Last news in Fakti

9 Февруари, 2021 15:37 11 070 96

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Някак Борисов е съвместим с „добрите нрави“, пък ние не сме

  • адв. хаджигенов-
  • отровното трио-
  • изправи се.бг-
  • мутри вън-
  • коалиция-
  • парламентарни избори

"Не казвам коалиция, но съвместни действия задължително. Ако искаме да съборим ГЕРБ и корупционния модел, няма друг вариант", каза адв. Хаджигенов

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Някак Борисов е съвместим с „добрите нрави“, пък ние не сме - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

По-рано днес коалицията на „Отровното трио“ и „Изправи се.БГ“ - „Изправи се! Мутри вън!“, внесе в Централната избирателна комисия документи за участие в парламентарните избори на 4 април. Коалицията подаде документи за участие в изборите с регистрацията на три партии - „Движение България на гражданите“, „Движение 21“ и „Единната народна партия“.

Коалицията обаче може да има проблем с регистрацията заради наличието на израза „Мутри, вън!“ в наименованието си. В интервю за БНР говорителят на ЦИК Димитър Димитров обясни, че името е „много необичайно“ има съмнения дали отговаря на критериите за „добри нрави“.

От ФАКТИ се свързахме с адвокат Николай Хаджигенов, за да говорим за регистрацията на „Изправи се! Мутри вън!“ и действията на коалицията оттук насетне.

Относно името на коалицията, адвокат Хаджигенов каза: „Нямам ясен спомен кой каза първи „Мутри, вън!“ – дали протестът, дали президентът, но това кой е първи, кой е втори е тема, която мен никога не ме е вълнувала. Темата с авторството също не на дневен ред. „Мутри, вън!“ е призивът, който протестът разнасяше през цялото си време. Махнахме запетаята, за да угодим на идеите на ЦИК за възможна несъвместимост с „добрите нрави“, каквото и да означава това – някак Борисов е съвместим с „добрите нрави“, пък ние не сме, пък Валери Симеонов не дай боже. Правилно е „Мутри, вън!“, ние го внесохме като „Мутри вън!“, за да няма обръщение, въпреки че „мутри“ реално не е обида“.

„В коалицията сме „Отровното трио“ и „Изправи се.БГ“ – и двете не сме партии. Изборният кодекс позволява единствено партии да участват в коалиции – тоест без партии няма как, затова вносители са „Движение 21“ на Татяна Дончева, „ДБГ“ (“Движение България на гражданите“) и „Единна народна партия“, обясни адвокат Хаджигенов.

„Непрекъснато имаме подписани споразумения с различни НПО-та, от страната на Мая Манолова има с различни партии, но те не стават част от коалиционното споразумение. Това са споразумения само за подкрепа и съвместно сътрудничество, защото в противен случай това означава да направим коалиционното споразумение например с 50 партии и организация, което чисто оперативно няма смисъл, няма как да се работи. Формалните носители са трима, а реалните носители сме ние, гражданите и Мая Манолова с „Изправи се.БГ“. Така сме се и разбрали, не напразно сме двама съпредседатели. Правим това, което обещаваме от самото начало – гражданите са напред, партиите са само юридическите носители“, каза още той.

„Днес приеха документите ни. Сега проверяват подписката, вече са изпратили в ГРАО да проверят ЕГН-тата на хората. Предполагам, че до края на деня или утре ще има решение дали да ни регистрират“, каза адвокат Хаджигенов. Припомняме, че „Изправи се! Мутри вън!“ внесоха 5507 подписа за регистрация в ЦИК.

На въпроса кога ще са ясни кандидатските листи на коалицията, той отговори: „Искаме да спазим заявено желание пропорцията в листите да бъде 70% граждани. Ще ни трябват още няколко дни, за да се справим добре. Оглеждаме и проверяваме всяка кандидатура“.

Адвокат Хаджигенов коментира и възможните коалиции след влизане в следващия парламент: „Не се получи извънпарламентарната коалиция. Засега вътрешнопарламентарна коалиция би могла да бъде само с извънпарламентарните сили - „Демократична България“ и евентуално Слави Трифонов. Това обаче е чисто хипотетично. Като гледам как върви с извънпарламентарната коалиция, представям си вътре как ще е. Това, за което ние сме категорични, за да направим каквито и да е било промени е, че не е нужно да бъдем коалиция – нужно е да бъдем заедно. Това означава задължително гласовете на „Има такъв народ“, задължително гласовете на „Демократична България“, без гласовете на БСП – приятно или не, не са възможни промени. Не казвам нищо повече, а промени.

Всичко зависи от процентите. Все пак ГЕРБ брои – тоест резултатите ще бъдат криви. Каквито и да са резултатите, каквито и цифри да вземем, то дори Правителство не може да се направи без някаква подобна колаборация. Не казвам коалиция, но съвместни действия задължително. Ако искаме да съборим ГЕРБ и корупционния модел, няма друг вариант. Когато някой се тупа в гърдите и казва: „Аз ще махна Гешев“ и разполага с едни хипотетични 10%, това означава, че той директно лъже избирателите си. Това е нещо, което ние отказваме да правим. Аз отказвам да влизам в калъпчетата на истинските политици – тоест аз днес ще ви обещая ток, пък в следващия мандат ще ви прокарам трамвай, това не ми е интересно…“.

„По-скоро бих го нарекъл гласове вътре в Парламента, а не коалиция. Гласове – тоест всички ние, обединени заедно срещу корупционния модел на ГЕРБ“, допълни той.

„Ще ми се всички извънпарламентарни сили като „Демократична България“, „Има такъв народ“, „Отровното трио и гражданите“ заедно с „Изправи се.БГ“ на Мая Манолова да бъдем вътре и да бъдем достатъчно добре представени, за да можем да направим реални промени, а не просто да говорим какво искаме да направим. Говоренето го правим 30-та година вече“, каза адвокат Хаджигенов в края на разговора.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 74 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милен Велчев

    47 111 Отговор
    През 90 ако беше затворил така ресторанти и казино мутрите и маджо щяха да ликвидират министъра явно сега вече мафия няма в тези сектори и това е показателно че герб са премахнали мутрите ..Браво на гн Борисов

    Коментиран от #8, #14, #33, #93

  • 2 честен ционист

    61 105 Отговор
    Борисов има лоби и на запад и на изток, а вас само у дубайските предградия ви знаят.

    Коментиран от #49, #51

  • 3 ДОВОЛЕН

    95 58 Отговор
    БРАВО. ИСТИНСКИТЕ БОРЦИ СРЕЩУ ГЕРБАДЖИИТЕ. МУТРИ ВЪН.

    Коментиран от #96

  • 4 квото сам си

    56 38 Отговор
    Кви добри нрави те гонят с регистрация на партията на Габонската аферистка , мадам Пръмова бе адвокат . Не сам го очаквал от вас .
  • 5 Абе

    52 22 Отговор
    И ти си същия кавал като него,един дол дренки сте всичките. По малко приказки повече действия трябват ;)
  • 6 Абе...

    59 46 Отговор
    Бойко не го харесвам ама и този не го харесвам
  • 7 Ужас

    60 35 Отговор
    Тоя адвокат на извращенията говори за добро и зло,гнусна работа
  • 8 Doni Brasko

    49 24 Отговор

    До коментар #1 от "Милен Велчев":

    Не това е явно! Явно е че мафията се е сраснала държавата. Борисов вече им плаща по друг начин и изброените не разчитат на доходите от тия сектори. Къде къде по- доходно е да крадеш от еврофондове.
  • 9 ТаУмВзе

    41 28 Отговор
    Скрий се бе Продажник! Предатели Народни да искаш. И хашлашки език, по пример на мутропитека. Тия са по долни от себе си.
  • 10 Behemoth

    16 17 Отговор
    Ми като се огледаш по улицата две трети са като него а не като вас ХАХАХА....това е положението в страната на панелните идиоти нов внос само на 150 000 хиляди километра ХАХАХА...тая паплач не заслужава да бъде поглеждана та камо ли да жертваш живота си за нея....много се забавлявам на 2 юни когато биологичните наследници на предателите и мишките отдават почит на наивниците дето са умрели за тоя дето духа...

    Коментиран от #13

  • 11 Doni Brasko

    16 16 Отговор
    Тролчетата налазиха темата. Всички без именца просто да не се четат.

    Коментиран от #17, #24

  • 12 !!!?

    45 25 Отговор
    Този Хаджибабикян се държи като ром пред полицейски участък, а те ме говорят за "добри нрави" ! Какво можеш да очакваш от креатура, която ляга на кръстовището с мотото: Законът не е Закон защото Конституцията е над него, а Конституцията не е Конституция защото не е писана от Фигуранта !!!?

    Коментиран от #18

  • 13 Doni Brasko

    21 12 Отговор

    До коментар #10 от "Behemoth":

    Ти трябва да си на някакви много силни медикаменти. Добре че повечето не мислим като теб, иначе хубаво би било тая държава да се ликвидира.

    Коментиран от #15

  • 14 гост

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Милен Велчев":

    Бързо си смени ника.Нали си безработен ,имаш време.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 пфу

    20 11 Отговор
    Да,а ако вие броите,резултатите ще са прави,нали?уффффф,омразни сте ми още от сега.Дано народа да постъпи разумно,и да не се налага да ви търпим години наред.
  • 17 пфу

    12 2 Отговор

    До коментар #11 от "Doni Brasko":

    Щото пък твойто е истинско,нали?

    Коментиран от #27

  • 18 Вижда

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "!!!?":

    се ,че пишеш за нещо което е далече от главата ти!
  • 19 Сметкаджия

    19 4 Отговор
    Да направим проста сметка за 4 години мандат в НС на Република България? 48 месеца по 5 000 лв. са 240 000 лв. чисто след данъци. На всеки депутат по 5-7 хил. лв. месечно за експерти, помощници и т.н. и хоп ето още 288 000 лв. Коли, шофьори, гориво, ремонти, разходи, командировъчни, участие в комисии, пътувания по света и у нас, дневни, представителни и т.н. и хоп, още поне 250 000 лв. Без да смятаме рушвети, проценти, консултански, лични интереси и т.н.
    За 4 год. на 1 депутат издръжката излиза 1 млн.лв.
    За 240 депутата - 240 млн. лв. за 4 години.
    Честито!
  • 20 Миризлив пор

    27 22 Отговор
    И Бойче не ме кефи но заради тези идиоти цяло лято отиване и прибиране до работа ми костваше с около 2 часа повече. Във всеки случай заради тези простотии ще гласувам против тях!

    Коментиран от #44

  • 21 Хаджи,

    21 11 Отговор
    Активирали са всички медиатори, които преди протестите бяха антимутри. Сега разните стари чанти тип Колтуклиева и В. Томова, и дърти пергиши като Райчев носят вода на ръце и наливат в гепи мелницата. Голяма част от тях са съдени и осъдени, но срещу властова закрила са готови и майките си да продадат. Във ФБ е ужас. Защитниците бокови са на крак от ранна утрин и обикновено започват с добро утро добри хора след което вкл. ла.мета и почват с триото, президента, мая, Слави. После обратно. Адвокате, трудно ще е, ама трябва да опитаме, нали.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Това е АГЕНТ от

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "Doni Brasko":

    ФБP !!! Чykaл на мафията ЖЕНИТЕ!!!АГЕНТ под прикритие !!!ама това е била когато порно филмите се изучаваха в ЦPУ!!!😀
  • 25 element 05

    33 29 Отговор
    Николай Хаджигенов е изключително готин пич Рядко грамотен и работлив човек. Браво Николай , смело напред!! Само грамотни хора могат да помогнат да излезем от зловонната фекална дупка на герп.
    Такива като него следва да ръководят нещастната ни държава , а не измекярите от герп. Гербаджиите са като термити - всичко опоскват откъдето минат и няма наяждане и неусвояване. Толкова прости и жалки същества. Долу герп. Оставка съд и затвор....................

    Коментиран от #34, #72

  • 26 Георги

    13 4 Отговор
    Този да каже за Мравин и да не се прави на ударен
  • 27 Doni Brasko

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "пфу":

    Е не е Пфу

    Коментиран от #65

  • 28 Ivo

    15 11 Отговор
    Ананиев, Делчев, Румен Йончев до последно крепяха Борисов 2. Манолова стана омбудсман с гласовете на ГЕРБ. Това е подмяна, а не промяна!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 РАДИО ЕЛТО

    24 21 Отговор
    БОРИСОВ е
    мутра
    престъпник
    бандит
    сикаджия
    двуличник
  • 31 7437288

    27 13 Отговор
    Е що не му вервам на тоя!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 12345

    19 14 Отговор

    До коментар #1 от "Милен Велчев":

    Не, просто старите мутри бяха изчистени физически, когато г-н Борисво бе Главен секретар, сега вече няма външна мафия. Бойко е Шапката на организацията - не го ли разбирате - той коли, той беси, той раздава пари, той отключва, той заключва - негово си е и чекмеджето.
  • 34 питам си

    22 11 Отговор

    До коментар #25 от "element 05":

    Да, готин е, но е видимо неграмотен. Жалбите, които бе качил на сайта си, бяха пълни с правописни грешки. Освен това нека не забравяме, че някак си изведнъж триото се отказа от протестите - пари, интереси, клякане?
  • 35 Ма мутренската Галева

    15 11 Отговор
    При Вас бе. Какви мутри ,какви пет лева
  • 36 Страшно

    25 10 Отговор
    Смешно, когато истинските мутри се правят на ново начало.
    Добре де този народ за луд ли го смятате, та си мислите че не знае кой кой е
  • 37 Не не

    18 11 Отговор
    Бабакян ходи с маска. За маскирани не гласувам, хаджигенов!
  • 38 Кси

    18 9 Отговор
    Някак вие сте съгласни на гражданска война и дестабилизация в много труден момент за всички, а той не е, търпя ви да мятане павета, саксии, Пекин, молов-коктейл, да парите полицаите в слама, оборугахте институции с яйца, риба, наиграхте се, и всичко юза да доведете на власт ъндърграунд и престъпна олигархия
  • 39 приключихме

    16 6 Отговор
    Да скачаш на Тулупа и да ползваш за трамплин бивш коалиционен партньор на същия този Тулуп и то партньор оглавяват от една противна ни особа , носителка на множество противни неща в биографията си , ми идва в повече . Играеш го мъжкар адвокатче , но не е лошо все пак да се тестваш за полова принадлежност.

    Коментиран от #69

  • 40 Страшно

    16 10 Отговор
    Смешно, когато истинските мутри се правят на ново начало.
    Добре де този народ за луд ли го смятате, та си мислите че не знае кой кой е

    Коментиран от #45

  • 41 гост

    8 6 Отговор
    Тоя нещо се е превъзбудил.

    Коментиран от #42

  • 42 кикирикиии

    8 5 Отговор

    До коментар #41 от "гост":

    На бело е.
  • 43 Няма да стане

    18 9 Отговор
    Ако Христо Бойкикев, Слави Трифонов, Манолова, Бабикян и Хаджигенов не целуват ръка на Нинова или друго каквото тя поиска тогава доцент Борисов ще продължи да управлява, докато навърши 90 годишна възраст. През това време няма да спира да ни приканя да " одиме да обедваме" или да "вечераме".
  • 44 гост

    5 4 Отговор

    До коментар #20 от "Миризлив пор":

    Такъв ще си и останеш - като името!

    Коментиран от #50

  • 45 гост

    11 6 Отговор

    До коментар #40 от "Страшно":

    Знаем тулупа с шкафчето - друго не ни трябва!нали Горанов?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 гост

    7 9 Отговор
    Всичкото тулуп се е активирал!

    Коментиран от #63

  • 48 fen

    19 8 Отговор
    Вие сте сбирщина гарга, рак и медуза! Ето отговора на въпроса от лятото "каква е алтернативата - никаква!
  • 49 ран

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Миличък, Дубай няма "предградие". Нито канавка. Нито махала.
  • 50 Миризлив пор

    15 12 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    Може и да мириша, ама тези цяло лято показваше пълно незачитане на законите и останалите хора. Замисли се ако има власт дали ще зачита останалите хора.
  • 51 има да

    7 9 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Да, много точно си го казал/а. Но именно за това не трябва да се допуска повече Борисов и подони на него лобисти във властта. Лобито на Борисов и на запад и на изток има единствена цел да използва държавата като перачница на техните мръсни пари и да ограбва бавно и систематично нас, българските граждани: пример ще ти дам само с масата гастарбайтер, дето били "ненадминати експерти" по ваденето на апсержи в Германия, Белгия и Франция, и масата чужди фирми като Веолия, Булбанк, ЕоН, ЧЕЗ,..., които изнасят спечеленото от нас към държавите-майки на всяка от тези фирми. Няма да коментирам тръбите дето осигуряват газ от Турция на Сърбия. Аман от тези лобита, аман от еврофондовете им - колкото повече ги имат лобитата и им се раздават пари от ЕС на наши управляващи, толкова по-зле за 86% от българскя народ. А демокрацията се правела от гражданите уж, при това от мнозинството.
  • 52 adffad

    3 3 Отговор
    Ако станат мутрите където комунистите ги създадоха с раздаването на куфарчетата с пари,ще има рязане на зелки.
  • 53 Наблюдател

    19 5 Отговор
    " Вие", Христо Иванов, Николай Младенов... цялата синя сган бяхте изпратени от сградата с антените на Козяк да яхнете протеста . За България с Нищо не сте по-различни от Боко !
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Asterix

    13 4 Отговор
    Днес да си адвокат..не е работа.Къде има,къде няма...политиката си е по сигурно и топло местенце!!Дай Боже поне 3,1% покрай Мая,че да закърпим следващите 4години.Я какъв глад се задава...
  • 56 Бай Курти

    20 9 Отговор
    Пред перспективата Хаджи Гейчо ,арменския толуп или сестра Галева, предпочитам Боко да управлява,отколкото тези иди@ти.
  • 57 ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ,

    17 8 Отговор
    ОБВЪРЗАНИ СТЕ С ПРЕСТЪПНИЦИ, КАТО БОЖКОВ!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 SDEЧЕВ

    15 7 Отговор
    МАЛКО РАЗЯСНЕНИЯ,ЗА СВЕДЕНИЕ НА ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ ЛИЦА.ПЛАНА НА ТЕЗИ МУТРИ МАЯ И СИЕ Е СЛЕДНИЯ- МУТРАТА ЧЕРЕПА ИМ ПЛАЩА ЗА ДА ОРГАНИЗИРАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО В КОМБИНА С БСП ,ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН. МУТРАТА ЧЕРЕПА ОРГАНИЗИРА ВТОРА ПАРТИЯ МУТРЕНСКО ЛЯТО В РОЛЯТА НА ДИМКА ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ МУТРЕНСКО ТРИО И МАЯ ОТ БСП. МАЯ ОТ БСП КРЪЩАВА КОАЛИЦИЯТА СИ С МУТРЕНСКО ТРИО - МУТРИ ВЪН С ЯСНАТА ЦЕЛ ,ЧЕ НЯМА ДА МИНЕ ПРЕЗ СЪДА ,НО С ЯСНАТА ЦЕЛ ДА ЯХНАТ ХОРАТА ОТ ПРОТЕСТИТЕ. КРАЙНАТА ЦЕЛ Е МУТРИТЕ ОТ БСП ЗАЕДНО С МУТРЕНСКО ТРИО ФИНАНСИРАНО ОТ МУТРАТА ЧЕРЕПА,ДА СЪСТАВЯТ ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ ФИНАНСИРАНО ОТ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА МУТРА-ЧЕРЕПА. МНОГО ХИТРО НЯМА ЩО ,ТИПИЧНО ПО ПАРТИЗАНСКИ. ХОРА ОПИЧАЙТЕ СИ МОЗЪЦИТЕ- ИЗБОРИТЕ СА ЧИСТА МАТЕМАТИКА. ГЕРБ-ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА -ДА БЪЛГАРИЯ ИЛИ БСП-МУТРАТА БОЖКОВ. ДПС НЯМА ,КОЙ ДА ГИ МРЪДНЕ ИМАТ СИ ЕДИНСТВЕНИЯ ТВЪРД ЕЛЕКТОРАТ И ВИНАГИ ЩЕ СА ФАКТОР ИЗВЪН ПРАВИТЕЛСТВО В ПРАВИТЕЛСТВО,ВСЕ ТАЯ. ОПИЧАЙТЕ СИ ГЛАВИТЕ ИМА СИНЬО ХАПЧЕ ЕС И ЧЕРВЕНО ХАПЧЕ КРЕМЪЛ СЪС ВСИЧКИТЕ МУ МУТРИ. МУТРИ ВЪН
  • 60 Да каже

    5 3 Отговор
    Лапа ли и как?
  • 61 😃АНАЛлизатор😂

    15 3 Отговор
    Интересни хора сме ние Българите.
    Дойде ли време за избори, ПОЛИТИЧЕСКИ ФЕКАЛИИ веднага изплуват на повърхността жадни за власт и пари. Миризмата която разнасят е достатъчно силна да накара хората в изборния ден да си останат в къщи, което е гаранция за нова изборна победа на "султана" с инициали Б.Б.
  • 62 SDEЧЕВ

    24 8 Отговор
    ТОЗИ МЪРСОЛ ОСВЕН ,ЧЕ Е ХВЪРЛЯЛ ЯЙЦА ПО ПАРАМЕНТА ,КАКВО ДРУГО Е НАПРАВИЛ ЗА БГ?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Адвокатка

    7 5 Отговор
    Г-н Х.Г...., не може човек да пипа вмирисана риба и да не засмърди - та и вие.По липса на възпитание и интелект - равнис на Б.Б
  • 65 нети

    4 3 Отговор

    До коментар #27 от "Doni Brasko":

    Дони,къде ти е Момчила да те напрегне?Почвам да ревнувам вече!
  • 66 Хаджиментов

    12 3 Отговор
    Този мишок може само да носи на Бойко куфарите лично
  • 67 ХАДЖИ ЖАДЖИ МЕНТОВ

    10 4 Отговор
    ЕЙ Я ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН БЕ ТЪ#ПА#НА#РИ ТАКИВА , САМО АЗ ДЕТ' НЕ СЪМ ВА ДОИЛ БЕ ТЪ#ПЪ#НА#РИ . ДА ВИ ПОКАЖА КВ'О МОА БЕ ЕИ , ДА ФЛЕА ФЪФ ТОЗ ПАРЛАМЕНТ БЕ ТЪ#ПА#ЦИ ТАКИВА , ДА ПОСЕДЯ МАЛКО БЕ ЕИ. ЧЕ ГОЛЯМО БЯГАНЕ БЕШЕ ПО ПЛОЩАДА БЕ ЕИ !!
  • 68 хе хе

    10 4 Отговор
    Видяла жабата,че подковават коня, и тя вдигнала крак, ха ха!
  • 69 ха ха

    11 7 Отговор

    До коментар #39 от "приключихме":

    тоя високо хвърчи, но ще трябва да го върнат обратно да се доучи,че как ще участва в управлението, след като няма ни едно спечелено дело и все бяга от съдебната зала! Що за адвокат е това същество, или си е купил дипломата в някой периферен вуз
  • 70 учуден

    10 4 Отговор
    Всеки ден дъвчете Борисов и какво? Както е казал народа "кучетата си лаят кервана си върви",а той народа е много мъдър.Да попитам защо не повдигнете въпрос за свинчето на летеца борец за справедливост?
  • 71 Хаджи ще

    8 2 Отговор
    гласувам,за вас,ако ми кажеш КОЙ точно от вас няма комунистическо потекло!! Лая кречеталото,не я броя...тя е със синя кръ...опа уиски във вените,и няма ама нищичко общо с бкп/бсп!!!
  • 72 Да де

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "element 05":

    Ще си кажеш ти , че някакви елементи си слагате по едни дупки с Хаджигейски!
  • 73 Гнусен трол

    2 5 Отговор
    Мръсните тикви защитават голямата тиква така се прави много пари има в чекмеджето
  • 74 ЛУДИМЛАДИ

    7 3 Отговор
    КАТО СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИТЕ КОЙ ЩЕ Е ПРЕМИЕР , ТРИМАТА ЛИ ИЛИ ЩЕ СЕ ИЗПОКАРАТЕ ЗА ЕДНОТО КРАДЕНЬЕ ! .... ОЩЕ СЕГА ПРАТЕТЕ КЮСТЕНДИЛСКАТА БАЯДЕРКА ПРИ СТАНИШКАТА ИЛИ БОЙКО ЧЕ ЩЕ БЕРЕТЕ ЯДОВЕ , ТА ЛУДИ ЩЕ СТАНЕТЕ !
  • 75 Тапата

    7 3 Отговор
    Ако усилията на тези хоора, за влизане в Парламента, бъдат впрегнати за производство на ел. енергия, то няма да ни се налага да строим нова атомна електроцентрала.
  • 76 Кой68

    6 4 Отговор
    Кисъла мутро .....Я разкажи за детската джендърска книжка която рекламираш ..
  • 77 Бай...

    3 3 Отговор
    Н1! Ами то мутрите дето държеха кръчмите тогава, сега са банкери, бизнесмени, а някои и премиери, така, че ситуацията е коренно ра злична! Сега рекета не се налага долу, а от горе надолу!
  • 78 Клин клин избива

    5 4 Отговор
    Божков и Българско лято ! Яко !
  • 79 Прозорлив

    6 3 Отговор
    Ле-ле адвокате,
    Днес за пореден път се убедих, че си най-добър в хвърляне на домати и яйца
  • 80 охо бохо

    4 3 Отговор
    Кой ще чете жалбата ви бе, смръдливото трио !?
  • 81 Анонимен

    2 1 Отговор
    БОЙКО ВИЖ С КОИ Е ОБВЪРЗАН. ЧЕПАЕВ ПОМАКА ОТ СМОЛЯН В САЩ, ВЪЛНЕВИ, ШАРКОВИ, ДОГАН, МНОГО СА. ТУРЦИЯ ЧЕРНОМОРИЕТО ДО ВАРНА. Люк Хардинг.. Книгата му излезе на пазара с под заглавие:,, Убийства, хаос и руското проклятие на запада.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 psf

    2 3 Отговор
    Всички, които искат с незаконни действия да свалят законно избраното от народа правителство, са престъпници! Още по голямо е престъплението, когато начело на тези престъпници е юрист!

    Коментиран от #84

  • 84 Сини закони

    2 3 Отговор

    До коментар #83 от "psf":

    След костинбродската афера с приготвените фалшиви бюлетини , никой в света не би оставил партията на Плевнялиев и Борисов не просто на власт , а изобщо да съществува . А синята мафия започна да се кара на българите , че са я разкрили .

    Коментиран от #88

  • 85 Тольо

    1 2 Отговор
    В you tube има клип Костадин Костадинов срещу Хаджигейов където се вижда тоя "адвокат"какво представлява вижте сами.
  • 86 Shponka

    1 1 Отговор
    Противоотровата за това "Отровно трио" е в Българския съд. На изборите, ние трябва да им помогнем да попаднат в съда, в ръцете на който е възможността, да бъдат пресечени подобни бъдещи прояви!
  • 87 Хммм

    2 1 Отговор
    Вас ви дерижират други мутри - забравете да управлявате! Кога ще е за престъпници да си останат тия!
  • 88 Дааа

    2 2 Отговор

    До коментар #84 от "Сини закони":

    Но от сестра галева бяха подготвени бюлетините.
  • 89 пламен

    1 2 Отговор
    Ако подобна гавра с държавата беше извършена от от такова "Отровно трио" в южната ни съседка-Турция, до сега то щеше да гние в занданите на Диар Бекир, ама тука Бойко е арабия и ги търпи.
  • 90 лион

    2 1 Отговор
    щом тези дето носиха ковчези и бесилки ще стават депутати яко сме го закъсали
  • 91 Хаджибабикян пръдлето

    1 2 Отговор
    С добрите нрави като бесилки,ковчези, затвори,юмруци. Подлоги на комунистите.
  • 92 Народът

    2 1 Отговор
    Дадохме им президенството,те поискаха и властта. През 2017 ги пернахме по крадливите ръчички, сега пак напъват към властта. Този път със сатъра.
  • 93 Само простотия пишеш

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Милен Велчев":

    Какео ще ликвидират ме смешен, целия свят затваря ние тука се прайме на безсмъртни, акде стига глупости, в Ухан хората не излизаха 74 дена ама няма 1 минута няма само до аптеката , изобщо не са излизали, ние тука много сме се изнежили🤔
  • 94 Го4о

    1 1 Отговор
    Ами не сте съвместими с "добрите ви нрави", защото затваряхте кръстовища, хвърляхте яйца и домати по сградите, окачвайте по светофарите БЕСИЛКИ!?!?!? Това "добри нрави" ли са???? Добре, че на ББ нервите са здрави иначе вече нямаше да ви има!!!!
  • 95 Тошко

    1 2 Отговор
    Адвоката на ЛИлана (ОПГ череп) иска да става дУпедат!? Ха ха ха... Или Адвокат на братя Галеви със същите мераци!?!? Ха ха хс
  • 96 Щастливец

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "ДОВОЛЕН":

    Бате Боико е герои