигарси.И е казал МЪДРИЯТ НАРОД за подобни ситуации че това са "Сметки без Кръчмар,а аз ще добавя,че Кръчмарят е БАШ Борисов!

    Коментиран от #43, #47

  • 40 наблюдател

    7 10 Отговор
    Лукаво се опитвате да ни втълпите грешна теза.Властта не се купува,а се дава от суверена,тоест от народа.
  • 41 Хаджи Хаджи Българин

    7 3 Отговор

    До коментар #32 от "Ломоносов":

    Прибирай се в диспансера! Време е вече!
  • 42 Гледам че

    25 8 Отговор

    До коментар #32 от "Ломоносов":

    не си много умен, за разлика от адаша си руснак та реших да ти обЯсним:
    1. Това че някакво злато е изтекло на Изток причина ли е да продължава да тече на Запад?
    2. Турците с Ф16 свалиха едни щурмови самолети, а не изтребители
    3. Ф16 може и да са правилните за нас самолети но цената не е правилна, дадохме много пари за тях и още ги нямаме.
    Та така неумнико
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Криеш името си страхливец

    20 3 Отговор
    САЩ не подкрепят протеста в България. Американският посланник не е между протестиращите българи и да раздава понички, няма я и американската еврейка Виктория Нюланд. Протеста е дубайски, иска се оставки и не се посочва кой да е на власт и какво да се случи! Хубава работа ама българска работа. И още по-хубаво ще е на изборите отново при гласуване на 35 - 38% от имащите право на глас. И като би тогава българино, че не сме "дебили, прости, маргинали, инфантили, лош човешки материал"!
  • 45 Криеш името си страхливец

    0 0 Отговор
    И кажи, че не сме тогава ....
  • 46 Мод

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Георги Ненов":

    Ти май нищо не разбра от статията.
  • 47 Хи их хи

    13 13 Отговор

    До коментар #39 от "оня с коня":

    Това герберастията много умствено деформирани! Не още 8 а още 80 искам да купим, нека да са Ф16, но човече, сто пъти ти казаха-цената е висока, но за сметка на това оборудването, логистиката и обучението са окастрени! Това не може да разбере квадратната ти комсомолско-герберски глава!
  • 48 psf

    14 24 Отговор
    Осемдесет процента от научните открития в света се осъществяват в Съединените Американски Щати и всички рационално мислещи народи дават всичко за да са близки с тях. Там са иновациите, новите технологии и насоките на развитие към бъдещето, от които ако се възползваме, ще облекчиме нашия живот и живота на бъдещите поколения. Така, че дружбата ни със Съединените Щати е тъй жизнено необходима, както слънцето и въздуха за всяко живо същество!

    Коментиран от #51, #52

  • 49 psf

    13 10 Отговор
    Ключовата дума за оцеляването на всяка една дъжава в съвременния свят е "КОНКУРЕНТНОСПОСОБНОСТ" и премиера Бойко Борисов подхожда съвсем целеустремено към превръщането й в живо дело.

    Коментиран от #50

  • 50 хихихихи

    13 6 Отговор

    До коментар #49 от "psf":

    Да си извадиш езика от Д-то на Тиквата!
  • 51 Българин

    15 5 Отговор

    До коментар #48 от "psf":

    На кое викаш Дружба? Дупедавството не е дружба, а загърбване на своите интереси за сметка на чуждите.
  • 52 ай де бе

    10 3 Отговор

    До коментар #48 от "psf":

    А знаеш ли на кой са Осемдесет процента от военните конфликти по света?

    Коментиран от #56

  • 53 Айдеее

    9 13 Отговор

    До коментар #21 от "бай село":

    Нито си от село нито имаш кокошки,просто си от ДС русофили/кумуноиди/ т.е. Герберски/коменистически Трол ! Христо протестира срещу всичко мафиотско дошло от североизток! 45 години ви търпяхме наложения със сила нечовешки строй, СТИГА!

    Коментиран от #59

  • 54 Българка

    6 7 Отговор

    До коментар #37 от "Пешо":

    Ицката няма минало, няма с настояще с Маджо. Виж мутрата Борисов има мноооогоооо общо!
    ТАКА ЧЕ ОСТАВКА МУТРИ!!!!!
  • 55 ke da

    7 1 Отговор
    СТАТИЯТА Е НАПИСАНА ЗА ДА РАЗЕДИНИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СИЛИ! А КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО ОПОЗИЦИОНЕРИ СА ГОТОВИ ДА СЕ ХВАНАТ ЗА ГУШИТЕ, РАЗБИРАМ ЗАЩО СМЕ ИЛИ ФИЛИ ИЛИ ФОБИ - ЛОШО БАЙ ГАНЬО ЛОШО!
  • 56 прстото си е

    4 1 Отговор

    До коментар #52 от "ай де бе":

    Според Русия и Китай са 99% - внимавай с процентите ще ти спрат копейките!
  • 57 Доводите

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "Ломоносов":

    ти са нелогични. Дали "Мерцедес" ползва политическо влияние?
  • 58 Просто лъжеш

    8 7 Отговор

    До коментар #32 от "Ломоносов":

    - ток от АЕЦ на изток - кога, за кого? Впрочим - от кого е построена и срещу каква сума?; а за газовите потоци - калко щеше да бъде нетният приход ат Южен поток и колко ще плащаме за американската внечнена газ, голяма част от която е от руски произход? А Ф-16 са остарели и абсолютно ненужни на България - нужни са на САЩ, защото могат да носят ядрен товар. Така американците с малки суми, но дадени на правилните хора, постигат няколко цели - продават си старата техника, заангажирват руското внимание, което трябва да отклонява ресурси в посока България и си осигуряват работни места.

    Коментиран от #63

  • 59 Смея да попитам

    5 3 Отговор

    До коментар #53 от "Айдеее":

    -докато търпяхте, на кое място бяхте по жизнен стандарт - и на кое са сънародниците ти сега?

    Коментиран от #61

  • 60 Анти комунист

    2 8 Отговор

    До коментар #7 от "Hhh":

    Жалко много жалко за всички нас, така ще си върви до края, всички които подкрепят корупцията,поддържайки комунистите от Герб Вмро,патриоти,ще живеят добре, чесните и образовани умни хора,или трябва да се подчинят на червените, от Герб или трябва да напускат,Бсп не са на власт народа ги наказа, уви след тях Евро атлантиците от дър.сигорност,заграбиха власта ,късно либе за китка ,всичко свърши, нашия народ забрави Дядо Вазов, пази боже сляпо да прогледне.
  • 61 Анти комунист

    7 5 Отговор

    До коментар #59 от "Смея да попитам":

    Като слезеш от самолета, излезнеш от аерогарата на един град, първото нещо,което виждаш, са колите по улиците, хората как са облечени, виж у нас ,колите и какви дрехи носят ,хората ,които стоят по спирките,става ти ясно в каква държава си,
  • 62 Копи Пейс

    1 0 Отговор
    ГЛАСОВЕ = ПОГЛЕД.ИНФО
  • 63 Казуар

    10 5 Отговор

    До коментар #58 от "Просто лъжеш":

    Другарю, нали ф 16 бяха на чертежи, сега пък били стари.

    Коментиран от #65

  • 64 ОСТРОВ МАЛТА

    2 4 Отговор
    ИЗОБЩО НЕ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ИВАНОВ НЯМА ДА КЕСНЕ И ПРЕД АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И ПРЕД РУСКОТО -- СТИГА ДА ПОЛУЧИ ДЕПЕША ЗА ТОВА ОТ ........... ДОГАН ! ЩЕ КЕСНЕ ДВА ТРИ ПЪТИ И ЩЕ СИ ИДЕ И ОТТАМ , А ПОСОЛСТВАТА ЩЕ СИ ОСТАНАТ ! ЗАЩОТО БЕЗ ТЯХ ДВЕТЕ НИТО ТИКВАТА НИТО СОПОЛА ЩЯХА ДА СИ РАЗВЯВАТ БАЙРАКА И ДА КРАДАТ СЪС СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ЕВРАЦИ !
  • 65 Другарю

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "Казуар":

    Те не са проектирани още. Плащаме за нещо, което го няма. Къде по света го има това нещо? Кой освен нас разбира се плаща за виртуална сделка???

    Коментиран от #69

  • 66 Ти сляп ли си би

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Hhh":

    Или така ти е изгодно конфискация и затвор на заграбеното ревизия повтарям РЕВИЗИЯ ЗА БОГАТАШИТЕ И ЗАТВОР !! ЧЕСНО ЗАБОГАТЯЛ БИЗНЕСМЕН ЗАТВОР ¡¡¡
  • 67 Блок 70 ??

    1 0 Отговор
    От 70 години на миналия век!! Бъдещи самолети от миналото??!!
  • 68 Каунь

    0 0 Отговор
    Ша атакува ма ша устани без финансирани. Ша са радва на подхвърленити трохи и кючек ша върти ооооп са
  • 69 Казуар

    0 1 Отговор

    До коментар #65 от "Другарю":

    Другарю, парите са внесени в банка и от нея ще се финансира изработването на самолетите, а не предварително платени на фирмата. С някаква лихва.

    Коментиран от #70

  • 70 хамсал

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Казуар":

    Значи ние теглим заем за да купим Ф 16. За този заем плащаме на банката лихви, главницата не я виждаме, тя остава в банката, която пък финансира с нея американска фирма "Локхийд". Цената за самолетите е висока, оборудването към него съкратено на половина! И следват по същата схема още 8! И ми обясняваш, че всичко е точно?

    Коментиран от #71

  • 71 Казуар

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "хамсал":

    В американската банка лихвата е плюс 1.5 процента.
  • 72 Мартин

    1 0 Отговор
    Христо Иванов е просто пионка и слуга на олигарси като Иво Прокопиев, така че той знае, че не трябва да скача срещу силните на деня! Това е истината за Иванов!
  • 73 Стефан

    1 0 Отговор
    Христо Иванов иска да инсталира неговите олигарси да обират големите финансирания, изобщо не е тръгнал да оправя държавата.
  • 74 Българка

    1 0 Отговор
    Правителството нищо не е купило. Само плаща милиарди от нашите пари за нещо, което не знаем дали има и чертежи.
    Така че за правителството- Оставка. Няма защо Хр. Иванов да е пред посолството на САЩ. Какво са ни виновни американците, че правителството харчи срещу нищо български пари. Правилно Христо Иванов протестира пред Министерския съвет