Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 13:00 13 896 79

Иво Инджев: Издънката на Борисов по дънки

  • бойко борисов-
  • руски посланик-
  • анатолий макаров

Коментар на журналиста в личния му блог

Иво Инджев: Издънката на Борисов по дънки - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Какво иска да каже премиерът Борисов, изпращайки против правилата на протокола по дънки и блуза руския посланик Анатолий Макаров с пълното съзнание, че ще бъде сниман в този вид на сбогуването с московския пратеник, на когото се мазнеше фамилиарно?

Не, това не е въпрос на “вкус”, какъвто е ясно, че Борисов проявява в рамките на добре известното му влечение към простотията. Тази чалга в поведението може да я практикува колкото си иска в частния си живот, но не и като представител ( и олицетворение!) на държавата пред държавния герб и знамето на Европейския съюз.

Ще каже сега някой, че Борисов е насъбрал най-после дързост да изрази неуважително отношение към Русия и трябва да му ръкопляскаме за тази закъсняла еманципация. Съжалявам, но той проявява неуважение към българите, които държат да имаме елементарно възпитан премиер в собствените ни очи и пред погледа на онази част от света, която съди за нас по държането на този тулуп и си вика : “ами това сте вие, той е еманация на вашата нация, сами сте си го избрали”.

Да се “държиш на положение” е нещо, което трябва да го имаш по рождение. Или поне да си се опитал да възпиташ в себе си, но това е невъзможно за тулупа, който не изпитва такива пориви. За толкова години в центъра на вниманието той не пожела да мръдне и крачка напред от манталитета на селския сваляч, който мачка грубо непознати жени при възможност да се снима с тях като техен повелител или пъха залци в устите на малки момичета, изпратени да го посрещат с питки.

Да не говорим, че тулупът вдига топка на руската пропаганда да ни изтипоса като прости балканци в негово лице.

Питам се къде са русофилите да се възмутят, че трябва един “русофоб” да ги отмени. Но нито Макаров, както се вижда от липсата на критичен поглед в сайта на руското посолство върху демонстрацията на простотия от Борисова страна, нито русофилските организации и медии у нас реагират на тази “дреболия”. Вероятно именно защото я смятат за дреболия и пренебрежимо укорима проява на палавост от страна на послушния Борисов на фона на огромните му заслуги за утвърждаването на русофилщината и през мандата на Макаров. Та нали самият тулуп се похвали, че очаква от Кремъл да го разберат и да не му се сърдят за забележката му срещу арестуването на Навални понеже междувременно е изпълнил обещанието си да построи руския Турски поток!

А как само му се мазнеше на “Юра”, както Борисов нарече Анатолий Макаров , може би по навик от прегръдките с предишния посланик Юрий Исаков! Стоп кадърът с прегръдката, който извадих от рекламното му видео от онова съвместно символично откриване на руския проект край Стара Загора през 2019 година, обобщава много правдиво истината за отношението на Борисов към Русия и нейния представител у нас. А последната им обща снимка може само да бъде опит за заблуда , ако Борисов наистина е опитал да вложи някакъв смисъл с празноглавата си проява по дънки.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    94 20 Отговор
    Иска да покаже Бойко че с Путин са си близки.Цял газопровод му построи с нашите пари.

    Коментиран от #57

  • 2 ДА АМА

    78 10 Отговор
    С ЧЕРВЕНА БЛУЗА. КАК БЕШЕ кпсс бкп ВЕЧНА ДРУЖБА
  • 3 Присмехулник

    76 16 Отговор
    Бай Тошо на младини...

    Коментиран от #17, #24, #66

  • 4 Behemoth

    58 12 Отговор
    Тиквата е натуралист !И българите са натурели....средна Азия в гените,на кончетата и в Европа...да видят кон боб яде ли...
  • 5 Българка

    127 12 Отговор
    Държавата ни се управлява еднолично от опростачен празноглавец! Той надгради с простащина образа на Бай Ганьо

    Коментиран от #64

  • 6 психолог

    49 9 Отговор
    боко ли,извратен политик с богата душевност!!! като народа ни!!!
  • 7 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    58 10 Отговор
    ПО ЧЕКМЕДЖЕ И ПОЛЕГНАЛ НАПРЕКИ НА КРЕВАТА СЕ ИЗДЪНИ ТОЙ!!!
  • 8 тиквата

    73 14 Отговор
    си е простак....
  • 9 Небръснат

    86 12 Отговор
    нахлузил дънки , запретнал ръкави на пуловера като селски биткаджия и с вид , като току що станал от леглото ! Пълен резил !
  • 10 !!!?

    21 49 Отговор
    Инджев защо си мисли, че Бай Ганьо е автора на Алеко Константинов !? Освен това не прави ли паралел между наглото държане на облечения по протокол "братушка" поп Киро Гудяев, който държа "конско" на Радев и то в собствената му приемна в българското Правителство !!!?
  • 11 Гост

    74 10 Отговор
    От Бойко всякаква простотия можем да очакваме. Вече с нищо не може да ни впечатли, та и хората вече не реагират. Свикнаха с образа и поведението му. Виж, ако направи нещо умно, то тогава би ни впечатлил и бихме коментирали. Сега, какво да коментираме?!
  • 12 ТаУмВзе

    40 39 Отговор
    Инджев или е сменил дилъра, или има някакви просветки. Докато просто го е пернала партийната книжка. В който и случай да е, си остава палячо. Лай бе! ЯЖ.

    Коментиран от #56, #74

  • 13 Абе инджeв

    37 45 Отговор
    ТОВА СЪС СВАЛЕНИ ДЪНКИ ЛИ СИ ГО ПИСАЛ?НАПИШИ НЕЩО НОВО КОЕТО НЕ ЗНАЕМ ЗА БОРИСОВ!А ИНАЧЕ ТЕБ ТЕ ЗНАЕМ ЩО ЗА „ЖУРНАЛИСТ” СИ!!!

    Коментиран от #28

  • 14 Факт

    58 10 Отговор
    За да се хареса на Русия и на САЩ им подари по 3 милиарда наши пари, народни пари, които не се знае как ще връщаме от огромния външен дълг. Подари на руснаците турски поток им построи.... На американците пък им плати авансово цялата сума за едни рисунки на Ф-16, модел 1974 г. Поне да беше за модерните Ф-35... И това стана само с гласовете на ГЕРБ + ДПС + ВМРО... Да се знае и да се помни !
  • 15 !!!?

    39 19 Отговор
    Борисов го е приел като "братушка", а Макаров се е явил с костюма от КГБ със скрита камера и записващо устройство както и кремълския поп Гудяев при Радев !!!?
  • 16 pepy

    101 7 Отговор
    Много ми се иска по навик да оплюя Иво Инджев, ама като погледна тази снимка и ми минава...

    Коментиран от #31, #67

  • 17 Е пък

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Присмехулник":

    Колко да е на младини.
  • 18 До аФтора

    25 9 Отговор
    Инджев, я да ни светнеш кои медии отразиха последното оси.ране на Инспектора? Да ти помогна - Факти, Фрог и Афера. Но и трите сайта заедно не стигат, за да стане новината национално достояние. Т.е. - много е възможно от партията на русофилите изобщо да не са разбрали за гафа на Тулупа!
  • 19 Аз40🏴‍☠️

    32 34 Отговор
    Тоя доносник на ДС Инджев е пълна показност за издънка на прехода у нас. Просто може да се определени модела по него директно.
  • 20 Перо

    21 32 Отговор
    Толупа да хванеш,блогъра да удариш. Боклуци,две в едно!
  • 21 ПЕНКО

    16 29 Отговор
    От както- този се самозаключи в директорския кабинет на БТА- ПРЕТЕСТ- ТИТУИРАЙКИ УВОЛНЕНИЕ - СИ Е СМЕНИЛ ИМЕТО С : " ВИВО ИНДЖОНИ " !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 22 Шопо

    40 8 Отговор
    Донякъде оправдавам поведението на Главната Мутра. Не виждате ли, че дебелее не с дни, а с часове, и вече не може да си намъкне сланините в костюма! А всяка седмица да си купуваш нов Армани, ще да дойде множко на бюджета - нали не вярвате, че сам ще се прецака да даде толкоз пари, след като може да бръкне в хазната!? Когато пък ти липсват и първите седем години, работата става мам си джейс!
  • 23 Ммм...да

    33 7 Отговор
    Ама тулупа си е приятел с Юра.Пиха и ядоха заедно на сватбата на Волен.
  • 24 Тц не позна

    23 12 Отговор

    До коментар #3 от "Присмехулник":

    Я виж някоя снимка,на оня разнасящият вируса нищоправец! Одрал му е кожата,на бае ти Тошо!!
  • 25 Елементарно

    37 8 Отговор
    "... да имаме елементарно възпитан премиер" и ние точно такъв имаме. По-елементарно от този циник едва ли може да има. Да наречеш председателя на НС Проста Кърджалийска П.. Западните партньори, че им го забиваш с 200, и т.н. Какво ли говори за руснаците може да си представим. Особено като се има предвид колко български пари им е подарил.
  • 26 Що бе Ивчо

    25 25 Отговор
    Нашия си е вкъщи,по домашни дрешки! Няма да се облича официално заради някакъв руснак,и да стои мирно,като оня дето руският поп му набиваше празната тиква....

    Коментиран от #29

  • 27 Симо

    30 24 Отговор
    Ти Иво и Бойко сте ПОДЛОГИ на САЩ и погубвате БЪЛГАРИЯ
  • 28 Абе инджeв

    19 25 Отговор

    До коментар #13 от "Абе инджeв":

    ТИ НА СНИМКАТА КЪДЕ ГИ ВИЖДАШ ДЪНКИТЕ?ДА НЕ СИ КЛЕКНАЛ НИСКО ДОЛУ СРЕЩУ ЦИПА ТА САМО ТИ ГИ ВИЖДАШ😬
  • 29 Ха ха ха

    13 5 Отговор

    До коментар #26 от "Що бе Ивчо":

    Е той като построи потока, може и по къси гащи да се яви, прав си:)), а когато трябва да се помоли той знае как да отиде в Москва да не го заобиколи тръбата и браво, за което:)

    Коментиран от #33

  • 30 Другари

    17 8 Отговор
    пуловер,ама ЧЕРВЕН! Като сайта ви,и вас! И това ако,не е уважение към руснака??...
  • 31 чичо

    13 38 Отговор

    До коментар #16 от "pepy":

    Това,ако не знаеш,е дело на „българин“,толкова българин колкото Инджев и една „българка",дето по-нагоре в коментара си е написала,че бай Ганьо е прост човек.Поради що се срамите да се наречете българи?

    Коментиран от #36

  • 32 В Хоумофис е мутрата

    26 8 Отговор
    Ние сме виновни, че ги търпим
  • 33 А бе ние му

    13 19 Отговор

    До коментар #29 от "Ха ха ха":

    се смеем,ама тоя успява,да е приятел със всички,за което можем само,да се радваме.....Оня "Празната глава" никъде го не щат защо ли???

    Коментиран от #35

  • 34 ПСР

    36 6 Отговор
    Тук не иде реч за русофилия или фобия,а за протокол.
    Такъв е абсолютно задължителен при подобни дипломатически изпращания/посрещания.
    Нищо необичайно няма обаче,щом Барба Бойко е участник.Награби да целува Херо Мустафа.Козирува на Танте Меркел.По пуловерче при Н.Пр.Посланика на РФ.
    Бойковизъм в чист вид.
    Скъсаните гумнетки,филията с мас и праз.Нормално.
    Гаф,та гаф.Ужасяваща простотия,която се лепи на Нацията ни.

    Коментиран от #37

  • 35 Ха ха ха

    9 19 Отговор

    До коментар #33 от "А бе ние му":

    Аз не му се смея, напротив, не знам кой е празната глава, но най не го искаха Плевлю, ни отвън, ни вътре, та с такъв пример преди това и на сегашния не бих се смял, не е като Бойко, но не е и Плевлю :)))
  • 36 pepy

    35 8 Отговор

    До коментар #31 от "чичо":

    "... Поради що се срамите да се наречете българи?"

    Българи като Левски и Странджата или като Тулупа и Юмручето?

    Коментиран от #39

  • 37 Ей го и тоя

    18 13 Отговор

    До коментар #34 от "ПСР":

    Така е, ама тя Меркел не успява да завърши северен поток 2, а нашия успя, по дънки и без чужд език ама успя, онези етичните въведох нови полове, тоалетни правят за нов вид непознат в природата :), това етично ли е или нормално,:)
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 чичо

    5 27 Отговор

    До коментар #36 от "pepy":

    Некоректен въпрос,ти решаваш за себе си.Няма как да си българин като,примерно,Путин или Тръмп.

    Коментиран от #46

  • 40 За град с много хилядолетна история

    7 1 Отговор

    До коментар #38 от "Пловдив":

    на вас ви куца историята от последните няколко десетилетия!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 789

    4 0 Отговор
    Иэтри истината от пост 41!?😡😡😡😡
  • 44 psf

    13 25 Отговор
    Бойко Борисов е министър председател на България а въпросният посланник, както обикновенно е един шпионин. Той да се благодари, че Бойко го дари и с такова внимание, след като през неговото посланничество, страната му направи скандално изказване по адрес на братята Кирил и Методи, която изпраше хора да шпионират военните ни заводи, която направи опит да отрови Гебрев, която се намеси грубо чрез президента си във вътрешните ни работи по отношение на русофила Малинов и др. Не само нашия премиер си е позволявал да не се съобразява с етикета, И Руския президент се е показва пред света в не чак до там изискан външен вид. С тази си статия обаче, Иво Инджев се включи в предизборната борба, на страната на проруските сили, а се правеше до сега на поддръжник на демократичните сили.

    Коментиран от #45

  • 45 Ха ха ха

    13 2 Отговор

    До коментар #44 от "psf":

    Айде да не се правим на по големи от колкото сме:) в неговото посланичество, Бойко ходи в Москва да се моли да не го заобиколи тръбата и за реакторите му опрости ха лихвите, а той завърши потока, за Кирил и Методи руснаците отдавна са казали, че са българи, а ако кажат, че идват от Македония, едното не отрича другото, това казаха:), за военните заводи е смешно, защото те правят само руско оръжие без лиценз и е възможно това наистина да не се харесва на руснаците и има резон, още повече когато се печели от нещо носещо смърт без лиценз и позволение на истинските му създатели и не е нужно да плюете там където пак ще трябва да се ли е след време, ако ще и само един реактор да решат да сложат в Козлодуй или където и дае:)

    Коментиран от #68

  • 46 pepy

    27 2 Отговор

    До коментар #39 от "чичо":

    "... Няма как да си българин като,примерно,Путин или Тръмп."

    Да... Некоректен пример... Вярно е, че няма как, защото и двамата не са българи, за разлика от четиримата в моя коментар...

    Коментиран от #65

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Лейка

    6 15 Отговор
    Инджев къде се намести ти пак да даваш коментари за нещо си? Всички те ритнаха и не ставаш за нищо. По добре си мълчи.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Дърт пее..раст...

    10 13 Отговор
    Инджев е много дървен мислител ,анализатор,..Има план да махне 3март от календара на националните празници.на България.От 30 г ,чакам таквиз потури като него да направят фабрики,пътища,паркове, инфраструктура,реформи..Ама Няма.!!.Обаче,тия клепари само си лаят и лаят ..За туй плаща външно на САЩ..
  • 51 ДжафДжаф

    11 4 Отговор
    Ми пътува постоянно човека! Кво да облече, докато се мандахерца с джипката налево на десно! Очевидно, че се е наложило да приема Макаров между две пътешествия! А и пуловерчето е в напълно подходящ ЧЕРВЕН цвят! Освен това къде е оня плешивият Мутафчийски да му спретне един акт, заради липсата на маска? Пуловерчето е доказателство за лош вкус, но пък липсата на маска си е закононарушение.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 отече

    17 4 Отговор
    Толупий , щом и Иво Mинджев ти вдигна мерника , нещата отиват ептен на зле , ще инспектираш ЦСЗ гаранция.

    Коментиран от #69

  • 54 КАРЛ МАЙна

    15 2 Отговор
    ОТ КЪДЕ ДА СЕ НАУЧИ КАК Е ПО ПОПРОТОКОЛ, ....ВИНЕТУ НЕ ХОДИ С КОСТЮМ ..........., А ТОЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕ..............ТАШУНКО САПА............!
  • 55 БГ ЕС НАТО

    7 13 Отговор
    Ами Ивчо това е твое виждане само че другата гледна точка е че както ги тупа по гърба и им се мазни така им го нашива здраво отзад Само малко справка Ф16 кораби подводници Постоянна военна база на САЩ Очакват се и още много други нещица които трайно ще ни откъснат от синджира на Болшевиките
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ПСР

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Или да му покаже,че и него ще е...с 200.
  • 58 ира

    25 5 Отговор
    В цял свят може би няма да се намери премиер или президент с такова излъчване.Изглежда зле, много зле. Мазна физиономия, хилене, подвиквания, кавга, гълчане, еснафски монолози... И изобщо не говоря дори за облеклото, всичко е в поведението, обноските, деликатността. Уви, булгар, булгар...

    Коментиран от #59

  • 59 тулупски номера

    13 4 Отговор

    До коментар #58 от "ира":

    Бацката е милиардер , със сиромахоманския си вид и поведение играе подла игричка да ни внуши оскъдност , икономичност , скромност . Само , че игричката му не ни минава и той се вбесява от това.
  • 60 Матей

    7 2 Отговор
    ,А-У,той бойко се преструвал,играел театро,постъпил просташки за да прикрие безмерното си преклонение пред Путин..нЕ,ТОВА Е ТВЪРДЕ ДЕТИНСКО,ОПРОСТЕНЧЕСКО ИЗВЪРТАНЕ НА РЕАЛНОСТТА.Бойко наистина не питае никакво уважение към Русия и се опитва да навакса преднината на Радев В русофобските изяви.Кой ще се натегне повече на чичо Сам,ще целува надолу и още по-надолу.
  • 61 Patton

    5 2 Отговор
    Иво .....казва се ЗАЛЪЦИ , а не ЗАЛЦИ ?
  • 62 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 12 Отговор
    Браво Бойко, "генерал губернаторът" дяда Макаров си получи на изпроводяк заслуженото.
  • 63 браво

    7 10 Отговор
    Браво на Бойко.
  • 64 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 15 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    Алеко пише сборника с българофобски пасквили "Бай Ганьо" в Прага нa мacичкa в кaфeнeтo зa хoмoceкcуaлиcти......
    Caмият сборник с пacквили нa Aлeкo e гaврa...Дoкaтo прeдприeмчивият бългaрcки рoдoлюбeц „Cтрoи cъврeмeннa Бългaрия” и oтглeждa чeляд, Aлeкo cи прaви „мъжки пaртитa” пo пoлянитe нa Плaнa плaнинa coфийcкo.
  • 65 чичо

    4 13 Отговор

    До коментар #46 от "pepy":

    Е да де,нали и аз това казвам.Ясно,трудно ще разбереш за какво иде реч.Не ти трябва който и да е за да определиш себе си.Например,ако всички българи са маскари,ти какво правиш.Не намираш друг повод за гордост,освен субективния.А „юмручето"за мен е престъпник.А „тулупа"ни осигури най-добрите 10год. от последните 70.Но ти,щом и Левски намесваш,и избора ти е труден,е....
  • 66 Димо

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Присмехулник":

    Къде го сравняваш този цървул с бай Тодор
  • 67 Луди всякакви

    5 6 Отговор

    До коментар #16 от "pepy":

    Не е снимка, а монтаж! Защо не правите разлика и кълвете на всяка простотия? А не беше ли на президента работа да приема и изпраща посланици?
  • 68 И аз да кажа

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Ха ха ха":

    Не е баш така, Кирил и Методи не са безусловно българи, но ИНВЕСТИТОРЪТ- поръчал азбука за българския народ е Цар Борис! А както знаем който поръчва музиката...
  • 69 И аз да кажа

    2 2 Отговор

    До коментар #53 от "отече":

    Не е така- Инджев е критичен към Борисов от появата му в политиката.
  • 70 Боко-Тиквата

    12 1 Отговор
    Няма проблем как е облечен. До Чекмеджетата е даже гол. А сега по дънки. Това е Лицето на Държавата. ПО-ПРОСТ човек няма никъде по света. 4 Април наближава !!!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Уйке

    5 1 Отговор
    Преди години чешки художник беше изобрази на картата на ЕС, България като тоалетна и ние се обидихме на чужденец! А какво да кажем за нашия премиер,, слънце,,! Ние си го знаем-дебелашкото поведение, напълно завършен простак, но защо трябва да излага целия народ пред света!
    Та това е официалния представител на една от най-великите държави но даже и на Македония да е, това е срам и позор! Миналата година министър Захариева се обръщаш към колегата си Лавров с интимно то,, Сергей,, сякаш е прекарала ноща с него! Срам!!!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Народ,който си избира и търпи такива...

    4 3 Отговор
    Простаци и ТОЛУПИ е обречен на забвение.Когато цялата учителска общност си брой с трепет грошовете харизани от крадците,обрали хазната предназначена за целият ни народ,а полицаите(еничари) се радват на подаянието от Тиквуняка Толупов.Какво се вижда в бъдещето на такава държава?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Васил от Льонеберя

    1 0 Отговор
    Иво М.и.н.д.ж.е.в
  • 78 Васил от Льонеберя

    1 0 Отговор
    Манджа, ако не бяха руснаците, ти още щеше да пасеш патките на село. Аман от гнусни и продажни кодурджии.
  • 79 КРАДЕЦА

    3 1 Отговор
    ПРЕДАТЕЛ ТОЛУП ИСКА ДА НИ ЗАБЛУДИ ЧЕ Е ПРОРУСКИ НАСТРОЕН ПЪК СПИРА ВСИЧКИ РУСКИ ПРОЕКТИ И ДАВА ПАРИ НА АМЕРИКА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО -- НО НАШИТЕ ПАРИ ! Е НЯМА КАК ДА НИ ЗАБЛУДИ АКО ЩЕ И ДА СЕ ПРЪСНЕ ОТ ПРОСТОТИЯ !