Last news in Fakti

23 Май, 2021 16:00 3 453 30

БСП (К) не се припознава като алтернатива на статуквото

  • корнелия нинова-
  • бсп

Проблемът на БСП (К) не е в количеството кръгли нули, които тя иска да привлече за 1 пробит процент повече, а е в качеството - на идеите, посланията, принципите и ценностите

БСП (К) не се припознава като алтернатива на статуквото - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Николай Слатински във "Фейсбук"

Чудомир бе написал:
- Избраха ме за народен представител тогава, когато и себе си не можех да представлявам.
Припомних си това, като прочетох, че Корнелия Н. решила да събере разни отломки в нещо като ССС - Съюз на социалистическите сили...

При нея БСП самата не може да вкара не достатъчно, а необходимо количество депутати и може би ще се бори за място в четворката или скоро и в петицата, а КН е решила да отдели избираеми места за притурки, които отритнаха БСП, повъртяха се насам-натам и ѝ приплакаха за някое и друго мандатче основно за техните лидери (не, че имат членски маси, де)...

Проблемът на БСП (К) не е в количеството кръгли нули, които тя иска да привлече за 1 пробит процент повече, а е в качеството - на идеите, посланията, принципите и ценностите.

БСП (К) не се припознава като алтернатива на статуквото. Ето над това трябва да се замисли КН, но тя няма време за подобни маловажни детайли. Защото измисля нова политическа математика, при която когато към х добавиш няколко кръгли нули, си въобразяваш, че ще получиш 2х. По-скоро ще получиш х-2. Или дори х/2.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо

    14 33 Отговор
    Нинова Нинова предадоха те, манолова се представи като новата Мутра на българия... ама и ти не мирясваш
  • 2 Самуил

    21 24 Отговор
    Добре де, няма ли как БСП да изкарат някой, който не е компрометиран за лидер на тяхната партия. Не е лошо да има прилична опозиция, ама така с тази “лидерка” се самоубиват...

    Коментиран от #16

  • 3 комунист

    15 23 Отговор
    Проблемът на БСП е че са БСП (Корнелия), а не БСП (Комунисти)

    Ще се гласува за другаря Жан май.

    Коментиран от #6, #10

  • 4 Госあ

    17 14 Отговор
    Алтернатива на статуквото е прокитайска и проруска партия. Казано простичко.
  • 5 Счупи тъпомера

    15 11 Отговор
    БСП(К..ви) е в основата на статуквото.
  • 6 Счупи тъпомера

    18 10 Отговор

    До коментар #3 от "комунист":

    От къде е шкафчето на тиквата? От мебели видееееноооов. Видях виденовата зима, не искам да видя виденовата есен, не мерси.

    Коментиран от #12, #26

  • 7 мислещ

    11 6 Отговор
    Мда,. напомнят ми за патридиотите. Коалиции заради самите коалиции. Никакви принципи. То всъщност май и не е имало принципна коалиция досега, де. ГРОБ-СДС, ДБ, все са по сметка.
  • 8 dfu

    9 5 Отговор
    Ами тя си е партия-статуквотутка. За да се промени това трябва сериозна вътрешна лустрация, а дори и кастрация, за да не се размножат отсечените издънки.
  • 9 Не тия срама нямат

    11 6 Отговор
    Може ли да има такива хора и да се изживяват като коректив?Не знам в кои времена живеят

  • 10 Може

    4 8 Отговор

    До коментар #3 от "комунист":

    За на Жан дедо му.Бе направо за мумията Ленин гласувай
  • 11 Давид

    15 12 Отговор
    Само Жан да си стъпи на краката и всички честни хора са при него. Вие Нинонава сте пълни бездарници.

    Коментиран от #14

  • 12 Костадин Костадинов

    8 13 Отговор

    До коментар #6 от "Счупи тъпомера":

    Ако искаш да видиш пролетта, гласувай за ПП " Възраждане" !! Схващаш ли бе тикво??

    Коментиран от #13

  • 13 мдда

    12 7 Отговор

    До коментар #12 от "Костадин Костадинов":

    Костя, ти си станал много агресивен нещо. Още малко ще дърпаш хората за яките да ходят да гласуват за тебе.. Я си свиркай на вилата с парите от субсидийте във Варна!!

    Коментиран от #15

  • 14 Паметлив дедо

    10 12 Отговор

    До коментар #11 от "Давид":

    Ако Жан Виденов беше свестен политик и мъжкар, нямаше да позволи да му се качват на главата!! Трябваше да " изчегърта" " инакомислещите"!! Беше толкова честен,та чак до глупост!! И ако има глупаци,нека гласуват за него!! Ясно??
  • 15 Костадин и Миладин

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "мдда":

    Тоя " мдда" ни напомня за " увиснали мъда!!" Ха ха ха ха!!
  • 16 Ало

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Самуил":

    В България всеки е компроментиран.Няма човек , публична личност, по когото да не плюят.Дори и мен след малко ще ме нападнат във форума, ако кажа ,че харесвам Нинова или Борисов или , който и да е.
  • 17 3.14К

    12 7 Отговор
    Инфантилния Слатински защо не сметне колко добави любимото му СДС към глутницата на толупа. Всички вместо да се борят с Герб, копаят гроба на БСП, но и този път без тях правителство няма как да се състави.

    Коментиран от #22

  • 18 Павел пенев

    7 5 Отговор
    От прости и нагли седесари съвети не ни трябват.

    Коментиран от #24

  • 19 пройчо

    6 0 Отговор
    ".... Чудомир бе написал:
    - Избраха ме за народен представител тогава, когато и себе си не можех да представлявам...."******Чудомир е измислил и образа на "Как'Сийка"----зо такива клюкари , "коментатори" и " нализатори" !!! :))
  • 20 Го4о

    4 3 Отговор
    Нинова, дръж се още малко и ще го унищожим това БСП, ще направим друго БСП още по ляво, още по гадно да им отмъстим на всички, които не искат да гласуват за сегашното БСП. Радев ако спечели есента ще ни вкара директно като победители и вечно на върха ще си Ти и Аз!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 нннн

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "3.14К":

    Много си прав! Първата и най- важна работа е да се смаже хунтата.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Сланински

    7 1 Отговор
    скрий се в дупката! А тези, които за 30 години нищо друго не им родиха мозъците, доколкото ги имат, освен да плюят по "комунистите" и БСП, нека да вървят към "светли бъднини" с Тикви, Пинокио, "кресливи истерични жени"(така ги нарича Боко), Няма такава държава/народ, "патрЕотЕ" от кол и въже и купища още "фалшиви герои"(възпети от Т. Колев). Да всеки трябва да има свой фалшив герой, няма да има герой за всички. Поканете Горан Брегович с неговия "Оркестър за сватби и погребения", според случая.
    Искам да поясня, не защитавам БСП, само дето констатирам че "мъдростта на народа" работи против самия народ, а той не иска да се усети и няма как да го направи, защото е облъчван денонощно с "правилните идеи". Правилни са някои...
  • 26 перничанин

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "Счупи тъпомера":

    Гледах по телевизията Жан Виденов. Мнението ми се затвърждава, тоя е за психиатрията в Курило. Да го затворят , да го дрогират и да не го пускат до живот.Няма втори такъв гьон сурат като тоя. Не национална катастрофа, апокалипсис сътвори заедно с финансовия си министър.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Васил

    1 1 Отговор
    Каква алтернатива са тези скапани комунисти алчни са като Герб субсидия 8 лева коли охрана апартаменти и само ламтят за пари. Нинова е Борисов само че в женски образ
  • 29 не може да бъде

    0 0 Отговор
    Главният проблем на г-жа Нинова е,че в БСП са събрани все Цоциалисти -такива дето обичат да цоцат от държавата!?Тя основателно се плаши от Жан Виденов -може да е грешен,идеалист ,може би е малко наивен,не е сигурно,че може да направи нещо сериозно,но е честен,не е крал,решителен е и се бори за това ,за което обявява и се старае със всички сили!Струва ми се ,че фалшът лицемерието,и алчността отвратиха почти всички!
  • 30 Матей

    0 1 Отговор
    Защо да са комунисти,като са корнелисти и конформисти!?Нито са заявили някакви крайности,нито мерки за отвоюване на държавата от мафията,плъзгат се по повърхността.Граждански активисти им изземват функциите на революционери,а бсп ,артисва непотребна.