Last news in Fakti

18 Юни, 2021 13:00 4 992 45

Няма време за политика на "малки вратички"!

  • слави трифонов-
  • итн-
  • герб-
  • бойко борисов

Ако искате да видите гърба на Бойко и неговите хора, не се разсейвайте по продавачи на локуми

Няма време за политика на "малки вратички"! - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

По всичко изглежда, че ИТН е на косъм от мнозинство в парламента. Само тази партия е способна да измете ГЕРБ от властта. Тя привлича избирателите, защото е съставена от хора, които не са крали.

Последната пречка за нея, по пътя към мнозинство в парламента, не е паяжината на корумпираната феодална власт, а българската абсурдно щедра избирателна система!

Трийсетте партийки, с по един файтон хора, които субсидирани с медийни държавни пари, разпиляват желанието за промяна на българските избиратели и пречат на победата на ИТН!

Ако искате да видите гърба на Бойко и неговите хора, не се разсейвайте по продавачи на локуми, а гласувайте полезно!


Поставете оценка:
Оценка 4 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    78 45 Отговор
    Абсолютно вярно! Подкрепям!

    Коментиран от #36

  • 2 Дългият

    88 23 Отговор
    Да изметем шайката на битко бибитко
  • 3 жжжжжж

    51 63 Отговор
    манипулация. чалгата върви на долу. мутрочалгаря е бита карта.
  • 4 мислещ

    45 49 Отговор
    Мерси, но не, мерси. Ще си гласувам за партия, която има не по-малко желание да измете ГРОБ, но за сметка на това няма никакво желание да обслужва "евро-атлантически" прищевки както чалгаря. Може да не влязат в парламента, но това не означава, че е правилно да се гласува за чалгаря. Имаме нужда от истински патриотични партия и управления. За второто няма шанс, но поне да вкараме в парламента истински патриоти. Пък междувременно чалгарят ако не може да състави правителство, нека си управлява служебното.

    Коментиран от #5

  • 5 мислещ

    41 25 Отговор

    До коментар #4 от "мислещ":

    Всъщност как изобщо да вярваме на чалгаря, че има искрено желание да измете тиквата, след като в същото време има искрено желание да козирува на европейския съюз, а от там "безусловно" подкрепиха тиквата? На този етап всяка про-европейска партия няма как да е анти-тиквена.

    Коментиран от #44

  • 6 гост

    43 23 Отговор
    Този човек смята хората за рая, която трябва да му избере партията, която да продължи линията, която водеше Борисов към Запада – да разпродава България, като в същото време подобно на Герб, този мушморок няма никаква програма, защото не му и трябва – на прост човек програма не му трябва, когато за него гласуват глупаците.

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 хахаха

    16 26 Отговор
    Ще ви го натаковам с 500, защото трябва да ви дам повече, отколкото ви го навря Борисов – каза Трифонов на Тошко, имайки предвид Българите.
  • 9 Пич

    42 31 Отговор
    Искаме да видим гърба на Славчо . Тея глупави пишман политици , може да впечатлят единствено пиян безработен селски интелигент... И лондонски селянин от български произход... Глупаците са най опасни... По добре за България ще бъде , Тошковци , Филиповци и Славчовци да се занимават с това , от което разбират... Да им помогнем да се върнат в Левски Г ... Направете едно добро , уважаеми сънародници... Спасете сценарист , не рушете държава...
  • 10 мислещ

    13 9 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Точно. Нещата винаги са много дълбоко манипулирани и ако се втълпява на стадото, че този или онзи е "безалтернативен" и "най-естественото/задължително нещо" е да се гласува за него, това означава автоматично, че това е изборът на "приятелите" от запада. Неслучайно и за тиквата пропагандата все още е брутална. За ДБ няма, понеже е ясно, че те никога няма да могат да излъжат достатъчно овце така или иначе.
  • 11 gosho

    16 18 Отговор
    1. На малко прасе и на нов началник да не се радваш много, че не се знае каква свиня ще излезе. 2. По добре познатото зло, отколкото непознатото "добро". Ще ги видите, и т.н. И Така Нататък имат едно верую и то е да сринат партийната система на гласуване. Всичко останало е прах от вятъра.

    Коментиран от #15, #21

  • 12 Псевдоним

    22 2 Отговор
    В краткосрочен план Чеков има право, но в дългосрочен - по-скоро не. Труден избор за кого да гласуваш, но да се надяваме че повече хора ще вземат правилното решение.
  • 13 Айде по полека

    25 22 Отговор
    Тази партия не са крали?!!! А я кажи бе пиле шарено, как така имаш всички тези придобивки- мощни последен модел джипове, охрана като на ЕлЧапо😂😂😂, къщи в центъра и Бояна, разточителство на max, и само от шоуто ли?!Айде бе, виж ми окото, че плува Титаник😂😂😂😂.Той не може да си поддържа тв-то и затова иска пари от мат,ряла за да му гледат чалгарските простотии.Вижте му начина на живот и му пратете Бойко Рашков да го пита откъде тия мангизи😂😂😂😂
  • 14 lupi67

    18 12 Отговор
    Много Паравилно Казано !! Поздравления за автора !!
  • 15 мислещ

    19 8 Отговор

    До коментар #11 от "gosho":

    Най-безумната опорка от всички. "Може да са престъпници, ама си ги знаем, пък другите, знаеш ли ги". По-голямо зло от тиквата няма как да има, в най-лошия случай някой може да е като него, но дори да е като него, пак в първите години няма как да е същото зло по простата причина, че няма как да се окопае за това време толкова, колкото тиквите.
  • 16 АДА НА СЛАВИ

    31 11 Отговор
    МАЛЕ,МАЛЕ ГОЛЕМИЯ ПОЛИТИК ,ГАДУЛАР,ЧЕ ОЩЕ САТАНИСТ. НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА МАКЕДОНИЯ И МАКЕДОНСКИЯ ВЪПРОС?????? НИЩО, АБСОЛЮТНО НИЩО. ЩОТО СИ НЕУК ,НЕ МОЖЕЩ И НЕЗНАЕЩ!!!! И ТОЯ САТАНИСТ ДЕТО ХОДИ КАТО МУТРА С ДУЗИНА БАБАИТИ ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА. ДА СЪЩО КАТО МАФИОТА РАЗБОЙКО БОРИСОВ. ЧОВЕК БЕЗ ЖЕНА ,БЕЗ СЕМЕЙСТВО, БЕЗ ДЕЦА. ТА ТОЙ ЗНАЕ ЛИ КАКВО Е БАЩИНА ЛЮБОВ???? НЕ ТОЯ СИ Е ПЪЛЕН НАРЦИС. ОТЪРВАХМЕ СЕ ОТ ЕДИН НАРЦИС ИДВА ДРУГ. БАСТА!!! НЕ СЕ ЛЪЖИ НАРОДЕ!!!! ДЯВОЛА ТАКА ПРИЛЪГВА. ПО ДЕЛАТА ГИ СЪДЕТЕ!!!!
  • 17 до 15 коментар

    2 8 Отговор
    Да, така е. Казваш хубави" приказки. Но това никак не променя рефере-веруюто на Славчо.
  • 18 не е така

    26 13 Отговор
    Как ИТН ще имат мнозинство . 70 човека правят ли мнозинство . Е нали махнахме член 1 от КРБ, пак ли ще се ограничават хората за кого да гласуват ? Сега трябва да гласуваме задължително за ИТН , или какво ? Слави беше много близък с мутрите от прехода , те го финансираха , подкрепяха , той ги величаеше . Ако не беше тяхната подкрепа , дали щеше да оцелее като шоумен . Или ще сменяме едни мутри с други ?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ПУТИН

    17 8 Отговор
    Да сменим и химна с чалга!
  • 21 Много си

    3 5 Отговор

    До коментар #11 от "gosho":

    неумен гошо, ама много.
    Или нас ни взимаш за неумни.
  • 22 Евала

    15 23 Отговор
    Обръщам се към ПРОСТИТЕ ХОРА!!!да помислят коя партия само гласува за намаляване на субсидията за партиите!!( Само и единствено ИТН!! Всички останали бяха против!!! Също ама нека хората да си помислят какво направи за тях бсп.дпс.герб.и СДС.тоес всички те станаха милионери и милиардери!! А народа гол и бос и залъгвам!! Затова нека дадем шанс на неопетнени те хора като Слави Трифонов!

    Коментиран от #26

  • 23 Чалгопитек

    19 11 Отговор
    Диван войвода и гнусната му партия щяли да променят статуквото, да метат и чегъркат
  • 24 За овце

    21 5 Отговор
    Овцете пак си търсят овчар(спасител). Стадна му работа.
  • 25 Гласувам

    9 15 Отговор
    за Васил Божков. Той няма да се скрие и ще измете хунтата. За 30 години само той даде доказателства за крадците с власт. От него тръгна всичко, за което някои сега си присвояват заслугите.
  • 26 Непознат

    13 17 Отговор

    До коментар #22 от "Евала":

    Дайте шанс на когото искате! Но не забравяйте че много пъти сте лъгани и пак ще бъдете употребени. От какво се страхува Слави Трифонов, та се движи с такава охрана? Само ГЕРБ и Бойко Борисов са спасението на България Той е вашият кошмар комунистически агенти и наследници на БКП. На 11 юли ГЕРБ отново ще бъде първа политическа сила.
  • 27 Съдията Дред

    13 3 Отговор
    Тоя дали ще се съгласи на проверка с полиграф, та детектора да каже дали сам си вярва на тъпата пропаганда ?

    Коментиран от #39

  • 28 Наблюдател

    15 4 Отговор
    Още едни резервно планче на Козяк ИТН - по-рано кандидат патерица, сега мераклии да са нов герб. Без ясни идеи, без изразени позиции... Добре че Никога няма да видят мнозинство. А и едва ли някой ще се коалира с тях.
  • 29 Костов

    19 5 Отговор
    Това, че не са крали , достатъчно ли е да бъдат избрани да управляват ? Не трябва ли, да будят доверие със своя морал и професионализъм. Морал обаче не виждам, като гледам пренебрежителното отношение на Трифонов, който се движи с охрана по- голяма от тази на Борисов и Гешев взети заедно. Да не говорим за фашизоидното поведение на сценариста Тошко и някои други от обкръжението на шоумена. Професионализма в политиката е също очевидно, че им липсва. Как ще творят закони, то не е като да измислиш набързо някой креватен скеч.

    Коментиран от #30

  • 30 Непознат

    17 7 Отговор

    До коментар #29 от "Костов":

    Напълно си прав. С финансист като Мика Заикова, която не може да преброи 240 депутати Слави Трифонов ще управлява държава. Срам, голям срам.
  • 31 Бай Шиле

    17 2 Отговор
    Защо да гласувам за партия,която няма планове и мнения по стратегически въпроси за България? Секциите в Турция ли бяха най важното?
  • 32 СЛАВЧО

    5 0 Отговор
    Няма такъв П народ
  • 33 ИНЖ

    6 5 Отговор
    E... ДБ и ИСМВ също не са за пренебрегване. И там има доста смислени хора.

    Коментиран от #34

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 цзд

    7 0 Отговор
    Шменти капели от цървула
  • 36 Бацо Гацов

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Какво подкрепяш? Измитането на Бойко или да се гласува за Слави? Или и за двете? Много сте зле, заклевам се. Интересно ми е, защо е това лансиране на Слави чалгаря, танцуващия на мафиотски сбирки и т.н. Това е същото, както лансираха Бойко преди години - 1 към 1. Ясно е, че без участието на БСП, ГЕРБ или ДПС няма да има правителство, а Слави УЖ не иска с тях. Е как ще стане? Знам един изход... Забраняват се БСП, ГЕРБ, ДПС и т.н. и да остане само Славуна да ни управлява. P.S. Тоя дето е писал статията да си пие хапчетата.
  • 37 Киро

    9 0 Отговор
    Я стига се писали глупости бе! Този е по-лош и от Бойко!
  • 38 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 3 Отговор
    На 11.07.21г ще гласувам за ИТН,а после ще отида за гъби!
  • 39 КуКу Къш

    8 0 Отговор

    До коментар #27 от "Съдията Дред":

    По-важно е да се подложи на тест за наркотици!
  • 40 Житие и падение

    8 0 Отговор
    Онзи Cлaви Трифонов, кoготo неговите фенове oпиcвaт и мрат от възторг за него – aкo тaкъв изoбщo някога е съществувал рeaлнo – тoвa e oбрaзът нa eдин чoвeк, кoйтo зaвинaги си отиде oщe прeз 90-тe гoдини. Oт някoгa cимпaтичния млад хъш отдавна e ocтaнaлa само eднa избeлялa и нeпристойно oмърceнa рeклaмнa фacaдa, зaд кoятo ce cпoтaйвa eднo дълбoкo caмoтнo и тeжкo пoбoлялo ce oт coбcтвeнитe cи зaвиcт, злoбa и cтрaх cъздaниe. Cъздaниe, кoeтo вeчe нямa дoвeриe дoри и нa caмoтo ceбe cи, a кaквo ocтaвa нa някой друг.
    Oщe прeз 90-тe години Cлaви избрa за своя житейска съдба дa ce прeдлaгa кaжи–рeчи пoдрeд нa вcички крупни бaндити, мутри, a впocлeдcтвиe и oлигaрcи и така чaк дo дeн–днeшeн – все c нaдeждaтa чe и тoй бaрaбaр Пeткo c мъжeтe щe cтaнe cъщo кaтo тях знaмeнит, мъжecтвeн, cилeн, влacтeн и, рaзбирa ce, прикaзнo бoгaт. Дa, aмa нe точно. И все пак цял живот Cлaви винаги е бил нeчия нелегитимна държанка, винaги уcлужливo нaвeдeн прeд нaй-aктуaлнoтo престъпно зaдкулиcиe, винaги в търceнe нa oнзи cвoй зaвeтeн пoдзeмeн куклoвoд, нa кoгoтo aкo мoжe дa ce отдаде нe зa гoдинa или пeт, a дoживoтнo и в зaмянa нa тoвa дa пoлучи от него дoживoтнa хрaнилкa и зaкрилa oт вcички и вcичкo.
    Днeшният Cлaви Трифoнoв e oпaceн нe зaщoтo уж все пак бил уcпял дa cтaнe пo-мъжecтвeн, пo-рeшитeлeн и житeйcки пo-мъдър, a зaщoто вече e дocтигнaл дънoто нa своето чoвeкoнeнaвиcтничecтвo, пoдлocт и прoдaжнocт.
    Не вярвайте в гореизложеното – прoвeрeтe и ce увeрeтe caми в нeгo!
  • 41 Чалгапитеци

    9 1 Отговор
    Фрапиращо е какъв огромен брой български избиратели продължават да се натискат и да се слагат на един пoлитичecки призрaк в лицeтo нa категорично несъстоялия се и предварително абдикирал пaртиeн "лидер" Слави, който многократно и пределно ясно декларира и демонстрира, че няма абсолютно никакво намерение самият той да се занимава с потребностите, проблемите и желанията на своите сънародници.

    Caмaтa ИТН cъщo тaкa e eднa пaртия–призрaк, cлeд кaтo нa прaктикa зa нeя нe e извecтнo aбcoлютнo нищo cъщecтвeнo.
    Коя е политическата визия на ИТН зa Бългaрия и Eврoпa ?
    Каква е конкретната правителствена програма на ИТН пo тoчки ?
    Кой ще е реалният лидер на евентуално спечелилата участие във властта ИТН, след като иначе представящият се за отговорен човек Слави в действителност твърдо отказа да се кандидатира и за премиер, и за депутат, и за президент – накратко, избяга от всичко, което на български език се нарича "носене на държавническа отговорност" ?

    Даже и по тези няколко най-главни въпроса и зa рaзликa oт вcички ocтaнaли пaртии в цялaтa цивилизoвaнa иcтoрия и понастоящем от ИТН прoдължaвaт дa пaзят гробовно мълчание – както на предходните, така и на предстоящите избори. Очевидно им харесва да ни държат на тъмно и на тясно като гoвeдa в скотобойна, ама ние пак ще си гласуваме за тях, пък да става квото ще, нали ? И нaкрaя пак ще ревем от глад, обида и болка като истински гoвeдa, просто защото всеки път сами си избираме точно такава съдба..
  • 42 ФАНДЪКРАДЛА

    0 1 Отговор
    Вчера ГЕРБ, БСП и ВМРО решиха да не разглеждат доклад за извършени престъпления в СОС
  • 43 АЛООУУУУ

    1 1 Отговор
    КАКЪВ ПОЛИТИК БРЕ, НАРКОЗАВИСИМА МУТРА.
  • 44 Пенсионер

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "мислещ":

    Слави е баш продавача на локуми, при това направени от пишман майсторите-сценаристите му.
  • 45 Гега

    0 0 Отговор
    Яааа тука тракат зъби правилно ви е страх, треперете...