Last news in Fakti

23 Март, 2021 11:52 4 051 57

„Шпионски трилър”, намирисващ на избори

  • проф.светлана шаренкова-
  • избори-
  • шпиони-
  • русия-
  • скандал

Моментът е идеално подбран и от гледна точка на слагачеството пред „началствата“

„Шпионски трилър”, намирисващ на избори - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

При ГЕРБ е винаги така: когато идват избори и властта, затъваща от криза в криза трябва да отклони общественото внимание, когато трябва да бъде обслужен чужд интерес на чуждите „началствата“ от Вашингтон и Брюксел, управляващите, вместо да дават отговори на обществото - създават скандали. Най-добре „шпионски”! Така се случи преди ден, когато като по "екшън сценарий" бяха изнесени СРС-та и записи с предварително произнесена по телевизията „присъда“. Показно бяха арестувани група т. нар. руски шпиони, обвинени, че „изнесли тайните” на НАТО към Москва!?

В театрално показаната ни история има сцени, достойни за поредицата за Джеймс Бонд – злодей „резидент“, изкусителна жена, двойни агенти, напрегнато преследване и хепиенд – лошите са заловени, а доброто побеждава… Идеален предизборен сюжет, който има едничката цел да отклони вниманието на избирателите от пълния провал на властта с ваксините, довел до поредния локдаун, в който стотици хиляди българи ще загубят работа и доходи.

Моментът е идеално подбран и от гледна точка на слагачеството пред „началствата“. Тъкмо ден, след като американският президент Байдън успя да сътвори един от най-големите политически и дипломатически гафове в историята, като нарече президента на свръхсилата Русия Владимир Путин „убиец“ и дори го заплаши, че „ще си плати“. Но за разлика от временното явление Байдън, който цял живот е служил на статуквото на Дълбоката държава, Владимир Путин е държавник от световен мащаб – той възроди Русия от Горбачовата и Елциновата разруха, за кратки срокове върна нейната държавност, суверенитет, духовна, технологична, военна мощ. Започна възстановяването на социалната държава - надежда на всички, които искат нормалност – които са против глобализма и диктата на наднационалната олигархия, против Истанбулската конвенция и атаките срещу традиционните ценности. А Путин е защитник именно на тези принципи и не допусна Русия да стане роб на западните корпорации и на новата джендърска „мода“. Путнин отговори достойно на Байдън: „Да е жив и здрав! Ако има какво да каже – готов съм на дебат в пряк ефир!“. Че Байдън се спъна (не само по стълбичката на Еър Форс 1), му подсказа друг силен държавник – президентът Ердоган, който напомни, че подобен тон в международните отношения е недопустим. Това говори и мълчанието на други световни лидери.

Но да се върнем на нашите „шпионски“ истории. Тепърва Темида ще трябва да докаже имало ли е реален шпионаж и вина на арестуваните, но съвпадението и активизацията "по руска линия"с предизборния период е очебийна и унизителна за България като държава, която би трябвало да е суверенна.

Днес светът, Европа и България имат съвсем други теми и задачи – справянето със здравната, социално-икономическата и духовна криза. Справяне с предизвикателствата на бедността, корупцията и престъпността. Във всички тези области Русия е ключов съюзник, а не враг. Русия е страната, дала на света Пушкин, Достоевски, Толстой, Ломоносов, Курчатов, Корольов, освободи Европа и света от кафявата чума (а нас и други балкански народи и от османско иго). Показа на света как може с общонародни патриотични усилия една нация да възстанови икономиката и духовността си след страшната Втора световна война, първа изпрати човек в Космоса, а през последната година е пионер срещу чумата Ковид-19 с ваксината „Спутник V”. С такава велика страна и народ не може да се подиграваш! Нека и нашите управници най-после разберат, че с Русия имаме специални исторически отношения, че наш национален интерес е да си сътрудничим, а не да се конфронтираме заради чужди интереси! А ако някой продава Родината за „жълти стотинки”, прав е главният прокурор Иван Гешев – да върви на съд, но след като се докаже престъплението.

Нека на 4 април да дадем масов вот за Промяна. Да си върнем държавата, свободата и дружбата с братска Русия!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 58 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИС-2

    80 12 Отговор
    Ибрикчията на Европа. Лакей на господарите си. Продажник на народа си. Страхлив бандит, от когото дори господарите му се гнусят. Страхливец, който дори няма достойнството да се оттегли, а се е вкопчил като удавник във властта, докато под прозорците народът го нарича мутра и тулуп.

    Коментиран от #14

  • 2 мдда

    12 65 Отговор
    Никокй нищо не е подбирал. Фигуранта ли ви плати???
  • 3 Съдията Дред

    42 4 Отговор
    Сийка няма ли да разкаже пак подробно някоя история както госпожите в децките градини?

    Коментиран от #11

  • 4 Изключително

    49 6 Отговор
    тъп сценарий !

    Коментиран от #7

  • 5 Светлана

    12 36 Отговор
    една от руските шпионки.
  • 6 Лейка

    45 9 Отговор
    Какъв трилър Ви гони? За да има трилър, е нужно много! Пълна глупост, да дават записи как си вади телефона, нов телефон, брой пари пред камерата над него и.... Някой да повярва на този фарс?
  • 7 КОНТРАТА

    36 7 Отговор

    До коментар #4 от "Изключително":

    Сценария е ала новобогаташката с къщата в Бояна Шехерезада!
  • 8 Мутрите

    46 4 Отговор
    Си имат държава и си правят каквото искат с нея
  • 9 Rado

    20 52 Отговор
    Главнокомандващия на българската армия защо се е скрел и не коментира предателството на неговите подчинени клели се във вярност на България? Иначе го гладохме всяка седмица да се изказва за щяло и нещяло..

    Коментиран от #16, #20, #37, #38

  • 10 Аве шубек

    56 5 Отговор
    Кога ще разследваш за Мата Хари и Чекмеджето,това иска Темида и Народа??
  • 11 децките градини

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Съдията Дред":

    ??????
  • 12 Дизел

    7 42 Отговор
    Айде пак хибридна акция от,, факти,,. Истината няма значение, важното е да зе защитят шпионите и предателите в полза на расия. Все едни и същи опорки и оправдания. Вече не кълвем.
  • 13 Ной Капитана

    32 3 Отговор
    Жалка История..
  • 14 Neo Nac

    33 5 Отговор

    До коментар #1 от "ВИС-2":

    Не е там, под прозореца на джипката му го величаят разни с шалвари премени по Родопите
  • 15 С прости

    46 4 Отговор
    и ясни думи новият посланик Митрофанова , го каза "Стига сте правили шоу." !
  • 16 Лейка

    42 4 Отговор

    До коментар #9 от "Rado":

    Първо прочети кой е главното лице в армията. След това пиши. Или не познаваш Шкембе войвода. Президента Радев има други правомощия - не бъркай единия с другия!

    Коментиран от #18

  • 17 Мислещ

    28 7 Отговор
    Какъв национален празник чества ме този месец И кой ни освободи Жалки сме

    Коментиран от #50

  • 18 Rado

    9 14 Отговор

    До коментар #16 от "Лейка":

    Президентът е върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Република България. Той назначава и освобождава висшия команден състав на въоръжените сили и произвежда висши офицери в по-висок чин по предложение на Министерския съвет. Президентът е председател на Консултативния съвет за национална сигурност и има пълномощия да:

    обявява война в случай на въоръжено нападение срещу България, или при необходимост от изпълнение на международни споразумения на страната;
    обявява обща или частична мобилизация по искане на Министерския съвет;
    обявява военно положение или всякакво друго извънредно положение, когато Народното събрание не заседава и не може да бъде свикано.

    Коментиран от #27

  • 19 другарят

    30 7 Отговор
    Да живее българо-руската дружба! НАТО вън!
  • 20 смерш

    27 3 Отговор

    До коментар #9 от "Rado":

    Главнокомандващият е кадрови Български и Натовски Офицер и Генерал,за разлика от пишман генерала,който за да запази властта е мобилизирал всички възможни структури-здравеопазване,прокуратура и др.сътворяващи водевил след водевил очевидно целящи предизборни манипулации на "електората"!
    Изнесените от прокуратурата "данни"в пъти отстъпват като достоверност от изнесените за пишман генерала данни за корупционни схеми/като започнем от Мишо бирата и свършим с Мата Хари/!
    Така че Главнокомандващия мого мъдро изчаква да се убеди в обективноста на вината на тези Български офицери!
  • 21 хах

    4 31 Отговор
    Ако ви е толкова мила Русия, ходете си там! Вместо да духате на руски интереси и да мажете комунистическото минало, заровило в безименни гробове български герои, вземете и се засрамете! Освен "великото" наследство, което описвате в статията, може да изброите и екзекуциите на противниците на комунистическото движение, отровата на цяла Европа през 86-та, реденето на опашки за 1 кисело мляко и още много прекрасни спомени от времето, когато бяхме под "чехъла" на братушките...

    Коментиран от #51

  • 22 другарят

    26 3 Отговор
    В действителност този "шпионски" скандал играе против нас! Сега НАТОвските бандити, вече никога няма да си споделят своите тайни с нас! Как ще живеем, ако ни изхвърлят от НАТО не знам!Освен това не осигуряваме защита на базите на фашистка Америка в България! Не че и ние знаем, какво има в тях..
  • 23 Гошо

    26 2 Отговор
    Бай Ганьо прави избори.
  • 24 Емил

    26 2 Отговор
    Много реален коментар.
    Те, затова ще живеем в кочина!
  • 25 1357

    25 3 Отговор
    Измисленият шпионски филм, е много глупава постановка.Но си имаме ТРИМАТА ГЛУПАЦИ:Бойко Методиев Борисов,Гешев, ДАРИТКОВА /или глупавата Екатерина Захариева-все едно/.Когато правиш фалшиви постановки не въвличайте мисирките, ПКП,Цв. Караянчева ,продажните ОП, НФСБ, ВОЛЯ с осъдения на 4 години ефективно В. Марешки.Много глупаци и клона на 04.04.2021 г. ще се счупи и цялата компания пред съда, и после в СЦЗ.
  • 26 Ццц

    13 3 Отговор
    Хайде всички дето плюят с и без повод Русия да гласуват ако обичат за правителството, което се "бори" с невидимата заплаха. Много жалък опит да се помазним и на янките, белким помогнат да останем на власт. Пък и прокуратурата независима...целият панаир пак ще ни струва едно обезщетение и толкова
  • 27 Тото

    10 3 Отговор

    До коментар #18 от "Rado":

    Ключовото тук е в изразите " по предложение на министерски съвет" и "когато народното събрание не заседава" тоест при работещи парламент и правителство президента има представителни и консултативни функции. Оттук следва че отговорността е на правителството и ресорното министерство
  • 28 КРАДЦИИИ

    5 9 Отговор
    Лидерът на БСП говори пред симпатизанти
    Българи, да си вземем свободата, спокойствието и гордостта обратно от Бойко Борисов" -- АЗ ШЕ КРАДА ВМЕСТО НЕГО , А ВИЕ ЩЕ НИ ХРАНТУТИТЕ !
  • 29 Ох Баня

    14 4 Отговор
    Някой яко мъти водата. Каскета ли,Боко ли. Истината е някъде там.
    Стига вече глупости 04,04,21
  • 30 КРАДЦИИИИ

    14 5 Отговор
    ВАКСИНИ НЯМА , НО ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ В ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА ВЛАСТЕЛИНИТЕ !
  • 31 Ох Баня

    9 4 Отговор
    Със сигурност са им давали фълшива информация на тея да си снимат и са чакали точно този момент до изборите. В Русия може дори да не ги познават тия актьори. Дори и в рус. посолство.
  • 32 ЖороГоцев

    3 15 Отговор
    ЕТО ГИ БЕ! 10,15 СОЦКУМУНЕТА,, УВЕХТЯЛИ,, ПИШАТ САЮМО ГЛУПОСТИ.МАЛКО СТЕ БЕ ЕЙ, МАЛКО СТЕ И СТЕ ЖАЛКИ. ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИ НО ВРЪЩАНЕ НА ЗАД НЯМА ДА ИМА НИКОГА. ОБРЕЧЕНИ СТЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ. ЯСНО? ДА Е ПОВТАРЯМ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ БЮЛЕТИНА 28.ПО ЗДРАВ.

    Коментиран от #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 КУМУНДЕЛИ

    3 7 Отговор
    НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЗА БЮЛЕТИНА №28 В ТОАЛЕТНАТА , НЕ Я ПЕСТЕТЕ !

    Коментиран от #57

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Дддаа

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "ЖороГоцев":

    За Чиновниците и другите на Хранилката..
  • 37 ПРЕДИЗБОРНА СЕЛСКА вечеринка

    13 0 Отговор

    До коментар #9 от "Rado":

    И сега ако имахме медии, журналисти и не бяха на 111 място, ако имахме гражданско общество да гракнат всички и да питат… аджеба тия шпиони имат ли началници, министри(агент Иван), премиер(агент Буда)…. контрол имало ли е, проверки правени ли са или, а що не и да са делкали тия заработени мизерни 2 или 3 хилядарки в лв. ти да видиш…..
    За по висши министерски, премиерски оставки нещо няма ли да се говори, да се дават, все пак е липсвал контрол, слабо и некадърно е било управлението…
    Алюууу спите ли, спите ли…. Така ако не се събудите бай0ня може да си изкара още 12 години!!!!
    А иначе от секъде мирише на ПРЕДИЗБОРНА селска вечеринка с режисьор бай0ня!!!!
  • 38 до 9... ти НЕ СИ УМЕН

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "Rado":

    По думите на Бойко Ноев призивът на премиера президентът да наруши радиомълчанието си по случая е нещо като призива на крадеца да бъде хванат крадецът. "Имам основание да смятам, че президентът не е бил държан в течение на това. По закон той има право на цялата информация. Защо се нарушава законът и на Румен Радев не се дава тази информация?", коментира той.

    Коментиран от #42, #56

  • 39 Васил

    3 0 Отговор
    Това си е чиста пунта мара
  • 40 Асаг

    6 0 Отговор
    Като ги видя тия двамата започвам да драйфам
  • 41 чичо

    3 7 Отговор
    Светлана Стефанова Шаренкова е председател на форум „България – Русия“.Цяла статия хвали Русия и едно,само едно изречение/Публикувано във факти.бг: А ако някой продава Родината за „жълти стотинки”, прав е главният прокурор Иван Гешев – да върви на съд/.И що за глупост-на съд ако се докаже престъплението.То,престъплението,нали съдът го доказва.И не си мислете,че това е грешка.О не,това е чиста проба промиване на мозъци.Колко хора ще се вгледат в написаното,Повечето ще си кажат-да бе,хората невинни.Последното изречение казва всичко.И помнете,Радев и БСП са едно и също.
  • 42 чичо

    0 7 Отговор

    До коментар #38 от "до 9... ти НЕ СИ УМЕН":

    Ако не бъде избран за втори мандат,ще разбереш защо.А иначе,Радев е най информираният.
  • 43 ТраЛаЛа

    6 1 Отговор
    и как това ще ми повлияе при избора за кого да гласувам ??? КГБ данеби да участват в изборите със свои подставени лица,???
  • 44 Цървул

    2 6 Отговор
    Ех,г-жо Шаренкова! Че главата ви е шарена,го знаем отдавна,но и че е куха,вече ни убедихте окончателно. "Изборен трилър",не ще и дума!?
    Когато официално се изгонват дипломати за шпионаж,не е трилър, а скандал!А вие зад чия позиция заставате?За пореден път?Не е ли време да получите и Вие медал в Кремъл и да се установите завинаги в Русия,че такива "патриоти"като Вас,въобще не са нужни на България!
  • 45 Хехе

    2 2 Отговор
    Нещо яко мирише откъм Североизток, и благодарение на това,тук вече се вкисва...
  • 46 UYU EU

    1 4 Отговор
    Вся бълвоч на рубежа - ша на издават с плюнки и злъч. Не мойте тъй бе друзя.
  • 47 Го4о

    2 4 Отговор
    А Столтенберг какво каза? Спомняте ли си? Байдън също каза нещо за ВОВА, че ще плаща нещо.
  • 48 Го4о

    1 3 Отговор
    Долу Радев той е предложен от Решетников!

    Коментиран от #55

  • 49 РУСИЯТА....ШПИОНИРА НИ ПО....БРАТСКИ

    0 7 Отговор
    ШАРАНКОВА, НЕ ЗНАМ КАК Е В ГЕРБ, НО ЗНАМ ЧЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ БОРИСОВ ВИ МАЧКА ЯКО.....СКАНДАЛИ НА БОРИСОВ НЕ ТРЯБВАТ........НО НЯКОЙ*ДРУГАРИ* ВСЕ ОЩЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е РУСКО АЗИАТСКА ГУБЕРНИЯ........

    Коментиран от #52

  • 50 ПИТАЩ

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Мислещ":

    кой на раздели на 2 българии, кой ни отне добруджа, тракия и македония, кой иска слаба и разделена българия зада ни владее ???
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Един Човек

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "РУСИЯТА....ШПИОНИРА НИ ПО....БРАТСКИ":

    Това от вестник “Овча мисъл” ли го прочете!?
  • 53 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР , ПРЕГЛЕДАЙТЕ СИ ПИСМОТО АДРЕСИРАНО ДО ВАС . ПРЪСТЧЕ НЕ ИСКАМ ДА СИ МРЪДНЕТЕ ЗА МЕН . ВСИЧКО Е ЗАПЕЧАТАНО В ДЕЛОТО .ПО ПРЕЗУМЦИЯ , ВЕЧЕ ДОРИ ТРЯБВА ДА Е ПРОЧЕТЕНО .АДМИНИСТРАЦИЯТА ВИ ГЪЛТА ДОСТА ОБЩЕСТВЕНИ СРЕДСТВА , А ОТГОВОР НЯМАМ .КАКВИ СА ВИ ПРИОРИТЕТИТЕ ?
  • 54 ЛАУРА КЙОВЕШИ

    2 0 Отговор
    ТЕ ВАЩЕ ВИНАГИ СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ МОМИ , ИЛИ УДАРЕНИ С МОКЪР ПАРЦАЛ , С ЦЕЛ ДА ОТКЛОНЯТ ВНЙМАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ЙЗБИРАТЕЛ , НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ УДАРЯТ НА КАМЪК МНОГО ЯКО В ЗЕМЯТА И НЕ СА ПОЗНАЛИ ТОЗИ ПЪТ , ПРОСТО НЕ СА ПОЗНАЛИ , ЗАЩОТО АКО ВИ ПОКАЖА КОЛКО ДОКЛАДИ СА МИ ИЗПРАТИЛИ ОТ ВАЩЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ И ВСС , ЩЕ ПОЛУДЕЯТ ТОГАВА , НА РАЗЙГРАВКИТЕ С БЪЛГАРСКИЯ ВИ НАРОД , СКОРО ЩЕ ТРЯБВА ДА СВЪРШИ , ОТ 30 ДЕСЙТЙЛЕТИЯ НАСАМ , СКОРО ЦИРКА ЗАПОЧВА И ЩЕ ВИДИТЕ КАКВИ КЛОУН ВИ УПРАВЛЯВАТ И УПРАВЛЯВАЛИ , !!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️♥️❤️!!!.
  • 55 КМЕТА НА СЙМЙТЛИ

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Го4о":

    ДОЛУ СДС И ПРОСТАКА ГЕОРГИ МАРКОВ 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕! СУС БЕ Е.АНА МАНГЯ СУС , БОРКА ЛИ ТИ ДИКТУВА КАКВО ДА ПИШЕШ , А МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ ? , СКОРО ЩЕ ВИДИТЕ ДИЙ ПЪРПЪЛ , ТОВА КРАДЛИВИТЕ ДЕМОБЮРОКРАТЙ , ЗАЕДНО С БОРКА И НЕЙНАТА ХУНТА СУС МА СУУС !!!❤️♥️💘💓💗🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬!!!,🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐂😭🐂🐂🐂🐂🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃🐃😆😄😃😁😂😅😆😭😭😭😭!!!.
  • 56 КМЕТА НА СЙМЙТЛИ

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "до 9... ти НЕ СИ УМЕН":

    ЗАЩОТО КАСКЕТА Е ОКУПИРАН ОТ ТИКВАТА ОТ БАНКЯ , КАКВО МУ НАРЕДИ , ТОЙ ТОВА ПРАВИ И ГЕШЕФФФ Е ЗАВЙСИМ ОЕ ШАЙКАТА , ТЕ ЗА ТЕ ТОВА , И ТИ ЛИ ОЩЕ НЕ СИ ГО РАЗБРАЛ ДРУЖЕ !!!🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😄😃😁😂😅😆😭🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂🐃🐂👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎!!!!💗💓💘♥️❤️💖💞💕🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️❤️♥️!!!.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.